& Other Stories Face Contour Cream

Misschien hadden jullie het al voorbij zien komen in mijn Stockholm Shoplog, de beautyproducten van & Other Stories. Mijn nieuwe blush en lipstick review ik in dit artikel en vandaag is het de beurt aan de & Other Stories Face Contour Cream en BB cream. Vooral naar de Face Contour Cream was ik superbenieuwd!

& other stories face contour cream-01

& Other Stories BB Cream

& other stories face contour cream-06De meeste BB creams zijn, wat mij betreft, te licht en te roze van ondertoon en dan dekken ze ook nog niet eens heel super. Kortom, de meeste BB creams zijn voor mij veredelde getinte dagcrèmes met een fancy naam. Toen ik een swatch maakte van deze BB cream vond ik het pigment echter vrij intens en ook de ondertoon was helemaal niet roze. En de kleur leek ook nog eens een keer goed te zijn! Meenemen dus, want ik was benieuwd of dit dan eindelijk een goede match zou kunnen zijn!

& other stories face contour cream-09In een tube zit 30 ml BB cream en de prijs is €17. Met het handige taps toelopende tuutje kun je de crème gemakkelijk doseren. Ik vind deze BB cream trouwens niet goedkoop, maar toch wilde ik de gok graag wagen!

& other stories face contour cream-10 In totaal heeft & Other Stories 4 kleuren BB cream, waarvan deze nummer 3 de donkerste is. Je zou zeggen dat nummer 4 de donkerste is, maar die is toch net een stukje lichter.

& other stories face contour cream-11 De textuur is lekker romig, maar niet te vol, waardoor mijn huid gelukkig niet na een uur al van mijn gezicht afglanst. De formule is hydraterend, want het camoufleert droge plekjes en het is niet matterend, dus er zit geen poederig laagje overheen. Ook heeft deze BB cream SPF20. So far, so good.

Ingrediëntenlijst;ingredienten bb cream Hieronder draag ik links niets en rechts een laagje BB cream:zonder en met bb cream Zoals je ziet is de dekking vrij goed, het is zelfs een beetje te vergelijken met een goed dekkende foundation. Na de BB cream is mijn huid veel egaler. Ook de kleur is precies goed. In de loop van de dag heeft de BB cream zich goed gedragen op mijn huid. Ik had geen last van extra shine en alles bleef goed op zijn plek. Ik ben er echt zeer, zeer tevreden mee. Eindelijk een BB cream die past bij mijn huid!

& Other Stories Face Contour Cream

& other stories face contour cream-02 Met de Face Contour Cream kun je jezelf shapen zoals Kim Kardashian dat altijd bij zichzelf laat doen! Je creëert er ‘scherpe’ vormen mee in je gezicht, zoals een strakkere kaaklijn, opvallende jukbeenderen en een smallere neus.

Je kunt shapen met een donkere, matte bronzer of poeder (of zelfs oogschaduw), maar persoonlijk vind ik dat je het meest intense effect creëert met een vloeibaar product zoals een concealer. Maar ja, er zijn maar weinig budget concealers in een hele donkere kleur, en om nu €30 neer te tellen voor een concealer van MAC of Bobbi Brown om alleen maar te shapen…

& other stories face contour cream-04Daarom was ik ook zo blij toen ik deze Face Contour Cream zag. Het is een vrij groot doosje van 5.5 gram en de prijs is €12. Deze cream is er alleen in één universele donkere kleur.

& other stories face contour cream-05 Het is een vrij donkere bruine kleur met een koele ondertoon. De formule is lekker romig en laat zich mooi blenden in de huid en foundation.

& other stories face contour cream-14 Hier breng ik de Contour Cream aan over de BB cream. Ik wil alleen mijn neus en jukbeenderen shapen, dus breng ik de cream aan onder mijn jukbeenderen.

& other stories face contour cream-15 En aan de flanken van mijn neus. Verder gebruik ik geen lichtere cream/foundation, maar doe je dit wel dan is het effect nog optimaler. Wat ik vandaag doe is gewoon een vrij subtiele ‘everyday shape’.

& other stories face contour cream-16 Vervolgens gebruik ik een grote kwast om de harde lijnen zachtjes mee uit te blenden. Voor een video waarin Maikel mij aan het shapen is a la Kim Kardashian, klik hier. Of lees hier meer over shapen en klik hier voor budget shapen.

& other stories face contour cream-17 Pop those cheekbones!

& other stories face contour cream-18 Na het shapen ziet mijn gezicht er nét ietsje strakker en scherper uit.

voor en na shapen Hier kun je het verschil wat beter zien: links is met alleen BB cream en rechts na het aanbrengen en blenden van de Face Contour Cream.

& other stories face contour cream-21 De look maak ik af met de & Other Stories Sandal Pink blusher, Pointelle Flesh lipstick, Bobbi Brown Shimmer Bricks in Bronze, Artdeco eyeliner en Angel Eyes mascara en wenkbrauwpoeder van Guerlain.

& other stories face contour cream-20 Ik vind het resultaat van de Face Contour Cream erg mooi. Ik heb het hier heel subtiel aangebracht, maar de cream is goed op te bouwen voor een intens ‘Kim Kardashian’ resultaat. Ook ben ik zeer te spreken over de BB cream. Al met al heb ik dus hele goede aankopen gedaan, want ik ben ook echt heel blij met mijn blush en lipstick van & Other Stories.

& other stories face contour cream-22Ik zei het al in mijn Stockholm Shoplog, de beautyproducten van & Other Stories zijn niet goedkoop, maar ik hoorde er erg goede verhalen over dat ik het toch graag wilde proberen. En niets was te veel gezegd, want ook ik ben er erg over te spreken!

Helaas hebben we nog geen & Other Stories in Nederland (het filiaal in Amsterdam staat voor herfst 2014 op de planning), maar tot die tijd kunnen we gelukkig gewoon winkelen in de & Other Stories online shop. De BB cream was €17 en de Face Contour Cream kost €12.

Wat vinden jullie van de BB Cream en de Face Contour Cream? Is het wat voor in je eigen stash?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

79 Reacties

 1. Rowena
  14 april 2015 / dinsdag, 14 april 2015

  Prachtig !

 2. Daan
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Supermooi!!!! Welke brush heb je gebruikt om te blenden?

 3. Gilke
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  In België in Antwerpen is er nu ook een filiaal! Ik ga na de examens die zeker eens uitchecken!

 4. 1 juni 2014 / zondag, 1 juni 2014

  Je ziet inderdaad heel goed het verschil voor- en na het contouren met de cream. Mooi product!

 5. 29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

  Ja dat contourding ziet er echt wel mooi uit! Veel beter dan ik verwachtte 🙂

 6. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Ben onlangs ook in ‘& Other Stories’ geweest. Moet dringend eens wat van hun producten proberen!

 7. fransisca rietveld-verbon
  28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Het is een mooie site met aparte items zoals de schoenen maar t is een langzame site , dat was een bron van ergenis. Maar wel wat kunnen bestellen. Bedankt voor de tip 🙂

 8. 28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Oeh, wat interessant om te lezen dat er een winkel van & Other Stories in Amsterdam komt. Yay 🙂 Ik vind deze producten er erg goed uit zien, maar ik ben vooral benieuwd geworden naar die contour cream. Lijkt me een erg leuk en handig product. Thanks for je review!

 9. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  De bb cream lijkt me fijn maar oeh wat is die contour cream donker zeg! Jij komt er wel goed mee weg 🙂

 10. stella
  27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  haha,…over twee maanden ga ik naar Stockholm. De contourcreme is almost mine.
  Ik vind je laatste TOP!! echt een andere soort foto. Je blog is echt leuk.

  • stella
   27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

   Ik bedoel; ik vind je laatste foto echt TOP! Ik hou van close up foto’s

 11. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Wauw, deze producten zien er echt heel goed uit! Echt jammer dat we (nog) geen filiaal in Nederland hebben 🙁
  X Saffira

 12. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Wat een leuk merk, ik had er voor je artikels over Stockholm eigenlijk nog niet van gehoord

 13. Jantine
  27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Ik gebruik de Maybelline Fit me foundationstick als ik wil shapen. De donkerste kleur is hier perfect voor! Wel is hij wat warmer van kleur dan deze Face Contour Cream

 14. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Ik hoop dat ze straks ook de Face Contour Cream verkopen in A’dam. Ik wil deze zeker uitproberen.

 15. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Het zijn beide hele mooie producten!

 16. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  ziet er goed uit en die cream contour staat je prachtig zou ik ook wel willen! <3

 17. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Met jukbeenderen zoals de jouwe heb je geen extra contouring nodig, joh. Maar ik vind het wel een mooi product, leuk ook dat in creamvorm komt.

 18. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  wauw wat een mooie producten allebei!

 19. C_Justine
  27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Waw wat een prachtig resultaat zeg! Ik heb nog altijd zo’n schrik om te contouren, maar voor de prijs van 12 euro zou ik deze ook wel uitproberen!

 20. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Lijken me fijne producten alleen jammer dat ze redelijk prijzig zijn..

 21. Amie
  27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Dit staat je echt prachtig! Alleen eyeliner en de blushkleur staan je fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *