Even een break

Wisten jullie dat ik al 7 jaar aan het bloggen ben? “Hoe houd je het vol?” vragen mensen soms. En “waar blijf je je inspiratie vandaan halen?”. Mijn geheim is eigenlijk heel simpel. In de 7 jaar dat ik blog heb ik wel eens te veel hooi op mijn vork genomen, maar ik blijf altijd goed naar mijn lichaam luisteren. Als ik merk dat ik te druk ben en dat mijn agenda overloopt, gooi ik op tijd de rem erop. En dat merk ik omdat ik chaotischer en vergeetachtiger wordt, of zelfs een beetje ziekjes.

Naar deze seintjes moet je echt luisteren. Dan ga ik even rustig zitten, prioriteiten stellen, afspraken afbellen of verzetten en een to do lijstje maken. Gewoon even een stapje terug doen. Daar voel ik me ook helemaal niet schuldig over. Je kunt wel blijven doordenderen als één of andere sneltrein, maar je hebt daar alleen maar jezelf mee. In deze maatschappij moet je maar blijven presteren, maar het is helemaal prima om jezelf af en toe een break te gunnen. Sterker nog, dat is zelfs broodnodig. Op deze manier houd je het alleen maar langer vol en blijft het leuk!

Mijn drukste dagen zijn de dagen waarop ik filmpjes opneem. Het is soms best wel intensief. Ik ben zo’n 2 à 3 uur bezig met filmen en dan nog ruim 2 uur met editten. Maar, juist omdat het zo druk is geef ik mezelf  tussen het filmen door een break. Letterlijk en figuurlijk, geef ik MEZELF een break TIJDENS het filmen. Hoe ik dat precies doe? Dat zien jullie in de onderstaande video;

Ik hoop dat jullie jezelf ook een break gunnen en verrast zijn door deze video! Ik heb in elk geval hele leuke opnames gehad die dag. Het was best lastig om alles juist te timen met de hand stand-in (dat is overigens Larissa), goed de juiste richting op te kijken en ook nog zo natuurlijk mogelijk een video op te nemen (terwijl er een team van 14 mensen toekijkt). Maar, het resultaat mag er zijn!


Geef jezelf die McBreak! t/m 11 september verkrijgbaar bij McDonald’s. Heb jij hem al geproefd?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

68 Reacties

  1. Anna
    15 september 2016 / donderdag, 15 september 2016

    Haha, wat leuk gedaan zeg!

  2. Culpa
    7 september 2016 / woensdag, 7 september 2016

    Wat een super gaaf filmpje.. .. Ik dacht eerst tuurlijk lieve Sereen, neem een break, tijd voor jezelf, dat verdien je bladibla en toen dat filmpje. Nu heb ik trek in dat ding! Ennnnnn bedankt! 😀 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *