Getest | Jelly Bath Bomb

Tijdens mijn Lush persreis naar Berlijn vond ik een fantastische goodiebag op mijn hotelkamer met daarin allerlei heerlijke Lush goodies. Eén van de producten uit de goodiebag was de Scrubee (lees hier mijn uitgebreide review), maar ook zat er een Jelly Bomb in, één van de nieuwste badbruisballen van Lush.

Wow, een JELLY BOMB. Ik was geïntrigeerd. Zonder eigenlijk te weten wat het precies was of zou moeten doen, probeerde ik het uit. Ik laat me namelijk graag verrassen! Bekijk hieronder mijn eerste indruk:

Er zijn verschillende Jelly Bombs in het assortiment van Lush. De Jelly Bomb die ik hier vandaag uitprobeer heet The Big Sleep.


Deze badbruisbal heeft een prachtige zeegroene kleur met ronde, blauwe stippen.


Eenmaal losgelaten in het warme badwater begint hij langzaam te smelten. Deze Jelly Bomb is een badbruisbal die er lekker de tijd voor neemt. Hij bruist en bubbelt en beweegt wat in het rond, en doet er toch zeker zo’n ruime 10 minuten over (misschien zelfs een kwartier?) om volledig op te lossen.

Terwijl The Big Sleep langzaam wegsmelt komen er heerlijke, kalmerende geuren vrij, zoals etherische olie van lavendel, neroli en tonkaboon. Ook zijn er gemalen kamille bloemetjes in deze Jelly Bomb verwerkt. Hij ruikt lekker zacht, bloemig, kruidig en fris tegelijk. Maar vooral erg rustgevend. Een perfecte badbruisbal voor het slapen gaan, dus!


De Jelly Bomb verandert je badwater niet in een jelly bad (zoals ik had gedacht), maar wordt zo genoemd omdat deze badbruisbal een jelly-achtige substantie loslaat. Deze substantie maakt je huid extra zacht en verzorgt en hydrateert het extra goed. The Big Sleep kleurt je badwater overigens helder azuurblauw. Het doet me sterk denken aan de prachtige blauwe zee van Aruba en Curacao, dus ik krijg er een instant vakantiegevoel van!

Ergens een beetje teleurgesteld dat ik niet belandde in een bad vol jelly, maar ergens ook wel weer fijn: want wat een troep is dat eigenlijk! The Big Sleep fizzt langzaam, ruikt heerlijk en ontspannen, maakt de huid lekker zacht én kleur je badwater tropisch blauw.

The Big Sleep en alle andere Jelly Bombs kosten €6,95 per stuk en zijn te koop via Lush.nl of via de Lush stores die verspreid zijn over Nederland.

Wat vinden jullie van de Jelly Bombs, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

20 Reacties

 1. 30 september 2017 / zaterdag, 30 september 2017

  Mijn water voelde wel jelly-achtig aan, zag er ook wat dikker uit dan wat ik zie op de video. Maar het is altijd heerlijk een bad uurtje. Liefs Soraya

 2. 25 september 2017 / maandag, 25 september 2017

  Dit lijkt me de perfecte Bath Bomb voor ‘s avonds! Práchtige kleur, ook!

 3. Nicole
  24 september 2017 / zondag, 24 september 2017

  Ik heb ze alle drie geprobeerd. De zwarte is het beste! Hier krijg je wel echt veel slijm van! Die andere twee vallen wat slijm betreft inderdaad wat tegen, de veur daarin tegen is wel super lekker.

  • Nicole
   24 september 2017 / zondag, 24 september 2017

   Veur= geur

 4. 21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Interessant! Ik wil hem wel eens proberen 🙂 x

 5. Anna
  21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Lijk mij altijd zo heerlijk om deze of van die bruisballen erbij in het water te hebben…
  Jammer dat ik geen bad heb. Past niet in mijn mini badkamer

 6. 21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Lijkt me wel leuk om eens te proberen 🙂

 7. 21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  haha, wat grappig, toen ik de kleur op de foto voor het eerst zag, moest ik meteen aan een azuurblauwe zee denken (vakantie-vibes!), maar die gedachte had jij dus ook;-)

 8. Selina
  21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Leuke video, en wat een interessante bath bomb! En juist fijn dat je niet eindigt in een bal vol slijmerige jelly ?

 9. Bey
  21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Hele leuke video, en inderdaad fijn dat je onder de video nog een korte samenvatting en wat foto’s plaatst. Dat mis ik nog wel eens bij andere bloggers.

 10. 21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Ok ik dacht eerst dat dit zo’n heel smerig gimmick-product zou zijn,mmaar dat valt gelukkig mee! Als je huid er zo lekker zacht van wordt, ga ik hem in gedachten houden!

  Ps: ik vind het altijd zo fijn dat je er naast een filmpje een paar foto’tjes en een samevattinkje bijdoet!

 11. Liset
  21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Wat gek, want als je andere video’s kijkt komt er wel echt een jelly substantie in het bad. Heb ook niemand gehoord dat het bijzonder lang duurt. Misschien wat deze niet goed (al vochtig geworden oid?).

  • Serena
   Auteur
   21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

   hi Liset,
   heb je voorbeelden van video’s? Want ik heb achteraf ook gezocht en kon geen video’s vinden die meer jelly kregen dan ik!

   • Liset
    16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

    Hi Serena!
    Ik krijg geen melding van nieuwe reacties dus sorry dat het zo laat is, had niet meer gekeken of iemand had gereageerd 🙂
    Het is niet de blauwe maar bijvoorbeeld deze: https://youtu.be/LDLgFoM_4ZE

    Hoop dat je inmiddels wat opknapt!

    Groetjes, Liset

 12. Syl
  21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Jelly is misschien een misleidende naam, maar het ziet er wel goed uit

  • Serena
   Auteur
   21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

   Ja en nee. Want er komt wel degelijk een jelly-achtige substantie uit, alleen niet dusdanig veel dat je een bad vol jelly krijgt, haha!

 13. 21 september 2017 / donderdag, 21 september 2017

  Oh myyy die kleur!! Brengt toch even lekker de zomer in je badkamer. Stiekem wel een bad vol jelly verwacht trouwens, maar de kleur maakt een hoop goed 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *