Herfst Wish List 2017

Met een nieuw seizoen heb ik ook weer nieuwe wensen. Of nou ja, wensen. Spulletjes waarvoor ik een obsessie heb ontwikkeld en die ik dus héél graag zou willen hebben, of die ik van plan ben deze maand nog aan te schaffen. Hieronder heb ik een top 10 gemaakt van de items die momenteel hoog op mijn verlanglijstje staan!

1. Gucci belt


Noem me maar een oppervlakkige merkenfreak, maar die Gucci riem met dat grote GG logo vind ik dus helemaal het einde! Ja, ook al heeft half Instagrammend en fashionbloggend Nederland er al één. Ik weet niet exact waar het aan ligt, want kledingstukken met grote logo’s zijn helemaal niet mijn ding, maar deze riem straalt gewoon pure luxe uit en maakt dat elke outfit er duurder uitziet.


Ook al hul je je van top tot teen in kleding van de Primark, sla deze riem om en je ziet eruit als een million bucks, haha! Of ook al draag je een simpele jeans met een trui, deze Gucci belt smelt een outfit samen tot een stijlvol geheel. Het staat leuk op broeken, maar ook met jumpsuits, jurkjes en rokjes. I love it! Zo zie je maar dat een riem je outfit echt compleet kan maken.

2. Dolce Gusto – chai tea latte


George heeft een paar maanden geleden zijn Dolce Gusto in huis gehaald en man, oh man, oh man, wat een fijn apparaatje is dit! Zoals jullie misschien weten ben ik helemaal geen koffiedrinker, maar de cups met de smaak ‘latte macchiato caramel’ zijn echte verwennerij! Dit is onze lievelingssmaak! Het is een lekker zoet drankje me weinig koffie, haha. Net alsof ik gewoon een Starbucksdrankje heb besteld, maar dan thuis in eigen keuken.

Ik koop de Dolce Gusto cupjes altijd in de supermarkt, maar nu zat ik laatst online te kijken en toen bleek dat er ook de smaak Chai Tea Latte bestaat. Whuuuut?! DAT IS MIJN ALLER LIEVELINGSDRANKJE VAN DE STARBUCKS! Dat wist ik niet, omdat deze smaak NIET in de supermarkt ligt, maar dus kennelijk exclusief online te bestellen is. Online zijn er ook smaken als Macaron Green Tea (Dolce Gusto is dus niet alleen voor koffie) en Chocokino Caramel te bestellen, hoe leuk! Ook zag ik de smaak Vanilla Latte Macchiato (in plaats van caramel).

Misschien een tip voor mijn lezeressen die ook een Dolce Gusto apparaat thuis hebben staan, bestel eens online. Ik ga in elk geval de Chai Tea Latte en de Vanilla Latte Macchiato bestellen en zal jullie laten weten hoe ze smaken!

3. citruspers


Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd heb ik een ontzettende craving voor versgeperste sinaasappelsap. Als in door de stad loop haal ik een sappie voor onderweg, in restaurants bestel ik het en als ik in de supermarkt ben dan sta ik aan zo’n apparaat te sjorren en mijn eigen flesje te vullen. Heerlijk, verse jus! Maar goed, versgeperste sinaasappelsap kost nu eenmaal handen vol geld, dus ik bedacht me dat ik graag een eigen citruspers wil voor in de keuken. Ik weet het, wéér een keukenapparaat die plek inneemt op mijn aanrecht, maar ik heb zo’n 7 meter aan werkblad dus… dat moet passen. Lijkt me heerlijk om ‘s ochtends mijn eigen jus d’orange te persen. Het heeft ook iets gezelligs, vind ik.

Hoog bovenaan mijn Wish List staat dus een citruspers! Ik ben in elk geval op zoek naar een pers met een krachtige motor en het liefst ook een hendel die je naar beneden kunt drukken. Ik ben al druk op zoek naar goede reviews, maar tot nu toe neig ik het meeste naar een pers van H.Koenig. Hopelijk pers ik binnenkort al mijn eigen sappies, heerlijk!

4. teddy coat in vrolijke kleur of print


Ik heb laatst een ontzettend gave, lange en kanariegele faux fur coat gekocht, maar ik wil MEER! Meer kleur en meer fluffyness! Deze gele faux fur is best ‘deftig’, dus ik ben eigenlijk ook nog op zoek naar een iets sportievere en kortere fluffy jas in een opvallende, vrolijke kleur. En omdat ik al faux fur heb, ben ik op zoek naar een jas van teddy stof. Zo’n jas kan ik wat makkelijker combineren met sneakers en meer casual outfits. Ik heb een beetje rond zitten surfen en heb wat leuke exemplaren gevonden, maar ben er nog niet helemaal over uit! Je moet ook heel erg uitkijken met deze stof, het kan al snel op een badjas lijken, haha!

5. Fenty Beauty foundation


De hype is volgens mij al een beetje gezakt, maar toch ben ik nog steeds erg benieuwd naar de beautylijn van Rihanna; Fenty Beauty. De foundation schijnt vooral erg goed te zijn, dus die wil ik zeker proberen. Altijd lastig om online te bestellen, dus de eerstvolgende keer dat ik in Parijs ben moet ik écht even gaan swatchen bij Sephora (maar zo afgaande op de foto’s denk ik dat ik 290 of 310 heb). Zelf ben ik niet zo van de sticks, dus die sla ik over, maar ben wel erg benieuwd naar haar pressed powder highlighters. De producten zien er in elk geval supermooi uit! Kan niet wachten om het eens te proberen!

6. tweede (en derde?) oorbelgaatje


Sinds een paar weken draag ik eindelijk weer eens oorbellen, haha! Dat doe ik omdat ik heel graag een tweede (en misschien zelfs een derde?) oorbelgaatje wil laten piercen. Ik dacht, ik draag nu nog geen eens één oorbel, dus laat ik daar maar eens mee beginnen, en als ik daar aan gewend ben is het tijd voor een tweede gaatje. Ik denk dat ik die ergens deze maand nog wil laten schieten. Spannônd! Nou ja, niet echt, haha. De laatste tijd ben ik gewoon ZO obsessed met ‘ear parties’ zoals dat heet. Dat zijn oren met meerdere gaatjes en piercings, bezaaid met fijne oorknopjes en ringetjes. Prachtig vind ik het! Dat wil ik ook wel.


Vooral de piercings en oorjuwelen van Maria Tash zijn fantástisch mooi! Je moet er wel helemaal voor naar Londen of New York, maar dan heb je ook wat. Mocht ik binnenkort naar Londen vliegen voor werk, ga ik zeker kijken of ik wat nieuwe oorjuweeltjes kan scoren. Love it!

Hebben jullie meerdere gaatjes of piercings in je oren? En zo ja, waar kopen jullie je fijne oorbelletjes? Ik heb er nu een paar gekocht van Anna + Nina, maar verder vind ik het lastig om echt mooie, gouden oorknopjes en -ringetjes te vinden. Tips zijn welkom!

*update* inmiddels heb ik er per oor twee gaatjes bij geschoten, haha! Lekker spontaan, toen ik met vriendinnen door de stad liep. Kon gewoon niet wachten! Over 6 weken (rond Kerst) mag ik ze verwisselen voor andere exemplaren, dus ik heb nog zat tijd om mooie, fijne oorbelletjes te shoppen.

7. mooie plaids en woondekens


Nu is natuurlijk dé tijd van het jaar om lekker onder een dekentje te kruipen, alleen… die heb ik dus niet. Ja, ik heb een scharminkelig dun dekentje van de Action, maar ik zou juist graag van die dikke, luxueuze woondekens willen hebben. Van die dekens waar je écht warm onder wordt. Ik heb vanwege mijn split level woning een vrij hoge huiskamer, en het is in de herfst lastig om de kamer goed warm te stoken. Ik merk dat het ‘s avonds, vooral als je langere tijd stil zit op de bank, best wel wat frisjes aanvoelt. Laatst kwamen mijn vriendinnen en zusjes bij me chillen, en die vroegen allemaal om een dekentje. Zo jammer dat ik die niet had!


Ik heb ooit eens een paar mooie exemplaren gezien bij de TK Maxx, van kasjmier wol. Prachtig! Zoiets zoek ik eigenlijk. Ik zie op Instagram ook veel van die grof gebreide dekens voorbij komen, maar ik weet niet of je daaronder echt goed warm wordt (weet iemand dat?). Ze zien er wel cool uit. Of van die luxueuze, faux fur dekens, ook erg mooi en het staat zo gezellig en fluffy. Nou, ik moet binnenkort maar eens op jacht naar een stel mooie woondekens!

8. oversized coltrui


Het is Sweater Weather! Ik kan eindelijk weer van die warme, wollige truien gaan dragen, en het liefst zo oversized mogelijk! Nu heb ik leuke, gebreide coltruien gezien die zo lang zijn dat je ze als ware als een soort jurkje kan dragen en ik vind dat zo gaaf! Leuk en sexy met mijn overknee boots eronder. En als het kouder wordt, staan ze superleuk over skinny jeans.

Zulke lange, oversized truien heb ik nog niet in mijn kledingkast, dus ik zoek ze in ALLE KLEUREN, haha! Of nou ja, zwart, grijs, bordeaux en donkergroen bijvoorbeeld. Echt van die heerlijke truien waar je lekker in weg kunt kruipen. Love it!

9. badplankje


Als het buiten kouder wordt krijg ik meer zin om een lekker warm bad te nemen. En ik bedacht me dat het superhandig zou zijn om een badplankje te hebben! Hier kan ik dan heerlijke geurkaarsjes op kwijt, een glas drinken (of een wijntje?), een boek, wat lekkere badspulletjes. Héndig! Ik twijfel nog tussen een houten of metalen exemplaar. Als hij maar handig is, met vakjes en ruimte voor een glas en een boek of telefoon. Ik denk dat het badderen met een badplankje nog leuker wordt!

10. bed headboard


We zijn onze slaapkamer een beetje aan het opknappen en nu leek het me een goed idee om een bed headbord te bestellen. Ik weet het, zelf maken kan ook, maar als je ze kant en klaar koopt valt de prijs nog best mee (zo rond de €200 zag ik) en dan weet je zeker dat het goed gaat en dat ze mooi zijn! Met een bed headbord tover je in één klap je eenvoudige boxpring om tot een superdeluxe bedje. Gewoon zo’n headboard erachter en HOPPA! Het geeft je bed meteen meer volume en het maakt het stukken gezelliger. Er zijn verschillende soorten stylen, maar zelf vind ik die gecapitonneerde het mooiste. Lekker chique!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke items er hoog op mijn Herfst Wist List staan! Kun jij je vinden in mijn lijstje, of heb je zelf hele andere wish list items? Deel het bij de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

88 Reacties

 1. Mireille
  29 december 2017 / vrijdag, 29 december 2017

  Hey Serena! De oorbelletjes van fashionology zijn erg mooi en kwalitatief ook goed! Veel geprobeerd maar gold plated oorbellen andere merken werden vaak ‘zwart’. Fashionology blijft echt mooi en ze hebben nu 50% sale!!!!
  Overload is ook echt TE gek maar prijzig, wel 100% goud dus waard!

 2. 18 december 2017 / maandag, 18 december 2017

  Plaids vind ik ook een echt item voor de herfst inderdaad. Ik heb er zelf eigenlijk te veel maar kan niet stoppen met nieuwe kopen. Er zijn ook zoveel leuke kleurtjes en printjes te vinden!

 3. 17 december 2017 / zondag, 17 december 2017

  Chai latte kun je bij de AH halen meis

 4. Liane I
  2 december 2017 / zaterdag, 2 december 2017

  echt een eenheidsworst smaak heb je. en die lieslaarsen, vind ik persoonlijk verschrikelijk, zie er nooit iemand mee lopen in de stad, je ziet ze wel bij de Amsterdamse wallen..

  • Marjan Steenge
   22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

   Aardig

 5. Margot
  25 november 2017 / zaterdag, 25 november 2017

  Hey Serena,
  Als tip voor fijne oorbelletjes kan ik je ‘jules en co’ geven.
  Het is een klein winkeltje in Antwerpen maar ze hebben ook een online shop. Kijk zeker eens op hun instagrampagina!

 6. Shelly
  21 november 2017 / dinsdag, 21 november 2017

  Leuke wish list! De coltruien zijn erg mooi, net als de Gucci riem! Leuk te combineren denk ik. Verder zijn de oorbelletjes ook heel tof. Laatst nog een mooi paar bij http://www.alyss.nl gekocht. Erg blij mee en verder heeft Oh so hip ook altijd leuke oorbellen.

 7. Irina
  20 november 2017 / maandag, 20 november 2017

  Ik las dat je mooie sieraden zoekt. Misschien kan Kanpatha je helpen op Instagram. Hij is piercer en maakt ook onwijs mooie juwelen zelf. En hij is onwijs vriendelijk!

 8. Micky
  19 november 2017 / zondag, 19 november 2017

  Leuke post weer. Ik heb zelf 3 gaatjes aan beide kanten en een gelix piercing. Ik heb oorbelletjes besteld bij de webshop ohsohip. Hele fijne oorbelkwtjes van echt zilver! Ze hebben verschillende soorten en zitten hele leuke tussen

 9. 17 november 2017 / vrijdag, 17 november 2017

  Ik wilde ook een teddycoat en heb er ook eentje gekocht 🙂 Naar een mooie oversized coltrui ben ik nog wel op zoek! Zo’n heel mooie citruspers heb ik, maar die staat al jaren te verstoffen bovenop de koelkast, hihi.

 10. Myrna
  17 november 2017 / vrijdag, 17 november 2017

  Moonloft.nl is een hele leuk winkel met mooie oorbellen! Zeker een kijkje waard!
  Ik denk er zelf ook over na om nog een paar extra gaatjes te laten schieten, ziet er erg gaaf uit zo’n ear party 🙂

 11. Sabina
  16 november 2017 / donderdag, 16 november 2017

  Mooie wishlist! Wil zelf ook graag nog paar mooie woondekens, en een derde oorgaatje of piercing.
  Is die dolce gusto wat? Ben een echte koffie liefhebber en oude apparaat raakt op en dus op zoek naar een nieuw apparaat.
  Voor de liefhebbers die geen bad hebben, https://tubble.com/nl/ past prima in mijn badkamer die niet groot is.
  Hier lig ik heerlijk in ?heb een badrekje van de xenos van hout

 12. Suzanne
  16 november 2017 / donderdag, 16 november 2017

  Serena! Heb je een foto van je oor met de nieuwe gaatjes? Twijfel er ook erg over en ben heel benieuwd! Waar heb je het laten doen in Utrecht?

  • Serena
   Auteur
   16 november 2017 / donderdag, 16 november 2017

   hi Suzanne,
   gewoon in Utrecht bij de Lucardi, zal er zaterdag met de Instalab een foto van tussen doen voor je! 😉

   • Rani
    1 december 2017 / vrijdag, 1 december 2017

    Hi Serene, mocht je besluiten een houten badplankje te willen, dan zou je even bij Xenos kunnen kijken. Ze hebben een betaalbaar bamboe houten uitrekbaar plankje wat denk ik mooi zal staan in de sfeer van jouw badkamer. Groetjes

    • Rani
     1 december 2017 / vrijdag, 1 december 2017

     Serena bedoel ik natuurlijk 😉

 13. evelin
  15 november 2017 / woensdag, 15 november 2017

  En er is ook nog Pandora… er zijn mooie dingen bij….

 14. Julie
  15 november 2017 / woensdag, 15 november 2017

  Bij Westwing komen er geregeld sales met mooie plaids. Ben zelf ook nog op zoek maar nog steeds mijn goesting niet gevonden. Bij Zara home hebben ze er ook wel mooie.

  • Serena
   Auteur
   15 november 2017 / woensdag, 15 november 2017

   Ik heb juist mijn abonnement op de nieuwsbrief net opgezegd, haha! Werd er te hebberig van. Maar nu geef je me weer een goeie reden om maar weer eens op de site te gaan neuzen, haha! 🙂

 15. 15 november 2017 / woensdag, 15 november 2017

  Die gucci riem staat echt ook bovenaan mijn lijstje! En dan vooral de dunne variant, zo classy! Ben alleen bang of het gaat lukken deze maand, met sinterklaas en kerst voor de deur..

 16. Jennifer
  15 november 2017 / woensdag, 15 november 2017

  Hi Serena!

  Ik heb zelf behoorlijke ‘ear parties’ in mijn oren; 16 stuks in totaal, maar ik hou ook van het kleine en minimalistische. Op aliexpress kun je heel veel moois, aparts vinden! Ik zoek dan op termen met 925 erin omdat ik zilver draag, maar ze hebben ook 925 zilver met gold plated. Echt eens kijken! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *