Winter Wish List 2018

Mijn vorige Wish List artikel schreef ik in de herfst van 2017, dus het leek me leuk om weer een nieuwe Wish List met jullie te delen en dit keer voor de winter van 2018. Misschien is het een goed idee om er een ‘seasonal item’ van te maken!

Welke items staan er momenteel bovenaan mijn verlanglijstje? Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik maar niet uit mijn hoofd krijg en die ik dit seizoen ZEKER ga aanschaffen!

1. Broeken en leggings met elastieken band

Inmiddels is mijn baby bump weer een flink stukkie groter geworden, dus ik draag ALLEEN MAAR zwangerschapsbroeken. Die zitten nu gewoon het meest comfortabel. Ik heb er 3 van de H&M, dus mijn garderobe is een beetje beperkt momenteel. Zwangerschapsbroeken zijn vrij basic (vaak zijn ze effen zwart of spijkerstof), dus het komt zelden voor dat ik er eentje spot met een leuk, apart printje.

De ideale oplossing zijn leggings of pantalons met een ELASTIEKEN band. Die kan ik dan onder mijn buik dragen met een buikband eroverheen en daarover weer een langere top of trui. Op die manier kun je als preggo tóch leuke broeken met printjes dragen. Ik ben al een beetje op onderzoek gegaan en spotte een aantal leuke exemplaren via Alix The Label, Lovers and Drifters Club, Wehkamp en Catwalk Junkie. Het mooie is dat je deze broeken dus ook gewoon NA je zwangerschap kunt dragen.

2. Buikband

Als ik een aantal flared broeken of leggings heb geshopt met elastieken band, heb ik dus ook een buikband nodig. Ik zag dat je die gemakkelijk kunt DIYen vanuit een stretchy tanktop, maar ik denk dat een ‘officïele’ buikband toch nét even iets meer steun geeft en strak genoeg zit om de broek op zijn plek te houden. Ik zou dan graag een witte en zwarte willen hebben. Ik heb buikbanden gezien van een speciaal merk (die kosten rond de €20), maar ze zijn ook spotgoedkoop te vinden op AliExpress. Ze lijken me in elk geval heel handig, en zeker als mijn buik straks nog groter wordt, kan zo’n band meteen voor wat verlichting zorgen.

3. Bodycon jurkjes

Ik ben dol op jurkjes, maar eigenlijk zijn strakke bodycon jurken de ENIGE jurken die ik nooit draag. Dit omdat ik in verhouding een wat groter, zacht hangbuikje heb voor mijn figuur (zoals ik dat liefkozend noem, haha!) en ik word dan heel zelfbewust als ik ergens in zo’n strakke jurk verschijn. Maar goed, nu mag mijn buik JUIST gezien worden vind ik, dus ik ben voor het eerst in mijn leven op zoek gegaan naar strakke body hugging jurkjes waarin mijn baby bump mooi tot zijn recht komt.

Ik vond bovenstaande 5 exemplaren via Asos.com (sommige bij maternity, sommige bij de normale collectie). Ze zijn lekker vrouwelijk en sexy en ik vind ze zo gaaf! Door de lange mouwen kan ik ze prima in de winter dragen, in combinatie met een panty of maillot tegen de kou, en kekke gehakte laarsjes of sneakers eronder. Ik zie mezelf er al helemaal in rondlopen! Vooral die tweede van links (de gekleurde) vind ik erg leuk.

4. Huda Beauty foundation

Het komt steeds vaker voor dat grote, internationale influencers hun eigen beautyproducten op de markt zetten (soms in samenwerking met een bestaand, gerenommeerd merk, soms zelfstandig) en ik kan dat alleen maar aanmoedigen! Zo lanceerde Huda Kattan vorig jaar haar eigen beautylijn Huda Beauty en wow… alles is ZO ONTZETTEND MOOI! Haar oogschaduwpalettes, lipproducten en highlighters zijn schitterend, maar volgens mij is iedereen nog het meest enthousiast over haar foundation: de razend populaire #fauxfilter foundation.

Verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren (van heel licht naar heel donker) en met een EXTREEM goede dekking en fijne textuur. Ik was zoooooo ontzettend benieuwd. In New York waren de schappen helemaal leeg gerausd (en geloof me, ik ben bij 5 verschillende Sephora’s geweest), dus ik baal ontzettend dat ik geen flesje voor mezelf heb kunnen scoren. Ik geloof dat Huda Beauty binnenkort naar Nederland komt (althans, ik zag een pers invite voorbij komen), dus hopelijk lukt het mij om alsnog een flesje #fauxfilter voor mezelf te scoren. En dan hoop ik heel erg dat ‘ie me beter bevalt dat de Pro Filt’r foundation van Rihanna.

5. Louis Vuitton Essential V Hoops

Dit is weer typisch zo’n gevalletje van overbodige luxe, maar… ik vind ze gewoon zo mooi! De Louis Vuitton Essential V Hoops spotte ik eerst als namaakversie op United Wardrobe. Ik vond het design meteen mooi, maar ik ben dan wel weer zo dat ik dan de echte versie wil hebben, haha! Het is niet eens echt goud, maar toch kostten ze een flinke duit, namelijk zo rond de €400,-.

Ik denk dat ze superleuk staan in combinatie met mijn andere oorbellen (ik heb nu 3 gaatjes per oor, een wish list item van vorige keer!). Hmmm, zal ik het doen, zal ik het niet doen? Aan de ene kant denk ik fuck it, TREAT YO SELF, SERENA! Maar aan de andere kant kan ik voor €400,- ook heel veel andere mooie gold plated oorbelletjes kopen.

6. Nieuwe designer bag


Ik beschouw mezelf meer als een schoenenmeisje, dan een tassenmeisje. Tassen moeten bij mij vooral praktisch zijn. Maar toch zou ik ook wel weer eens een nieuwe designer bag willen. Ik heb er nu één en dat is een prachtige suède exemplaar van Saint Laurent, met een kwastje. Hij ziet er wat chiquer uit en daarom vind ik het meer een uitgaanstasje.

Maar, ik ben eigenlijk op zoek naar een tas voor overdag. Ik heb uiteraard enkele eisen. Qua maat moet hij medium zijn, zodat ik er meer in kwijt kan dan alleen mijn portemonnee en telefoon. En hij moet het liefste gouden hardware hebben en voorzien zijn van meerdere vakken (ik neem geen genoegen met één groot vak, dat is gewoon onhandig). Het moet een schoudertas zijn ZONDER hengsels (dus alleen een schouder hengsel, niet van die korte, stijve, vasthoudhengsels) en het liefste in zwart, bruin of een andere neutrale kleur zodat ik hem gemakkelijk kan combineren.

Verder ben ik niet zo designermerk-vast, dus ik had de volgende exemplaren op het oog: een Chanel Classic double flap, een Saint Laurent Collège bag, een Gucci Dionysus, of een Gucci Marmont, maar de Chloe Faye vind ik ook erg mooi. Ik vind het geen probleem om een tweedehandsje te kopen dus ik ben al een beetje op zoek gegaan, maar ben er nog niet helemaal uit welke van de bovengenoemde 5 modellen nou het meest praktisch is. Mochten jullie ervaring hebben met deze tassen, let me know!

7. Luier rugzak

Over tassen gesproken, ik kwam verschillende ‘diaper backpacks’ tegen op internet en dit is echt iets voor mij! Ik ben dol op rugzakken! Ik vind ze prettig om te dragen, want dan heb ik lekker mijn armen en handen vrij. Van zwaardere schoudertassen krijg ik na een tijdje ook een lamme schouder, en met een rugzak is het gewicht prima verdeeld. Het lijkt me in elk geval ideaal!

Ik heb cheap ass exemplaren gespot via AliExpress, maar ook wat duurdere en luxere exemplaren (van rond de €70). Wat ze allemaal gemeen hebben zijn een flinke hoeveelheid aan vakjes en ritsjes, en een uitklapbaar verschoonmatje, zodat ik El Bébé ook bij anderen of onderweg gemakkelijk van een nieuwe luier kan voorzien. Je hebt hele mooie van vilt, leer of waterafstootbaar synthetisch materiaal. Ik ben er nog niet over uit welke ik precies wil (ik heb ook nog wel even de tijd om te zoeken), maar daar kom ik nog wel uit. Als ‘ie maar niet te groot en te chunky is, want het effect van ‘brugpieper’ probeer ik een beetje te voorkomen, haha!

8. Jewelry Box

Voor United Wardrobe heb ik mijn sieradenstash uitgezocht (en flink uitgedund) en tijdens het uitzoeken kwam ik weer allemaal mooie sieraadjes tegen. Ze zitten grotendeels in doosjes en dat is eigenlijk zonde, want ze zijn eigenlijk té mooi om niet mooi uit te stallen. Bovendien ben ik sneller geneigd om het te dragen als ik zie wat ik heb.

Ik wil daarom een wat groter, platter sieradendoosje kopen (zoals hierboven, van Sissy Boy) waar ik mijn sieraden mooi in kan tentoonstellen. Door het deksel blijven ze meteen mooi stofvrij, maar door het glas kan ik wel zien wat ik heb. Ideaal! Ik heb al veel van dit soort doosjes, maar geen eentje is groot genoeg om mijn sieraden overzichtelijk in op te bergen. Ik ga dus zeker even op jacht!

9. Grappige sloffen


Ik loop vaak op blote voeten (hallo, eelt!), maar in de winter vind ik het HEERLIJK om sloffen aan mijn voeten te hebben. Lekker warm. Ik ga altijd voor grappige, kleurrijke en lompe exemplaren zoals hierboven. Ik ben inmiddels bezig met mijn tweede paar unicorn sloffen, maar ik merk dat ze al een beetje uit vorm beginnen te raken en niet meer zo lekker strak rond mijn voeten zitten, dus het is tijd om een paar nieuwe in te slaan. Misschien ga ik dit keer wel voor vrolijke flamingo’s, haha! Beide sloffen spotte ik via Lesara en ze kosten zo rond de €20 per paar. Leukies zijn het, hè?


Zo, dit was mijn Winter Wish List! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat er dit seizoen allemaal op mijn verlanglijstje staat! Kun jij je vinden in mijn lijstje, of heb je zelf hele andere wish list items? Deel het bij de comments!

Mocht je benieuwd zijn naar mijn Herfst Wish List, die vind je hier. Ik heb inmiddels alles van mijn Herfst Wish List gekocht, behalve de mooie Teddy Coat en een Bed Headboard. Die Headboard gaat er zeker nog komen, maar ik denk dat ik de Teddy Coat nog even skip. Ik heb eigenlijk genoeg winterjassen en tegen de tijd dat mijn buik écht groot is, is het hopelijk al wat warmer en kan ik met jas open lopen, haha!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

77 Reacties

 1. Evelien
  24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

  Hou Serena
  Toffe wist list..
  Enne jassen heb je net als schoenen en tassen toch nooit genoeg hahaha?
  Ik heb onlangs een vraag gesteld bij je review uit 2014 over de camel coat van otto..
  Bij Otto krijg ik ook niet het gewenste antwoord. Weet niet hoe ik verder mijn vraag hierover aan jou kan stellen dan middels een reactie op de review.
  Btw gefeliciteerd met de zwangerschap❤

  Lieve groet

  Evelien

  • Serena
   Auteur
   24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

   hi Evelien!

   ik heb de mantel aan mijn moeder gegeven en haar net meteen even gebeld! In haar mantel staat het merk ‘Ashley Brooke’, maar wij denken dat Heine die naam in de tussentijd gewoon heeft veranderd naar Patrizia Dini. De samenstelling van de jas is namelijk precies hetzelfde (60% scheerwol, 20% cachemir, 20% polyamide) en de jas ziet er verder ook exact hetzelfde uit. Hij is inderdaad niet echt getailleerd.

   We hebben het dus over deze jas (voor de zekerheid) >>> https://www.otto.nl/p/10011551407/wollen-mantel/#?c=merken-dames-patrizia-dini-by-heine-jassen&itemId=4007948138

   Dit is de jas die ik ook in de outfitpost draag. Happy shopping! liefs, Serena

   • Evelien
    24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

    Yeahhh bedankt voor je antwoord.. en zo snel ook. Zou m in eerste instantie niet snel gekozen hebben omdat ie er grauw uitziet maar in jou review is het wel een hele mooie kleur. Als ik zoek naar Ashley brooke krijg ik idd andere jassen te zien. Nog 1 vraagje.. ik ben 178 cm lang en 56 kg. Maar wel bredere schouders.. zal ik voor 34 of 36 gaan? Ik ben erg dun maar vind iets overzised niet erg. Maar als de jas niet getaillerd is is het misschien niet mooi om m te groot te nemen. Verder heb ik wel lange armen.. denk zelf toch aan een mt 36.

    Super bedankt voor je reactie

    Lieve groet

    Evelien

    • Serena
     Auteur
     24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

     hi Evelien,
     ik zou ook voor de 36 gaan! En stel de maat is echt niet goed, kun je altijd nog omruilen he? Geen nood aan de man.

     Veel plezier met je nieuwe en warme winter coat! <3

     • Evelien
      24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

      Thanks Serena!?

 2. Miranda
  21 januari 2018 / zondag, 21 januari 2018

  Super leuk die flared broeken! Maar denk twee keer na voordat je er een van de
  Lovers and Drifters Club besteld. Ik kreeg em binnen met gaten in de naden. Heeft mij heel veel hoofdpijn bezorgd om mijn geld terug te krijgen (ze doen namelijk niet aan geld retour alleen tegoedkaarten) Klantenservice is niet/sclecht te bereiken. Via paypal mn geld terug gekregen uiteindelijk. oh ja ee luiertas van MYOMY luiertas My Paper Bag Baby off black is ook zeer de moeite waard, past mooi bij je nieuwe auto straks:)

 3. Meryem
  20 januari 2018 / zaterdag, 20 januari 2018

  Ik vroeg me inderdaad ook af of je alle’s koopte en toen las ik het aan de einde van de artikel.

  Hoe plan je dat dan in koop je elke maand iets of om de paar maanden.

  • Serena
   Auteur
   20 januari 2018 / zaterdag, 20 januari 2018

   Gewoon, als ik nu geld heb koop ik het meteen, en als ik moet wachten op wat betalingen van facturen, dan bestel ik het later! Voor sommige dingen wil ik eerst wat research doen (zoals, wat is de beste citruspers) dus dat duurt langer, en sommige items moet ik in het echt bekijken (zoals de designer bags). Dus dat komt dan wel als ik weer eens in Amsterdam ben.

   • Meryem
    24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

    Bedankt

   • Meryem
    24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

    Serena ik keek net naar de v hoops oorbelen van lucardi en ze zijn nu 24,99. Ook via de site. Ik hoop dat je dit leest.

    • Serena
     Auteur
     24 januari 2018 / woensdag, 24 januari 2018

     Supergoeie tip, ik ga zeker eens kijken (we hebben hier in Houten een Lucardi), thanks Meryem! 🙂

 4. Janna
  19 januari 2018 / vrijdag, 19 januari 2018

  Tips:

  Die V oorbellen hebben ze bij Lucardi ook, Goldplated. En goedkoper dan de echte.

  Een luiertas hang je lekker makkelijk aan je kinderwagen.. altijd handsfree en handiger dan een rugzak (twee lamme schouders). Ook al zijn ze leuk.. je gaat altijd meer meenemen dan nodig. Hier spreekt een ervaringsdeskundige.

  Buikbanden niet op Ali kopen. Dat zijn vaak vodjes. Kun je ze nog beter van ouder tanktops maken. Geef liever die €20 uit voor een goede. Die steun zul je straks nodig hebben.

 5. 19 januari 2018 / vrijdag, 19 januari 2018

  Ik ben nu wel benieuwd naar welke plaid je gekocht hebt. Wil zelf enorm graag zo’n giant knitted blanket hebben, maar die zijn zooooo extreem duur. 250 euro voor een deken vind ik een beetje te gek, haha.

  • Serena
   Auteur
   19 januari 2018 / vrijdag, 19 januari 2018

   hi Simone,
   gewoon eentje van Action, met fleece aan de ene kant en een wollig stofje aan de andere. Ziet er best chique uit en is werkelijk superzacht en warm om onder te chillen!

   • 20 januari 2018 / zaterdag, 20 januari 2018

    Dat klinkt goed! Denk dat ik nog maar eens een rondje Action moet gaan maken! 😉

 6. Kelly
  19 januari 2018 / vrijdag, 19 januari 2018

  Ik heb zelf laatst een zwarte flared legging bij coolcat gekocht. Zit zo lekker en is leuk te combineren

 7. lo
  18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Het zou super zonde zijn van je geld om die louis vuitton oorbellen te kopen, dan betaal je puur voor het merk want die prijs voor messing vergulde oorbellen is echt belachelijk duur. Je kan voor dat geld mooie gouden oorbellen kopen die je leven lang mee gaan.

 8. Mariska
  18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

  Ja, bodycon jurkjes voor de zwangere buik!! Is ook het enige moment geweest dat ik ermee weg kwam 😉 En zit echt heerlijk!! Sowieso zou ik gaan voor fijne zwangerschapsleggings, dat zit echt zo comfortabel, die droeg ik vanaf week 30 ofzo alleen maar (toen zaten broeken gewoon niet fijn meer, ook niet de zwangerschapsbroeken).

  Qua luiertassen heb ik niet echt iets speciaals gekocht. Wij gebruiken onze eigen rugzakken graag (die lekker zitten) en daar hebben we dan een toilettas van de Hema in bij wijze van ‘babykit’ hierin passen genoeg luiers, doekjes, rompertjes etc om weg te kunnen. Verder gaf ik borstvoeding dus aparte vakjes voor flesjes ed had ik niet nodig. Als m’n vriend met ‘m op stap ging, had hij gewoon een flesje mee in een klein koeltasje van Medela (geloof ik). En die babykit hevel je zo over naar een andere tas…

 9. Laura
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Leuke wenslijst, ik zit zelf aan de Be right back rugzak te denken van jujube. Super leuke printjes en handige indeling. Maar ai dat prijskaartje 🙂

 10. vera
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Heb je een linkje van het jurkje helemaal rechts? Kan hem niet vinden op Asos.com 🙁

 11. Kimberley
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  De eenhoorn pantoffels heb ik vorige week voor $10,- besteld via Ali express! 😀

 12. Marijke
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Hai, ben zelf helemaal into designer tassen maar mag ik je even waarschuwen voor Yves Saint Laurent!? In november prachtige tas gekocht en leer laat nu al los! Krijg niet echt reactie van My Theresa en na wat speurwerk op het web ben ik erachter gekomen dat Ysl daar bekend om staat. Heb ook een Chanel tas van caviar leer en die is super stevig en kan met geen mogelijkheid kapot. Wat ik ook een heel mooi en wat meer betaalbaar merk vind is Demellier Londen! Elke tas die je daar koopt redden ze een kind met vaccinaties. Is de laatse tijd erg populair op Instagram, dus miss dat je het wel kent maar ze maken echt prachtige tassen van ontzettende goede kwaliteit! Xxx

  • Serena
   Auteur
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Wow, serieus? Welke tas heb je precies gekocht? En wat voor type leer? Bij mijn suéde tasje heb ik daar geen last van

   …. echt erg voor je! Hopelijk kun je hem gewoon omruilen!! Daar heb je recht op!

   • Marijke
    17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

    Hi, de Kate Tassel in kalfsleer.. Staat prachtig maar baal zo erg. Hoop dat My Theresa nog iets voor me kan doen.. ?

 13. Denice
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Bij Boohoo of Asos hebben ze ook zulke zwangersschapsbroeken. Misschien zit er wat voor jou bij.

 14. Mel
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Die LV oorbellen stonden eerst ook op mijn wishlist maar als ze zo duur zijn ben je vast constant bang dat je er eentje verliest. Bij Lucardi kun je ze ook kopen voor 50 eu, dat zijn ook gold plated V-hoops.

 15. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ahh die eenhoorn sloffen heb ik ook en dan zitten er nog lichtjes in in de wangetjes haha, vind ze zo leuk 🙂

 16. Roksana
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Zo een juwelenkistje wil ik ook!! ik ben verslaafd aan ringen en heb ze nu allemaal aan zo een roségouden boompje hangen. Best mooi maar niet ideaal met de grote hoeveelheid die ik heb haha! Heb pas ook een horloge gekregen en vind het ook jammer dat ik deze in een dicht doosje bewaar. Ik ben al heel lang op zoek naar een kistje zoals hierboven maar, inderdaad, als ik er één vind dan is deze te klein (en te duur, dan geef ik mijn geld liever uit aan een nieuw juweel haha).. Geef dus zeker ergens een seintje als je eentje vindt!

 17. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Oeeeh ik werd helemaal warm van je designertas opties. Zelf heb ik een Mulberry Lilly (Medium) in Glossy Goat met zilveren hardware. Een klassieker, maar past echt bij alles. Zowel bij mijn 65-jarige mams (niet dat ze er een heeft, maar soit) en ook bij mij (25, tattoo’s etc). Bedoel dus te zeggen dat hij vrij universeel is en geen dertien in een dozijn tas :). Qua luiertas zweeeeeer ik bij de Longchamp Pliage met een bag-in-bag concept, kan ook zonder zo’n devider op een gegeven moment. En voor je het weet is die kleine groot genoeg en flikker je alleen een luier en doekjes in je tas (en ja, dat doe ik dan dus ook in de Mulbs).

  • Serena
   Auteur
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   De Mulbs, HAHAAAAAA! Love it, hoe je dat afkort!

   De Lilly is erg mooi, maar ik ben een zeikerd! Ik vind de hengsels te fijntjes in verhouding tot de grootte van de tas. Alsof de hengsels niet helemaal bij de tas passen. Snap je een beetje wat ik bedoel? Heeft Chanel ook een beetje hoor, maar minder opvallend dan bij de Lilly.

  • Serena
   Auteur
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   hi Maike,
   erg mooi, maar helaas niet stofvrij! Ik heb dan liever iets met een deksel!

   • CL
    18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

    Ze kunnen juist gemixt-en-matched worden met een deksel!

 18. Nina
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ahh wat heerlijk om zo bezig te zijn met je zwangerschap! Ik hoop dat je er flink van geniet en fijne en mooie spullen uit kunt zoeken voor el bebé! Ik ben zelf nog lang niet klaar (nog studerend) om aan kinderen te beginnen, maar ik geniet zo ook een beetje mee haha! Ik wil ook eenhoorn pantoffels <3

 19. Michele
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Leuk artikel. Ik vroeg me af of je eens een artikel wil schrijven over leuke zwangerschapsmode? Bv merken met echt mooie kleren of hoe je toch nog bepaalde dingen kan doordragen zoals bv die broek met rek? Zou ik heel tof vinden!

  • Serena
   Auteur
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   hi Michele,

   leuk idee! Ik ga zelf nog eerst even wat leuke items bestellen en zal dan werken aan een artikel met inspiratie en tips! Ik was daar zelf ook al naar op zoek, haha!

 20. nanoe
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Misschien zijn de mulberry tassen iets voor jou? Ik weet dat het merk er niet tussen staat, maar ze hebben vakjes, meerdere kleuren, geen handvaten, gouden hardware enz. En soms in de sale valt de prijs ook wel mee, denk dat dat beter geschikt is voor iedere dag?

  • Serena
   Auteur
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   hi Nanoe,
   heb ik al gekeken, maar de meeste modellen vind ik te stijfjes of ze zijn te klein of ze hebben een schouderhengsel, maar dan ook van die stijve handhengsels.

   Alleen de Large Darley vind ik wel wat, maar dan vind ik de tassen die ik in het artikel noem nét even iets spannender qua design. Als ik weer in de Bijenkorf in Amsterdam ben ga ik die wel even passen, designer tassen moet je toch altijd even in het echt zien 🙂

 21. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Wat een leuke wishlist, ik zie veel dingen die ik tijdens mijn zwangerschap zelf heb gekocht. De dingen waar ik het meest profijt van had:

  – Luiertas van Storksak (ik had de Gigi Chocolate, net als Angelina Joli trouwens haha, maar de Gigi Glimmer is ook super mooi), ideaal voor dagelijks gebruik. Wist je trouwens dat Storksak ook hele mooie travelbags heeft?
  – Luier backpack van Childhome – yep, de grijze van vilt, rechts op jouw foto’s. Veel gebruikt bij oppasdagjes en logeerpartijtjes.
  – Kleding van Queen Mum, Love2Wait en Mamalicious
  – Voedingsshirts van Boob (classy en super goede kwaliteit)

  Dus, dat 🙂 Geniet van je zwangerschap!

  • 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   De luier backpack “rechts op jouw foto’s” moet zijn links op jouw foto’s! 🙂

 22. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Kom ook naar het event van Huda Beauty! Dan kunnen we elkaar eindelijk weer eens zien ;p Ik wil zelf ook z’o graag die foundation van Huda, afgelopen weken zit ik elke week de website van Cult Beauty te checken of ze al op voorraad zijn. Ik zit samen met mijn vriend naar je wishlist te kijken en bleef beetje hangen bij je designerbag punt. Sinds vroig jaar ben ik in bezig van een Gucci riem en wil ik heel graag een bijpassende tas (dezelfde als op jouw foto). Toen ik mijn vriend dat vertelde werd hij niet zo blij hahaha, hij vind het allemaal onnodig. Pas als ik twee andere designertassen van mij verkoop mag ik een nieuwe halen. Misschien wel een goed idee want heb enkele Louis Vuitton tassen die ik weinig gebruik.

  • Serena
   Auteur
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Zeker doen! Via Rebelle of Designer Vintage bijvoorbeeld! Of via je blog/instagram 🙂

   leuk je weer te zien!

 23. Denise
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Leuke spulletjes ❤️
  Die baby tas is echt super handig! Geen lamme schouders en alles kan er in haha.
  Ik heb ook unicorn pantoffels ???

  X

 24. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ik heb die roze rugzak van Skip Hop. Echt top ding! Een echte aanrader. Die vilten van Childwood stond ook op het lijstje maar ik zit zo vaak in de bossen/speeltuinen dat me dat geen veilig idee leek want vilt word nogal snel vuil… Ik heb daar de vilten luiertas van gekocht want die staat net wat chiquer als we eens gaan uiteten met de kids of familiefeestje.

 25. Anniek
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ohhh ik wil die oorbellen ook! Toch koop ik ze iedere keer niet omdat ik ze te duur vind… De oorbellen van Louis Vuitton zijn trouwens geen €400 maar €295, scheelt toch weer wat hè ;).

 26. Xoxo
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Zou je de oorbellen echt afraden. Ik vind het belachelijk dat grote modemerken dure sieraden uitbrengen terwijl de materialen ondermaats zijn (in verhouding). Voor het seizoen gewoon een cheap ass paar nemen en anders je geld besteden bij de juwelier. Soms hebben ze hele mooie huismerken en dan kan je voor zo’n bedrag iets kopen wat jaren meegaat. Zou dan eerder veel geld steken in een tweedehands designertas.

 27. Melanie
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ga voor de Chanel Classic double flap!
  Aangezien je voor een neutrale kleur wil gaan, is dit de beste investering. Die tas zie ik niet uit de mode gaan en op alle leeftijden vind ik de tas een klassieke, passende accessoire. En waarschijnlijk zal de tas zijn waarde behouden, al dan niet stijgen in waarde (mocht je een dochter krijgen, of een zoon die hem wilt hebben, is dit eventueel een schitterend erfstuk).

  Maar kies vooral zelf!

  • 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Eens!
   Ik had ook de Gucci marmont op het oog, maar toen ik hem paste, viel hij me echt tegen. Maar 1 vak en geen rits, waardoor je aan de zijkanten van die openingen hebt waardoor spullen eruit kunnen vallen. Ik ben toen gegaan voor de Chanel woc. De volgende op mijn wishlist is de Classic flap. Heeeel duur, maar in mijn ogen is Chanel zowat de enige die echt tijdloos is. De Classic flap is al tientallen jaren “in”, dus ik durf dat risico dan wel aan. Nog “even” sparen… en idd mooi erfstuk!

   • Serena
    Auteur
    17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

    Zo te lezen gaat die Marmont het ook niet voor me worden, geen rits of goed afsluitbare flap is echt niet handig en maar één vak!? LAAT MAAR ZITTEN!

    Pfff, Chanel is wel meteen de crème de la crème van de designer bags natuurlijk! Maar voor die prijs heb je ook 2 andere mooie (en dure!) designer bags, dus ik denk nog even na. Ik wil hem sowieso even bekijken in het echt binnenkort!

 28. MK
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  WisH list bedoel je?
  Ik word ook hebberig van je artikel!

 29. Marlien
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Leuk lijstje, hopelijk kun je alles scoren. Van welke winkel is die luipaard flare aan de linkerkant? Zo leuk!
  En alhoewel een rugzak handig is, raad ik ook echt een (luier)tas aan met een lang hengsel die je aan de wagen kunt hangen. Dan heb je helemaal je handen vrij nl 😉

  • Mireille
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Met een rugzak toch ook?

   • Marlien
    17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

    Probeer maar eens met een baby in je armen even een flesje of doekje of wat dan ook uit je rugzak te pakken…. Maar iedereen z’n eigen ding!

    Die LV oorbellen staan nu ook op UW, originele zag ik. Scheelt misschien weer wat ?

    • Serena
     Auteur
     17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

     Heb meteen gekeken, maar als ze niet omlaag gaat met de prijs… voor €50 heb ik gloednieuwe, dan doe ik liever dat!

     Of toch maar helemaal niet?

     hihi!

    • Mireille
     17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

     Met twee kindjes (met een verschil van veertien maanden) lukt mij dat prima ?

 30. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Ik wil zelf ook nog graag meer flared broeken, zeker voor straks in de zomer ideaal en niet te warm! En bodycon jurkjes lijken me ook heel mooi als je zwanger bent!

 31. Ceetje
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Die middelste luiertas staat ook op mijn lijstje. Die linkse is trouwens ook leuk! Is die van eBay?

  • 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Die is van Childhome! O.a. te koop via bol.com.

   • Ceetje
    17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

    Thanks Suzanne. Ga gelijk kijken!

 32. 17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Oeh, dat sieradendoosje vind ik vooral erg mooi. Sowieso ben ik echt fan van Sissy boy, ik kom er (veel te!!!) vaak;-)

 33. Syl
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  400 euro voor oorbellen die niet eens helemaal van goud zijn is echt belachelijk. Dan zou ik lekker voor een mooie dupe gaan.

 34. Aaf
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  Zo’n luiertas rugzak is echt een goed idee! Ik had eerst een ‘gewone’ luiertas maar ik ben vrij snel overgestapt, echt ideaal!

 35. Charlotte
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  ik heb in augustus de louis vuitton oorringen aangekocht voor 295 in parijs! tot op de dag van vandaag nog geen dag zonder doorgebracht, als je bij een juwelier gaat betaal je ook al snel een flink bedrag voor kleine dingetjes! ik zou zeggen niet twijfelen en gewoon doen 🙂

 36. Rita
  17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

  400 euro voor een laagje goud, veel te veel geld! Zo zonde als het er afslijt en als het op zilver is geplate, en je draagt het niet dagelijks, dan kan het zilver oxideren en wordt het goud donkerder. Ga je het dan oppoetsen, dan is het goudlaagje er binnen no-time af.

  Dan is een echt mooie designertas een veel hogere, maar ook veel betere investering.

  • Serena
   Auteur
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Wijze woorden van mama <3

 37. Nathalie
  16 januari 2018 / dinsdag, 16 januari 2018

  Het merk Little Compagny heeft hele gave luier rugzakken. Heb er zelf ook 1 maar dan voor mezelf 😉 gewoon bij prenataal te koop

 38. 16 januari 2018 / dinsdag, 16 januari 2018

  Als je gold plated oorbellen wilt: niet doen! Altijd voor puur goud met karaats gaan. Gold plated betekent dat de binnenkant zilver is, na verloop van tijd (en dat is helaas sneller dan je denkt) slijt het goud en zit je met zilveren oorbellen… Betaal je dan zoveel geld voor

  • nanoe
   17 januari 2018 / woensdag, 17 januari 2018

   Niet eens zilver, vaak is het ook gewoon messing met een zilveren laagje met daarover een gouden laagje. ZO LELIJK als het begint te bladeren! en je krijgt er ook groene uitslag van op je huid

   • Marianne
    18 januari 2018 / donderdag, 18 januari 2018

    Ik mag hopen dat Vuitton niet aan messing doet! Meestal is het wel duidelijk als het niet goud op zilver is. Maar als je naar een orelia of ti sento kijkt, zijn de Vuitton V-tjes (wel erg mooi!) ook wel uit verhouding. Maar dat weet je ook wel denk ik als je dat koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *