Eindelijk, dit is de lipstick waar ik talloze vragen over kreeg!

In mijn vorige artikel, waarin ik een multi award winning mascara uit Japan reviewde, hadden jullie voornamelijk oog voor één ding: de lipstick die ik droeg op de swatchfoto. Ik kreeg er talloze vragen over bij de comments en vond het zo typisch. Review ik een mascara, krijg ik vragen over de LIPSTICK. Ik moest er echt om lachen, heerlijk!


Even voor de duidelijkheid, het ging om deze lipstick.

Vanwege ziekte herstel, niet lekker in mijn velletje zitten en wat privé gerommel (waar ik nu echt niet over uit wil wijden, sorry) heb ik jullie helaas wat langer in spanning moeten houden dan gepland, maar vandaag kan ik dan eindelijk delen om welke lipstick het gaat… (tromgeroffel…..)


De LA Splash Wickedly Divine liquid lipstick in de kleur Wrath. Deze kleur, samen met nog 2 andere kleuren, zal ik vandaag voor jullie reviewen.


Allereerst de verpakking, I LOVE IT! De hulzen zijn mat zwart en passen hiermee perfect bij de naam ‘Wickedly Divine’. De gotisch ogende dop is bovenop versierd met een rode strass steen. Hierdoor doet het geheel me een beetje denken aan een duistere, magische toverstaf.


De huls zelf is onderin doorzichtig, waardoor je in één oogopslag kunt zien om welke kleur lipstick het gaat. Vind ik handig. Ik vind deze hulzen heel onderscheidend, heel anders dan de meeste liquid lipstick hulzen die ik ooit ben tegengekomen. Een mooie, mysterieuze, originele verpakking.


De applicator ziet er ook goed uit. Hij is druppelvormig en loopt in een puntje, waardoor je heel precies de lijntjes van je lip kunt volgen. In het midden zit een gat waarin precies genoeg liquid lipstick wordt verzameld, voldoende voor zowel onder- als bovenlip.


De applicator zelf is ook iets gebogen, waardoor je perfect de vormen van je lip kunt volgen. Ik vind dit één van de fijnste soort applicators die er zijn en ben blij dat LA Splash hiervoor heeft gekozen!

v.l.n.r.; Evil Darling, Blood Thirst en Wrath

De formule is allereerst VEGAN en CRUELTY FREE. Ik lees zelfs dat de formule ook vrij is van gluten, dus dat is fijn voor de mensen met glutenallergie (al vraag ik me af hoeveel make-up wél gluten bevat?). De pigmentatie is werkelijk TO DIE FOR. Zo onwijs, onwijs intens. LOVE IT!


De textuur is superdun en lichtgewicht, wat ik superprettig en comfortabel vind aanvoelen op mijn lippen. Ondanks de dunne textuur duurt het toch een tijdje voor alles volledig is opgedroogd, ik zou zeggen zo’n 4 minuutjes. Geef het dus even de tijd om goed in te drogen voordat je een slokje van je koffie of thee neemt in de ochtend. Over de geur ben ik niet helemaal uit, ik ruik vleugjes vanille en chocola, maar ergens in de verte doet het me ook heel erg aan koffie of mokka denken (?). Niet per se mijn lievelingsgeur als het om lipproducten gaat, maar eenmaal opgedroogd is het heel subtiel waarneembaar en na een tijdje ruik je het al niet meer.

Dan hieronder, de full face swatches.

Evil Darling


Geen idee wat er zo ‘evil’ is aan deze kleur, ik zie alleen een hele lieflijke, zoete, roze kleur. Evil Darling is een beetje poederig oudroze, maar dan ietsje feller en fruitiger door een hintje koraal. De ondertoon is niet extreem koel, maar ook niet warm, ik houd het op neutraal. Het is een hele gangbare, flatterende kleur, maar ik vind hem niet heel bijzonder of ‘wicked’. Gewoon een prima everyday kleurtje.

Blood Thirst


Blood Thirst (again, geen idee wat er zo bloeddorstig is aan deze kleur) is echt een kleur naar mijn hart. Ik vind het een lastige kleur om te omschrijven, maar ik denk dat het het dichtste in de buurt komt van een donkere plum nude. Het valt in dezelfde kleurcategorie als mijn geliefde Lolita van Kat von D. Ondanks de bruinige ondertoon vind ik deze kleur toch heel fris staan. Het is echt een mooi, chique kleurtje die mijn gezicht laat spreken. Ik vind dit echt een prachtige kleur!

Wrath

Nou jongens, daar is ‘ie dan… dé kleur! Wrath betekent woede of kwaadheid, maar dat voel ik allesbehalve bij deze prachtige kleur. Wrath is diep donker, kersenrood met een paarse ondertoon, en een rode metallic glans. Dit maakt deze kleur nét even iets specialer dan de gemiddelde liquid lipstick. Het geeft net even iets extra’s, vinden jullie ook niet? De kleur is vrij donker en heeft ook een vleugje bruin, maar de metallic glans maakt hem wat lichter en draagbaarder. Ik vind het een hele chique, mysterieuze kleur. Echt prachtig! Het laat mijn gezicht stralen.

Hieronder nog even alle kleuren op een rijtje;


Evil Darling vind ik te gewoontjes, Blood Thirst vind ik prachtig voor elke dag en met Wrath steel ik echt de show! Die laatste twee zijn dan ook mijn favorieten.

Qua houdbaarheid blijven deze liquid lipsticks ERG lang en goed zitten. Drankjes overleven ze, zelfs maaltijden (al moeten ze niet te vettig zijn). Ik denk dat het na een uurtje of 5/6 lichtjes begint te vervagen, dus op een dag moet je maximaal 1 keer bijwerken.


Er zit niet zo heel veel product in een tube, namelijk 3 ml, en de prijs is €10,50. De LA Splash Wickedly Divinde liquid lipsticks zijn dus niet über budgetproof, maar op zich nog wel hartstikke betaalbaar. En zeker voor deze kwaliteit vind ik ze zeker de moeite waard. Zelf kocht ik ze via Beautybay.com, een betrouwbare UK website.

(waar ik véél te vaak bestel)


Ik heb in elk geval nu mijn zinnen gezet op de heilige tegenhanger van dit duivelse goedje, de Sinfully Angelic gloss. Precies dezelfde verpakking, maar dan met een doorzichtige huls en een gouden dop. Ahhh, ze zullen vast heel mooi staan zo naast elkaar op mijn toilettafeltje. Zie het al helemaal voor me <3

Wat vinden jullie van deze liquid lipsticks van LA Splash, welke kleur is favoriet? En is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

67 Reacties

 1. Andy
  23 oktober 2017 / maandag, 23 oktober 2017

  Serena waar is dat shirt van!? Neehoor grapje:P Wat een prachtige kleuren vooral wrath is mooi ja hij staat ook mooi in combinatie met je haarkleur.

 2. 22 oktober 2017 / zondag, 22 oktober 2017

  Ik vind Wrath echt prachtig!!

 3. Meryem
  20 oktober 2017 / vrijdag, 20 oktober 2017

  Wrath vind ik mooi

 4. 20 oktober 2017 / vrijdag, 20 oktober 2017

  Wauw, staat je echt geweldig!

 5. 20 oktober 2017 / vrijdag, 20 oktober 2017

  Wilde alleen effe zeggen dat ik hoop dat het goed met je gaat.

 6. Tamara
  19 oktober 2017 / donderdag, 19 oktober 2017

  Ze zijn prachtig!
  Voor welke verzending had je gekozen? Is die 1e optie wel een veilige optie?(zonder track code)

  Liefs!

  • Serena
   Auteur
   20 oktober 2017 / vrijdag, 20 oktober 2017

   hi Tamara,
   ik bestel altijd heel veel dus ik had gratis tracked verzending.

 7. 19 oktober 2017 / donderdag, 19 oktober 2017

  Wow de kleur ‘Wrath’ vind ik echt heel bijzonder! Zeker een show-stopping kleur!

 8. Julie Tina
  18 oktober 2017 / woensdag, 18 oktober 2017

  Mooie review alweer! De laatste kleur zie ik me echt te dragen met de feestdagen 🙂 Verder hoop ik dat je je gauw weer beter voelt Serena, op alle vlak 🙂

 9. 18 oktober 2017 / woensdag, 18 oktober 2017

  Je bent en blijft een topper Serena! Heerlijk om weer zo’n leuk artikel van je te lezen, tezamen met die prachtfoto’s. Wishlist is weer aangevuld 😉

 10. Lieke
  18 oktober 2017 / woensdag, 18 oktober 2017

  Wauw prachtige kleuren. Ik heb alleen vaak velletjes op mijn lippen en weet niet of deze lipstick dit dat juist verergert.
  Verder kan ik elke week even mijn gedachten uitzetten door met plezier jouw blogs te lezen! Maar het moet voor jou ook leuk blijven dus vooral eerst goed de tijd voor jezelf nemen. Als je dat niet doet komt het twee keer zo hard terug! Bedankt voor weer een plezierig leesmomentje ❤️

  • Meryem
   20 oktober 2017 / vrijdag, 20 oktober 2017

   Lipscrub of wat olijf olie en suiker. Met een waten schijfje scruben.

 11. christel tgirl
  18 oktober 2017 / woensdag, 18 oktober 2017

  Wauw echt leuke kleurtjes lipstick die wil ik ook en maakt me niks uit wat het me gaat kosten haal ze morgen gelijk op ben dol op makup en een goede lipstick die goed blijft zitten helemaal gr christel tgirl

  • christel tgirl
   18 oktober 2017 / woensdag, 18 oktober 2017

   Hai ik haal ze morgen.gelijk op die lipstick hele leuke kleurtjes maar waar kan ik ze kopen.precies is die overal tekoop bij elke drogist

   • Serena
    Auteur
    18 oktober 2017 / woensdag, 18 oktober 2017

    hi Christel,
    helaas alleen online te bestellen via beautybay.com

 12. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wat zijn het mooie kleuren zeg! Vooral de laatste twee kleuren vind ik erg mooi!

 13. e
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wat het ook mag zijn, werkelijk iedereen loopt wel eens vast in het leven. Hoe ouder ik word, hoe meer ik het om mij heen zie en zelf ook ervaren heb. Uiteindelijk kom je overal sterker en wijzer uit.
  Ik las laatst een mooie quote: “These mountains that you carry, you were only suppost to climb.”
  Ik wens je veel sterkte om er bovenop te komen. Hopelijk kun je over een tijdje weer vrolijk typen, fotograferen en vooral leven.

 14. Britt
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Hij staat je ook werkelijk prachtig!

 15. Nadine
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Sommige dingen zijn gewoon crap… Hopelijk voel je je snel beter en anders neem je tijd. ❤️

  • Nadine
   17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

   En met sommige dingen bedoel ik dus niet dit artikel hoor! De liquid ziet er vet uit misschien als ik terug ben in NL even bestellen ?

 16. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  `Wauw ik vind ze alle 3 mooi maar de laatste is echt prachtig!

 17. Amina
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  NYX heeft ook soort gelijke liquid lipstick, het is van metallic collectie met de naam “biker babe”

 18. Denise
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Die kleuren zijn zo mooi!
  Love it!

  Komt allemaal goed lieve Sereen <3
  Lekker je rust pakken en een mooie wandeling maken met de mooi gekleurde herfst bladeren buiten.

  X

 19. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wauw, ze staan je allemaal prachtig! Maar zoals je zelf ook zegt, de laatste laat je gezicht echt stralen. Heel mooi <3

 20. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wauw, ze zijn zo prachtig! Vooral Blood Thirst en Wrath!

 21. Angie34
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wat een mooie kleuren, blood thirst ga ik zeker bestellen.
  En verder heel veel sterkte met waar je ook doorheen gaat. Uiteindelijk komt alles weer goed( echt!), en hebben sommige dingen zo moeten zijn. Neem lekker je tijd, en wij ( je vaste lezers) wachten geduldig af tot je weer helemaal terug bent!! Liefs…

 22. Merel
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wat rot dat je door zo’n woelige periode gaat. Je komt er altijd sterker uit, dat wel. Klinkt super cliché, maar is voor mijn gevoel wel zo (hoe k*t sommige dingen ook zijn…). Neem vooral de tijd en voel geen druk om uit te wijden, artikelen te plaatsen of wat dan ook. Jij levert mooie content gratis en voor niets aan ons als lezers. Natuurlijk verdien je met je blog, maar duh, het is je werk. Iedereen heeft recht op een time out en krijgt dan in veel gevallen ook een ZW uitkering. Ik zou niet weten waarom jij niet nu de tijd en ruimte mag nemen om je terug te trekken. Je trouwe lezers raak je echt niet zo maar kwijt. Veel virtuele knuffels en we merken het wel wanneer er weer toffe artikelen (zoals deze vandaag!) online komen. <3

  • 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

   Zo mee eens! Mooi gezegd! xxx

  • Elsa
   21 oktober 2017 / zaterdag, 21 oktober 2017

   Een uitkering omdat je 1 weekje ziek bent en daarna zelf beslist om verder uit te rusten omdat je je eigen baas bent? Vreemd, werkt (gelukkig) zo niet in België denk ik.

 23. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wauw wat een bijzondere en mooie kleur! ♥

 24. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wat een mooie kleuren! De verpakkingen zijn ook onwijs mooi ..

 25. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Niet zo lekker in je velletje zitten en en dan toch zo’n mooie post publiceren. Knap! Ik hoop dat je je gauw wat beter gaat voelen. Ik vind de kleuren Wrath en Blood thirst erg mooi.

 26. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Woohoo, wat megaa mooi! Ik vind alle kleuren geweldig!

 27. Rachida
  17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Kleur wrath is echt geweldig! Staat je supeegoed, maarja, ik heb nu al veel swatch artikelen gezien van lipproducten (lees:allemaal al) en kan zeggen dat alles jou wel staat!

  Geniet van je dag?

 28. 17 oktober 2017 / dinsdag, 17 oktober 2017

  Wauw, wat een prachtige kleuren! Blood Thirst vind ik het mooist! Toen La Splash net hot werd kreeg ik van een vriendin uit Canada een paar liquid lipsticks opgestuurd <3 Ik vind ze super fijn en draag ze vaak.

 29. 16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Gekkie! In een mindere periode toch nog zo’n stunning review posten…dank je wel en heel veel sterkte. Iedereen heeft mindere perioden, dus het is even wat het is…niet te streng zijn voor jezelf xxxxxx

 30. MeiQi
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  zo op de foto te zien lijkt wrath heel veel op New York Apple van MAC ..

 31. 16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Blood thirst en Wrath zijn echt LIFE! I want themm! Even kijken waar ik ze kan scoren.

 32. Ronja
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Jaaaa hoor… Allebei gekocht haha… Bloodthirst en wrath…
  Ik ben heel benieuwd!

 33. Milena
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  En natuurlijk de kleur die wil ik hebben is niet meer te koop. Zo was het met Nicky’s Nude en zo is het met Wrath. Wrrrrrr.

 34. Mila
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Veel wandelen en buitenlucht kan er voor zorgen dat je hoofd weer een beetje tot rust komt.
  Je bent de leukste blogger. Ik volg je graag.
  Kop op ?

  • Serena
   Auteur
   16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

   Dankjewel, Mila. Lief!

   Dat betekent jouw naam ook, trouwens 😉

 35. Ness
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Neem de tijd en hopelijk voel je je snel terug beter! Knuffel (ook eentje van m’n 2 Britse kortharen)

  • Serena
   Auteur
   16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

   Ah, je hebt ook Britjes <3
   poezenknuffels zijn de beste!

 36. Kimberley
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Hoii wat een mooie kleuren! Ik kon ze overigens wel gewoon op Beautybay terugvinden voor de mensen die op zoek zijn! Op Boozyshop ook, maar daar dan niet die prachtige kleur Wrath.

  • Jinte
   16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

   Same! Voor maar iets meer dan €10 zelfs, dus nog een stuk goedkoper dan in dit artikel staat.

   • Serena
    Auteur
    16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

    Wat een prijsverschil inderdaad, Jinte! Jeetje.

  • Serena
   Auteur
   16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

   Je hebt helemaal gelijk, ik gebruikte de zoekfunctie maar die werkt niet goed. Als ik het op een andere manier opzoek vind ik ze wel gewoon. Heb het meteen aangepast in het artikel. Thanks voor je oplettendheid!

 37. Ger
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Die staat je prachtig! Het duurde zo lang voordat er weer een artikel kwam, dat ik me een beetje zorgen ging maken. Maar je hebt natuurlijk recht op je privacy. Ik hoop dat je snel weer wat beter in je vel zit, je bent een topper.

 38. Melissa
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Ik koop niet gauw make-up, zeker niet in deze prijs klasse. Maar deze, wauw! In de kleur wrath. Ik ga hem bestellen. Nu! Ik wil hem!

 39. Rita
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Jouw favoriete kleuren zijn ook mijn favoriete kleuren! Prachtig

 40. 16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Ja die donkerste kleur is echt prachtig. ❤

  • Serena
   Auteur
   16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

   Zou jou ook prachtig staan, Monica!

 41. Syl
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Wat een prachtige lipkleur is die metallic rode!
  Hij doet me een beetje denken aan ‘mattely in love’ of ‘matterialistic’ van Milani

  Je hoeft niet alles te delen uit je privé leven.
  Iedereen heeft ups en downs.
  Maar ik snap dat mensen graag willen weten of het goed met je gaat.

 42. M
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Die kleur! <3 Meer van dit soort blogjes please!

 43. Selina
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Wowwwww, die Wrath is mooi en staat jou echt schitterend. Ik wil ‘em ook, ik ga gewoon bestellen ?

 44. Lana
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Lieve schat je hoeft helemaal geen sorry te zeggen omdat je niet wil uitwijden over wat er prive aan de hand is. Je deelt veel met ons volgers, maar dat wil niet zeggen dat je daar toe verplicht bent 😉

  Ik hoop dat je er snel weer bovenop bent en weet dat je nooit alleen bent en dat het niet gek is om je down te voelen, ook al lijkt alles in je leven zo goed te gaan. Depressie/depressiegevoelens zijn een bitch en daar kun je zelf soms niks aan doen, dus ga je niet schuldig voelen!

  Dan over dit artikel: Fakkkkk die Wrath is mooi! Helaas niks voor mij, want ik zie er altijd uit als een clown als ik lipstick draag haha

  • Marlous
   16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

   Wie zegt dat ze depressief is..

   • Lisa
    16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

    Ze zegt zelf dat ze geen burn out heeft maar dat meldde ze alleen op instagram en niet op deze blog.

   • Samsam
    16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

    Echt he.. ze is gewoon flink ziek geweest.

 45. 16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Jeetje wat een mooie kleuren, Blood Thirst is mijn favoriet denk ik maar het is wel heel moeilijk kiezen

 46. Mascha
  16 oktober 2017 / maandag, 16 oktober 2017

  Wow ik vind die middelste echt prachtig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *