Givenchy Acoustic Colors follow-up

Een aantal weken geleden liet ik jullie kennis maken met de mooie en compacte fall collection van Givenchy. Acoustic Colors is niet alleen behoorlijke eyecandy qua verpakkingen, ook de swatches van het Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor palette zijn een waar lust voor het oog. Intense pigmentatie en megaveel glitters, you guys will love it!

Uit de Acoustic Colors collectie heb ik de volgende producten:

 • Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor – Acoustic Harmony No. 80
 • Rouge Interdit Shine  Acoustic Wild Rose No. 29
 • Gelée d’Interdit  Acoustic Wild Rose No. 18
 • Gloss Révélateur de Liv – Lively Pink No.34

Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor in Acoustic Harmony No. 80 – dit oogschaduwpalette is wat mij betreft het pronkstuk van de collectie. Het bestaat uit vier prachtige, sterk gepigmenteerde kleuren met een weerzinwekkende hoeveelheid glitters. Deze oogschaduw bevat daarnaast ook subtiele iriserende shimmers en ze laten je ogen letterlijk en figuurlijk sprankelen!

Het palette zelf heeft onderin een laatje met drie kleine kwastjes en aan de binnenkant bevindt zich ook een spiegeltje. Het palette is prachtig, maar niet ‘handig’ omdat elke kleur glitterig en opvallend is. Wil je er een complete ooglook mee maken dan zal je nog altijd een minder glitterige highlighter bij willen gebruiken of eventueel een andere non-glittery basiskleur. Dit palette zou ik zelf puur gebruiken wanneer ik een speciale, feestelijke ooglook zou willen maken met één of meerdere kleuren. Het is een echt ‘party palette’. Altijd goed om te hebben!

Rouge Interdit Shine in Acoustic Wild Rose No. 29 – deze lipstick moet het meer hebben van zijn glitters dan van zijn kleur. Het geeft slechts een heel sheer kleurtje af, een frisse roodroze kleur, maar het zit voornamelijk bomvol subtiele, roze glittertjes. Het effect is sheer en door de glittertjes geeft het erg veel glans. De formule is moisturizing en de lipstick is verpakt in een luxueuze huls.

Gelée d’Interdit  Acoustic Wild Rose No. 18 en Gloss Révélateur de Liv – Lively Pink No.34 – deze twee glossjes hebben dezelfde structuur en verpakking, maar de inhoud is compleet anders! Acoustic Wild Rose bestaat uit koperkleurige en roze glittertjes en Lively Pink is doorzichtig. Lively Pink neemt echter een roze kleur aan eenmaal op de lippen aangebracht en deze kleur verschilt per persoon. Hoe dit kan leg ik hier uit. Acoustic Wild Roze is eigenlijk heel sheer omdat de glittertjes zorgen voor wat kleur en natuurlijk een mooie glans.

Van Lively Pink kon ik geen duidelijke swatch-foto maken, maar het is eigenlijk een heel subtiel roze/sheer kleurtje die net even een gezond blosje op je lippen brengt. De structuur van beide glossjes vind ik erg aangenaam. Non-sticky, wat dikker en lekker moisturizing.

Je kunt je voorstellen dat ik stond te popelen om deze mooie producten uit te proberen op mezelf. Vooral met het oogschaduwpalette wilde ik graag een look maken. Hieronder heb ik alle kleuren behalve de bruine kleur uit het palette gebruikt en op mijn lippen de Acoustic Rose lipstick.

Overige producten die ik heb gebruikt zijn mijn Chanel wenkbrauwpotlood in Brun Cendre, zwarte waterproof eyeliner van Essence, Catrice Doll Eyes mascara en een zwart Urban Decay 24/7 oogpotlood uit het Smoked palette. Op mijn wangen de Sisley zebra blush in Mango en op mijn huid heb ik een dun laagje minerale foundation van Bare Minerals.

 Je kunt het je haast niet voorstellen… maar in het echt zijn de glitters nóg intenser. Bij elke beweging zie je alles glitteren en schitteren, echt prachtig! Het trekt alle aandacht naar je ogen. De kleuren zijn ook echt onwijs mooi gepigmenteerd. Vooral de lichte kleur doet het goed bij de traanbuizen en de donkere kleur is ook erg mooi onder het oog.

Zoals je ziet sta ik weer op mijn favoriete plekje in huis waar de belichting erg veel goeds doet voor mijn huid 😀

Het enige nadeel van dit prachtige glitterige palette is fall-out. Ik raad daarom aan om je ogen eerst op te maken en vervolgens je foundation aan te brengen. Tijdens het opmaken, hoe voorzichtig je ook te werk gaat, het is niet te voorkomen dat er glitters onder je ogen vallen. Ik had het ook. Na het opmaken van mijn ogen heb ik de fall-out dus eerst weggehaald met make-up remover en een wattenschijfje en vervolgens bracht ik mijn foundation aan.

Het palette is écht prachtig en een aanrader als je op zoek bent naar een feestelijk en speciaal palette. De lipproducten vind ik mooi, maar die zijn natuurlijk niet zo bijzonder als het palette. Prijzen en verkooppunten vind je in dit artikel.

En, zijn jullie blij verrast door de swatches? Wat vinden jullie van mijn Givenchy Acoustic Colours look?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

80 Reacties

 1. Rianne
  3 november 2012 / zaterdag, 3 november 2012

  Wat een mooie look!! Tijd voor een tutorial van deze look?

 2. Rosanne
  10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

  Wauw, die wing is echt heel mooi! Ik heb ook een beetje hooded eyes dus zit altijd een te knoeien met hoe het nu moet, maar dit ga ik ook proberen!

 3. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Zeer mooie oogschaduw en past inderdaad perfect bij je huid!

 4. Annebell
  3 september 2012 / maandag, 3 september 2012

  Prachtige look!!!!! Kan je er een filmpje over maken? Dat palet heeft een super hoog ‘hebben hebben hebben’ gehalte, dat word even sparen 😉

 5. diana
  2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  WOW

 6. 2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Wauw, wat een prachtige look heb je ermee gemaakt. De producten zelf zijn ook echt geweldig!

 7. 2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Wauw wat een geweldige look! Die glitters!!! Normaal ben ik daar niet zo van, dus vind het ook jammer om te horen dat hij zo`n fall-out heeft, maar wow, die look. Staat je echt heel erg mooi!

 8. 2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Wauww die oogschaduw, echt lovely<3
  Mooie look heb je ook gemaakt ^__^

 9. Emma
  2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Kan je een tutorial doen van deze make up, ik moet zeggen dat het echt prachtig is. Zoals je zei het trekt echt de aandacht naar je ogen.

 10. 2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Die oogschaduw echt super!

 11. Anne
  2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Prachtige ooglook, ik heb zelf ook overhangende oogleden, en dit staat echt prachtig, deze ga ik zeker eens proberen!

 12. 2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Wauw, Serena, wat een prachtige ooglook… Ik zei echt hardop “Wauwww”!

 13. 2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Prachtige foto’s heb je gemaakt!! wauw!

 14. 2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Wow, deze look is heel mooi geworden . Vampy! Mooie foto’s ook

 15. Chiara
  2 september 2012 / zondag, 2 september 2012

  Serena, wil je met me trouwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *