Filmpje: mijn Kerstcadeautjes!

Dit filmpje stond eigenlijk gepland voor afgelopen weekend, maar ik bedacht me dat het dan natuurlijk veel leuker zou zijn om kapsel- en make-up inspiratie voor Oud en Nieuw te plaatsen. Vandaar dat ik dit filmpje een paar dagen heb opgeschoven. Het is een superblij filmpje omdat ik intens gelukkig ben met mijn Christmas prezzies!

Enjoy!

[do action=”ytr”][/do]

Wat is jouw leukste Kerstcadeautje? En wat vinden jullie van die van mij? Ik kan niet kiezen, ben superblij me alles! Alhoewel ik Tara’s handgeschilderde mokken toch wel het schattigst vind, denk ik ^^

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

123 Reacties

 1. Nabila
  24 maart 2013 / zondag, 24 maart 2013

  Leuk!

 2. 10 januari 2013 / donderdag, 10 januari 2013

  Mijn iPhone is het allerleukste cadeau dat ik heb gekregen !! X

 3. 9 januari 2013 / woensdag, 9 januari 2013

  Haha ik ben ook echt zo’n kindje wat cadeautjes betreft, ik wil het allemaal meteen gebruiken.

 4. 6 januari 2013 / zondag, 6 januari 2013

  Ik heb naar aanleiding van jouw Tea Forté artikel allemaal dingen van Tea Forté voor mijn moeder gekocht voor kerst (o.a. de speciale mokken met dekseltje) en die was er echt superblij mee – bleek dat ze dat blijkbaar heel graag wilde en al aan iedereen behalve mij had gevraagd. Schot in de roos dus. Nog bedankt voor de gouden tip 🙂 Ik heb zelf voor Kerst o.a. parfum gehad, koekjesuitsteekvormpjes met fashion (jurkjes, schoentjes, tasjes) en een set om zelf mozaïek te maken – heel leuk!

 5. Liz
  6 januari 2013 / zondag, 6 januari 2013

  Wat een leuke prezzies. En die caramelchocolademelk lijkt me echt jummmmmie! Maar, ik had nog een vraagje; Ik zoek een goede wimperkruller en een zwart oogpotlood, allebei wel budget. Maar er zijn zoveel soorten en maten, ik kan echt niet kiezen! Dusse, als iemand mij kan helpen: graag!
  Liefs, Liz.

 6. 6 januari 2013 / zondag, 6 januari 2013

  zo jammer halverwege het filmpje viel mijn geluid weg ! 🙁

 7. 5 januari 2013 / zaterdag, 5 januari 2013

  Hmm ik vind de mamee mie niet lekker. Die pakjes in verschillende kleuren vind ik lekkerder (xenos), heb ff geen zin om om 11 uur ‘s avonds 2 verdiepingen naar beneden te lopen om te kijken welk merk het is sorry! Mooie prezzies 😀

 8. 5 januari 2013 / zaterdag, 5 januari 2013

  Aah wat een leuke dingen!
  Vooral die mok van Blond is echt super leuk 😀

 9. Christy
  5 januari 2013 / zaterdag, 5 januari 2013

  Oeeeh heb net de noodles gehaald en ze zijn idd yummie, maar niet de very yummiest ever.
  Probeer eens die van indo mie”special fried curly noodles”
  die koop ik of bij de toko naast de blokker in utrecht of bij de toko in nieuwegein
  Zijn van die “matte” zakjes met een semi metallic streepje voorop.

 10. Priscilla
  5 januari 2013 / zaterdag, 5 januari 2013

  Wat een super leuke cadeautjes!

  Snow Fairy, ik hoor er zoveel goede dingen over, jammer genoeg is hij uitverkocht via de website 🙁

  Anders had ik hem zeker besteld <3

 11. Puck
  4 januari 2013 / vrijdag, 4 januari 2013

  Hey Serena, als je echt zo veel thee drinkt dan moet je eens betjeman and barton thee proberen. dat is ook losse thee & echt zooo lekker. en ook met super cute blikjes ! 🙂 Moet je maar ns op de site kijken.

  xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *