Beautylab x LINDA.LAB

Een paar weken geleden reviewde ik de nieuwe Revitalift Laser X3 ampullen met peeling effect, maar wat jullie nog niet wisten is dat deze ampullen ook zijn getest door een superleuk testpanel bestaande uit 5 lezeressen van Linda Magazine.

Ik was nog nooit op het hoofdkantoor van Linda Magazine geweest, maar WAT een paradijsje is dat zeg! Het kantoor bevindt zich midden in de bossen en vanuit de kantine kijk je uit over een rustgevende vijver. Het interieur is helemaal afgestyled naar de laatste trends en hier en daar zijn er leuke werkplek-zitjes gecreëerd voor de werknemers. Als je in deze inspiratievolle ruimte niet van je writers block afkomt weet ik het ook niet meer. En niet te vergeten, er staat hier een fantastisch koffieapparaat die de heerlijkste koffie’tjes zet. Wow, hier wil ik elke dag wel werken!


Je begrijpt, ik heb hier met veel plezier 2 leuke draaidagen gehad voor Linda.Lab. Want ook het Linda team, het L’Oréal Paris team, de cameraploeg én de dames van het testpanel waren hartstikke gezellig. Het was wel weer even spannend voor me omdat dit de eerste werkdag buitenshuis was sinds de geboorte van Cameron (en die was hier pas een maand oud), maar het ging echt top. Ik heb tussen de opnames door gekolfd en ik miste hem niet (pas in de auto onderweg naar huis kon ik niet wachten om zijn gezichtje weer te zien).

Als skincare ambassador van L’Oréal Paris heb ik het testpanel uitleg gegeven over het product en precies één week later kwamen we samen om de resultaten te bespreken. Benieuwd naar de ervaring van deze vrouwen? Check dan onderstaande video;

Ook heb ik een andere video opgenomen in de studio van Linda Magazine. Deze video is wat ‘cleaner’ en moet je een beetje zien als een instructie video voor de ampullen. Ik vind het eindresultaat heel gaaf geworden, heel professioneel! En wow, hier kun je ook nog eens extra goed zien hoe glowy mijn huid is geworden na het gebruik van de ampullen. Ben er best trots op, dus ook deze video wilde ik even met jullie delen;

Klik hier om mijn review van de Revitalift Laser X3 ampullen met peeling effect nog even na te lezen.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

6 Reacties

 1. Janine
  30 maart 2020 / maandag, 30 maart 2020

  Super leuk en helemaal in deze tijd handig!

 2. Inge
  27 maart 2020 / vrijdag, 27 maart 2020

  Heel leuk Serena! ik wil het ook wel proberen eigenlijk!!

 3. Rowan Chanel
  26 maart 2020 / donderdag, 26 maart 2020

  Het lijkt me echt een super fijn product! Hele leuke video’s ook, je ziet er goed uit!

 4. Marrie
  26 maart 2020 / donderdag, 26 maart 2020

  Is dit ook geschikt voor een huid met rosacea?

 5. 25 maart 2020 / woensdag, 25 maart 2020

  Hey Serena, komt er binnenkort weer een Instalab? Het stikt inmiddels van de bloggers, maar jij ‘voelt als een oude vriendin’ en ik mis je online gebabbel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *