Filmpje: unboxing Glossybox april ’12

Jaaaaaa! Daar is ‘ie weer! De Glossybox van de maand april. Omdat de Glossybox altijd aan het einde van de maand komt hebben ze ditmaal het thema ‘Moederdag’ genomen, aangezien dat al over 2,5 week is. Maar ik moet eerlijk bekennen: ik ben geen moeder maar de inhoud is voor mij minstens net zo leuk!


** SPOILER ALERT **
Vanaf dit punt laat ik de inhoud van de box zien. Mocht je de box nog niet hebben ontvangen en wil je dat het een verrassing blijft, dan is omlaag scrollen op eigen risico! 

Hieronder het unboxing filmpje:

Hieronder wat foto’s van de inhoud:


Vooral met de Essie nagellak en de mini mascara van YSL ben ik superblij. Die mascara is perfect voor feestjes en festivals, lekker klein dus past zelfs in de kleinste niemendalletjes. De shampoo is vrij groot (80ml) en ideaal voor een weekje vakantie. Die ga ik dus bewaren tot het zo ver is 🙂 En die bodybutter stop ik mooi in mijn tas. Je weet maar nooit.

Revitalash is denk ik voor veel mensen erg interessant. Het fullsize product is vrij prijzig, namelijk €100, dus ik kan me voorstellen dat je dat niet ‘eventjes’ koopt om te testen. Deze sample is een goede en voordelige manier om het product uit te proberen voordat je overgaat tot de koop van de fullsize. Ik heb er veelbelovende verhalen over gehoord, maar zelf ben ik een beetje te laks om het elke avond te gebruiken. Mijn moeder is qua wimpers iets minder bedeeld dan ik, dus ik geef dit spulletje aan haar.


Zoals elke maand kan ik jullie de Glossybox van harte aanbevelen! De kosten zijn €12,50 per maand en als je kijkt wat er in de box zit is dat qua winkelwaarde altijd meer dan het dubbele. Soms het driedubbele! De ene keer zal er iets in zitten wat je misschien niet interessant vind, maar de andere keer zit er misschien wel een product in wat voor jou op het lijf geschreven is. Het zijn in elk geval leuke, nieuwe producten of producten die je misschien nog niet kende.

Ach, vind je het niets, dan zeg je de box na een maand gewoon weer op. Het is niet zo dat je er een half jaar of langer aan vast zit. Het is echt de moeite waard om te proberen! Bovendien is het een leuk cadeau voor een beautyliefhebbende vriendin, zo heb ik de box aan Nena cadeau gedaan voor haar b-day.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Glossybox? Een box met beautygoodies die elke maand weer op je deurmat ploft? Bestel de box dan ook! Voor jezelf, of als cadeautje voor je beautyverslaafde vriendin, moeder, zusje, etc.

Bestel Nu

Hebben jullie de Glossybox al ontdekt? Ik ben benieuwd wat er in die van jou zit! En wat vinden jullie van mijn inhoud deze maand? 

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

110 Reacties

 1. 4 mei 2012 / vrijdag, 4 mei 2012

  Erg leuke producten zitten er weer in!

 2. ankadekoning
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  hooii
  ik heb vandaag ook de glossybox besteld!! Maar is het heel erg dat ik nog maar 12 ben (ik doe wel samen met mijn zus van (16) omdat ik soms niet alles kan gebruiken ?? Ik denk het niet want ik vind het echt geweldig.
  xx

  • Serena
   Auteur
   1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

   HEEEEEEL soms zit er iets in voor de oudere huid, maar niet vaak. En dan kunnen jullie je mama blij maken. Leuk he!

 3. Emma
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Wat een mooie nagellak heb je op in de foto waar je het flesje van Essie vasthoudt! Welk merk/kleur is dat?

  • Serena
   Auteur
   1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

   De kleur heet Holiday en is van Chanel!

 4. Goesja
  27 april 2012 / vrijdag, 27 april 2012

  komt de glossybox altijd aan het einde van de maand?

  • Serena
   Auteur
   28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

   jep!

 5. karin
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  meeeeh,, de mijne is nog steeds niet binnen >_<

 6. Yasmina
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  haha je zegt fucksjia

  het is gewoon: fusia…

 7. linda
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  Iedereen die de creme van h2o spa heeft, check de datum!
  Helemaal bovenaan in het plastic gedrukt.
  die van mij komt uit 2005!
  Op de twitter pagina zeggen ze dat het merk toen nog niet bestond, maar dat geloof ik niet!
  De verpakking zal er niet om liegen!
  En er zijn meer mensen die dit product uit 2005, 2006 2007 of 2008 hebben!. (kijk maar op twitter!)
  Op twitter zeggen ze ook dat het product na de datum die erop staat (de productiedatum) nog 5 jaar houdbaar is.
  Nou dan is die van mij al zeker 2 jaar over datum!
  Bedankt glossybox! volgende maand afwachten, als het niet beter is stap ik over op een andere box!

 8. Monica
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  hihi ik had het doosje groter verwacht maar wel leuk bij mij zat alleen de essie er als full size er in maar verder veel monstertjes en de YSL mascara. De doosjes lijken mij ideaal om nagellak in te bewaren. In ieder geval ga ik zo een deel overzetten. Serena bedankt voor het wijzen op dit leuke abonnement.

 9. 26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  Wat een leuke spulletjes!! Vooral dat lakje van Essie =D Ik krijg hem vanaf volgende maan ook, yeeh!

 10. Annemieke
  26 april 2012 / donderdag, 26 april 2012

  Ik was best blij met m’n eerste Glossybox. Vind het Essie kleurtje dat ik gehad heb alleen niet mooi. Hou van alle kleuren nagellak behalve koraal/oranje, dus dat is een beetje jammer, maar ja!

 11. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik heb net een nieuw baantje en daarmee weer een inkomen, dus kom maar met die Glossybox!

 12. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik heb precies dezelfde box op de kleur van het lakje na 😀 ben er zoo blij mee! Vorige keer was ik er ook al zo enthousiast over met lush en de conditioner die zo heerlijk rook (gebruik hem nog steeds <3) 2 keer daarvoor minder waardoor ik eigenlijk wilde opzeggen. Maar hebben mijn enthousiasme helemaal teruggewonnen! 😀

 13. Naomi
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Het is natuurlijk ook logisch, maar ze sturen jou wel weer de allerbeste/leukste produkten uit de Glossybox waardoor je er natuurlijk enthousiast over bent, die van mij was namelijk 3 keer niksss.. Ik had alleen Essie nagellak (natuurlijk super leuk) en voor de rest alleen maar ini mini testers..

 14. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik ben vooral blij met m’n knalroze nagellakje van Essie en de shampoo van Kérastase! 🙂

 15. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Dit is mijn eerste box en ik vind hem wel een beetje tegenvallen.. Ik heb voordat ik de box bestelde goed naar de inhoud van de anderen gekeken en ik vond dat mijn geld wel waard. Nu achteraf teleurgesteld over de inhoud.. 🙁 Ik heb dat Essie fullsize nagellakje, mini parfums (die ik persoonlijk écht niet lekker vind!), de mini hand creme, mini mascara en de haarspray.. Van die 12,50 had ik ook één mooi product kunnen kopen. Toch zeg ik mijn abbo niet op, ben veelste nieuwsgierig naar de nieuwe box!

 16. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik heb hem ook vandaag ontvangen! Ik had een soort conditioner (?) van Indola, 3 sample luchtjes van Robert Piguet, de hand en nagelcreme van H2O spa en natuurlijk de YSL mascara en het Essie nagellakje! Met die laatste twee ben ik overigens het meest blij mee, met zo’n sample mascara doe je ook nog best lang hoor! Ik had bij de douglas een sample van de Hypnose Doll eyes mascara van Lancome gekregen en daar heb ik nog een maand mee gedaan!

  x

 17. cheyenne
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  een goedkope manier om je wipers te laten groeien is labello of vaseline op je wimperrand aan te brengen dat is minder duur dan dat spul van 100 euro en dat gebruik ik ook en dat helpt echt

 18. Dilara
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Leuk filmpje& Wauuww dat essie lakje is amazing!!!

 19. Genevieve
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Wat leuk al die dingen!

 20. Des
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik heb YSL mascara, handcreme, 3 parfummonstertjes, haarconditioner, en essie gekregen.. In de kleur zalm/oranje’ig’.. Ben er wel blij mee, maar vind het ook wel jammer dat ik de wimperserum niet heb gekregen..

 21. Barbara
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik ben heel benieuwd wat je van Revitalash vindt! Ik heb regelmatig lovende verhalen gehoord, maar nooit een kritisch artikel gezien met duidelijke voor en na foto’s. En aangezien het product zo duur is hoor ik graag een scherp oordeel voordat ik het overweeg om hem aan te schaffen, haha.

 22. Annemiek
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Zat je video te kijken met mn eigen Glossybox op schoot. Toen je zei dat de Kerastase shampoo lekker rook, ging ik hem ook gelijk even ruiken. Mijn eerste reactie: iewl! Deze shampoo stinkt naar VIS!!! Ik wil niet dat mn haar naar vis stinkt!
  Toen bedacht ik me dat ik net met mn handen een tonijnpizza in de oven had gedaan whahaha. 😀
  De shampoo ruikt gelukkig erg lekker en niet naar vis 😉

  Verder had ik hetzelfde in mn box. Het nagellakje had ik alleen in de kleur lovie dovie. Een mooie zachtroze lentekleur waar ik toevallig nog naar had staan kijken in t Essie schap 🙂

 23. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Die heeft een mooie inhoud idd ! Wou dat het gauw naar België kwam.

 24. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik bekeek net de glossybox van Cynthia en ik moet zeggen, de jouwe is zoveel leuker! Bij haar producten had ik iets van ‘meh’ maar degene die jij kreeg zou ik zelf ook wel willen! Wat raar dat er zo een verschil op zit xoxo

 25. Celine
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Hmm, het lijkt me heel leuk, maar je leest hier ook wel weer negatieve reactie. Ik zou het zonde vinden om elke maand 12,50 te betalen voor alleen maar kleine mini’s en dingen die je miss niet eens gebruikt. Ik twijfel..

 26. Conny
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  ik vindt het een hele leuke box.
  en er zitten super mooie producten in.
  maar ik krijg de truly your box.
  dikke knuffel.

 27. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Het lijkt wel of de bloggers een leukere box hebben 🙁 vorige keer dream cream (ik 3 suffe maskers) dit keer revitalash en shampoo (rare leave in conditioner die ik niet gebruik en parfumtesters die ik niet lekker vind, haha)

  heel leuk filmpje en artikel.
  maar ik vind het jammer van glossybox dat sommigen een box krijgen die veel minder waard is. Als revitalash al 100 euro waard is, hoe kan dat dan gelijk staan aan drie parfum testers?

  • Serena
   Auteur
   25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

   Het is een sample he van 1 ml Revitalash! En de samples die jij hebt zijn volgens mij van een vrij duur nichemerk parfum.

 28. natalia
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Hmm, het is een leuk idee, maar zeg nou zelf, al had je dat geld van de totale waarde, zou je die dingen nóóit kopen?

 29. Sanne
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Het valt me op dat de ambassadrices van Glossybox elke maand de meest geweldige inhoud krijgen, terwijl het bij mij vaak erg tegenvalt. Ik heb maar liefst 1 fullsize lakje van essie, de rest bestaat uit allemaal testers. Mini handcreme, mini mascara, mini haarlak (alwéér) en 3 mini-mini parfumsamples. Dat vind ik persoonlijk wel een beetje jammer.

  • christy
   25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

   yep, dit was me ook al opgevallen…

  • Kirsten
   25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

   Dat is niet helemaal waar, vorige maand waren er die Lush hadden, maar ook die de maskertjes hadden ontvangen en daar zat dus ook wel verschil tussen.

   Verder heb ik dezelfde inhoud als jou Serena, alleen heb ik een roze lakje wat feller is dan je zou verwachten. Vind deze opzich wel iets tegenvallen ten opzichte van sommige voorgaande boxen, maar ik vind hem wel oke. Ben heel benieuwd naar de mascara

   • Serena
    Auteur
    25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

    Denk dat de vorige boxen zo leuk waren dat we een beetje worden verwend en nu steeds meer verwachten, haha!

 30. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Heb de mijne intussen ook binnen na mijn reactie op youtube. ik heb:
  – een heel leuk lakje van essie: chubbie… (nog iets :p)
  – h20 nagel/hand creme
  – haarlak
  – ysl mascara
  – geurtjes

  Eerlijk gezegd ben ik alleen bij met de nagellak en de mascara. De geurtjes zijn onhandig en heb ik al zoveel testers. en haarlak gebruik ik vrijwel nooit. Ik had liever de shampoo van kérastase gehad.
  Maargoed je weet dat het tegen kan vallen 🙁

 31. Christy
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  ik heb de mijne nog niet binnen maar meestal het wordt wel mijn laatste. ik heb mijn abonnement al opgezegd omdat ik de producten niet zo speciaal vind.
  zou het niet erg vinden als de revitalash er niet in zit, ik heb de fullsize al, ik gebruik hem nu al bijna 4 weken en ze hebben mij verteld dat je het minimaal 2 maanden consequent(!!!) moet gebruiken wil je echt verschil gaan zien. ik ben benieuwd

 32. rachel
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Ik wil hem net gaan bestellen, maar kan geen bank uitkiezen als ik ideal heb aangeklikt.. beetje jammer dus geen glossybox voor mij 🙁

 33. liselot
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Trouwens Serena ben jij ambassadeur?
  Want Lotte heeft ook precies dezelfde box gekregen, en die is wel ambassadeur.

  Misschien houden ze er dan rekening mee.

 34. liselot
  25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Hmm, ik zie mijn reactie niet. Dus nog maar een keer.

  Maar ik heb precies hetzelfde als Anne.
  4 mini’s en maar 1 echt fullsize product.

  Erg jammer vind ik het, als je deze box ziet.

  Ik heb: essie nagellak
  parfumtesters (precies wat je altijd gratis bij de douglas bv krijgt)
  Een hele kleine tube handcreme.
  En een mini potje met haarsmasker.
  En een minimascara, wat je ook wel eens bij een tijdschrift krijgt.

  Ik moet zeggen dat ik het wel leuk vind dat er eindelijk wat meer make-up inzit. Het zijn allebei leuke merken.

  Maar voor 12.50 vind ik dat je wel wat meer mag verwachten dan alleen van die proefjes.

  Ik snap ook niet wat deze producten nu specifiek met moederdag te maken hebben.

  De twijfel slaat dan ook toe na het ontvangen van deze box om het abonnement op te zeggen.

  Ik vind dat ze zich er redelijk makkelijk af hebben gemaakt deze keer.
  Alleen de essie nagellak is leuk bedacht. Vooral omdat deze nu sinds kort in verschillende winkels in Nederland te verkrijgen is.

 35. 25 april 2012 / woensdag, 25 april 2012

  Hij valt me deze keer zwaar tegen! 3 mini geurtjes van bandit met echt een muffe geur. Strong Hair finish wat ik al 2x eerder gekregen heb. En mascara,lakje en handcreme wat ik ook al 2x eerder gekregen heb :s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *