Mijn ervaring met PlexR voor een ooglidcorrectie

Zoals jullie weten ben ik de laatste tijd lichtelijk obsessed met mijn oogleden. Ik vind dat ze meer hangen dan pak ’em beet een paar jaar geleden, en ik wil daar wat aan doen. Als mijn gezicht ontspannen is hangen mijn oogleden op mijn wimperrand en dit geeft me een vermoeidere uitstraling. We leven in 2016 dus ik dacht: dat moet te fixen zijn! Nu heb ik bij Velthuis kliniek een consult gehad waaruit bleek dat ik niet geschikt was voor een bovenooglidcorrectie, dus hebben we het geprobeerd middels botox injecties. Hoe dit is gegaan lees je terug in dit artikel.

Omdat ik niet tevreden was met het resultaat van de botox injecties, ben ik verder gaan kijken en kwam ik uit bij een in Nederland nieuwe treatment: PlexR Soft Surgery. Het wordt op verschillende plekken in Nederland uitgevoerd, maar ik belandde bij dokter Diederik aan de Soap Treatment Store in Amsterdam.

Hoe de behandeling is gegaan en hoe mijn ogen er de dagen erna uit zagen, heb ik gevlogd. Bekijk alles in onderstaande video;

Hieronder zal ik jullie wat meer vertellen over de PlexR Soft Surgery behandeling. Allereerst, wat is PlexR precies en hoe gaat het in zijn werk?

PlexR (een afkorting van Plasma Exeresis) is een methode bedacht in Italië door Professor Giorgio Fippi, en verder ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf GMV. De PlexR methode bestaat al enkele jaren op de markt, maar is in Nederland relatief nieuw. Er zijn 3 PlexR apparaatjes, met elk een ander level van behandeling. De apparaatjes zien eruit als soldeerboutjes, die je net boven de huid houdt en vervolgens een soort ‘stroomschoot’ geeft.

Wat er in feite gebeurt is het verdampen van de bovenste laag van de huid, waardoor er plasma wordt gevormd. Hoeveel plasma er wordt gevormd, hangt af van het PlexR apparaatje dat wordt gebruikt. Plasma stimuleert het samentrekken, strakker worden en ‘krimpen’ van de huidvezels, resulterend in het verminderen van huidoppervlak. Met andere woorden, er ontstaat een liftend effect.

Omdat PlexR zo gericht gebruikt kan worden, is het mogelijk om hele specifieke behandelingen uit te voeren, zonder dat er in je gesneden wordt. Je hebt dus geen hechtingen nodig. Wat er wel ontstaat zijn zwellingen (eerste paar dagen) en korsten, die er na één tot anderhalve week vanaf vallen. Omdat de behandeling zo oppervlakkig is, houd je hier geen littekens aan over, en dat is voor mij absoluut een plus. Bij Velthuis werd mij namelijk verteld dat mijn huid nog te jong en te veerkrachtig was, waardoor het nooit over een eventueel litteken zou kunnen vallen mocht ik voor een bovenooglidcorrectie gaan. Het litteken zou dan altijd zichtbaar blijven. Met PlexR is er geen littekenvorming, dus dat klonk mij perfect in de oren. Omdat er niet gesneden en gehecht wordt, wordt PlexR ook wel Soft Surgery genoemd. Dat klinkt heel onschuldig allemaal, maar ik moet toegeven dat ik deze behandeling heb onderschat…

Allereerst de pijn. Ik heb geen lage pijngrens, en mijn oogleden werden van te voren behandeld met verdovende crème, maar bij het eerste ‘puntje’ schrok ik ZO erg van het gevoel. Het deed écht pijn. Bij de buitenkant van mijn oogleden en onder de wenkbrauwen deed het minder pijn, maar toen de puntjes dichterbij de traanbuis kwamen werd het erg gevoelig. Gelukkig duurt het slechts 5 minuten per oog, maar ik moet jullie eerlijk toegeven: het waren 5 lange minuten. Mijn andere oog deed minder pijn, misschien omdat de crème daar ietsje langer was ingetrokken, of omdat ik al gewend was geraakt aan het gevoel.

Dan de zwelling. Niemand had mij verteld dat mijn ogen ZO ontzettend zouden zwellen. Mijn oogleden zwollen na de behandeling (op vrijdagavond) vrijwel meteen op, en de zwelling nam maandagochtend pas af. Als ik dit van te voren had geweten dan had ik daar rekening mee kunnen houden, want ik wilde echt de deur niet uit zo! Ik had plannen om met mijn vriendinnen wat te drinken in de stad, ik wilde een video opnemen voor zondag, maar dat heb ik lastminute moeten cancellen. Ik voelde me ook echt niet lekker in mijn vel. Ik voelde me NIET mooi en mijn oogleden voelde zwaar. Gelukkig was het maar een paar dagen zo.

Ik ga jullie nu het hele proces laten zien;

plexr-behandeling_-1 plexr-behandeling_-2 Zo zagen mijn ogen eruit vlak na de behandeling. Zoals je kunt zien is alles al meteen vrij opgezwollen. De behandeling zelf deed het meeste pijn. Toen alles klaar was bleef er een branderig gevoel achter, maar dat was prima te doen.

plexr-behandeling_-3 Omdat ik vrij luchtig dacht over de PlexR behandeling, hadden mijn zusjes en ik erna een etentje gepland. Ik wilde stiekem het liefst naar huis en op bed liggen, en mijn zonnebril niet afzetten, maar goed. Ik kan iedereen aanraden om na een PlexR behandeling gewoon lekker naar huis te gaan.

plexr-behandeling_-4 De volgende dag, zaterdag, werd ik wakker met hele bolle, opgezwollen oogleden. Het branderige gevoel was gelukkig wel weg, dus daar heb je echt maar een aantal uurtjes last van.

plexr-behandeling_-5 Zondag was de zwelling nog erger.

plexr-behandeling_-6 plexr-behandeling_-7 Op maandag was de zwelling grotendeels weg en werden de korstjes iets donkerder.

plexr-behandeling_-8 Op dinsdag had ik een draaidag met Praxis dus had ik de korstjes bedekt met concealer. Dat zag er een beetje creepy uit, maar was van een afstandje goed te doen.

plexr-behandeling_-9 plexr-behandeling_-10 Op dinsdagavond waren alle korstjes verdwenen, en kwam er een nieuwe, roze huid tevoorschijn. Deze huid was heel dun en gevoelig, maar ik was al lang blij dat die korstjes weg waren en ik hier gemakkelijker concealer over kon aanbrengen.

plexr-behandeling_-11HELLO EYELIDS!

Ok, eindconclusie. Voor mij was de PlexR behandeling zeker niet pijnloos, maar het is goed uit te houden omdat de behandeling erg kort is. De zwellingen zag ik niet aankomen, maar ik ben blij dat ik jullie hiervoor kan waarschuwen. Neem bijvoorbeeld verkoelende pads mee die je vlak na de behandeling op je oogleden kunt leggen, wie weet vermindert dat de zwelling iets. Ook kan ik jullie aanraden om van te voren geen oogmake-up te dragen, want het is niet zo fijn om je ogen ‘s avonds te reinigen terwijl ze gezwollen en gevoelig zijn. Mijn oogleden waren 2-3 dagen gezwollen, dit hoeft niet bij iedereen zo te zijn. Bij sommige mensen treedt er minder heftige en minder lange zwelling op, terwijl het bij anderen juist langer kan aanhouden. Houdt in elk geval rekening met je planning. Je kunt bijvoorbeeld niet vrijdagavond een PlexR behandeling ondergaan en zaterdag op een bruiloft verschijnen. Houd een paar dagen vrij, just in case.

De korstjes waren bij mij snel verdwenen, daar was ik blij mee. Tijdens het reinigen met een wattenschijfje lieten ze langzaam los, en na 3-4 dagen waren ze geheel verdwenen. Dat is vrij snel, want normaal gesproken duurt het één tot anderhalve week. Je moet ten alle tijde je korstjes en ‘nieuwe’ huid goed beschermen met SPF, anders treedt er pigmentvorming op. Ik heb dit goed en trouw gedaan, maar desondanks heb ik toch wat donkere verkleuring boven mijn ogen. Dit had ik eerlijk gezegd ook wel verwacht omdat ik zo veel pigment in mijn huid heb, en zelfs een muggenbult (waar ik niet aan krab) al zorgt voor een donkere vlek. Dit is nu eenmaal zo, maar trekt wel weer weg. Kan nog wel een paar maanden duren alleen. Ik vind het niet zo storend.

urban-decay-ultimate-basics-palette_-13Was de PlexR behandeling het waard? Op de dagen dat mijn ogen zo gezwollen waren dacht ik heel eerlijk WAAROM HEB IK DIT IN HEMELSNAAM GEDAAN?! maar nu alles voorbij en geheeld is ben ik toch wel erg blij met het eindresultaat. Mijn oogleden zijn heel subtiel gelift (ik denk 3mm meer ooglid per oog), ik zie er frisser en minder vermoeid uit en mijn winged eyeliner ziet er ook nog eens mooier uit. Yes, het was het allemaal toch wel WAARD. Ik ben vooral blij met het feit dat alles, al met al, binnen een week weer voorbij was, dat er geen littekenvorming is en dat het een mooi subtiel resultaat geeft. Ik ben geen compleet ander persoon, ik zie er gewoon wat frisser uit. En ook heel belangrijk om te weten, het effect is PERMANENT.

Ik kan een PlexR behandeling dus zeker aanbevelen, maar houd rekening met de pijn, de zwellingen en het achteraf goed beschermen met SPF. Het heet Soft Surgery en klinkt super onschuldig, maar dit is niet te vergelijken met een facial bij de schoonheidsspecialist of een bezoekje aan de kapper. Het is echt wel heftig en je moet het niet onderschatten. Ga na de behandeling lekker thuis uitrusten en probeer je ogen zo goed en snel mogelijk te koelen.

Ik hoop dat jullie het interessant vonden om te zien en om te lezen hoe mij de PlexR behandeling is bevallen. Zelf heb ik mijn PlexR laten doen via de Soap Treatment Store aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Een ooglidlift PlexR behandeling kost €550,-. 

Wat vinden jullie van het resultaat? En zou een PlexR behandeling ook iets voor jou kunnen zijn?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

170 Reacties

 1. Helena
  6 maart 2024 / woensdag, 6 maart 2024

  Ik heb het onder mijn ogen laten doen, en ik vind het heel mooi. Mijn moeder ook en alweer 7 jaar terug, en houdt haar huid mooi blij en nog steeds erg mooi, ze is. 76 jaar nu. Plexr is goed voor waar je slappe huid hebt, en oppervlakkige rimpels. Als je bv rimpels hebt omdat er veel vet weg is, dan lukt het niet goed. Mijn moeder had ook hang rimpel wangen en ook dat is super mooi. Ik heb zelf wel een bovenlid oog operatie gehad. En dan ben je ook bont en blauw, er wordt echt vel weggeknipt, maar het is wel wennen want je zit esp omdat je je zelf zo goed kent, er heel anders uit. De afstand van mijn wenkbrauwen naar ogen is kleiner geworden, en het litteken is in een soort kraaienpoot verwerkt. Echter die ik had ik hiervoor niet en als ik lach is dat erger dan ervoor. Uiteindelijk heb ik dat jaren later door plexr weg laten halen. Maar ja dagen is het trekkerig, dik, gevoelig, soort van kriebelende ogen. Het is belangrijk om op ie rug te liggen, en blijft wel 6 weken rood, or langer. Ik gebruikte Oxygenetix, er zijn meerdere goedkoper versies, je huid blijft ademenen, er zit aloe Vera in, etc.

  Ja dan vragen we waarom er het doen.. maar het blijft wel jaren goed,

 2. Anoniem
  24 oktober 2022 / maandag, 24 oktober 2022

  Ik ben ontzettend tevreden over de plasma huidlift. (4 weken geleden ondergaan) Mijn oogleden zijn duidelijk gelift en ik kijk weer met een frisse blik de wereld in. Ik heb een tip voor iedereen die deze behandeling gepland heeft. Begin 2 weken van tevoren met het slikken van arnica druppels. Dit heb ik ook gedaan en het heeft er voor gezorgd dat de zwellingen minimaal waren en dat de genezing zeer voorspoedig verliep. Arnica gaat niet alleen zwellingen tegen, maar is ook nog eens ontstekingsremmend! Na een week vielen bij mij de “puntjes” eraf en was er een prachtige roze “babyhuid” zichtbaar. Daarna goed blijven smeren met zonbescherming en dan komt het helemaal goed.

 3. Diana
  22 april 2022 / vrijdag, 22 april 2022

  Ik heb plexr gedaan in Amerongen, de eerste die plexr hebben geïntroduceerd.

  Mijn hele gezicht is gedaan, week binnen gezeten.
  Er werd me een creme van 200 euro aangemeerd, deze heb Ik niet gekocht.

  Een dame die daar ook was heeft de crème wel gekocht, zei heeft twee weken binnen gezeten, ik heb bepathen gesmeerd.

  Het resultaat is 0,0

  Gelukkig heb ik deze behandeling gratis gekregen, een geheel gelaat kost daar rond de tweeduizend euro.

  Zou ik het aanraden,nee!

 4. rosa
  12 december 2020 / zaterdag, 12 december 2020

  ik heb het afgelopen maandag laten doen .. jouw verhaal is precies het mijne .. de behandeling was verschrikkelijk ondanks mijn hoge pijn grens ..
  volgende dag kon ik bijna niks meer zien. Dikke ooghoeken dikke wangen alles was opgezwollen.. zag er niet uit !!!nu op zondag de zwelling is bijna weg maar de korstjes nog zeker niet .. voor de rest GEEN SPIJT EN NU AL RESULTAAT❣

  • Lana
   22 april 2022 / vrijdag, 22 april 2022

   Gisteren dezelfde behandeling ondergaan. Ik vond het echt een marteling. Waarom doe ik mezelf dit aan, in hemelsnaam! Wat een ellende. Vandaag wakker geworden met zúlke dikke ogen dat ik bijna niets meer zie. Wat ook niet helpt is dat mijn oogjes zo klein en gezwollen zijn dat ik mijn lenzen niet in kan. Mijn advies: denk goed na voor je jezelf zoiets ellendigs aan doet!

 5. Seyda
  27 januari 2019 / zondag, 27 januari 2019

  Gisteren heb ik gedaan voor boven oogleden. Nu vreselijk,dik , mijn ogen zijn bijna dik.

  • brenda
   26 november 2019 / dinsdag, 26 november 2019

   ik heb mijn oogleden 3 weken terug laten doen en kraaienpootjes dezelfde avond nog een feest gehad iedereen dacht dat ik henna had.
   verder de derde dag een hele lichte zwelling en na 5 dagen alle korstjes eraf.
   daarna met alhydran 2x daags ingesmeerd creme voor brandwonden wat de lichtroze huid weer mooi hersteld.
   iedere dag werd het mooier het werkt duidelijk door ik raad het iedereen aan maar wel bij iemand die gecertificeerd is zodat je geen litteken weefsel krijgt

 6. eva
  9 januari 2019 / woensdag, 9 januari 2019

  Ik heb 2 keer mijn oogleden laten behandelen, en was aanvankelijk blij met de resultaten, maar helaas moet ik vaststellen dat er na 6 maand (en nu na een jaar al zeker) niets van het resultaat overblijft. Is totaal niet blijvend dus. Bevestigde mijn dermatoloog ook die de voor en na zag van de plastische chirurg. Ook enorme downtime, vreselijke zwelling, pus. Had beter een ooglidcorrectie gedaan (nu daarvoor sparen dus).

  • Seyda
   27 januari 2019 / zondag, 27 januari 2019

   Had je in de zomer bruine vlekken over oogleden? Ik ben erg bang van deze zomer.

 7. T-zone
  27 november 2018 / dinsdag, 27 november 2018

  Hi Serena,

  Had al een paar keer ter voorbereiding je video post gezien naast ook anderen en had het ook zó onderschat. Bij mij duurde de zwelling maar liefst (ruim!) 5 dagen. En was het zomogelijk nog heftiger dan bij jou. Achteraf kan ik er om lachen, maar ik dacht serieus even: “komt dit wel goed”?!?

  De korstjes vormde zich lastiger, ws doordat er een crème was aangebracht na de behandeling. Deze heb ik direct weggehaald toen ik zag dat dit de genezing wat tegenhield in de plooi van het ooglid. Twee dagen vochtwond deppen en het werd droog. Maar wat het met je doet, weet niet of je je daar op kan voorbereiden. Het niet naar buiten willen en daarmee de obsessie die ik met het resultaat had en slinkt het wel of niet. Pfffff best pittig. Daarna (na het slinken en dat de korstjes niet meer in de vouw van het ooglid zaten) werd ik rustiger. Het helpt enorm wanneer je vriendinnen gezellig langskomen en je samen een filmpje kan kijken of een simpel bordspel kan doen ter afleiding. Dikke tip: ga na of je ook gebaad bent bij een ooglidcorrectie via PlexR dat geeft wat rust in de verwachtingen.

  Ook ik kreeg overigens verdivingszalf in mijn oog en heb dat er direct uitgeveegd. Je moet natuurlijk wel voor jezelf blijven zorgen.

 8. Sharon
  6 juni 2018 / woensdag, 6 juni 2018

  Ik heb deze behandeling maandag laten doen. Ik heb hierbij een hoornvliesbeschadiging opgelopen doordat er verdovingzalf in mijn oog is gekomen. Ik zie wazig en heb verschrikkelijk veel pijn gehad. Ik moet nu 4 keer per dag een zalf in mijn oog doen. En het is nog maar afwachten of het gaat herstellen. Verder is deze behandeling mij ontzettend tegengevallen. Mijn hele gezicht is werkelijk waar opgezwollen, niet alleen mijn ogen. Maar ook mijn neus, mijn voorhoofd, en mijn wangen. Het is maar goed dat ik vakantie heb, want ik kom nu echt de deur niet uit. Ik zit pas op dag 3, maar ik heb niet die mooie korstjes die je overal in filmpjes ziet. Mijn oogplooi is helemaal pussig aan beide kanten. Als ik nu naar mijn ogen kijk, zie ik dat 1 kant mooi gelift is, en de andere kant totaal niet. Ik hoop dat dit nog gaat bijtrekken wanneer het genezen is. Ik baal ontzettend dat ik deze behandeling heb gedaan, en wil via deze weg laten weten, dat het niet altijd mooi uitpakt! Wees gewaarschuwd!

  • diana
   29 juni 2018 / vrijdag, 29 juni 2018

   Hoi, ik heb het vanmiddag laten doen, maar mijn ogen jeuken/branden, net alsof je in chloor hebt gezwommen. Ik ben ook bang dat er zalf in mijn ogen is gekomen. Had jij dat ook, dat jeukerige gevoel? Mag ik vragen waar jij het hebt laten doen, en wat het advies over de verzorging was. Tegen mij is gezegd dat ik het 2x per dag moet schoonmaken met gekookt water, en daarna moet deppen een wondontsmettingsmiddel, maar overal lees ik dat het juist droog moet blijven. Groetjes

   • Wendy
    25 september 2018 / dinsdag, 25 september 2018

    Vorige week zaterdag een nabehandeling gehad voor mijn bovenste oogleden. Eerste paar dagen gezwollen en onwijs veel last van tranende/prikkende ogen. Gelukkig wist ik uit ervaring dat dit ook weer overgaat. Ik ben er super blij mee ondanks de pijn, de gezwollen en tranende ogen. Ook de tweede keer duurde het max 7 dagen. ook de korsten zijn er na 7 dagen vanaf.
    Ik ben wel naar een goede arts geweest en het heeft ook wel wat centjes gekost maar ik heb een jaar de tijd om gebruik te maken van nabehandelingen tegen een klein bedrag en hier neem ik dan ook zeker gebruik van. Plan gewoon een weekje niks in ;). al met al vind ik het echt een aanrader.

    • loes
     20 oktober 2018 / zaterdag, 20 oktober 2018

     wel handig als je dan ook een tip geeft waar je het hebt laten doen wellicht ?

    • Kaar
     7 februari 2019 / donderdag, 7 februari 2019

     Hoi Wendy,
     Ik ben erg benieuwd waar je het hebt laten doen..

    • Satessa
     1 februari 2021 / maandag, 1 februari 2021

     Hee serena, kon je na je behandeling ook nog een keer terug komen bij docters at soap tegen een lager tarief ? Net als wendy hierboven aangeeft als je dat zou willen ?

     • Serena
      Auteur
      3 februari 2021 / woensdag, 3 februari 2021

      oh, heb ik nooit naar gevraagd dus dat weet ik niet!

 9. Danielle
  4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

  Hi Serena,

  Je blog over plexr heb ik denk ik ruim een jaar geleden gelezen en sinds dien ben ik er steeds mee bezig in mijn hoofd. Naast mijn oog begint mijn huis steeds meer te hangen. Een ander zou het niet zien maar ik zie het wel en wil hier heel graag iets aan doen. Ik heb net als jou een licht getinte huid. Dat is de reden waarom ik het niet durf. Ik ben bang dat je kleurverschil gaat krijgen. Zie je bij jou iets? We hebben dit jaar natuurlijk een super mooie zonnige voorjaar waardoor ik alweer iets meet kleur in mijn gezicht heb dus ben ook bang dat ik daardoor kleurverschil ga krijgen.

  • Serena
   Auteur
   4 juni 2018 / maandag, 4 juni 2018

   hi Danielle,
   ik hield er wel puntjes hyperpigmentatie aan over uiteindelijk,
   maar dat is helemaal weggetrokken. Duurde wel een paar maanden!
   Dus dan weet je dat.

 10. Micha
  24 april 2018 / dinsdag, 24 april 2018

  Ik wilde even zeggen. Het weekje was het wel waard. Bij mij duurde het net 1 week tot het laatste korstje eraf was. Het is subtiel maar ben er blij mee, ondanks dat de dokter zei dat het geen of heeeel weinig resultaat zou hebben bij mij. Mijn ogen zijn nu symmetrisch en het linker ooglid hangt niet meer dan de ander.

 11. Micha
  28 maart 2018 / woensdag, 28 maart 2018

  Hi weet niet of dit een alleenstaande post wordt of een antwoord op voorafgaande post. In ieder geval gisteren laten doen. Mij werd verteld dat ik laagstaande wenkbrauwen heb en diepliggende ogen en dat daarom het effect minimaal zal zijn. Dag 2 en heb de opgezwollen ogen. We zullen zien wat het effekt zal zijn. Kga trouwens niet meer naar die kliniek. Ze lieten me 1 uur wachten, dan moest de verdovingscreme op de oogleden, dit moest nog een half uur intrekken. Achteraf las ik dat dit minstens 40 minuten moet zijn. Dus ja heb pijn geleden, erg onaangenaam en dan die lucht van verbrande huid. Toen ze bezig was met 1 ooglid vroeg de dokter hebben ze voor de tijd geadviseerd of je een goede kandidaat bent? Eeeuuum…neen. Toen informeerde ze me dat het niet veel effekt zal hebben vanwege de stand van mijn wenkbrauwen…maar toen was het te laat om te stoppen…byeee 550 euros. Nou hoop dat het toch wat effekt mag hebben.

  • Micha
   30 maart 2018 / vrijdag, 30 maart 2018

   Hi ik heb een heel goede case study gevonden over PlexR. Heel duidelijk en realistisch. Tis weliswaar in het Engels maar google translate kan het vertalen naar het Nederlands indien nodig. Zie benedenstaand de link:

   http://voltaicplasma.com/swelling-case-study/#cases

  • Anneke
   11 april 2018 / woensdag, 11 april 2018

   Ik heb 6 weken geleden de behandeling laten doen. Onder, boven, en Pigment vlekken. Ik zag er echt vreselijk uit. Een gezicht waar veel vocht inzat. Korsten, en nu is het nog steeds rood. Zeker na inspanning. Het resultaat is minimaal. Ik hoop dat de roodheid snel weg trekt. Dan kan ik ook zien of de pigment vlekken weg zijn.

  • Samantha
   8 december 2020 / dinsdag, 8 december 2020

   En heeft het resultaat opgeleverd ? Ben wel benieuwd.

 12. Pat
  14 maart 2018 / woensdag, 14 maart 2018

  Hoe is de nabehandeling moet je thuis ook spf erop doen of alleen buiten? Er is nu geen zon,en als ik even in de tuin moet zijn dan zet ik wel een zonnenbril op. Is dat goed bij plexr oogleden?Dacht eerst dat je meteen in de morgen als eerste moest smeren met spf voor je gordijnen opent

 13. Mark
  26 februari 2018 / maandag, 26 februari 2018

  Vorige week dinsdag na veel wikken en wegen toch de stap genomen en deze behandeling ondergaan, na 6 dagen kan ik zeggen dat t absoluut de moeite waard was! Heel blij met t resultaat en idd enkel de zwelling was nogal “ongemakkelijk” verder helemaal happy en zou dit zo weer laten doen!

  • Samantha
   8 december 2020 / dinsdag, 8 december 2020

   Hee mark ,

   Mag ik vragen waar je het hebt laten doen?

 14. Noelle
  12 november 2017 / zondag, 12 november 2017

  NIET DOEN!! HEB HET VOOR MIJN BOVENSTE OOGLID GEDAAN. HET IS VEEEL ERGER GEWORDEN. IK HEB DAGEN AAN EEN STUK GEHUILD. IK BEN AAN HET OVERWEGEN OM EEN OOGLID CORRECTIE TE LATEN UITVOERE.

  • Rosa
   11 december 2017 / maandag, 11 december 2017

   Hi Noelle wat erg om te lezen.
   Wat is er erger geworden? De slappe huid of de kleur?
   Waar heb jij het gedaan en hoe is het nu met je?

 15. Rosa
  2 november 2017 / donderdag, 2 november 2017

  Ik heb zelf 4 dagen geleden een plexr behandeling onder de ogen gehad en zou het ook niemand aanraden alhoewel ik nu het eindresultaat niet weet maar ben enorm bang.
  De behandeling zelf ging met verdovingszalf daardoor voel je heel weinig van de behandeling zelf. Het stinkt wel enorm naar verbrand.
  De huid trok direct strak. Ik had geen puntjes maar een grote verbrande korst.
  Na ongeveer 2 uur begon de zwelling die de aankomende 3 dagen steeds erger werd (vooral in de ochtend) op dag 4 was de zwelling nagenoeg niet zichtbaar, behalve onder de korst waardoor het nu lijkt alsof de huid meer hangt maar dat is (hopelijk!!!) nog vocht.

  De ochtend na de behandeling waren opeens alle zwarte verbrandingskorstjes er nagenoeg al af. En bleef de wond open. De huidplooi onder mijn oog is 4 dagen een vieze natte pus geweest. De rest van de korst ziet er ook supersmerig uit. Niet zo een mooi zwart korstje als wat ik hier op de foto’s zie. Vanmiddag viel er een stukje korst af. Tot mijn grote schrik lijkt onder de korst een dik litteken… ik kan elke dag wel huilen en wilde dat ik mijn rimpeltjes nog had. Hoop dat iemand me gerust kan stellen. De arts zegt dat het er goed uitziet, maar zie alleen maar andere dingen op youtube en internet. Mijn wond ziet er gewoon superlelijk uit en ben doodsbang voor een permanent diep litteken.
  Ik zal later nog updaten.

  • Rosa
   6 november 2017 / maandag, 6 november 2017

   Update dag 8:

   Alle korsten eraf, amper rood en zo… wat is het enorm strak!!!

   Denk dat iedereen wel moet beseffen dat je last van pus en wondvocht kan krijgen en niet iedereen zulke mooie bruine dunne korstjes heeft. Ik had echt hele dikke vieze allerlei kleuren korst. Kon gewoon echt een week de deur niet uit en dat wachten… voor een controlfreak een uitdaging.
   Op dag 8 toch nog echt blij het is superglad.

   Ik update later nog een keer.

   • Mirjam
    2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

    Hi Rosa,

    Fijn om te lezen dat het uiteindeljk toch mooi is geworden! Ben je nog steeds tevreden met het resultaat? En mag ik vragen waar je het hebt laten doen?

    • Rosa
     11 december 2017 / maandag, 11 december 2017

     Hi Mirjam, helaas werd de kleur (om welke reden is mij niet bekend) toch rood.. moeilijk te camoufleren rood. Je zag zeer duidelijk de overgang “normale huid” en plexr huid. Ook is de structuur anders, een beetje korrelig. Dus camoufleren is een beetje lastig om dat er natuurlijk uit te laten zien.
     Ik ben deze week (week 6) 2x per dag de siliconengel van kelo cote gaan gebruiken en dat heeft grote impact op de kleur. Het is nu lichtroze en in de ochtend heel lichtroze bijna huidskleur. Het maakt denk ik dus wel uit wat je erop smeert. Van bio oil werd ik juist rood.
     Ik hoop wel echt dat dat weggaat. Omdat de korst er bij mij vrij snel af ging (een gedeelte tijdens mijn slaap en dus geforceerd) ben ik bang dat ik een soort litteken heb. De arts zegt dat het goedkomt.
     Dan over het liftend effect; dat is echt extreem. Er is enorm veel overtollig huid weg en mijn onderooglid is echt heel strak.

     Al met al heb ik door de korsten, de verkleuring, het camoufleren, de zalfjes enorm veel stress. Ik kan dus nog niet zeggen of het aan te bevelen is. Ik vrees dat ik nog mimimaal 6 weken geduld moet hebben voor een eerlijk resultaat.

     Liftend effect: ja
     Bijwerkingen: nee

     Ik was nog niet helemaal “rijp” voor een ooglidcorrectie maar voor mijn leeftijd wel erg vermoeide blik. Daarom voor deze optie gekozen wou alleen dat ik meer had geweten over de korst en de rode huid.

     • Rosa
      22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

      Update 7/8 weken: het rood is geheel verdwenen (komt alleen bij warmte zoals warm water of aanraking nog naar boven maar verdwijnt dan snel)
      Ik weet niet of het door de kelo coid siliconenlittekengel komt of door de Calendulan littekencreme maar opeens na 6/7 weken was het rood verdwenen.
      Ik vind de Calendulan wel erg fijn smeren en je ziet ook meteen dat het rood minder wordt.

      Nogmaals is bij mij het liftend effect wel enorm, er is high intensity (puntjes superdicht naast elkaar) geplexrd zodat ik in 1 behandeling hetzelfde effect heb als een chirurgische ooglift.

      Alleen over de bijwerkingen nogmaals, je bent weken verder voor je weer helemaal normaal bent, de korsten, de roodheid, de cremes en het is nu winter dus heb geen idee of ik pigmentatie krijg in de zomer.

      Maar ook aan een chrirurgische ooglift zitten bijwerkingen; ontsteking, teveel vel weg, littekens… dus ik kan niet zeggen wat beter is maar het resultaat is wel erg mooi.

     • Mariam
      13 januari 2020 / maandag, 13 januari 2020

      Waar kan ik dat laten doen een adres ik kom van België

 16. Caroline Van Dyck
  8 oktober 2017 / zondag, 8 oktober 2017

  Ik heb het drie weken geleden laten doen. De pijn is doenbaar. Alleen achteraf de zwelling… Die was enorm!!! Bij mij heeft het jammer genoeg niets veranderd, gelukkig krijg ik mijn geld terug.

  • Parla
   30 oktober 2017 / maandag, 30 oktober 2017

   Mag ik vragen bij wie je het hebt laten doen?
   Ik heb na 4 behandelingen geen resultaat, maar niet mijn geld terug gekregen.
   De behandeling klinkt mooi, maar uiteindelijk doet het niks. Er zijn al artsen die gestopt zijn met de behandeling.
   Ik vind het schandalig dat er artsen zijn die deze behandeling nog steeds uitvoeren.

   • eva
    9 januari 2019 / woensdag, 9 januari 2019

    Idem

 17. 5 juni 2017 / maandag, 5 juni 2017

  Leuk geschreven en goed beschreven Plexr behandeling.
  Pijn beleving is er altijd en heel erg persoonlijk en afh van omstandigheden zoals stress, menstruatie en niet te vergeten de verwachtingen. Verder zijn er diverse crèmes als pijnstiller op de markt en hebben allemaal toch 40
  Minuten of meer inwerktijd nodig . Verder went het zenuwstelsel aan pijn. Jammer toch die gevoeligheid.
  Volgends mij ben je 100 euro te duur uitgewerkt maar dat terzijde. Compliment hoe je het beschreven hebt en daarom de vraag of ik een deel mag publiceren op mijn website . ( die soapdokter haal ik er dan af ) . Vr Gr Eric de weerdt

 18. Brigitte Tak
  18 mei 2017 / donderdag, 18 mei 2017

  Dank je wel voor je heldere verhaal met foto’s. Ik ga het volgende maand doen en ik moet eerlijk zeggen datbik het reuze vind meevallen op de foto’s. De zwelling verwacht ik sowieso maar verder ziet het er niet gruwelijk uit. Ik ben blij met je verhaal

 19. Ferrt
  5 april 2017 / woensdag, 5 april 2017

  Ik wil graag mijn ervaring plexr delen ik heb het 9 weken geleden laten doen nog steeds last van bruine littekens er is ook geen veranderin qua rimpels mijn advies niet doen het is geld weg gooien en blijvende littekens houden misschien 1 jaar heb ik gehoord

  • Elstak
   28 juni 2017 / woensdag, 28 juni 2017

   Beste, denk je dat het alleen bij rimpels zo is? Ik wil het namelijk bij mijn hals laten doen(halslift) of is dat ook weggegooid geld?

 20. Greetje Spruit
  1 maart 2017 / woensdag, 1 maart 2017

  Ik wil graag mijn ervaring plexR behandeling met jullie delen. Een kleine drie weken geleden heb ik een behandeling ondergaan ,onder de ogen en bovenlip de zg barcode cq petticoat.
  De behandeling vond ik niet geheel pijnloos maar is goed te doen.
  De eerste avond na de behandeling gevoelig en branderig , de tweede dag ook nog .
  De huid was bij de ogen gezwollen dat was mij overigens vertelt dat het zou gaan opzwellen .
  Ik heb de huid goed verzorgd met nestosyl gel en en af en toe met vochtige compresse gaasjes gereinigd . Na twee dagen waren de harde korstjes al te zien. Ik ben toen overgestapt qua verzorging naar de calendula zalf , ook dat is mij van te voren verteld. Na vier dagen ben ik al wat korstjes verloren met name in de nacht. Ik ben blijven smeren om de souplesse van de huid te behouden. Na zes dagen praktisch alle korstjes weg, de huid daaronder is nieuw en rossig ook dat is mij van te voren gemeld. De huid gaat er per dag beter uitzien en het rossige zal naar mate de tijd verstrekt minder worden. Nu drie weken na de behandeling ben ik zeer tevreden met het resultaat . Wanneer ik naar buiten ga gebruik ik spf 50 en dat blijf ik doen tot 6 weken na de behandeling , en ik zal zeker de zon mijden met mijn gezicht. Maar goed dat weet iedereen neem ik aan dat de zon slecht is voor onze huid. Dit wilde ik even kwijt omdat ik zoveel negativiteit lees op deze site , er zijn ook nog mensen die hun werk serieus nemen en het goed doen ook kwa voorlichting. Greetje

  • Thanya
   6 maart 2017 / maandag, 6 maart 2017

   Hallo, wat fijn idd om toch wat positiefs te horen over deze behandeling.
   Werd er al bang van !!
   Ik ga donderdag voor iig mn onderoogleden en misschien beetje boven.
   Ik heb in het verleden al wat dingen laten doen zoals 4 jaar geleden een onderooglidcorrectie ivm overschot en dat heeft nooit het gewenste resultaat gehad helaas. Er bleef een irritant randje hangen, de ene dag erger als de ander maar toch voor mij een grote ergenis.. Ben blijven zoeken naar een oplossing dus toen laser, radio frequentie, fillers enz enz geprobeerd, het helpt allemaal tijdelijk omdat de zwaartekracht het steeds weer wint ! Een ooglidcorrectie wil ik niet meer want daarvoor is het net weer te weinig. Pppffff word er gek van. Dus toen stuitte ik hierop en dacht dit is misschien de oplossing. ook wel last van hyperpigmentatie maar dat weet ik en ik moet de deur niet uit zonder spf en heb het er voor over. Eerlijk gezegd ben ik nu al zenuwachtig…

   • manuela
    10 maart 2017 / vrijdag, 10 maart 2017

    hallo …hoe heb je het ervaren en hoe gaat het nu ?

    • Thanya
     11 maart 2017 / zaterdag, 11 maart 2017

     Hay, de behandeling op zich vond ik erg meevallen wel rook het behoorlijk verbrandt. Tis nu de 2de dag en mn ogen zijn vreselijk opgezet maar dat wist ik. Dacht ik ga nog wel even mee naar een feestje met een hoop consealer op en een grote bril want het doet ook geen pijn ofzo alleen komen nu ook korstjes op dus dat gaat trekken en zelfs een los haartje voel ik al dus ik blijf lekker thuis ?over 3 weken controle en er is al gezegd dat ik nog een behandeling moet/mag maar eerst kijken hoe dit gaat worden.

     • manuela
      11 maart 2017 / zaterdag, 11 maart 2017

      ik ben ook donderdag geweest …
      Vanmorgen nog meer opgezwollen dan gisteren.
      Nu lijkt het wat weg te gaan trekken.
      Hoop maandag een beetje toonbaar te zijn

      • Thanya
       14 maart 2017 / dinsdag, 14 maart 2017

       Hay, hoe gaat ie nu? Bij mij gaat het zoals verteld, dikke ogen gehad nu alleen wel wat vochtzakjes onder mn ogen nog waardoor het lijkt of het allemaal weer terug komt. Korstjes laten los, jeetje wat moeilijk om daar vanaf te blijven zeg brr. Mn huid is mooi roze en geen pigmentvlekjes oid waar ik wel bang voor was.
       Wel is mn huid droog met wat diepere lijnen/rimpels erin lijkt wel, ik hoop dat dit nog weg trekt. Maar goed het is nog maar kort geleden dus afwachten en zoals ik al zei zal ik nog een x terug moeten en misschien duurt het bij de wat oudere huid langer..
       Tot zover is het me allemaal erg meegevallen.. Grtjs

       • manuela
        16 maart 2017 / donderdag, 16 maart 2017

        maandag was ik redelijk toonbaar al en eigenlijk vandaag alle velletjes enzo allemaal weg . De huid is wel nog rood maar dat is normaal .
        Verder heb ik het idee dat het niks gedaan heeft of echt heel minimaal.
        Zou gerust een 2e behandeling laten doen maar toch heel benieuwd of je dan meer effect hebt…
        De behandeling zelf meegevallen maar het resultaat valt me iets tegen eigenlijk.
        Waar heb jij het laten doen ?

       • Thanya
        17 maart 2017 / vrijdag, 17 maart 2017

        Goedemorgen, ik heb het laten doen bij Doctors at Soap ook in Amsterdam en ik ben daar heel prettig behandeld en voelde me begrepen want ik had al een aardig lijst van wat ik er al aan had laten doen de afgelopen 3 jaar (zonder resultaat) dus ik had hier ook een hard hoofd in. En al helemaal toen ik de verhalen ging lezen en daar was ik best van geschrokken. Ook leek mijn probleem erger doordat ik op mn jukbeen last heb van teveel pigment Maar ik durf het bijna niet te zeggen maar ik ben echt verbluft van het resultaat! Het is niet bam strak maar het is gewoon veranderd en ik vind dit voor mij al acceptabel en dan ben ik nog maar een week verder. Ook is de roodheid al weg. Ja ik ben zeer tevreden maar het zal best nog wel wat veranderen of terug lopen maar tot nu toe TOP…

        O en mn hyperpigmentatie is ook weg….

  • Leandre
   28 maart 2017 / dinsdag, 28 maart 2017

   Hallo Greetje,

   Bedankt voor het delen van jouw goede ervaring en zoals je verteld heb jij een goede uitleg gehad wat je kunt verwachten van deze behandeling en wat je erna kunt verwachten en de zorg voor de behandelde huid na de behandeling.
   Helaas heb ik vele negatieve reacties gelezen maar dit komt omdat de client niet goed is voorgelicht voor de behandeling en na de behandeling en dit is toch echt een must met deze behandeling, dan weet je wat je te wachten staat en dan weet je ook dat het helemaal weer goed komt met de huid.

  • mint
   17 juni 2017 / zaterdag, 17 juni 2017

   Hallo Greetje, kun je mij vertellen of je pigmentvlekken hebt overgehouden na de behandeling en of het erg gezwollen was?
   O ja en welke dokter kliniek je de behandeling hebt laten doen?
   Groetjes Greet

 21. Carin
  20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

  Hallo,
  Ik heb ook een Plexr behandeling laten doen en heb helaas geen enkel resultaat. Nu na vier weken is de huid nu nog steeds ontzettend rood. Ik hoop zo dat dit in orde komt, maar er zit geen verbetering in. Misschien is er nog sprake van wat zwelling, maar na 8 weken zal ik 100% zeker weten dat er geen resultaat is. Er is geen verschil tussen de voor en na foto’s.
  Ik raad het iedereen af, de behandeling is echt vrij zwaar en er is dus geen garantie dat de behandeling ook resultaat oplevert. Voor 500-600 euro kun je ook een traditionele ooglidbehandeling laten doen. Na twee weken ben je hersteld en heb je ook gegarandeerd resultaat. Bij Plexr is het ook niet ongewoon om een tweede en/of derde behandeling te moeten ondergaan, nog eens 100 euro per behandeling (om puntjes op de i te zetten……). En dan ben je weer minimaal twee maanden ontoonbaar en moet je heel voorzichtig zijn met zonlicht. Alle concealers, spf en littekencremes komen er ook nog bij. De behandeling bij Serena zag er veel minder erg uit dan het er bij mij uitzag. Ook verliep de genezing bij haar zeer voorspoedig.
  Over vier weken ga ik weer terug naar de arts, ik hoop mijn geld terug te kunnen krijgen. Ik ga geen tweede behandeling laten doen omdat de eerste totaal geen effect heeft gehad en mijn vertrouwen in Plexr weg is. Ik zal tzt laten weten hoe dit gesprek verlopen is en of de arts bereid is tot een oplossing te komen. Groet, Carin

  • Greetje Spruit
   26 februari 2017 / zondag, 26 februari 2017

   Door wie bent u dan behandeld, ik ben heel tevreden met mijn behandeling.
   Bovenlip en onderooglid ,is nog rossig maar wordt steeds minder. Is nu twee en halve week geleden

   • Sibel ciddi
    9 mei 2017 / dinsdag, 9 mei 2017

    Hallo, mag ik weten op welke kliniek heeft u de behandeling gedaan? En wat is de kosten van dit behandilling. De groeten Sibel

  • Ferry
   5 april 2017 / woensdag, 5 april 2017

   Ik raad plexr ook af er is geen verschil tussen voor en ik ben ook na 9 weken bezig met foundation te smeren wegens littekens

 22. Susanne
  15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

  Hallo
  Afgelopen maandag 13-2-2017
  Plexr onderooglid wallen laten doen.
  Het trok meteen strak, gisteren was redelijk dik en vanmorgen mijn bovenoogleden helemaal opgezwollen.
  Zorgvuldig gesmeert met zinkxiode zalf maar naar dat vanmorgen 2uurtjes wakker was hele wond aan het etteren.
  Al contact opgenomen de arts maar dat zou kunnen hij zag geen ontsteking.
  Nu vraag ik me af of iemand die plexr heeft laten doen dit ook heeft gehad

  • Erna
   15 maart 2017 / woensdag, 15 maart 2017

   Nou ik heb dezelfde ervaring echt niet normaal hele dikke ogen, heel mijn hoofd was opgezet veel pijn gehad en alles ontstoken. En dat zou nog een keer moeten. Nou echt niet een ooglidcorrectie is minder pijnlijk en ook nog goedkoper. Ik raad het niemand aan.

 23. 12 februari 2017 / zondag, 12 februari 2017

  Dank voor het uitgebreide fotoverslag van de behandeling met Plexr.
  Graag verwijs ik mijn klanten voor verdere informatie bij de intake naar jouw ervaringsverslag.
  Zowel de klanten als mijn beoordelingen als Cosmetisch arts zijn zeer positief over de resultaten van de Plexr!

  • Martin
   19 mei 2017 / vrijdag, 19 mei 2017

   en wij van Omo adviseren Omo….
   Een dergelijke verklaring over eigen werk zegt natuurlijk niets.

 24. Ina Benjamins
  7 februari 2017 / dinsdag, 7 februari 2017

  hallo Serena,
  je heb PLexR laten doen.
  En nu was mijn vraag(door sommige negatieve raecties) of het bij jou nog wel het zelfde is gebleven.Was ik erg benieuwd na,want wil het zelf ook laten doen.
  Groetjes I

 25. Hillie
  7 februari 2017 / dinsdag, 7 februari 2017

  Hallo allemaal,

  Als jullie erover nadenken deze behandeling te gaan doen, doe het dan niet bij plexr soft surgery Amsterdam dit zijn oplichters.
  Er is een zogenaamde arts Andre Coronel die dus geen arts meer is hij is uit zijn functie gezet door het tuchtcollege. zie link:
  https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/mc-49-na-misbruik-geschrapt-uit-big-register.htm

  Hij heeft het alleen maar erger gemaakt en geld terug geven doen ze niet.
  Door mijn klacht op klacht.nl te plaatsen heb ik een reactie gekregen van een andere gedupeerde.
  Ik wil iedereen die ook een gedupeerde is van dit bedrijf aansporen om ook een klacht te plaatsen op klacht.nl.
  Je kunt het bedrijf vinden onder de naam Superstyle ze zitten in Amsterdam aan de Maxwellstraat.

  Groeten Hillie

  • Margreet
   13 februari 2017 / maandag, 13 februari 2017

   Hallo Hillie,

   Hoe kom je aan deze informatie en de naam van de man? Heeft hij zich voorgesteld met deze naam of met een andere naam? Ik vandaag ook kennis gemaakt en heb een naar gevoel er over. Heel onduidelijk over zijn naam en werkzaamheden.

   • Hillie
    15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Hallo Margreet,

    Hij was bij mij hierin ook erg onduidelijk. Op een gegeven moment had hij zijn voornaam onder een email gezet dus die wist ik al.
    Na mijn klacht op klacht.nl te hebben gezet is er nog een reactie gekomen van iemand die ook geen goede ervaring heeft gehad en deze heeft mij deze informatie gegeven kijk maar even op klacht.nl daar staat het op.

    Heb je de behandeling al ondergaan?.
    Hij zei tegen mij dat hij huisarts is geweest en nu dus dit doet.
    Ik kreeg er ook een zeer onprettig gevoel bij.
    Ik was er alleen heen gegaan en dacht nog bij mezelf dat dit niet erg handig was ik voelde me echt opgesloten met deze man in dat behandelkamertje.

    Ik ben ook van mening dat deze man dit niet zou moeten doen en vraag me af tot in hoeverre hij hiervoor geschoold is.

    Ik wil proberen hier tegen in opstand te komen maar dat is nog niet makkelijk.
    Hoe meer klachten hoe beter denk ik.

    Heb je een klacht plaats het op klacht.nl.
    Misschien kunnen we onze krachten bundelen.

    Misschien kunnen we contact gegevens wisselen?.
    Maar ik wil eigenlijk mijn gegevens hier niet posten.

    Groeten Hillie

    Groeten

  • Ka
   15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

   Ik ben daar ook geweest gisteren! Kan jij aub reageren

   • Hillie
    15 februari 2017 / woensdag, 15 februari 2017

    Hallo Ka,

    Zie mijn reactie aan Margreet hierboven.

    Groeten Hillie

    • Ka
     20 februari 2017 / maandag, 20 februari 2017

     Hij is geen arts mijn ogen zijn erger geworden wat nu ?

     • Hillie
      21 februari 2017 / dinsdag, 21 februari 2017

      Lieve Ka,

      Zullen we met elkaar mailen?.
      Mijn emailadres is: hildedejonge@hotmail.com.

      Het lijkt mij dat als we onze krachten bundelen we hier wel iets aan kunnen doen.
      Hij zou niet in deze functie moeten zitten met zijn verleden en hij heeft gelogen over zijn titel..

      Alsjeblieft Ka zet je klacht op de site klacht.nl daar staan er al 2 onder de bedrijfsnaam Super style.
      Dat is het salon waarin hij de behandelingen uitvoert.

      Ik wil een ieder oproepen die een nare ervaring heeft met deze man en dit bedrijf om zijn of haar klacht te plaatsen.

      Ik vind dat dit moet stoppen..

      Mvgr Hillie

 26. Tadjana
  31 januari 2017 / dinsdag, 31 januari 2017

  Hallo

  Ik heb een vraagje ik lees goede en minder goede eindresultaten over de plexR. Ik was heel enthousiast en wil een afspraak maken. Maar ik lees dat mensen die het hebben laten doen na enige maanden geen resultaat meer zien. Herken jij dit ook? Ik het echt een blijvend resultaat zoals Eem ooglift operatie?

  Ik hoor graag jouw ervaring

  Groetjes Tadjana

 27. --
  20 januari 2017 / vrijdag, 20 januari 2017

  Hallo.

  Ik heb een vraagje aan je. Is deze Plexr behandeling ook geschikt voor een aangeboren hangend ooglid??. Want ik heb namelijk 1 ooglid die erg hangd en ik wil daar heel graag ervan af !. Ik ben zelf een jongeman van 24. Ik ben namelijk 2 keer onder de mes gegaan en helaas zijn mijn beide vorige operaties mislukt. Dus weet jij mischien of de Plexr ook geschikt is voor een aangeboren hangende ooglid??. Want ik kan daar nergens informatie erover vinden. En is die Plexr behandeling alleen in Amsterdam beschikbaar ?. Aangezien ik zelf in Arnhem (GLD) woon.
  Alvast bedankt!. Btw je ogen zien er mooier uit!

  • Serena
   Auteur
   20 januari 2017 / vrijdag, 20 januari 2017

   hi,
   ik zou een consult boeken. Dat is kostenloos en de arts kan jou meer vertellen dan ik. Google even op PlexR, deze behandelingen zijn door het hele lang verkrijgbaar. Good luck!

 28. Ela
  30 december 2016 / vrijdag, 30 december 2016

  Ik heb de behandeling afgelopen zaterdag gehad en moet zeggen dat het genezingsproces niet zo snel als bijjou gaat.

  Vandaag (donderdag) heb ik nog steeds korstjes en is alles aardig rood op m’n oogleden. Ik zie nu wel al resultaat en ben heel benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn!

  • Esther
   6 januari 2017 / vrijdag, 6 januari 2017

   En ben jij tevreden over het resultaat?

 29. Sabine
  28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

  Hi serena!
  Ik heb vorige week een plexr behandeling gehad voor pigment op mijn gezicht. Het korstje is er nu af en nu heb ik, zoals gezegd, een roze plekje.
  Ik ben nu zo bang dat dat ook roze blijft, als een soort litteken op je huid!! Al staat overal dat dat niet gebeurd, hoe is jouw huid hiervan hersteld? Zie je er vrijwel niets meer van?

 30. Jessy
  19 december 2016 / maandag, 19 december 2016

  Hoi Serena,

  Ik heb je artikel gelezen en vind het raar dat ze hebben gezegd dat je te jong bent voor een ooglidcorrectie. Als je jonger bent, herstelt je huid juist beter en als je een goede oogarts (en tevens plastische chirurg) hebt, zal je het litteken niet gaan zien.
  Ik zelf ben 29 jaar en heb een ooglidcorrectie gedaan. Mijn ogen zijn goed te vergelijken met jou. Ik ben er zo blij mee, nooit meer mijn wenkbrauwen op te trekken of even slapen omdat ik zo moe eruit zie.
  Ik heb het bij ooglift in Maarssen gedaan, raad je aan om op gratis intake te gaan!

  Groetjes Jessy

 31. linda
  10 december 2016 / zaterdag, 10 december 2016

  Ik vind het echt prachtig! Wil het nu ook;) Wat zijn de kosten? En er zijn altijd klinieken die niet oke zijn en net professioneel.. Helaas.

 32. Fatricia
  6 december 2016 / dinsdag, 6 december 2016

  Ik vind het resultaat super-mooi! Er is wel degelijk een groot verschil te zien vind ik: je ziet er meteen een stuk minder vermoeid en getekend uit. Ook ben ik benieuwd naar Diana’s verhaal.

 33. Silvia
  2 november 2016 / woensdag, 2 november 2016

  heey 🙂
  Mag ik vragen hoe het is bevallen en ben je nog steeds heel blij met het resultaat? Ik heb volgende week een afspraak staan en ik vind t nog een beetje spannend.

 34. Diane
  2 november 2016 / woensdag, 2 november 2016

  Ik heb het al een half jaar geleden laten doen. Boven en onder. Ik kan foto s laten zien waar jij nog heilig eruitziet! En als je een paar maanden verder bent heb je juist meer huid dan voorheen!!!! Kijk hier mee uit dames!!!!

  • José
   3 november 2016 / donderdag, 3 november 2016

   Hallo Diana, hoe bedoel je , je hebt meer huis dan voorheen? Wat is er dan gebeurt ?

   • Maria
    4 november 2016 / vrijdag, 4 november 2016

    Hoi Diana,
    Ook ik heb een zeer negatieve ervaring met plexr
    Hoe is het bij jou nu ?
    Heb je stappen ondernemen tegen plexr Nederland ?
    Ik zoek dames / heren die ook veel erger af zijn na plexr dan voor om zodoende krachten te bundelen
    Samen staat veel sterker dan alleen, plexr doet niet wat het beloofd en kan je ernstige huidverslapping geven
    Het tegenovergestelde van wat er wordt beloofd
    Ik raad het zeker iedereen af!! Niet doen, ik heb spijt ais haren op m’n hoofd van de plexr behandeling
    Gr Maria

    • Parla
     15 november 2016 / dinsdag, 15 november 2016

     Hoi Maria,
     Mag ik jou ook vragen hoeveel behandelingen je hebt gehad?
     Ik heb het pas 1.5 week geleden laten doen.
     Diane en jij maken me erg bang.

    • hilde de jonge
     26 november 2016 / zaterdag, 26 november 2016

     Waar heb jij je laten behandelen?

    • Olga
     2 december 2016 / vrijdag, 2 december 2016

     Maria en Diana, waar hebben jullie de behandeling laten uitvoeren?

    • Natheli
     6 december 2016 / dinsdag, 6 december 2016

     Beste Maria, ik heb mijn Plexr behandeling twee maand geleden uitgevoerd en deze behandeling heeft mij ook meer aan een overschot van weefsel gegeven in plaats van wat er beloofd werd. Heb jij ooit nog een tweede behandeling laten doen of heb je deze verminking op andere wijze opgelost? Graag hoor ik van je. Groetjes, Natheli

     • Parla
      8 december 2016 / donderdag, 8 december 2016

      Hoi Natheli,
      Ik heb het nu anderhalve maand geleden laten doen en ik heb nu ook meer huid.
      Heb jij dit met je arts besproken en wat zei hij?

    • Diane
     18 januari 2017 / woensdag, 18 januari 2017

     diane mulder fb

    • Maartje
     8 februari 2017 / woensdag, 8 februari 2017

     Hoi. Ook ik ben zwaar teleurgesteld over plexr. Ik geb enorm veel pijn gehad, dikke korsten die er te snel afvielen, waardoor ik een grote open brandwond kreeg. Nu na 2 maanden heb ik nog steeds een erg rode huid boven en beneden mijn ogen. Behandeld door Rogier Meulenaar. Ik wil graag In contact komen met andere gedupeerden. Mail me naar stoutmaartje@gmail.com

     • Linda
      16 februari 2019 / zaterdag, 16 februari 2019

      Ben ook bij rogier geweest nu bijna 3 weken geleden onder oogleden gedaan ma ziet nu veel strakker uit en littenen veel minder geworden ben ma heel lichtjes rood mijn laaste korst is er na 2 weken afgevallen heb totaal geen littekens eraan over gehouden ik ben fijn van de korstjes afgebleven vielen er na 2 weken gewoon vanzelf van af gr Linda snap reacties niet mij is heel goed bevallen mijn huid voeld nieuw en strak

    • anniek
     19 juli 2017 / woensdag, 19 juli 2017

     ik heb afgelopen week ook een behandeling ondergaan. voor littekens onder oog
     ik zie geen enkel vooruit gang sterker nog het lijkt erger geworden maak mij vreselijk zorgen. de arts had mij ook nog filler aangeraden. vlak bij het oog.
     vreselijk zo veel vocht . het litteken zit er nog.
     nu nog meer zorgen dan ervoor.
     mijn wang lijkt wel gaan hangen zo veel vocht het lift helemaal niks’
     ik moet volgende week donderdag terug. nooit meer dit. dan liever een normalen oogcorrectie nu 500-, euro voor niks filler moet er uit dat ook nog. Drukt het litteken omhoog. Hoop op mijn geld terug ben benieuwd

  • Nicolette
   11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

   Beste Maria, waar heb jij je laten behandelen?
   Mvg
   Nicolette

  • Parla
   15 november 2016 / dinsdag, 15 november 2016

   Hoi Diane,
   Hoeveel keer heb je de behandeling gehad?
   Ik heb het pas laten doen en je maakt me wel erg bang…

  • kuikentje
   29 november 2016 / dinsdag, 29 november 2016

   wil je ze misschien ergens uploaden en dan linken? want ik ben erg benieuwd want kan er juist niks negatiefs over vinden

  • Olga
   2 december 2016 / vrijdag, 2 december 2016

   Waar heeft u deze laten uitvoeren?

 35. Jenny
  23 oktober 2016 / zondag, 23 oktober 2016

  Hi hi, heb je bewust gekozen om bij doctor at soap plexr te laten uitvoeren. En bij Velthuis cliniek voor gesprek voor ooglid correctie? Ik bedoel operatief? Bedankt voor het delen. Ik heb ook Aziatisch ogen dus vind ik het lastig.

 36. Esther
  21 oktober 2016 / vrijdag, 21 oktober 2016

  Heb het vandaag laten doen. Vond de behandeling meevallen, maar juist het uur na de behandeling vervelend, branderig. Het resultaat was direct zichtbaar. Riep verrast uit:’Ik lijk wel 17!’ (ben 48). Ik moet de zwelling en korstjes nog krijgen, maar heb bij thuiskomst wel al een uur gekoeld, dus wie weet. Gaat het meevallen.
  Tor nu toe zeer tevreden.

  • Jenny
   23 oktober 2016 / zondag, 23 oktober 2016

   Bedankt Esther voor het delen van jou ervaring

   • Diane
    2 november 2016 / woensdag, 2 november 2016

    Dat je denkt direct resultaat te zien komt door de lichte zwelling direct na de behandeling. Als je een paar maanden verder bent is het resultaat juist dat het erger is dan voorheen!!!!

    • Marielle
     22 december 2016 / donderdag, 22 december 2016

     Ook ik raad PlexR niet aan. Vijf dagen geleden wat overtollig huid onder mijn ogen laten behandelen. De huid lag als een soort leeg zakje onder mijn ogen. Zwelling en korstjes zijn verdwenen maar er is onder mijn linker oog juist meer verzakking van de huid te zien en onder het rechter oog is geen verbetering. Nu afwachten of de roze verkleuring helemaal zal verdwijnen.

  • Kaat
   7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

   Nog altijd tevreden met het resultaat?nog altijd tevreden met het resultaat esther?

  • Olga
   2 december 2016 / vrijdag, 2 december 2016

   Esther, nog tevreden? Ik overweeg ook waar heeft u de behandeling laten uitvoeren?

 37. Julie Tina
  15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

  Ik vind het effect mooi! Zou ik zelf ook durven overwegen, ik erger me ook soms aan m’n Aziatische oogleden..

 38. Danielle
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik ben erg blij dat ik dankzij jou deze nieuwe techniek heb ontdekt. Ik wil al jaren iets aan mijn oogleden laten doen maar zie zo op tegen een litteken dat je altijd blijft zien. Ik heb morgen een afspraak op te kijken of dit voor mij ook mogelijk is. Ik hoop het zo, spannend!

 39. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Heel bewonderenswaardig dat je durft om ook je minder mooie foto’s te plaatsen. Respect! Goed artikel overigens.

 40. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik zie niet veel verschil; zat zelf ook aan een ooglidcorrectie te denken, maar ben bang dat ik bij mezelf ook geen verschil ha zien, haha. Ik heb wel een fobie voor ronde patronen, dus ik vind dit er echt super nasty en eng uit zien, whaha!

 41. xxawoo
  14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Ik moest kokhalzen 🙂 ik zou het nooit durven te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *