Opening: Lush Utrecht!

Eindelijk, eindelijk! Het is zo ver. Een LUSH in het hartsjie van het land en wel in het prachtige Utrecht. De Steenweg ruikt een stuk aangenamer nu de Lush haar deuren officieel heeft geopend en Beautylab was er natuurlijk als de kippen bij. Echt ideaal: ik sprong gewoon op mijn fietsje en ik was er binnen 10 minuutjes. Voorheen was de dichtstbijzijnde Lush een uur met de trein van me vandaan, maar nu is het praktisch om de hoek.


Voor de mensen die nog niet bekend zijn met Lush, Lush is een winkel waar je de heerlijkste badproducten, doucheproducten, producten voor je haren, lichaam en gezicht kunt kopen. En alles is handgemaakt van grotendeels natuurlijke ingrediënten. Lush is tegen dierproeven (zie dit artikel) en creëert om de zoveel tijd leuke, vernieuwende producten.

Wat zo leuk is aan Lush is dat alles uitgestald ligt, zoals op de markt. Het is de bedoeling dat je alles lekker oppakt en dat je overal aan ruikt en voelt. Er staan voldoende testers in de winkel en het personeel is erg behulpzaam en geeft je met liefde een lekker handbadje of -massage.

Hieronder lekker veel foto’s voor een goede impressie van het jongste Lush filiaal van Nederland:


Nena valt als een blok voor een blok Rockstar Soap:


Daan is de manager van Lush Utrecht en deelde verse stukken ananas uit:
Het filiaal is lekker ruim opgezet. De meeste Lush filialen zijn ‘gezelligjes knus’ om het zo maar even te noemen, maar hier in Utrecht kun je lekker bewegen. I like that!En natuurlijk kon ik het niet laten om een mandje vol te laden! Hier zitten ook spulletjes van Nena bij hoor. En rechts de bananenmeisjes die buiten voor de deur samples aan het uitdelen waren:


Trouwens, er lag ook een hele unieke zeep in de winkel, de Celebration Soap. Deze zeep wordt volgens mij alleen verkocht bij store openings en hij ruikt zalig!


Bij het afrekenen kregen we nog een leuk linnen tasje mee met een ananas. Ik houd echt van linnen tasjes! Ik verzamel ze nog net niet, maar ik neem ze altijd mee als ik boodschappen ga doen. Veel beter voor het milieu dan plastic tasjes 🙂

Ook kregen we een goodiebag mee met 3 Lush producten! Hieronder mijn buit (inclusief de inhoud van de goodiebag) :


Zoals je ziet, veel haarproducten en een Honey I washed the kids soap. In de goodiebag zat een stukje Lust soap, een Grass douchegel en een Bloom Bubble Bar. Ik ga lekker alles uitproberen en ik denk dat jullie binnenkort een review van het een of ander kunnen verwachten!

Lush heeft meer dan 800 winkels wereldwijd verdeeld over 50 landen. In Nederland vind je in totaal 8 Lush filialen in de volgende steden:

 • Amsterdam – kalverstraat 98
 • Amsterdam – leidsestraat 14
 • Den Haag – grote marktstraat 175
 • Maastricht – grote staat 48
 • Den Bosch – hoge steenweg 32
 • Haarlem – barteljorisstraat 29
 • Rotterdam – Hoogstraat 187
 • Utrecht – Steenweg 46-48

Niet om het één of ander, maar die in Utrecht is toch wel echt de mooiste hoor! <3

Hebben jullie Lush al ontdekt? En wat vind je ervan dat er nu een filiaal in Utrecht is geopend? Wat is jullie all time favourite Lush product?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

154 Reacties

 1. Joyce seedorf
  13 februari 2017 / maandag, 13 februari 2017

  Welke shampoo bar moet ik gebruiken voor grijs kroes haar.

  Ik zie zo spoedig mogelijk uw reactie tegemoet, aangezien ik zo snel mogelijk gebruik wil maken van fresh handmade shampoo bar.

  Ik wil mijn haar zo snel mogelijk mee behandelen om dan ook mijn ervaring te melden aan jullie.

  Alvast bedankt voor vlotte afhandeling
  Vriendelijke groet

  Joyce

  Joyce

 2. Sandra Del Grosso
  13 april 2016 / woensdag, 13 april 2016

  Staan heel veel winkels leeg in Leeuwarden….zou super zijn dat mn dochter van 8jaar ook hier eens heen kan…..

 3. Petra Ruitenbeek
  26 januari 2015 / maandag, 26 januari 2015

  Ik wil jullie heel erg bedanken voor de aandacht en tijd die jullie vandaag hebben besteed aan mijn dochter die samen met Oma aan het winkelen is geweest in Utrecht.
  Ze heeft enorm genoten en is thuis flink aan het na-genieten van alle lekkere zeep en de leuke dag!
  Bedankt!
  Moeder Petra en dochter Michelle uit Amersfoort

 4. willeke van dijk
  2 juli 2014 / woensdag, 2 juli 2014

  Nu nog n filiaal in Enschede aub!!” mn favorieten zijn: rockstar en honey i washed the kids! Superlekker!

 5. 16 mei 2012 / woensdag, 16 mei 2012

  Ik ben ook héél blij dat er eindelijk een lush-filiaal in mijn stadje is!!
  Nu nog even wachten op mijn loon van deze maand, haha!

 6. 9 mei 2012 / woensdag, 9 mei 2012

  Gaaf! Ga ik morgen zeker even heen.

 7. 2 mei 2012 / woensdag, 2 mei 2012

  Wauw die is een stuk groter ja dan die hier in Den Bosch! Mooi zeg!

 8. Claire
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  bij mij zit er een lush om de hoek hoef maar 10 meter te lopen in Den-Haag

 9. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Ik was zaterdag voor het eerst echt in een Lush winkel, in Den Haag. En ik kan je zeggen: wat een heerlijke winkel is dat! En nu wil ik echt heel erg graag de droogshampoo maar Lush is zo ver weg voor mij.. 🙁

 10. 1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Wat fijn dat er nu ook een Lush in Utrecht zit!

 11. Desiré
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Ik hoop dat ze nog een keer in Nijmegen komen!

 12. Jade
  1 mei 2012 / dinsdag, 1 mei 2012

  Ah this made my day! ik woon 10 min. van Utrecht en wist dit gewoon niet! Leuk!

 13. Jan
  30 april 2012 / maandag, 30 april 2012

  Ik was naar de Lush gegaan in de Kalverstraat, en ik vond het daar nogal stinken. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de zeepjes, ik verwachtte echt iets lekkers door al die reacties maar het viel me eerlijk gezegt nogal tegen.

 14. 30 april 2012 / maandag, 30 april 2012

  Was een leuke opening, en leuk om jou een keer in het echt te zien! Want stiekem heb je toch best wel een celebrity-status hoor 😉

 15. 29 april 2012 / zondag, 29 april 2012

  leuk artiekel!
  zelf heb ik een shampo & een haarmasker van lush(cruly wurly & marliyn)
  ik ben erg tevereden!
  ik hoop natuurlijk dat we een review krijgen van jou aankoopjes:)

  xoxo.

 16. Kim
  29 april 2012 / zondag, 29 april 2012

  Ik was er ook bij, maar christus wat was het druk! Ik was als een van de eerste binnen, heb gepakt wat ik pakken kon tijdens mijn weg naar de kassa. En alsnog een kwartier daar in de rij staan haha. De tas was een leuk cadeautje, maar ik had iets begrepen van een goodiebag dus op dat moment viel het me zwaar tegen dat het “slechts een tas zonder inhoud” was. Was wel leuk, maar ik probeerde wel weer zo snel mogelijk naar buiten te komen!

 17. 29 april 2012 / zondag, 29 april 2012

  Ik ben nog nooit naar een lush geweest, heb er ook helemaal geen in mijn buurt, ik denk belgie er maar 1 heeft in antwerpen. x

 18. Victoria
  29 april 2012 / zondag, 29 april 2012

  ik ben nog gister naar die LUSH winkel geweest. Toen ik daar binnenkwam was er een geur waarvan ik dacht ; WOOOWWW DIE RUIKT LEKKER. Heel veel gezonde dingetjes heb je daar voor je lichaam !

 19. 28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Ik vond de opening heel erg leuk! De winkel is prachtig en ik heb meteen ook een aantal lekkere producten meegenomen. Ik ben erg blij met zo’n fijne winkel in ‘t midden van ‘t land. Utrecht is een van m’n favoriete winkelsteden en wordt alsmaar leuker en leuker!

 20. Dina
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  De ananas in combinatie met de meiden in bananenpakken doen me aan een soort van weddenschap denken..

 21. ida
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Ik ben vandaag voor het eerst in een lush geweest. ik vond het alleen wel tegenvallen :/ Ik had gedacht dat alles superlekker zou ruiken. alleen was voor mij en mn vriendin niet het geval, we hebben niks gekocht…

 22. 28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Super lekker!! (: Jammer genoeg is Utrecht voor mij niet om de hoek… ;(

 23. Laura
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  All time favorite product van Lush voor mij is toch echt de Rehad shampoo! Ik liep stage in NY en was op zoek naar een shampoo, gezien ik een hele gevoelige hoofdhuid heb was dit geen makkelijke zoektocht… Gelukkig vonden we een Lush waar ze mij dit product hebben aangewezen, en echt het is geweldig! Geen problemen met mn hoofdhuid, en mijn haar was super glanzend, zacht en niet pluizig!

  Hoop inderdaad ook dat de Lush ook snel naar het noorden komt, dan hoef ik het niet meer te bestellen;)

 24. 28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Gahh op die foto’s ziet alles er zo heerlijk uit, I want it all! Wat een norme brokken en blokken, yum yum. Alleen die foto’s zijn al mouthwatering.

 25. I
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Voor alle commenters over dat er geen Lush in Groningen is etc., ik zag dit net op WeAreFashion staan:

  “Lush wil namelijk het winkelbestand in Nederland verdubbelen en is daarom op zoek naar tien winkelpanden in Nederland op A1-locaties (centrum). Ze zijn o.a op zoek naar winkelruimte in Arnhem, Eindhoven, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Nijmegen, Tilburg, Zwolle en dus Groningen. Eerlijk gezegd denk ik dat het nog wel eventjes gaat duren voordat het daadwerkelijk zo ver is maar het is in ieder geval een leuk nieuwtje om alvast naar uit te kijken!”

 26. 28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  gaaf !
  ik mocht ook komen maar helaas kon ik niet : (
  liefs

 27. 28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Oehh zo leuk! Als ik weer naar Utrecht ga, weet ik waar ik even langs MOET.

  Liefs, Mariette

 28. 28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Ah ik ben echt jaloers dat de Lush zo dichtbij je zit, wil ik oook =(

  Mooie buit, geniet ervan!

 29. Calista
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Jeeejj dat is echt super!! Nu nog een berschka river island en forever 21!! En dan heeft utrecht al mijn favo winkels

 30. Edmara
  28 april 2012 / zaterdag, 28 april 2012

  Ben er gister middag geweest rond 4 uur, kon mijn kont niet keren haha!

  Nog wel een paar dingetjes gekocht, maar helaas kon ik de dream cream niet halen door een kamille allergie :c.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *