Budgettip | Olaz Total Effects 7-in-one anti-aging lotion

Van de week kreeg ik van lezeres Rachel toch een goede tip: de Olaz Total Effects 7-in-one anti-aging lotion. Bij Kruidvat is er momenteel een 50% kortingsactie waardoor ‘ie slechts €3,50 kost, maar de normale prijs is dus €6,99 en dat is ook zeer betaalbaar. Vooral omdat het een lekkere grote fles van 200 ml is, maar ook omdat het een perfect alternatief is voor lotions met BHA.

olaz Total Effects 7-in-one lotion_ - 1Bedankt lieve Rachel voor het delen van deze geweldige tip! Ik ben nog niet eerder een tonic met BHA (dat is de afkorting voor beta-hydroxy-acid) tegengekomen in de drogist. BHA staat wellicht beter bekend als salicylzuur, een ingrediënt dat mij heel erg heeft geholpen om van mijn puistjes en littekens af te komen. Het is een ingrediënt dat de huid in feite heel mild exfoliëert en daarbij ook je poriën een diepe reiniging geeft, waardoor de huid steeds zuiverder, stralender en egaler zal worden. Als je meer wilt weten over salicylzuur, klik dan hier om naar een ouder artikel te gaan waarin ik jullie meer vertel over de oorsprong en de werking van dit ingrediënt.

olaz Total Effects 7-in-one lotion_ - 2Hoe ik normaal gesproken aan mijn dagelijkse portie salicylzuur kom is via mijn dagcrème: La Roche-Posay Effaclar Duo +. Nu heb ik een andere variant, namelijk de matterende versie, maar die brengt evengoed salicylzuur naar mijn huid. Deze crèmes koop je bij de apotheek en kosten zo’n €13,- à 14,- per stuk (30 ml). Waar ik ook altijd erg tevreden over ben geweest is de 2% BHA lotion van Paula’s Choice. De review van dit product lees je hier. Helaas is dit product alleen online te bestellen én kost het €27,50 (88 ml).

Mijn huid zweert bij salicylzuur dus je begrijpt dat ik blij was met het nieuws dat er een VEEL goedkopere optie beschikbaar is, en ook nog eens ‘gewoon’ bij de drogist verkrijgbaar. Gemakkelijk én goedkoop, daar houd ik van! Maar is het echt een goed alternatief op bijvoorbeeld de BHA lotion van Paula’s Choice?

Hieronder een breakdown van de ingrediëntenlijst van de Olaz Total Effects 7-in-one anti-aging lotion;

olaz Total Effects 7-in-one lotion_ - 3

Aqua – water (oplosmiddel)
Glycerin – glycerine (sterk hydraterend voor de huid)
Niacinamide – vitamine B3 (ontstekingsremmend, werkt tegen pigmentvlekjes)
PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether – reinigende en emulgerende werking
Panthenol – skin conditioner (verzachtend voor de huid)
Caprylyl Glycol – skin conditioner
Salicylic Acid – salicylzuur/BHA
Benzophenone-4 – dit ingrediënt absorbeert UV-stralen en voorkomt dat andere ingrediënten afbreken onder invloed van licht.
Tocopheryl Acetate – vitamine E (anti-oxidant en helpt bij vervagen van littekens)
Chamomilla Recutita Flower Extract – kamille extract (verzachtend voor de huid)
PEG-32 – emulgator
1,2-Hexanediol – skin conditioner
Polysorbate 20 – emulgator
Propylene Glycol – skin conditioner, vergelijkbaar met glycerine
Aminomethyl Propanol – pH bufferende werking
Disodium EDTA – stabilisator
Hydroxyethylcellulose – maakt de oplossing iets dikker
Polyquarternium-39 – skin conditioner
Hamamelis Virginiana Water – toverhazelaar water (zacht voor de huid)
Alcohol Denat. – gedenatureerde alcohol (oplosmiddel)
Phenoxyethanol/Sodium Benzoate – conserveringsmiddel
Methylparaben/Propylparaben – conserveringsmiddelen
Parfum/Citronellol – geurstoffen
Benzyl Salicylate – absorbeert UV stralen en doet ook dienst als geurstof
Alpha-Isomethyl Ionone – geurstof
Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde – geurstof
Cl 14700/Cl 19140 – kleurstoffen

Als ik de ingrediëntenlijst zo zie is dit product hoogstwaarschijnlijk ongeschikt voor mensen met een (zeer) gevoelige huid. Er zit namelijk alcohol in, maar ook parabenen, parfum en kleurstoffen. Houd hier dus rekening mee! Heb je hier geen last van, dan is dit zo op papier een geweldige lotion, want het bevat zo te zien vrij hoge concentraties aan werkzame stoffen.

olaz Total Effects 7-in-one lotion_ - 6

Niacinamide

Laten we beginnen met Niacinamide, oftewel vitamine B3. Deze vitamine heeft een ontstekingsremmende werking en is dus ideaal voor mensen met acné. Een concentratie van 4% zou al voldoende zijn om de huid flink op te knappen. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar aangezien dit het derde ingrediënt van de ingrediëntenlijst is, is de kans groot dat deze lotion inderdaad 4% Niacinamide bevat. Niacinamide is niet alleen een fijn ingrediënt voor een huid met acné, want het voorkomt ook vochtverlies van de huid en stimuleert de aanmaak van collageen. Mensen met een droge, oudere huid zijn er dus ook zeker bij gebaat. Daarnaast is Niacinamide een veelgebruikt en effectief ingrediënt tegen pigmentvlekken, of dat nu pigmentatie is van ouderdom of van acné littekens. Het maakt de huid helderder, stralender en egaler. Kortom, een superfijn ingrediënt voor mensen met onzuiverheden of mensen die op zoek zijn naar een anti-age skincare, of een combinatie van beide.

Salicylzuur

Ik heb in de loop der jaren al veel lovende woorden geschreven over salicylzuur, hier lees je er meer over, maar even in het kort: salicylzuur is ontstekingsremmend, reinigend en daarnaast een goede exfoliant. Het maakt de ‘lijmlaag’ tussen dode huidcellen los waardoor deze gemakkelijk wordt verwijderd. Het resultaat is een schone, zachte en gladde huid. Het maakt de huid niet alleen fris en schoon, ook maakt het de poriën minder zichtbaar en helpt het littekentjes vervagen, waardoor het geheel er fijner, egaler en stralender uit zal zien. Een concentratie van 2% salicylzuur is al effectief, en aan de ingrediëntenlijst te zien denk ik dat er inderdaad minstens 2% salicylzuur in deze lotion zit (al kan ik dat nooit met volledige zekerheid zeggen).

Goed, zo op papier is deze lotion dus echt een topper. Goedkoop, makkelijk aan te komen, en vol met hoge concentraties werkzame stoffen die de huid alleen maar mooier kunnen maken. Maar hoe is ‘ie in de praktijk? Ik moet toegeven dat ik de tonic nog maar een aantal dagen gebruik, maar tot nu toe bevalt hij prima.

olaz Total Effects 7-in-one lotion_ - 4Met het handige doseerdopje breng ik wat aan op een wattenschijfje en hiermee ga ik over mijn gezicht. Het spul ruikt lekker zacht en fris en laat mijn huid schoon achter. Totaal niet trekkerig of droog zelfs, eerder zacht en gevoed. Dat komt waarschijnlijk door de hoge concentratie glycerine en de andere skin conditioners.

olaz Total Effects 7-in-one lotion_ - 7Mijn huid voelt na gebruik een beetje hetzelfde als na de 2% BHA Lotion van Paula’s Choice. Het prikkelt een beetje. Niet dat het pijn doet of irriteert of iets, maar ik voel een hele milde, subtiele tinteling die ik eigenlijk altijd ervaar nadat ik een product heb gebruikt met salicylzuur. En het klinkt misschien gek, maar toen ik datzelfde gevoel had dacht ik ‘yeah, het werkt!’. Na zo’n 5 minuten trekt het weg en ziet mijn huid er fris en stralend uit, en voelt het ook nog eens lekker zacht aan.

olaz Total Effects 7-in-one lotion_ - 5Ik moet de Olaz Total Effects 7-in-one anti-aging lotion natuurlijk langer testen om er écht een goed eindoordeel over te geven, maar omdat het product deze week met 50% korting te koop is bij Kruidvat wilde ik jullie mijn eerste indruk van deze lotion niet onthouden. Mijn eerste indruk is in elk geval goed en ik blijf deze lotion dan ook vrolijk verder gebruiken. Volgens mij is dit de perfecte, low budget lotion voor mensen die hun huid zuiverder, stralender en egaler willen maken.

De Olaz Total Effects 7-in-one anti-aging lotion kost €6,99 (adviesverkoopprijs) en is verkrijgbaar bij de drogist.

Wat is jullie eerste indruk van deze lotion? Is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

64 Reacties

 1. Eva Anna
  14 januari 2018 / zondag, 14 januari 2018

  En, als je er nu op terug kijkt: goede vervanger voor paula’s choice?
  x

 2. Petra
  18 oktober 2016 / dinsdag, 18 oktober 2016

  Heel lastig aan te komen.Ik ben bij 6 verschillende winkels geweest en niet 1 had het.Nu maar laten bestellen bij de drogist.Ik ben erg benieuwd ernaar.

 3. Els
  8 oktober 2016 / zaterdag, 8 oktober 2016

  Wordt die dan nog verkocht in NL? In België onvindbaar! 🙁
  Een vriend van me zit nu in Engeland en heeft er in Boots naar geïnformeerd, blijkt het daar ook niet meer verkrijgbaar te zijn! Help, en ik was zo’n grote fan! ?

 4. Marielle
  29 september 2016 / donderdag, 29 september 2016

  Benzophenone-4 zorgt voor huidkanker en DNA schade.

  • Renate
   14 december 2016 / woensdag, 14 december 2016

   Heb je hier een bron voor?

 5. Ilse
  11 september 2016 / zondag, 11 september 2016

  Ik ben zo blij met jouw filmpjes en blogs! Ben ook indo dus superhandig om via jou info te krijgen. Heb deze tonic gisteren gekocht en wauw! Voelt als een minifacelift haha, alsof hij je huid gladtrekt! Love it so far.

  Keep up the good work girl! En gaaf je huis! Ik woon ook in een splitlevel. <3

 6. Yvette
  10 september 2016 / zaterdag, 10 september 2016

  Alle producten van Oil of Olaz, 7-in-one, bevatten veel niacinamide. Ik bestel van Paula’s Choice altijd de mini vd skin perfecting exfoliant, en daar doe ik wel 3 maanden mee, maakt het wat betaalbaarder. Geeft je huid echt een oppepper. Ga deze ook eens proberen.

 7. Culpa
  9 september 2016 / vrijdag, 9 september 2016

  Gebruik het nu een paar dagen en vanaf dag 1 zag en voelde ik al verbetering van de huid. Het is een heerlijk product. Super blij met deze tonic. Ik gebruikte nooit tonic omdat ik altijd dacht dat het was om je gezicht schoon te maken. Of reinigingsmelk of tonic. Ik gebruik het nu na de gezichtreinigings doekjes en als je ziet wat er nog af komt…ik was echt verrast. Plus dat ik voel en zie dat de tonic verzorgt. Love it!

 8. Culpa
  7 september 2016 / woensdag, 7 september 2016

  Ook gehaald!! Heerlijke tips altijd! < 3

 9. t
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Gelijk gehaald en ben erg benieuwd. Ik ben namelijk ook erg fan van dat product van paula’s choice. En die creme gebruikte ik paar jaar geleden altijd. Wat gek eigenlijk dat ik helemaal niet wist dat dat daar ook in zit! Haha ga die denk ik ook weer binnenkort in mijn routine stoppen. Die van paula’s choice heeft me echt heel goed geholpen qua mee eters

 10. kim
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Bedankt voor de leuke post! Ik ga deze zeker proberen want ik ben 34 en heb nog steeds last van puisten.thnx.

 11. Marissa
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Vanaf welke leeftijd kan je dit gebruiken?

 12. 4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Die van Paula’s Choice vond ik toch altijd net te prijzig, maar voor deze sta ik meteen te springen. Nu kan ik het ook proberen én dat zonder een gat in mijn portefeuille te moeten maken. Leuke tip!
  xx

 13. Sjess
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Bijna, echt bijna had ik die van Paula’s Choice besteld. Vond het toch een hoop geld voor een kleine fles! Blij toe, want nu heb ik deze gekocht! Wat een toptip weer Serena!

 14. T
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Zo jammer dat Olaz niet dierproefvrij is ):

 15. Angela
  3 september 2016 / zaterdag, 3 september 2016

  Dit is echt al meer dan een jaar mijn favoriete tonic. Ik giet het uit op mijn hand en verdeel het over mijn gezicht omdat ik watjes te veel gedoe vind in de ochtend. En met één flesje houd ik het dan soms wel 6 maanden uit.

  Samen met een serum dat zoethoutwortel bevat heeft het mijn huid echt enorm geholpen. Ik merk het direct als ik niet consistent ben met producten.

  Ik gebruik nu:
  Biodermal Reinigingsmousse voor de vochtarme huid
  Deze lotion dus
  It’s Skin Power 10 Formula Li Effector (serum met zoethoutwortel)
  Scinic Snail All In One Ampoule (als ik merk dat mijn huid nog steeds schilfers vertoont)

  En ‘s avonds in plaats van de Li Effector de: Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum (met AHA)

  Ik merk wel dat ik nét de kortingsactie gemist heb.. de lotion ging vorige bij mij op. Ah well.

 16. Lise
  3 september 2016 / zaterdag, 3 september 2016

  De nieuwe Pure lijn van Kruidvat eigen merk bevat ook salicylzuur en is zeer betaalbaar, ik heb de face wash en de crème en deze zijn heel fijn 🙂

 17. Kitzen
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Klinkt goed. Ik zie dat er een hele lijn van is. Gebruik je de andere producten dan ook?
  Haal je hier ook echt je make up mee af? Of is het gewoon als stap na het reinigen bedoeld?

  • Serena
   Auteur
   5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

   hi Kitzen,
   nee ik combineer dit met andere producten dus de rest van de lijn gebruik ik niet. Dit is de stap na het reinigen.

   liefs, Serena

 18. Chantal
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ik heb m vanmiddag gelijk gekocht ^^ ben erg benieuwd of ik er tegen kan, maar ik wil al lange tijd een betaalbaar product met salicylzuur. Jouw hele uitleg van een paar jaar geleden heeft me overtuigd een product met salicylzuur te gaan gebruiken.
  Ik heb in de apotheek nog met de producten van la roche possay gestaan, maar ik vond het toch te duur.

  De afgelopen 6 tot 8 weken heb ik regelmatig een bb creme van olaz gebruikt, maar ondanks dagelijks reinigen, reageert mijn huid er enorm op met puistjes (die heel pijnlijk zijn). Die bb creme ligt inmiddels dus in de container..

  Maar reinig ik mijn huid wel op de juiste manier? Afhankelijk van wat ik op dat moment fijn vind, gebruik ik micellairwater, reinigingsmelk of reinigingslotion om mijn make-up te verwijderen en daarna een tonic. Als mn huid trekt gebruik ik nog een gezichtscreme. En ‘s ochtends gebruik ik tonic en gezichtscreme voordat ik make-up op doe (en deze zomer dus geen creme maar bb en dan make-up).

  Is dat een beetje juist?
  Ik heb vanmiddag trouwens ook gelijk een oogcreme gebruikt, voor mn kringen en hydratatie. Ik vond de gewone creme toch te irriterend

 19. Kimberly
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Een goedkoper alternatief voor de bha van Paula’s Choice is Cosrx bha power liquid. Hier zit 4% bha maar is milder dan die van PC omdat er een andere soort bha wordt gebruikt. Voor ongeveer 15,- vindt je hem op Amazon of jolse incl. verzendkosten.

 20. Sarina Boontjes
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Weet je of dit product ook geschikt is voor een rosacea huid?

 21. Ier
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  De 2% BHA Lotion van Paula’s Choice is tegenwoordig alweer €33,90.
  Maar nu zijn toevallig alle exfolianten afgeprijsd (15% korting).

 22. Marlous
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Klinkt goed! Denk dat ik die zo ga kopen, met 50% is het extra leuk om in huis te halen!

  Stomme vraag, maar wat is nou de volgorde van reinigen? Ik heb van alles, peelings, scrub, lotion, tonic etc etc, en ‘doe’ altijd maar wat. Maar hoe moet het nou écht?

  • Marieke
   2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

   Je reinigt je huid met milk of reinigingsschuim. Daarna gebruik je lotion/tonic. Tussen die twee stappen in kun je een paar keer per week een scrub of peeling gebruiken.

   • Chantal
    2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

    Ik heb een reinigingslotion en gebruik daarna nog tonic. Maar dat zijn dus in feite dezelfde producten (als in werking)?
    Ik gebruik de lotion om make-up te verwijderen

    • Jessica
     3 september 2016 / zaterdag, 3 september 2016

     Nee met de lotion haal je je makeup weg of als je dit niet draagt het vuil van de dag.
     De tonic hersteld de ph waarde van je huid weer, haalt het restant van de lotion weg én zorgt ervoor dat je creme erna makkelijker opgenomen wordt.

     • Marlous
      3 september 2016 / zaterdag, 3 september 2016

      Handig allemaal, thnx!!

    • Marieke
     3 september 2016 / zaterdag, 3 september 2016

     Lotion en tonic zijn niet helemaal hetzelfde qua ingrediënten. Het verschil heeft te maken met het percentage alcohol. Het doel is wel hetzelfde. Kwestie van voorkeur dus.

 23. Marlies
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Werkt het ook als je niet veel last van onzuiverheden hebt maar enkel een gezondere huid wilt?

  • Serena
   Auteur
   5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

   Jep!

   • Marlies
    6 september 2016 / dinsdag, 6 september 2016

    Ha dankjewel voor je antwoord!

 24. Daphne
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Bedankt voor de tip! Ik heb hem wel eens eerder gebruikt maar wist eigenlijk niet dat er salicylzuur in zit. Misschien toch maar weer eens halen dan!

 25. Julie Tina
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Jammer van de alcohol en parfum, anders zag het er inderdaad niet slecht uit! Ik blijf zweren bij de 2% BHA toner van Paula’s Choice, ik giet deze over in een sprayflacon en zo spuit ik hem dan op m’n hand (geen watje!) om m’n gezicht te behandelen, op die manier doe ik er echt lang mee! Misschien een tip voor diegenen die het ook vrij duur vinden 🙂

  • Ier
   2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

   Goede tip!
   Ik vond dat bizar veel product schelen, toen ik overstapte van watjes naar op de hand.
   Echt zonde hoeveel zo’n watje opzuigt eigenlijk.

  • Kiki
   2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

   Wat een goed idee! Deze tip is super welkom!

  • Evelien
   3 september 2016 / zaterdag, 3 september 2016

   Ik spray het ook rechtstreeks op zijn gezicht, de uncover tober van Jetske Ultee zit al in een spray verpakking. Op dagen dat het heel warm en zonnig is gebruik ik enkel een toner en zonnebrand. De parfumvrije dagcreme van olaz komt er ook goed uit qua ingrediënten, zou je die eens willen testen Serena?

 26. Kimberly
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Huh zit er nou niacinamide en BHA in? Deze ingrediënten heffen toch elkaars werking op? En kunnen toch rode uitslag geven als je producten met BHA en niacinamide samen gebruikt?

 27. Rachel
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Hey Serena, onwijs leuk om te zien dat je er een review over hebt geschreven. Ik hoop zelf echt dat het een goede budget BHA is, scheelt toch weer een behoorlijke hap uit je budget 🙂 (zeker op jaarbasis, ja dat reken ik uit:-) )ben benieuwd naar je volgende artikel, succes met je blog. Liefs,

  • Serena
   Auteur
   5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

   Nogmaals dank, Rachel!! <3

 28. maria
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ik loop net langs de kruidvat, terwijl ik dit artikel lees. Komt dat even goed uit:) ik neem hem mee!

 29. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Goede tip, ik ben benieuwd of het echt werkt! Ik denk alleen dat mijn huid hiervoor te gevoelig is.

 30. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ziet er goed uit maar ik zie door de bomen het bos niet meer met al die lotions hihi

 31. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Wauw, wat een fijne tip! Ik ga hem meteen halen!

 32. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ik heb niet een super gevoelige huid dus dit zou best iets voor mij kunnen zijn! Goede tip 😀

 33. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Wat jammer ik kan niet tegen paraben :(! Wel fantastisch nieuws voor mensen die daar wel tegen kunnen!

 34. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Klinkt goed! Ik ben benieuwd hoe mijn huid reageert op dit product. Ik vind 7 euro al niet heel erg duur, maar zo in de aanbieding is het helemaal goedkoop!

 35. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Hier word ik nou echt heel erg blij van. Vanmiddag gelijk even halen. Ik ben – na jouw artikelen- al heel lang benieuwd naar salicylzuur en nu kan ik het gelijk uittesten. Omdat ik (beetje eigenwijs selectief) gevoelige huid heb moet ik wel oppassen, ik kan bijvoorbeeld niet tegen het micelair water van Garnier (wat super zacht schijnt te zijn) dus ik moet ‘m wel goed testen.
  Heb jij nog tips over hoe lang ik dat op bijvoorbeeld de binnenkant van m’n elleboog moet testen voordat ik kan zien of ik ertegen kan? Zie je dat snel of kun je dat beter een paar dagen achter elkaar doen?

  • Chantal
   2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

   Ik zou het sowieso een week lang dagelijks gebruiken, voordat je het op je gezicht probeert.
   Celvernieuwing duurt 28 dagen, dus over de totale werking valt dan pas wat te zeggen. Voor irritatie kun je wel sneller een conclusie trekken

 36. Caroline
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Hey Serena! Wanneer gebruik je de tonic juist? En breng je nadien nog een dag-/nachtcrème aan? Ik zoek nog steeds naar de beste reiniging voor mijn huid en hoe ik het best mijn make-up kan verwijderen. Ik gebruik geen zware make-up (een lichte concealer en een BB crème). Ik neem meestal eerst mijn oogmake-up weg met een simpele remover van Nivea en ik gebruik nadien de Cleanance gel van Avène om de rest van mijn make-up weg te wassen. Ik vraag me echter af of dit genoeg is? Alvast bedankt!

 37. Kelsey
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ik heb deze geprobeerd maar voor mn gevoel brandde ie mn hele hoofd weg en ik zat onder de rode plekken. Ik heb dus een te gevoelige huid hiervoor. Ik snap niet waarom die alcohol, parfum en zo er per se in moeten?? Anders was het een geweldige tonic geweest!

 38. manouk
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ik gebruik zelf altijd paulas choice, en nu op het moment Eau Précieuse uit de Franse pharmacie. Daarvan heb ik nog een back up liggen, maar als ik daar doorheen ben ga ik zeker deze proberen!

 39. Manna
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Yes, ik wou eerst van paula kopen. Maar denk dat ik deze eerst effe ga proberen. Thanks voor de tip.

 40. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Jammer van het parfum! Ik ben heel tevreden over de dagcrème uit dezelfde lijn, die bestaat wel in een gevoelige huid versie (en is ook vaak in 1+1 promotie). Maar deze sla ik dan maar over, op mijn gezicht riskeer ik liever geen parfum.

 41. Lyn
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Hey Sereen! Vanaf welke leeftijd zou je zo een product aanraden? 🙂
  Liefs, Lyn

  • Serena
   Auteur
   5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

   Dit kun je gebruiken vanaf elke leeftijd! Deze ingrediënten zijn goed voor jong en oud.

 42. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ohhh dit klinkt goed!!

 43. Syl
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Ow mijn comment was nog niet klaar.
  Leuk dat sommige merken het ook in een betaalbare versie aanbieden.

 44. Syl
  2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  De BHA lotion van Paula’s choice koop ik gewoon in Den Haag bij Cosmania (meestal koop ik ook meteen de liquid). Topspul trouwens!

 45. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Een vriendin van mij gebruikt dit product altijd en ik ben er al een tijdje nieuwsgierig naar.. wie weet dat ik hem dan deze week ook nog wel aan ga schaffen. Ik ben benieuwd naar je ervaring over een tijdje :-).

 46. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Wat goed dat er een budget optie is! Fijn dat je de ingrediënten zo behandelt. Ik heb een hele gevoelige huid dus waarschijnlijk ga ik hier op reageren 🙁

 47. 2 september 2016 / vrijdag, 2 september 2016

  Het klinkt erg fijn! Wel chill dat ie zo veel afgeprijsd is. Alleen hoef ik hem nog niet te gebruiken!
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *