Bleus Lumière eyelook

Vandaag maak ik een blauw met bronze eyelook waarbij ik gebruik maak van het nieuwe Bleus Lumière palette van Yves Saint Laurent. Het palette is onderdeel van de YSL zomercollectie 2014.

bleus lumiere eyelook-01 Bleus Lumière bestaat uit 5 kleuren en bevat knalbauw, donkerblauw, zeegroen, terracotta en bronze. Een superzomerse, beetje Saint Tropez-achtige vibe krijg ik er van! Let’s start, want mijn handen jeuken om ermee aan de slag te gaan!

bleus lumiere eyelook-02 Ik start de eyelook met een gereinigd ooglid, bijgetekende wenkbrauwen (Guerlain eyebrow kit) en een eyeshadow base van Artdeco. En gekrulde wimpers.

bleus lumiere eyelook-03 Allereerst breng ik de knalblauwe kleur aan op mijn bewegend ooglid.

bleus lumiere eyelook-04 De zeegroene kleur breng ik aan bij mijn traanbuis.

bleus lumiere eyelook-05 Met een blending brush breng ik de terracotta en de bronze kleur samen aan in de arcadeboog (ik dip mijn kwast in beide kleuren). Deze kleur blend ik goed uit richting de wenkbrauwen.

bleus lumiere eyelook-06 Na het blenden ziet het er ongeveer zo uit.

bleus lumiere eyelook-07 De donkerblauwe kleur breng ik aan bij het uiteinde van mijn oog, in de acadeboog, om iets meer diepte te creëren.

bleus lumiere eyelook-08 De bronze kleur breng ik aan onder mijn oog.

bleus lumiere eyelook-09 En ook de donkerblauwe kleur breng ik onder mijn ogen aan, maar dan alleen gecentreerd bij het uiteinde.

bleus lumiere eyelook-10 Met mijn favoriete Artdeco eyeliner trek ik een winged lijntje.

bleus lumiere eyelook-11 En met de Artdeco Angel Eyes mascara breng ik wat laagjes mascara aan.

Eindlook:

bleus lumiere eyelook-15 bleus lumiere eyelook-14 bleus lumiere eyelook-13 bleus lumiere eyelook-12 bleus lumiere eyelook-17 bleus lumiere eyelook-16Ik vind het een prachtige, zomerse look geworden! De kleuren doen me denken aan zwembaden, de zee, zon en het strand. Het is warm en tegelijkertijd fris! Op mijn lippen draag ik Bobbi Brown lip gloss in de kleur Bare Peach en op mijn wangen Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleur bronze.

Het Yves Saint Laurent palette Blues Lumière kost €64,50 en is verkrijgbaar vanaf eind mei. 

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. 30 mei 2014 / vrijdag, 30 mei 2014

  Ik vind het een mooi palette en blauw staat echt prachtig bij je bruine ogen! Wel zou ik adviseren om geen shimmery kleuren in de arcadeboog en daar boven te gebruiken (met uitzondering van het wenkbrauwbot natuurlijk) omdat je met shimmer producten de illusie geeft dat dat gene wat je met het product hebt bewerkt naar voren komt. Het is zeker niet bedoeld als belediging of kritiek maar meer als tip/weetje! Vooral omdat ik je stukje heb gelezen over hooded eyes en shimmery producten op die plek gebruiken het juist accentueert.

 2. Maryse
  28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

  Wat een leuke ketting heb je om! Waar is die van?

  • Serena
   Auteur
   28 mei 2014 / woensdag, 28 mei 2014

   Bedankt! Otherness.nl – een NL designer.

 3. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Wat een mooi palette is dit! Prachtige kleuren.

 4. 27 mei 2014 / dinsdag, 27 mei 2014

  Prachtig! Op een YSL training voor m’n werk heb de nieuwe pallettes gezien, zo mooi, echt een luxe merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *