Filmpje: My B-day Presents

Afgelopen maandag, oh nee, dinsdag (!) ben ik 28 jaar geworden en het is elk jaar weer heel erg lastig om cadeautjes voor mij te kopen. Toch hebben mijn familie en vriend goed hun best gedaan en ben ik erg blij met wat ze voor mij hebben bedacht. In onderstaande video show ik mijn b-day prezziez!

Hieronder nog een aantal detailshots van mijn cadeaus. Hieronder mijn lingerie/sokkenla, netjes gesorteerd met de IKEA Skubb bakken:

Mijn ‘pimp your yoghurt’ tray:

Lekkere, creamy haarmaskers:

Lekkere losse thee en thee-robotjes van Teapottery.nl:

Verder heb ik nog kledinghangers gekregen (altijd handig, ik heb elk jaar weer nieuwe nodig!) en van mijn vriend dus een mooie, donkerblauwe laptop messenger bag. Met mijn oude paarse laptop-rugzak was niets mis, maar dat ding is zo groot en die kleuren maken het een beetje ‘fout’ en het staat gewoon niet leuk wanneer ik iets nettere kleding of hoge hakken draag. Met deze nieuwe tas ben ik daarom erg blij, ook omdat deze kleur mooi staat bij natuurlijke bruintinten die ik vaag draag.

Hieronder nog even links de tas en rechts mijn oude laptop-rugzak:

Excuses voor het late filmpje trouwens, normaal staat ‘ie er in de ochtend al op. Ik voel me momenteel niet zo lekker. Ik heb blaasontsteking en de antibiotica heeft me galbulten uitslag gegeven (het jeukt als de pest) waardoor ik ook heel slecht heb geslapen! Ik beloof snel weer beter te worden en leuke artikelen en filmpjes online te plaatsen.

Geniet van het heerlijke zonnige weekend!

[do action=”serena”/]

 

 

Volg:

130 Reacties

 1. Meyke
  2 oktober 2012 / dinsdag, 2 oktober 2012

  Die ronde doosjes hebben die niet een magnetische bodem? Bij ons hangen die namelijk op de wand van het aanrecht (is van metaal). Kan ook op de koelkast, afzuigkap, geiser of zo’n metalen whiteboard. Mijn ouders hebben een metalen, brede stang tegen de muur gehangen met die blikjes ertegen. Wij hebben er zelf thee in. Je bent lekker verwend!

 2. 20 september 2012 / donderdag, 20 september 2012

  leuke kado’s! Heeft steven zelf de tas uitgezocht?

 3. 16 september 2012 / zondag, 16 september 2012

  Wat een superleuke cadeaus! Zit nu ook lekker aan een warm koppie thee haha πŸ˜‰

 4. Veerle
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Haha door jouw combinatie van kleding, haar en make-up moet ik altijd zo hard aan Samantha uit Utreg of hoe heet ze denken. Maar je bent dan ook van Utrecht he πŸ™‚

 5. Pleun
  11 september 2012 / dinsdag, 11 september 2012

  Hoi Serena,

  Leuke trui heb je aan! waar komt die vandaan?

  Liefs

  • Serena
   Auteur
   11 september 2012 / dinsdag, 11 september 2012

   Primark!

   • Pleun
    12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

    Ok, bedankt! Snel een bezoekje brengen dus πŸ™‚

 6. 10 september 2012 / maandag, 10 september 2012

  Wat een leuke kadootjes heb je gehad! Die ‘yoghurt tray’ is echt een super leuk idee om eens te geven!

 7. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Als je galbulten krijgt van antibiotica dan ben je voor dat type allergisch.
  Er zijn gewoon medicijnen voor om die reactie tegen te gaan.
  Voor de ergste jeuk en directe verlichting kun je bij de apotheek en de betere drogist een tubetje Nestosyl halen.

  Had het gemist dat je jarig was.
  Sorry…
  Maar alsnog een late van harte gefeliciteerd van mij!
  Super leuke cadeaus…..ik ben ook bijna jarig en haal hier weer een beetje inspiratie uit.
  Heb geen idee wat ik hebben wil.
  En die vraag komt ook ieder jaar weer terug…haha.

 8. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Die robotjes zijn zo adorable! <3

 9. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Nooit geweten dat je precies 1 jaar en 2 dagen ouder bent dan ik, haha! Ik ga morgen je filmpje kijken, anders stoor ik de heer des huizes in het tv kijken ^^ Maar ik wou je nog even feliciteren… dus gefeliciteerd!

 10. Elsemieke
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Leuke cadeaus! Ik ben ook echt een theeleut, maar heb nog nooit van witte thee gehoord, ben wel benieuwd! Verkopen ze dat ook gewoon in de supermarkt in van die doosjes? Dan ga ik het een keer proberen!
  Heb je trouwens in dit filmpje iets anders gedaan met je wenkbrauwen? Je ziet er anders uit (andere blik) maar ik kon niet bedenken wat het nou was, behalve je wenkbrauwen, kan dat kloppen?

  • Elsemieke
   9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

   Ik weet trouwens niet zo goed hoe ik dit moet zeggen, want het gaat hoe dan ook klinken alsof 28 oud is, wat ik niet vind. Anyway, je ziet er totaal niet uit als 28!

 11. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Wat een ontzettend leuk en creatief idee, die pimp-your-yoghurt tray! Staat vast leuk op je aanrecht hihi. Heel veel beterschap, ik heb chronisch blaasontsteking gehad dus ik weet hoe je je voelt! liefs

 12. Valery
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Ik heb de afgelopen weken ook last van een blaasontsteking, ik ben ook al aan de antibiotica geweest. Dat hielp best goed, maar twee dagen nadat mijn kuur afgelopen was, kwam het twee keer zo hard terug. Inmiddels ben ik er wel vanaf. Beterschap!

 13. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Nog gefeliciteerd! En ook veel beterschap.. Leuke cadeau’s heb je verder gekregen!

 14. Joyce
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Leuke cadeautjes en beterschap gewenst!

 15. do
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  leuk!
  en wat betreft je blaasontsteking
  ik had van de week ook een blaasontsteking en had een of andere nieuwe antibiotica gekregen
  hoef je maar 1x in te nemen en dan ben je er helemaal vanaf
  bij mij werkte het meteen! het heet Monuril

 16. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Leuk filmpje!
  Beterschap, ik hoop dat je ondertussen al een beetje bent opgeknapt.

 17. Maran
  9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Wat een leuke tas. Weet je toevallig waar die vandaan komt?

 18. 9 september 2012 / zondag, 9 september 2012

  Dat theezeefje is echt super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *