Filmpje: Mega Primark Shoplog (London)

Whoohoo! Een shoplog! Het is alweer een tijd geleden dat ik een shoplog heb geplaatst omdat ik simpelweg niet veel heb gekocht de laatste weken. Ik was natuurlijk een beetje aan het sparen en uitstellen omdat ik wist dat ik met mijn zusjes naar London zou gaan. En dat sparen en uitstellen is niet voor niets geweest…

De Primark in de UK heeft een veel uitgebreider assortiment vergeleken bij de Primark in Nederland en België, en dan met name op kledinggebied. Hier hebben ze veel leukere kleding, geheel naar de laatste mode, maar net zo goedkoop. Echt, ik kwam binnen, pakte een tas en ik bleef maar laden, bleef maar laden. Ik raasde door alle rekken heen en ik dacht ‘alles wat ik leuk vind gooi ik in mijn mandje’. Met deze strategie sleepte ik uiteindelijk een loodzware tas richting de kleedkamers waar ik alles in twee delen moest passen (er mogen maar 8 kledingstukken per keer mee naar de pashokjes). Nadat ik de kleding had gepast en geselecteerd raasde ik nog even over de accessoires- en schoenenafdeling en toen kon ik eindelijk richting de kassa.

Mijn Primark aankopen wil ik graag aan jullie laten zien want ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie meteen leuke kleding- en combinatietips voor me hebben! Vaak heb ik zelf al het één en ander in gedachte van hoe ik het kledingstuk wil gaan combineren, maar meer ideeën en inspiratie is nooit weg!

[do action=”ytr”][/do]

We zijn trouwens naar de Primark in de Westfield at Stratford mall geweest. De mall is open vanaf 10u in de ochtend tot 22u in de avond, maar we zijn expres heel vroeg gegaan omdat we geen zin hadden in een crazy drukte. Zo konden we lekker op ons gemakje door de winkel razen en meteen doorlopen bij de pashokjes. Ideaal! In deze mall zit ook een Victoria’s Secret en een Forever21, verder veel ketens die we ook in NL kennen zoals H&M, Zara en Lush (wel goedkoper, de Lush hier). Deze geweldige mall is de grootste van London en je kunt je er de gehele dag vermaken als je dat zou willen. Er zitten ook heerlijke restaurants, waaronder de T.G.I. Friday’s (Thank God It’s Friday’s). Dit is een Amerikaans ketenrestaurant dat beroemd is om zijn Jack Daniels sauce en alles wat ze daarmee overgieten (shrimps, steak, ribs). Verder hebben ze er ook geweldige shakes (zoals een Oreo milkshake), burgers en deserts. Aanradertje!

Er komt nog een London verslagje aan, maar wil je tot die tijd op de hoogte zijn van onze London-avonturen volg ons dan via Instagram waar mijn zusjes en ik elke dag een aantal London-foto’s zullen posten. Je kunt ons volgen via @serenaverbon, @larizzle89 en @taraverbon.

De foto’s hierboven, met de klok mee: Jeffrey Campbell spiked Lita’s gespot in ‘Office’. Tara in de pashokjes van Victoria’s Secret. Larissa op een garden terrace in Notting Hill. Pineapple crush bij T.G.I. Friday’s.

We hebben het hier ontzettend naar onze zin! Morgen willen we wandelen door Camden Town en leuke shops, marktjes en vintage boutiques bekijken. En dan donderdagavond alweer naar huis 🙁

De meeste kledingstukken zullen alleen in de UK verkrijgbaar zijn, ik durf dit niet met zekerheid te zeggen, maar hopelijk krijgen we binnenkort ook een uitgebreider assortiment in “onze” Primark filialen. Of niet, dan blijft het wel bijzonder om te shoppen bij de Primark in de UK natuurlijk… Oh, well! Ik ben benieuwd wat jullie van mijn Primark aankopen vinden!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

104 Reacties

 1. Zelda
  28 januari 2013 / maandag, 28 januari 2013

  Ik heb een keer gelezen dat ze bij Primark kinderarbeid gebruiken,is dat waar ik denk van wel

  Ps. ook bij de C&A

 2. michelle
  27 augustus 2012 / maandag, 27 augustus 2012

  Komt er ook nog een shoplog met de victoria secret ?

 3. Everdiena
  26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

  Ben zelf 2x een dagje in London geweest en vind de stad super zijn nog zoveel dingen die ik wil zien en zie overal online etc steeds nieuwe dingen die ik wil zien ook nu weer ;-). Wordt dus hoog tijd dat ik weer eens heen ga. Wat me wel opgevallen is na heel vaak in UK geweest te zijn en vrienden er te hebben wonen, is dat de mensen er zoveel vriendelijker en beleefder zijn dan hier in Nederland.

 4. Eva
  25 augustus 2012 / zaterdag, 25 augustus 2012

  Leuke dingen heb je gekocht!
  Maar licht het aan mij of klinken die prijzen een beetje duur voor primark maatstaven? Als je dr van uitgaat dat het ook nog duurder is in euro’s?
  Wel hele leuke dingen hoor

 5. sarah
  25 augustus 2012 / zaterdag, 25 augustus 2012

  Ik kom ook net terug van Londen ( gisteren avond) .
  Als je nog eens naar Londen gaat moet je ook zeker eens naar covent garden gaan , erg gezeligge plek , en er zit zelfs een Ladurée winkel/restaurant !

 6. 25 augustus 2012 / zaterdag, 25 augustus 2012

  Ik ga vanaf maandag 27 augustus tot 3 Februari 2013 stage lopen in Camden. Ik kan niet wachten om te Primarken en daar te wonen, heb al helemaal de kriebels nu ik eraan denk 🙂

 7. Brinadepina
  24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Mooi zeg, vooral die Chanel/IsabelMarant-trui en de top met die opgeborduurde kraaltjes. Ga je de kleding ook showen, b.v. in een fotorepo?

 8. Amber
  24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Ik ben afgelopen week naar de Primark in Berlijn geweest, hij is niet zo groot als in Londen ( ik ben in die op Oxford Street geweest), maar wel stukken leuker dan de Primark in Nederland. Ik heb flink ingeslagen:)

 9. tess
  24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Ik ben ook naar de primark in londen geweest!
  Het is zoon geweldige ervaring daar!

  bij de beneden verdieping had ik mijn mandje al vol met kleding,
  toen ik boven was had ik enorm veel sieraden en zagik nog 6 tassen in me tweedebag gestopt,

  met de mensen met wie ik was verklaarde me voor gek.
  dat chique topje vind ik prachtig sereen!

 10. Jill
  24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Leuke shoplog!!!! Alleen jammer van het beeldkwaliteid 🙁 is net alsof je met een telefoon heb lopen filmen. Vind dit heel zonde en niet echt professioneel er vallen op deze manier zo veel details weg die ik juist wil zien, en het kijkt ook niet lekker weg. Maar verder vindt ik je blog echt supertof neem elke dag ff kijkje 😉 #sayitwithlove

 11. 24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Wat een mooie dingen heb je geshopt! Je hebt een hele leuke smaak qua kleding, want zie telkens dingen voorbij komen waarvan ik denk dat zou ik ook zo aantrekken haha.

 12. 24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Wat een gewweldige dingen heb je gekocht! Heel veel plezier nog in Londen! 😀

 13. Genevieve
  24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Momenteel hebben ze leuke dingen bij de primark on Rotterdam
  Sommige kledingstukken die je hebt gekocht zijn leuk maar anderen vind Ik persoonlijk wat minder maar je kan vast wel iets leuks combineren

 14. 24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Leuke aankoopjes 😀 x

 15. 24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

  Wat lijk het me heerlijk om zo’n fijne zussenband te hebben!
  Goed geshopt:)

 16. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Je hebt echt leuke dingen gekocht!
  Ik heb een vraagje over de Jeffrey Campbell spiked Lita’s, als je die in het buitenland koopt kom je er dan wel gewoon mee door de douane?
  Ik ga in het najaar namelijk naar Londen en ik wil ze heel graag kopen en ik dacht aangezien jij ze ook in het buitenland hebt gekocht, ik het maar beter even kon vragen 🙂

  • Serena
   Auteur
   24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

   hi Michelle, Ik ben er wel mee door de douane gekomen maar ik had ze in mijn koffer gedaan. Ik durfde ze niet aan te trekken ivm de douanepoortjes en mss zouden ze mijn spiked lita’s als ‘wapen’ zien. Ik zou echt balen als ik ze daar achter zou moeten laten!

 17. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  leuke spulletjes!

 18. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Leuke spullen! Ik hoor soms dat Primark ook aan kinderarbeid doet ofzo. Weet jij daar iets van? Want ik wil er best een keer heen maar dat staat me een beetje tegen..

  • Serena
   Auteur
   24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

   Geen idee, maar vast niet meer of minder dan ketens als Zara en H&M lijkt me…

 19. Jade
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  De gemeleerde trui is heel erg mooi en die donkere grijze: I LOVE IT!
  Volgend week ga ik een weekendje South Croydon een vriendin bezoeken, overweeg nu toch een dagje Stratford Westfield te doen ipv Central Londen. Wel ben ik vaker naar Westfield geweest met station Shepard Bush, allemaal dure merken. Wauw, ik keek mijn ogen uit! Daar zit een hele lekker hamburger tent afkomstig uit Australië als ik het mij goed herinner 🙂

 20. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Heerlijk zeg, shoppen bij zo’n mega Primark! Leuke dingen heb je gekocht, Serena!

 21. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Primark in de UK lijkt toch altijd leuker dan in Nederland. Weet niet of dit aan de collectie ligt of dat je in de UK gewoon lekkerder shopt omdat het vakantie is.

  Leuke aankopen trouwens, ben maar een heel klein beetje jaloers op de beige croptop!

 22. Michelle
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Primark is natuurlijk lekker goedkoop alleen maakt de Primark wel heel erg gebruik van kindermishandeling 🙁 Daarom koop ik er niks

 23. manuela
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  leuke dingetjes!

 24. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Ik hou van shoplogs! Je hebt leuke dingen gekocht.

 25. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  I love the english primark! Zelf ben ik dit keer in coventry geweest echt superleuke dingen gekocht waaronder een mooie omre trui voor ,maar 6 pond! en twee geprinte broeken echt superblij 🙂 xx

 26. Tessa
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Leuk filmpje weer, ik vind je clutch echt tof! Het gezellige van je filmpjes vind ik altijd dat ik tegen mijn computer commentaar zit te leveren en jij precies daarop lijkt te reageren. Bijvoorbeeld bij het metallic shirt, toen zat ik van “mmm is dat niet meer een jurkje bij jou?” en toen begon je te vertellen dat ie daarvoor net te kort was. Typisch :D!

 27. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Mooie dingen heb je gekocht! Maar NOOOIT je mobiel in je portemonnee doen, dan houdt de magneetstrip er mee op! (al pin je nu vooral met je chip, maar de “pinautomaten” om geld op te nemen werken nog wel op magneetstrip geloof ik..) Verder een superleuk filmpje!

 28. Annika
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  kijk, daarom wil ik nou ook een zusje! ik moet het voortaan maar doen met mijn lieve nichtje 🙂

 29. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  hele leuke shoplog! ik wil NU naar de PRIMARK!

 30. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Super leuke dingetjes!!

 31. seher
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  leuke kleren waren er ook maar zulke leuke dingen in Rotterdam 🙁
  ik moet die blauwe ook hebben! hihi
  jaa de andere dingetjes zou ik graag in een video shoplog zien

 32. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Leuke shoplog, zo te zien zijn er nieuwe spullen binnen die ik nog niet heb gezien bij de primark… Moet er weer eens langs gaan 🙂

 33. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Er zitten leuke dingen tussen je aankopen

 34. Suzy
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Toevallig ben ik vandaag naar de Primark in Luik geweest en nu zie ik jou filmpje online, haha. Leuke aankoopjes! Ik denk dat je er veel plezier aan zal beleven. Ook fijn om te zien dat je een gevarieerde stijl hebt. En inderdaad, het aanbod lijkt toch anders te zijn in UK dan in België of Nederland. Geniet nog van jullie tripje 🙂

 35. Linda
  23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Hey serena leuke aanloopjes zeg! En wat leuk zo met je zussen op vakantie 🙂
  En weet je wat ik nou echt tof aan je vindt? En je zussen ? Dat ondanks dat jullie weg zijn toch nog aan jullie blog denken en zelfs tijd maken om ook alle comments te lezen! ^^ sommige bloggers doen dat dus niet als ze weg zijn dan is het een saai artikel plaatsen en van hun vakantie genieten. Het mag natuurlijk wel maar dat maakt het veel minder leuk. Dat jij nog in e vakantie tijd maakt daarvoor en antwoord geeft op comments dat is ook de reden waarom ik alleen op beautylab en kittehscupcake kom ^^ en dat geef me toch wel een gevoel van ze leest de comments wel dus reageer ik niet voor niets fso =) you go girls and have Fun!

  • Serena
   Auteur
   24 augustus 2012 / vrijdag, 24 augustus 2012

   Hahaha, thanks! Ben altijd aan het werk hoor, vakantie of niet 😉

 36. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Leuk geshopt ! Ik was vorige week in de Primark in Rotterdam, eerste keer en ik ben na vijf minuten terug naar buiten gelopen. Zo’n drukke winkel heb ik nog nooit gezien. De boyfriend had niet veel zin in shoppen dus ik zal es alleen moeten gaan en dan liefst ook ‘s morgens vroeg.

 37. 23 augustus 2012 / donderdag, 23 augustus 2012

  Toevallig ben ik gister ook in de Primark geweest en veel ” sheer bloesjes ” gekocht haha :). Maar volgens mij is het assortiment in de UK echt 10 x beter. Ben benieuwd of je nog bij de Victoria Secret gaat shoppen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *