Tag: Before I Die

Van Lisanne kreeg ik deze leuke, inspirerende tag. Via weheartit.com kun je via de zoekfunctie ‘Before I Die‘ plaatjes opzoeken. De plaatjes die op mij van toepassing zijn zou ik hieronder neer moeten zetten met wat begeleidende tekst.

Maar…

De meeste ‘Before I Die’ plaatjes zijn helemaal niet op mij van toepassing. Ok, ik wil heel graag een walk-in closet en ja, natuurlijk wil ik nog naar Bora Bora en de Fiji eilanden voordat ik het loodje leg, maar daar houdt het ook wel een beetje bij op. Ik heb geen behoefte aan het ontmoeten van One Direction of Jared Leto en ik heb heel veel ‘Before I Die’ dingen al gedaan of gezien. De enige dingen waarbij ik zoiets had van ‘JAAA!!!’ hadden eigenlijk allemaal met reizen te maken.

Ik bedacht me wat ik nog heel erg graag zou willen, afgezien van het reizen. Ik heb er goed over nagedacht en hieronder heb ik mijn Top 5 Before I Die voor jullie samengesteld:

#1 Have Children
Ik heb altijd al een kinderwens gehad en hoewel het me doodeng lijkt, zou ik erg graag kinderen krijgen en opvoeden. Althans, als dat lichamelijk gezien mogelijk is. Ik ben nu 27 en voorlopig wil ik nog niet aan kinderen beginnen hoor, maar binnen nu en 5 jaar denk ik toch wel dat ik het op zijn minst zal gaan proberen. Nou, jullie merken het snel genoeg. Als ik ineens over melkflessen en wandelwagens begin te bloggen dan weet je hoe laat het is 😉

#2 Smooth & flawless back
Sinds mijn tienerjaren kamp ik met acné en vooral op mijn rug heeft dat veel littekens veroorzaakt. Momenteel drink ik bietensap waardoor mijn littekens lichter zijn geworden, en hopelijk wordt het nog minder als ik door blijf gaan met drinken. Daarnaast wil ik de Philosophy Microdelivery Peel op mijn rug gaan gebruiken zodat het niet alleen vanaf de binnenkant, maar ook vanaf de buitenkant wordt aangepakt. En zo niet, dan misschien microdermabrasie of laser? Anyways, ik hoop ooit een keer een egale rug te krijgen voordat ik doodga. Lijkt me zo heerlijk!

#3 Buy a pug
Of het goed samengaat met Clarence en Coco weet ik niet, maar dat moet dan nog maar blijken. Als blogger kan ik gewoon vanuit huis werken en het lijkt me geweldig om er een mopshondje bij te hebben. Die kan ik dan zo’n lekkere Hollandse naam geven, zoals Gerrit, Gerda, Gijs of Wilma.

#4 Create my own perfume
Ik heb echt een zwak voor parfums en ik vind deze beautyproducten dan ook echt het leukste om te reviewen. De opbouw van het parfum, de hele filosofie die erachter zit, de herinneringen die het geeft, de sfeer die het schept, de flacons. Parfums zijn geweldig en ik zou het nóg geweldiger vinden om mijn eigen parfum te mogen helpen ontwikkelen. Ik weet zelfs al een beetje welke geurnoten ik er dan in zou doen. In Nederland schijn je ook je eigen parfum te kunnen samenstellen (door wat etherische oliën te combineren) en dat is vast een goed begin. Maar, wat ik eigenlijk bedoel is een eigen parfum die ontwikkeld is bij een professioneel bedrijf als IFF. Met een eigen flacon en alles. l’Eau de Serena, bekt lekker toch? 😉

#5 Front Row at Victoria’s Secret Show
Jaaaa, dat zou ik ZO graag willen! Kijk zo gezellig. Ok, niet eens per se front row, ergens achterin is ook hartstikke prima. Deze show maakt me altijd zo blij. Al die mooie, vrolijke en zelfverzekerde modellen met de mooiste lingeriesetjes aan. Alles is leuk aangekleed, de vleugels zien er geweldig uit, er treden bekende artiesten op, er zijn altijd veel celebrities aanwezig. Ik kom vast ogen te kort. Normaal download ik de show altijd of kijk ik het online, maar het lijkt me zo gaaf om het een keer in het echt mee te maken! Ach ja, tot die tijd koop ik maar gewoon zo veel mogelijk ondergoed bij de VS. Word ik ook vrolijk van 🙂

Dit was mijn top 5 van de dingen die ik nog graag wil doen before I die. Ik kwam trouwens net nog een hele schattige tegen die ik jullie niet kan onthouden:

Aaaw! ^^

Ik hoop dat jullie deze tag leuk vonden en bij deze tag ik mijn vriendinnetjes Kelly en Sanaz, maar voel je vooral vrij om de tag over te nemen op je eigen blog!

Hebben jullie wel eens nagedacht over de dingen die je graag nog zou willen doen in je leven? En zo ja, wat? Deel je top 3 in de comments, if you please, ik ben benieuwd!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

120 Reacties

 1. sophie
  30 augustus 2012 / donderdag, 30 augustus 2012

  1. Mijn streefgewicht halen ; ik ben al 15 kg kwijt en ik moet er nog 14 kg af krijgen =).
  2. Een wereldreis maken
  3. Mijn eigen stekje bouwen

 2. 27 augustus 2012 / maandag, 27 augustus 2012

  Wat een leuke Tag! Een eigen parfum maken lijkt mij ook echt heel gaaf!

 3. Laura
  26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

  Mopsen kunnen goed met andere dieren zolang je ze maar goed aan elkaar laat wennen! Ik heb zelf ook een mopsje en die vind de katten van mijn ouders helemaal geweldig. Het zijn zulke lieve hondjes en vinden het heerlijk om de hele dag bij je te zitten.
  Maar ze kunnen ook goed alleen zijn zolang je ze er goed aan laat wennen!

 4. 26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

  superleuk artikeltje! ik had eigenlijk nog nooit van dat bietensap trucje gehoord, is het niet super vies om te drinken? x

 5. kit
  26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

  Mijn zusj heeft ook een mops genomen na de katten. Gaat heel goed, de katten zien koos de mops ook als een kat haha. Alleen toen hij jong was moesten ze wennen aan de snelle bewegingen van koos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *