HUISVLOG #4 | behangen met Angel en Dewi

Goedemorgen! Vandaag heb ik weer een nieuwe Huisvlog voor jullie! In de vlog van vandaag ga ik naar de Praxis om informatie in te winnen voor raamdecoratie, laat ik zien hoe ver de badkamer is (bijna klaar!), ga ik gezellig met mijn zusjes naar de feestelijke opening van de nieuwe Beeld & Geluid tentoonstelling én komen Angel en haar zusje Dewi gezellig langs om te behangen!

Het kleine kamertje (waar ik mijn inloopkast wil maken) is inmiddels klaar, maar het behang schijnt een beetje door dus hier ga ik toch nog een laagje verf overheen aanbrengen komende donderdag. Ook de radiator moet geverfd worden, daarna kan de vloer erin en hoppa, dan kan ik vast PAX kasten bestellen en erin plaatsen. Voor deze week wil ik het een en ander laten stucen, daarna verven, daarna vloer erin, en dan is de eerste verdieping finito. Ik hoop dat ik alles deze maand nog voor elkaar krijg, dat zou fijn zijn!

Oja, afgelopen zaterdag waren we bij vrienden, Herman en Tran, en zij hebben een bank gemaakt van een dikke, vilten stof. Ik vond dat wel chique en gezellig staan, en het zag en voelde ook erg stevig aan. En ik denk dat het minder snel kapot gaat, zeker in het geval dat mijn katjes er stiekem hun nageltjes aan slijpen wanneer ik er niet ben. Hebben jullie ervaring met dit soort materiaal? Hoe is dat als je katten hebt?

Nou, dat was ’em weer deze week! In de volgende Huisvlog ga ik mijn trap verven. Ik hoorde van de vriend van Tara dat er ook hele fijne korrels te koop zijn wat je met je verf kan mengen, zodat het meteen een anti-slip functie heeft. HOE HANDIG! Wist niet eens dat dit bestond joh. Ik verf eerst alles wit en daarna verf ik er een grijze ‘loper’ overheen, met dat grint dus.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een update te zien!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

22 Reacties

 1. 20 oktober 2016 / donderdag, 20 oktober 2016

  Haha Angel en jij zijn zo grappig samen! :) En liefde voor dat mooie, grote raam !

 2. 17 oktober 2016 / maandag, 17 oktober 2016

  oh ik ben erg benieuwd naar de trap renovatie, die staat bij mij al een half jaar op de planning maar nog niet iets ideal gevonden of betaalbaars. wat wordt je badkamer mooi zeg ik ben benieuwd naar het eindresultaat. liefs soraya

 3. Sarah
  15 oktober 2016 / zaterdag, 15 oktober 2016

  Jouw huisvlogs zijn altijd zo leuk!
  een vilten bank zou ik zelf niet durven uit angst dat het gaat pillen en pluizen.

 4. 14 oktober 2016 / vrijdag, 14 oktober 2016

  Super leuk om te zien Serena! Ik moest echt lachen om die “Behangscience”, hahaha. Succes met je huis! X

 5. Chelsea Schrager
  13 oktober 2016 / donderdag, 13 oktober 2016

  Ik heb geen katten en ook geen vilten bank, maar gaat dat vilten stofje niet te snel ‘pillen’ wanneer ze met hun nageltjes er in zitten..? Zou zonde zijn anders!

  Leuke vlog weer!

 6. Patricia
  13 oktober 2016 / donderdag, 13 oktober 2016

  Kwa meubels kiezen wij het liefst voor stof met een grof weefsel. Als ze er dan stiekem in gaan hangen kan ik de weefsel zelf weer redelijk strak trekken op een andere plek met een naald ofiets… dit is volgens mij niet te snappen :)
  Zie link voor wat een soort stof ik bedoel https://www.goossenswonen.nl/p/hoekbank-saltillo-bruin-stof/2987/ deze zijn er in veel kleuren te verkrijgen. Als er een lus in is gekrabt en deze is niet kapot dan kun je even verderop een lus uittrekken en dan verdwijnt de uitgekrabte lus en zo rek je al die lusjes iets op zodat je er niks meer van ziet. Khoop dat je t snapt ;) x @mooiselkedag

 7. Kim
  13 oktober 2016 / donderdag, 13 oktober 2016

  whahahahhah ik vind Angel zo grappig?

 8. 13 oktober 2016 / donderdag, 13 oktober 2016

  Hahaha! Afgestudeerd als behangwetenschapper!

 9. 13 oktober 2016 / donderdag, 13 oktober 2016

  Leuke video! Ik heb toen alle muren geverfd. Een stuk of 3 keer. Vreselijk werk haha. Liever heb ik ook iemand die afgestudeerd is in behangwetenschappen haha :P

 10. Cora
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Wat een gezellig filmpje :) wat heerlijk ook om zoveel toffe mensen om je heen te hebben die allemaal meehelpen. Reuzelief!

 11. Christine van den Berg
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Jay! Ik zie echt uit naar deze vlogs, heerlijk weer om te kijken, dankjewel!!

 12. Ka
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Haha afgestudeerd in behang wetenschappen!

 13. Ami
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Ik ben zelf onlangs verhuisd en vind dit nog steeds zo leuk om te kijken!
  Mss vaker over interieur en wonen Bloggen ? Vind ik zo leuk! Het leuke aan je kanaal is dat je naast beauty ook over andere dingen blogt. Lekker veelzijdig! Xx

 14. 12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  haha super leuke vlog weer :D behangen vind ik zelf echt super leuk om te doen XD

 15. Assiepoes
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Hagaha masters in behangwetenschappen

 16. Lanina
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Hey Serena! Eigenlijk reageer ik nooit (ik volg je al wel heel erg lang met veel plezier) en deze huisvlogs vind ik echt heel erg leuk om te zien! Over je bank, ik heb zelf twee Britten en een viltenbank zou ik echt niet doen. Ik heb een vilten stoel gehad en die was binnen de kortste keren volledig geruïneerd helaas. Wat wel super werkt is fluweel, mijn katten vinden het niet fijn om daaraan te krabben maar wel om op te liggen. Sissy boy, wehkamp en vt wonen hebben op het moment echt geweldige fluwelen banken. Heel veel succes met je huis!

 17. Door
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  He sereen wat een onwijs leuke vlog!!! Super cool geedit en hoe kom je aan die luchtshots??? Heel erg veel succes met je verdere kluswerkzaamheden, hard work pays off want het wordt ongetwijfeld prachtig !!! Geef je nog een klein bezoekersfeestje haha ??
  XXX Door

 18. Didi
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Wow die ramen naar de tuin! Zo mooi.
  Ik heb dit weekend ook een muur behangen, maar ik plakte het behang er gewoon vanaf de rol op. Geen gedoe met meten en vouwen. Lijm op de muur kwakken en behang plakken. Behangen is zo veel fijner dan verven!

 19. Leonie
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Ziet er tof uit, Serena! Maar als ik je een tip mag geven; bestel je raamdecoratie niet via internet, maar via de winkel. Het personeel daar haalt vaak nog wat van de hoogte af en doet er bij de breedte nog wat bij, zodat je raamdecoratie perfect valt! Ik werk bij een woonwinkel en sta daar vaak op de gordijnafdeling en het is zoveel fijner voor jou als klant dat je zeker weet dat het goed komt! Het is veel geld en dan is het zonde als het niet perfect hangt! :) Veel succes nog met klussen!

 20. Petra
  12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Je badkamer is zo lekker groot! Heel mooi! En dat stukje over Dewi’s bahangskills haha!!

 21. 12 oktober 2016 / woensdag, 12 oktober 2016

  Leuk om te zien. Ik kan niet wachten om het eind resultaat te zien van alles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *