Eerste indruk | Catrice producten voorjaar ’18

Nog even en dan is het zo ver, dan ligt de nieuwe lente/zomer 2018 collectie van Catrice in de schappen! Kunnen jullie ook al niet wachten? Catrice heeft mij een perspakketje opgestuurd met daarin een aantal producten van de nieuwe collectie, die ik in onderstaande video voor jullie ga swatchen en er vervolgens mijn eerste indruk over geef.

En, wat vinden jullie er van? Ik ben het meest te spreken over het California in a Box palette, maar ook de Lashes to Kill Pro Instant Volume Mascara 24H is best ok. Het enige is dat hij een beetje uitveegt onder mijn oog, maar verder separeert hij mooi en houdt het de krul de gehele dag in mijn wimpers. Het is niet de állerbeste mascara die ik ooit heb geprobeerd, maar goed genoeg om als back-up mascara achter de hand te houden.

Ik ben nog steeds erg benieuwd naar de andere nieuwe Catrice producten, zoals de Prisma Lip Glazes, Ultimate Dark Lip Glow, Mattlover Lipstick Pens, Prime & Fine Anti-Shine Fixing Spray, Stick A Mirror, Brow Hero, Lip Artist Pro Palette en het megagrote Professional Artist Eyeshadow palette. Die staan bovenaan mijn make-up Wish List, dus ik hoop dat ik ze weet te bemachtigen straks!

Benieuwd naar de andere lente/zomer collectie van Catrice? Bekijk de gehele nieuwe collectie in deze post.

Welke producten uit de nieuwe Catrice lente/zomer collectie staan er op jouw wish list?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

15 Reacties

 1. 25 januari 2018 / donderdag, 25 januari 2018

  wat een prachtig haar, en zo mooi stijl. Ik sta iedere keer met mijn stijltang klaar na het douchen.
  De lippen kan ik wel snappen, het is een hele aparte kleur.
  Liefs Soraya

 2. Julie Tina
  21 januari 2018 / zondag, 21 januari 2018

  Vooral benieuwd naar het California palette, lijkt me handig voor op reis! Leuke video alweer 🙂

 3. 18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Leuke producten, zie sommige items waar ik echt wel benieuwd naar ben. Ik heb wel een beetje gemixte gevoelens, aangezien sommige producten een beetje de plank misslaan. Maar ach, voor die prijs. Leuk om eens te proberen!

 4. Mila
  18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Wat een leuke video! Je vertelt zo gezellig en legt alles goed uit, mooie producten zitten erbij.

  Jouw video’s hebben echt een typisch gezellige Serena stijl. Ga zo door ?

  Oh en deze haarkleur staat je, vind ik, echt veel mooier. ??

  • Serena
   Auteur
   18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

   Ja he? Wat warmer zo! Vind het ook erg mooi. Het is wel een uitwasbare spoeling, dus binnenkort maar weer eens op jacht naar een soortgelijke kleur (deze kocht ik in New York, van een Koreaans merk).

 5. 18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  toevallig heb ik sinds gisteren ook een soort gelijke video op mijn yt channel gepost haha XD ik vond zelf die liquid highlighter super nice 😀

 6. Suus
  18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Heel leuk dat je de producten zo test!

  Ik vind alleen de “kleur” van het licht niet zo mooi, het is een beetje koel/grauwig (vergeleken bij bijv. filmpjes van veracamilla) waardoor ik het niet zo gezellig vindt naar te kijken, terwijl je wel een hele leuke setting hebt met die spiegel/rozen/andere dingetjes.

 7. mandy
  18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe producten! Ik heb gister een glitter/holo lakje gekocht, even kijken hoe die gaat 🙂
  Ik zag trouwens op Instagram een hack waarbij iemand een holo oogschaduw als nagellak topper gebruikt (op zwarte nagellak) en er een gel topcoat overheen deed, zag er echt heel leuk uit! Misschien leuk om te proberen met het Catrice oogschaduw palletje?
  Ook complimenten voor Catrice (en Essence trouwens..) elk seizoen komen ze weer met nieuwe trends en leuke producten die up to date zijn voor weinig geld! Ik wil die highlighter uit het palette!!! 😀

 8. 18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Lekker spontane video waarin je serieus kijkt naar producten, super fijn!

  Ik ben net als de anderen benieuwd naar de Highlight stick! 😀

  Liefs
  X

 9. 18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Ik ben dol op dit soort video’s! Ook fijn dat je kritisch naar de producten kijkt, dan weet ik tenminste al wat ik kan overslaan. Ben vooral benieuwd naar de vloeibare highlighter en Dewy stick.

 10. 18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Dat palette ziet er inderdaad heel erg goed uit! En die wet look highlighter ziet er toch ook verassend mooi uit!

 11. 18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Mooie producten!
  Ik ben ga zeker de fixing spray kopen….

 12. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ik ben wel benieuwd naar die highlight stick; in de zomer ga ik liever voor een wat minder “poederige” look. Ook ben ik heel benieuwd naar de fixing spray! Ik gebruik nu vitamin e water van the body shop maarja, die is best wel aan de prijs…

 13. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ik vind de Dewy Wet Look stick echt heel mooi! Ik hou echt van “glossy” highlighters omdat ik zelf een droge huid heb dus ik deze zeker proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *