Hate it or Love it

Al een tijdje ben ik op zoek naar dé perfecte paarse lipstick, maar tot op heden zonder succes. Gelukkig heb ik een hele creatieve en inventieve vriendin! Caroline maakte al haar eigen nagellak, maar sinds kort is ze ook aan het experimenteren geslagen met het maken van haar eigen lipstick.

Lacquester Hate it or Love it LipstickToen ze hoorde van mijn zoektocht is ze meteen aan de slag gegaan en voila, op vrijdagavond was ik erbij toen ze mijn eigen ‘custom made’ paarse lipstick aan het mengen was, in de mal goot en vervolgens in de huls drukte. Ik ben zo blij! Eindelijk de perfecte paarse lipstick, precies de kleur waar ik naar op zoek was. Hate it or love it.

Lacquester Hate it or Love it LipstickDe kleur moest lekker knallend paars zijn. ‘Zoals die besjes’ zei ik steeds tegen Caroline. Besjes, besjes, welke besjes? Ik had geen idee hoe de struik met de paarse besjes heette, maar na wat gegoogle bedoelde ik kennelijk de Callicarpa.

Lacquester Hate it or Love it LipstickDit zijn de besjes van de Callicarpa.

Lacquester Hate it or Love it LipstickEn dit is de paarse lipstick die Caroline voor me heeft gemaakt. Exact de kleur van de Calliparca besjes! Knallend paars, maar niet te licht en niet te donker, met een koele ondertoon.

Lacquester Hate it or Love it Lipstick
De lipstick zit in een mooie, strak vormgegeven huls met een mat zwarte finish. Extra handig is dat deze huls over een speciaal klik-systeem beschikt, zodat ‘ie extra stevig dicht geklikt zit en dus niet zomaar open kan gaan in je (toilet)tas.

Lacquester Hate it or Love it LipstickDe textuur van de lipstick is lekker romig en voelt prettig aan op de lippen. Aan het einde van de dag voelen mijn lippen zelfs gehydrateerd en zacht aan.

Lacquester Hate it or Love it LipstickDit zijn de swatches op mijn binnenarm. Bovenaan heb ik de lipstick subtiel aangebracht en daaronder heb ik de kleur wat intenser aangebracht. De lipstick is goed gepigmenteerd en daardoor vrij dekkend. Er zit geen hele sterke glans aan deze lipstick, maar de finish is ook niet matte. Het zit er een beetje tussenin.

Lacquester Hate it or Love it LipstickZo ziet de kleur eruit bij helder daglicht.

Lacquester Hate it or Love it LipstickEn zo bij warm zonlicht. Ik ben werkelijk waar helemaal verliefd op deze kleur! Zoals Samantha uit Utreg ooit zei: “het stoat me eg”.

Sommigen vinden de kleur te koel voor bij mijn huidskleur, anderen vinden het weer te licht, of te paars, of te fel, of gewoonweg helemaal niets. Maar anderen zijn er – net als ik – helemaal verliefd op! Caroline en ik hadden nog geen naam voor deze paarse lipstick verzonnen, maar na de comments op Instagram was de naam al snel gekozen: hate it or love it. Want dat is nu eenmaal het geval bij deze opvallende kleur!

Lacquester Hate it or Love it LipstickIk heb de lipstick ook getest op houdbaarheid. Na een vettig pizzabroodje, twee kaas-ui broodjes, twee glazen thee en wat fris zag de kleur er zo uit op mijn lippen. Wat lichter dan eerst, maar geen gek ‘randje’. Het zit er eigenlijk nog best prima op, alleen dan gewoon iets minder intens.

Lacquester Hate it or Love it LipstickVoor de mensen die deze lipstick te heftig vinden, of voor de mensen die nog even een barrière door moeten om zo’n eyecatcher in het openbaar te dragen, is het misschien een goed idee om de lipstick heel subtiel op de lippen te deppen. Op die manier krijg je hetzelfde effect als hierboven. Het ziet er iets rozer en lichter uit, ook erg mooi. Leuk om te weten dat je ‘Hate it or Love it’ op twee manieren kunt dragen en dat elke manier weer een heel ander effect heeft.

Lacquester Hate it or Love it LipstickNou, ik heb er in elk geval weer een nieuwe liefde bij! Ik vind deze prachtige, intens paarse kleur lekker knallend, maar het is weer eens wat anders dan knallend rood of knallend roze. Paars is lekker edgy en anders dan anders, waardoor je lippen goed opvallen en je er verzekerd van bent dat ze de show zullen stelen! Ik had in elk geval veel bekijks. De één vind het fantastisch en de ander loopt met een boog om me heen, maar who cares?! Zo lang IK het maar mooi vind. Ja toch? Naast de unieke kleur is de lipstick zelf ook lekker romig en hydraterend en blijft het ook vrij lang goed op de lippen zitten. Ik ben fan van deze allereerste Lacquester Lipstick!

Lacquester Hate it or Love it LipstickIk heb Caroline gevraagd of ze eventueel meer lipsticks in deze kleur kan maken, mochten jullie ook geïnteresseerd zijn, en dat kon! Ze vraagt er €9,90 voor per stuk en je kunt je bestelling plaatsen door haar even een mailtje te sturen via het contactformulier.

Binnenkort gaat ze meer kleuren maken en verkopen in haar webshop, naast haar zelfgemaakte nagellak, dus abonneer je vast op haar nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven. Ook kun je haar experimenten en nieuwste creaties (en heerlijke foto’s van indofood) volgen via Instagram via @lacquester.

And, do you HATE it or LOVE it? En als jij een lipstick kleur mocht laten customizen, voor welke kleur zou jij dan gaan?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

107 Reacties

 1. 19 oktober 2015 / maandag, 19 oktober 2015

  Wauw wat knap! Je eigen lipstick gemaakt!

 2. Meryem Can
  9 juli 2015 / donderdag, 9 juli 2015

  Hoi Serena
  Sorry voor de late reactie. Maar prachtige lipstick. hoe heet de website van Caroline.
  Groetjes
  Meryem

 3. 31 augustus 2014 / zondag, 31 augustus 2014

  Staat je goed hoor! Ik zou het zelf nooit (durven) dragen, maar echt knap dat je dit doet. En handig dat je je perfecte kleur paars hebt kunnen laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *