Pink September Eyelook

Van mijn vriendinnetje Kelly kreeg ik een prachtig palette cadeau, vol met felle kleurtjes. De review van dit palette komt deze week op Beautylab, maar ik kon het niet laten om het te gebruiken voor een Makeup Monday tutorial! Ik koos een felroze kleur uit met een paarse ondertoon als basis van deze Pink September eyelook. Door het te combineren met warme bronze en bruine kleuren heb ik er nog enigszins een draagbare look van gemaakt, zonder ‘huil effect’. Deze roze eyelook staat in principe bij elke oogkleur, maar laat vooral blauwe en grijze ogen onwijs opvallen en ook groene en hazelnootkleurige ogen gaan er extra van sprankelen!

pink september eyelook_01 Ik begin de ooglook met een gereinigd ooglid, een dun laagje eyeshadow primer (de primer voorkomt dat er oogschaduw ophoopt in je arcadeboog) en een knalroze oogschaduw op het bewegend ooglid.

pink september eyelook_02 Met een fluffy blending brush (deze leuke roze van de HEMA past helemaal bij de look!) breng ik een warme, bruine kleur aan in de arcadeboog. Ik blend deze kleur samen met het roze en vervolgens iets omhoog, zodat het net boven de arcadeboog uitkomt.

pink september eyelook_03 Op deze manier krijg je een prachtige, warme kleurverloop op de oogleden. Blend de oogschaduw zo, zodat het enigzins gelijk loopt met de vorm van je wenkbrauwen.

pink september eyelook_04 Breng met een klein kwastje of een wattenstaafje een donkerbruine kleur aan onder je ogen. Veeg het uit en maak het lekker smudgy en smokey.

pink september eyelook_05 Teken een lijntje met je favoriete eyeliner. Ik heb hier zwart gebruikt, maar donkerbruin was ook erg mooi geweest en bovendien iets subtieler. Heb je een metallic gouden eyeliner, trek deze er dan eventueel boven voor een prachtig en feestelijk gouden accentje.

pink september eyelook_06Kennen jullie deze prachtige glitterbronzer van Collistar? Het geeft niet zo zeer veel kleur af, maar wel erg veel gouden glittertjes. Erg mooi voor op je decolleté, maar ook mooi om je ooglook net iets meer sjeu te geven.

pink september eyelook_07Ik breng het hier lichtjes aan over mijn gehele ooglid. Het geeft de ooglook meteen lekker veel shimmers waardoor de kleuren nog mooier en feestelijker uitkomen.

pink september eyelook_08Als laatste breng ik een laagje mascara aan met mijn favoriete Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara.

Hieronder het eindresultaat van de Pink September eyelook:

pink september eyelook_11 pink september eyelook_12 pink september eyelook_10 pink september eyelook_09 Ik vind het gaaf om van die felle kleurtjes te verwerken in een draagbare look. Bij roze dacht ik altijd dan ik er huiloogjes van zou krijgen, maar neem je juist een hele felle roze en omrand je je ogen goed, dan is het eigenlijk een hele draagbare kleur. Zeker in combinatie met warme bruintinten. Ik combineer deze ooglook met mijn favoriete Armani Luminous Silk foundation en mijn geliefde Bobbi Brown shimmer bricks in de kleur bronze.

pink september eyelook_13 Hier draag ik op mijn lippen een nude kleurtjes, zodat de ooglook er extra uitknalt en je deze look eventueel als everyday make-up look zou kunnen dragen. De kleur die ik hier op mijn lippen draag is Pointelle Flesh van & Other Stories (klik hier voor de review van deze lipstick).

pink september eyelook_14pink september eyelook_15 De kleur lipstick die ik hier draag is lekker knallend paars! De kleur heet ‘Hate it or Love it’ en is gemaakt door mijn vriendin Caroline van Lacquester.com. Klik hier voor de review van deze edgy lipstick.

pink september eyelook_16 En hier draag ik een donkerrode lipstick uit de najaarscollectie van Guerlain.

everyday party en edgy lipsEen heel ander gezicht zo, hè? Deze Pink September ooglook gecombineerd met nude lips, rode feestelijke lippen of paarse edgy lippen.

Wat vinden jullie van felroze in een ooglook, is het iets voor jou? En met welke kleur lipstick zou jij deze ooglook combineren, waar gaat je voorkeur naar uit?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

57 Reacties

 1. Amber
  2 september 2014 / dinsdag, 2 september 2014

  In combinatie met de nude lippen vind ik m het mooist, jouw ooglook is al sprekend genoeg! Ik heb altijd een makeup tuesday, dan maak ik jouw creatieve looks na 😉

 2. 2 september 2014 / dinsdag, 2 september 2014

  met de donkerrode lipstick vind ik de look het mooist!

 3. 2 september 2014 / dinsdag, 2 september 2014

  Erg mooi! Ik vind de look met de paarse lipstick het leukst.

 4. Daphne
  2 september 2014 / dinsdag, 2 september 2014

  Heel mooi vooral die eerste

 5. 2 september 2014 / dinsdag, 2 september 2014

  Geen idee hoe je het voor elkaar krijgt om zo een mooie look te maken met dat roze. Echt een topper qua creativiteit en uitvoering! Zelf vind ik het het mooist met de nude lipstick omdat de roze kleur dan het beste tot zijn recht komt, lijkt me..
  Overigens ook heel leuk dat je er meerdere lipsticks bij probeert en post :-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *