Hunkemöller Fashionweek Collectie + win een €100,- gift card

Hebben jullie de nieuwe Fashionweek Collectie van Hunkemöller al gespot? Ik liep van de week Hunkemöller hier in Houten binnen en WOW, ik werd echt overspoeld door felle, trendy kleurtjes, sexy kant, leuke printjes en interessante details. Ik denk dat ik deze collectie werkelijk de leukste collectie tot nu toe vind. Allereerst is de Fashionweek Collectie lekker divers dus er is voor elk wat wils, of je nu van sexy zwart kant houdt of liever gaat voor zachte pastelkleurtjes en romantische prints. De collectie is ook nog heel erg uitgebreid dus er is ontzettend veel keuze. Hunkemöller had mij gevraagd mijn favorieten uit te zoeken en ik had gewoon moeite met kiezen, het liefst nam ik alles mee naar huis!

Uiteindelijk ben ik met twee mooie lingeriesetjes en twee fijne chillpakjes naar huis gegaan, die ik hieronder graag even aan jullie laat zien;

hunkemoller fashion week_ - 9 hunkemoller fashion week_ - 8 Dit chillpak leek me heerlijk voor als er straks weer wat koudere dagen aan komen. De joggingbroek zit superlekker en vind ik stiekem zelfs leuk genoeg voor buitenshuis. Paar leuke sneakers eronder en gaan! De ruimvallende sweater is van een fijne, soepele stof en kon hem vanwege het leuke ananasprintje niet laten hangen! Deze stoere combinatie is ideaal om in te chillen. Ik zie mezelf er al helemaal in zitten op de bank met een Netflixje aan.

hunkemoller fashion week_ - 7 hunkemoller fashion week_ - 6 Ook dit setje vond ik leuk. De mooie kanten details op het T-shirt geven het shirt nét even iets extra’s en komen leuk terug in het broekje. Wat een mooi, floral printje heeft dat broekje ook! Ik viel er meteen voor. Ik ben namelijk heel erg van de printjes! Maar zo in combinatie met het effen shirt is alles mooi in balans. Ik vind deze combinatie heel lieflijk en romantisch, maar zeker niet kinderachtig. En ideaal om nu lekker in te relaxen met deze warmere temperaturen in huis!

hunkemoller fashion week_ - 2 hunkemoller fashion week_ - 1Wow, ook hier viel ik meteen als een blok voor! Ik ben dol op longline BH’s. Ze geven meer stevigheid en vanwege deze vorm kan ik mijn borsten een mooie boost geven. Ze bevinden zich namelijk iets aan de zijkant en in deze BH worden ze meer naar het midden geduwd, en dat zorgt bij mij voor een mooi, verleidelijk decolleté. Maar check de kleur! Dat is echt knallend roze. Speels en girly, maar ook wat stoerder vanwege de zwarte lijnen. Daar word je toch vrolijk van als je ‘s ochtends voor de spiegel staat? Geeft me meteen een flinke teug zelfvertrouwen. Hier mag ik zeker in gezien worden, toch? 😉 De kimono is overigens niet van Hunkemöller.

hunkemoller fashion week_ - 3 hunkemoller fashion week_ - 5 hunkemoller fashion week_ - 4Ook dit setje greep meteen mijn aandacht. Het is ten eerste een prachtige kleur jeansblauw, maar ik vind vooral het lijnenspel op de rug erg mooi en sexy. Daarbij zit de BH ook erg lekker en stevig en vind ik de combinatie met blauw kant en de printjes erg, erg mooi. Ik vind het een chique setje waar ik me heel vrouwelijk en verleidelijk in voel. En PS. het broekje zit geweldig! De brede, kanten rand valt precies goed op eventuele heupvetjes (you know what I mean). De kanten kimono is overigens niet van Hunkemöller.

Kortom, de nieuwe Fashionweek Collectie van Hunkemöller is absoluut de moeite waard om te bekijken. En goed nieuws, t/m zondag 4 september 2016 geldt er nog 20% korting op de gehele Fashionweek Collectie, zowel in de winkels als online. Wat ik jullie nu heb laten zien is slechts een kleine greep van de collectie, want zoals ik al eerder aangaf is de collectie onwijs groot en uitgebreid en is er voor elk wat wils.

Hunkemoller-Giftcard-150Ik ben zelf helemaal enthousiast over deze collectie, en ik ben benieuwd of jullie ook al iets moois hebben gespot uit deze Fashionweek Collectie! Bekijk hier de gehele collectie en laat het me zeker even weten in de comments! Op deze manier doe je meteen mee met de winactie waarbij je kans maakt op een gift card t.w.v. €100,-. Zorg dat je een geldig e-mailadres achter laat, zodat ik je na afloop van de winactie kan contacteren. Meedoen met deze winactie kan t/m 5 september 2016.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

801 Reacties

 1. 25 maart 2017 / zaterdag, 25 maart 2017

  Jeetje wat een figuur! Prachtig! En wat een mooie setjes, echt top!

 2. Fay
  12 september 2016 / maandag, 12 september 2016

  Serena, ik kan er echt niet bij gewoon. Je hebt zo’n onwijs mooi figuur, ik moet echt weer gaan sporten! Setje Dinah vind ik echt vreselijk mooi, die speelse touwtjes doen het m echt voor mij 🙂 Gaaf dat je dit mag doen!

 3. Marielle
  7 september 2016 / woensdag, 7 september 2016

  En en en wie heeft er gewonnen?

 4. Xaviera Jamie Jansen
  7 september 2016 / woensdag, 7 september 2016

  Ik kan wel weer wat frisse kleurtjes gebruiken! Ik doe “dol-fijn” aan deze reuze verwen actie mee!

 5. Sellie
  6 september 2016 / dinsdag, 6 september 2016

  Ik reageer ook op de valreep mee! I’m loving the blue one.. Ik ga binnenkort trouwen, daarmee maak ik mijn something new, something blue en something borrowed af!

  Ik hoop dat ik het tijdens de honeymoon kan dragen :D!

 6. Bodil
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Super leuke items!
  Het Brazillian Suzanne setje vind ik geweldig!
  Helemaal met mooie stockings, én de Bunnie sloffen eronder! ;D

 7. Vera
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Wauw wat een mooie foto’s! Het staat je allemaal super. Ik word ook altijd vrolijk van mooie lingerie. Mijn favoriet is denk ik de ” blake ” lijn.. Mooi chique blauw..en sexy.

 8. michelle
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  volgens mij kan ik op de valreep nog mee doen en anders heb ik pech haha
  de lingerie met de naam nikki vind ik er mooi maar de rest heeft ook wel wat!

 9. Christine Doornweerd
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Wat een prachtige collectie, daar word ik helemaal blij van! Als je zullke mooie lingerie draagt onder je normale kleding, dan straal je dat helemaal uit,

 10. John de Hartog
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Hi Serena,

  Uiteraard wil ik je graag even deelgenoot maken van mijn mening over de nieuwe collectie van Hunkemöller. Waarbij het je misschien zal verbazen dat ik een man (45) ben.

  Waarom ik hier zo verzeild geraakt ben op jouw blog!? Dat heeft er alles mee te maken dat ik een romanticus pur sang ben. En van daaruit mijn vriendin graag in de watten leg.
  Om dat goed te kunnen doen verdiep ik me graag in blogs van diegenen die er een duidelijke mening over hebben. Want wie ben ik als man om overtuigd te zijn van wat mooi is…en belangrijker nog…wat mooi gevonden wordt. Wij mannen kijken er toch anders tegenaan.

  Dat vraagt verdieping. Dus dank voor je bijdrage….
  Want wat is er nou mooier dan een vrouw te zien stralen door de aandacht die ze krijg op het moment dat ze stijlvol of casual gekleed is.. en daarbij mooie verfijnde lingerie draagt? De fraaie accenten vind ik ook terug in de nieuwe collectie van Hunkemöller. Onder andere in het jeans-blauwe setje wat je draagt. Iedere vrouw heeft tenslotte het recht zich mooi te voelen.

  De nieuwe collectie is zeker een reden om binnenkort weer te gaan winkelen om haar te verwennen met hetgeen ze verdient. Het mooiste…zodat ze nog mooier wordt.

  The best thing a woman can wear is confidence. Created by……you, Hunkemöller & me.

  John

 11. Lisa
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Wauw wat een prachtig figuur heb je! En wat een geweldige collectie <3 Ik zou alles wel in m'n kast willen hebben, zodat ik me elke dag op en top vrouwelijk kan voelen!

 12. Vannie
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Dat blauwe setje is erg mooi, echt een hele mooie kleur en het staat je goed! Zelf ga ik niet vaak voor veel kleur, maar voor dit setje maak ik een uitzondering en de Anna Nooshin collectie mag zich ook wel verplaatsen naar mijn lingerielades 😀 Victoria’s Secret move over….(zei ik dat hardop?…)

 13. Joyce
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Ja hoor, helemaal verliefd geworden op het roze setje Secret Lace, onwijs leuk samen met de Badjas Jersey heart. Hiopelijk win ik om het te bestellen!

 14. Catlady
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Mooie collectie, en prachtige foto’s Serena! En leuke winactie weer 🙂
  Ik zou wel graag zo’n mooie Satin kimono willen. En ik zag dat er ook een nachthemd is met die pineapple, die is ook supercute. Ik vind die modal lace slipdress er ook echt heel mooi uitzien, en comfortabel ook!

  xx

 15. Larissa
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  SERENA!

  YAYYY. Hoe geweldig zou het zijn als vrouwen net zoveel waarde zouden hechten aan goede lingerie, als aan wat er overheen aangetrokken wordt.
  Hunkemoller zal altijd een A-merk blijven dat ik bewonder. Nu Doutzen Kroes het nieuwe geizhct is wordt het alleen maar leuker. Ook vind ik het geweldig wat Anna Nooshin bij hen heeft bereikt. De nachtmode, bh’s, slips… allemaal even prachtig.

  Ik aas op het ‘onesie konijn’ voor in de herfst en winter en de ‘Bralette Patchwork’.

 16. maaike
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Ik heb een grotere BH maat, maar ik zag een prachtige BH in de nieuwe collectie! Voorgevormde beugel bh Sally is erg mooi <3! Met de giftcard zou ik weer een paar goede en sexy BH's kopen, wat toch altijd een beetje lastig is met een grote cupmaat ;).

 17. Irene
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Prachtige collectie!
  Ik doe op de valreep nog mee met de winactie, nieuw ondergoed is altijd welkom <3 haha!

  Liefs Irene

 18. Dana
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Mooie nieuwe collectie!.
  De blauwe slipdress Bandeau Lace is heel mooi met aparte print.

 19. Petra
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Wat een leuke actie weer! Ik ben dol op zwart en kant en ben nog op zoek naar een nieuwe body, ik zag een geweldige voorbij komen in het Lookbook dus die zou ik wel willen!

 20. ivanna
  5 september 2016 / maandag, 5 september 2016

  Het blauwe setje staat geweldig!! Maar dat chillpakje.. staat ook super mooi qua kleuren! Fingers crossed!

 21. Nadia
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Serena, je hebt een killerbody! Ik vind het blauwe setje het mooist en uit de collectie het setje Theresa, ook blauw.

 22. Chappiee
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  De nieuwe collectie ziet er geweldig uit! Ik kan ook hoog nodig weer iets nieuws gebruiken!

 23. Roxanne
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Ik doe zeker mee, dat blauwe setje is echt prachtig. Als ik de gift card win ren ik gelijk naar de winkel om die te halen!!

  Liefs

 24. Lindsey
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Wat een leuke setjes! Ze staan je goed.
  Ik ga ook zeker even een kijkje nemen in de winkel komende week!

 25. 4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Staat je super mooi! Ik kan wel wat leukere bh’s gebruiken dan de ‘saaie/simpele’ die ik alleen heb! X

 26. 4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  bij jou huid staat alles!
  het nieuwe blauw zou bij mij mooi staan. Ik kan niet kiezen!
  teveel leuks….
  Ik doe graag mee met de winactie!
  Kan ik nog even over nadenken wat ik nu wil. sexy stoer sportief vrouwelijk chique
  Help!!!

 27. Manou
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  De items met een ananasprintje vind ik er erg leuk uitzien maar er zitten ook leuke iets vrouwelijkere items in de collectie zoals slipdresses en lingeriesetjes. Het zou leuk zijn om zelf ook iets uit te mogen kiezen waar ik zo’n zelfvertrouwen van krijg als jij hebt. Ik vind het knap dat je jezelf zo laat zien omdat je jezelf hierin goed voelt, ook al zal je altijd wat negatieve reacties krijgen.

 28. Jacques Leliveld
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Hi Serena.. Ik doe graag mee aan prijsvragen,.. ook voor vrouwen items, voor mijn schatten.
  Ik heb een oog voor vrouwelijk schoon, voel mij zeer verwend met de foto’s uit je artikel en ga niet op de site van Hunkemöller kiezen voor meer artikelen.. dat doen mijn meiden zelf maar ALS ik win. Zou leuk zijn, voor 100,- euro kunnen ze best leuke items scoren..
  Ben benieuwd

 29. Joelle
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Dat donkerblauwe setje zag ik al in de winkel! Nu ik m bij jou zie wil ik m al helemaal hebben, supermoooi! En stoer dat je foto’s in lingerie post, ze zijn vet mooi.
  Een 100 euro giftcard zou trouwens echt heul chill zijn haha, damn kan ik eindelijk weer nieuwe dingen ‘kopen’. Daar worden meisjes nou eenmaal blij van he 😉

 30. maaike
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Ik ben vooral fan van de items met kant!

 31. Jeany
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Wat een leuke collectie! ik doe graag mee met de winactie. Ik vind lace bh’s en hipsters erg gaaf.

 32. Demi C
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Ik was meteen verliefd op de konijnen onesie haha! Heerlijk zo’n ding voor thuis! Maar wauw, dat jeans blauwe setje wat zien is zo prachtig! Met zoiets aan voel je je toch meteen een stuk mooier en sexyer! Hij is echt prachtig! Die printjes, gecombineerd met het lijnenspel en de jeans blauwe kleur is echt zo bijzonder mooi! En nog even over je lichaam, you go girl! Prachtig’

 33. Cabbitch
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Jammer hoor, dat Hunkemöllers fashion week blijkbaar alleen voor de slankere vrouw ontworpen is, leuke setjes, maar mijn maat komt helaas niet in de maattabel voor 🙁 . Juist voor een vollere vrouw is een goede BH onontbeerlijk. Gelukkig weet ik dat Hunkemöller wel degelijk mijn maat heeft, al zijn die vaak lang zo spannend niet als deze nieuwe collectie.

 34. Yvonne
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Wat een onwijs leuke, mooie en sexy collectie is dit weer. Ik hou van afwisseling en dat gaat met deze vrolijk gekleurde en de mysterieus donkere kanten BH’s zeker lukken.
  De setjes staan jou ook echt prachtig, mooie vrouw ben je Serena!

 35. 4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Mooie vrouw met mooie lingerie van Hunkemuller.
  Dit zou mijn vrouw ook mooi staan 🙂 Zou haar graag verrassen met deze gift card

 36. Mk
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Wauw!! Love it!

 37. Henrieke Hommersom
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Ik doe ook graag mee. Ik bestelde pas online een beha maar die paste zelfs niet een klein beetje. Nu moet ik dus weer op zoek en ook al houd ik van winkelen is beha’s shoppen echt geen pretje. 🙂

  Het blauwe setje vind ik erg mooi trouwens!

 38. Femke
  4 september 2016 / zondag, 4 september 2016

  Wat ben je toch een prachtige vrouw jeetje. Ik zag dat je op Instagram heel wat commentaar over je heen kreeg. Maar ik vind je echt super mooi! En respect dat je dit in deze hatende internet wereld nog durft te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *