Babyliss Curl Secret

Maanden geleden spotte ik een video op YouTube van een tof apparaat dat een lok haar automatisch oprolde (het ziet er meer uit als opzuigen) en vervolgens krulde. Helemaal te gek! Ik ben echt dol op innovatieve beautygadgets! Dit apparaat, Babyliss Curl Secret genaamd, heb ik nu eindelijk in handen en vandaag test ik het voor jullie uit in een video.

Bekijk hieronder de video in HD voor optimaal kijkgenot!


Ik stond echt te popelen om deze haarstylingtool uit te proberen, maar na het zien van het filmpje van Teske was ik minder enthousiast. Ik was een beetje huiverig dat het bij mij ook vast zou komen te zitten.. en ja hoor! Na twee goede pogingen BAM, haren vast. Gelukkig kwam mijn zusje Larissa to the rescue.

Mijn eindoordeel;

 • Voor het mooiste resultaat moet je vrij smalle strengen haar gebruiken (ain’t nobody got time for that!).
 • Je moet de strengen een beetje oprollen om ze smaller te maken, hierdoor kun je nooit dicht tegen de hoofdhuid beginnen met krullen maken.
 • De Babyliss Curl Secret is vrij zwaar waardoor je lamme armen krijgt op een gegeven moment.
 • Het is lastig om de haren aan de achterkant precies in het apparaat te krijgen, je kunt niet zien wat je doet en op gevoel werken lukt eigenlijk niet.
 • Als je haren er niet goed in zitten krijg je een waarschuwingspiepje, maar daar blijft het bij. Er zit geen ‘reverse’ knop op zodat je je haren weer gemakkelijk uit het apparaat kunt rollen.

Het is een leuke beautygadget, maar alleen als anderen het gecontroleerd voor je kunnen krullen, want om de Babyliss Curl Secret op eigen houtje te bedienen om vervolgens al je haren te krullen is ten eerste een lastig karwei en ook nog eens een tijdrovende klus. En dat voor €130 vind ik een duur grapje.

Sorry Babyliss, jullie hebben prachtige apparaten, maar hier kan ik niet zo veel positieve woorden over kwijt.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

122 Reacties

 1. kim
  10 december 2013 / dinsdag, 10 december 2013

  Ik heb het apparaat gekocht en gebruikt. Ik was heel erg benieuwd, maar had ik het maar nooit gedaan. Mijn haar blijf elke keer vast zitten in dat ding en als ik het dan los had dan waren mijn plukjes afbegroken of verschroeit. Ik zal het helemaal niemand aanraden. Het kost je je haar plus je geld. Als ik hem terug zou kunnen brengen zou ik ook zeker niet twijfellen.

 2. 7 oktober 2013 / maandag, 7 oktober 2013

  Dit leek mij sowieso al niets, ook niet na het zien van positieve filmpjes. En toen ik een filmpje van Teske zag was ik helemaal overtuigd: dit is niets voor mij. Het lijkt me een heel gedoe om de tang goed te houden en als je dit niet gewend bent, gaat het volgens mij heel snel fout. Nadeel is dat je alleen maar dunne plukken kunt kiezen, wat heel lang duurt, en inderdaad is het volgens mij heel lastig te zien wat je aan de achterkant doet. Ik gebruik liever papillotten. Niet schadelijk en véél meer krul! Bovendien heb je de vrijheid om de plukdikte te kiezen die je wilt. En als ik grove krullen wil, is mijn Carmen-krulset nog steeds mijn favoriet. Snel, eenvoudig en een mooi resultaat.

 3. 17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

  Lijkt me wel een handig product maar na het zien van het filmpje van Teske ben ik toch een stuk minder enthousiast. Gebruik dan liever een normale krultang, vind €130,- ook wel erg veel geld voor zo’n apparaat.

 4. 16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik vind het een eng ding. Goed bedacht, maar de uitvoering moet beter kunnen.

 5. 16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  nou daar heb ik inderdaad wat aan! Thanx Serena….euh kerstman streep die laatste wens maar van m’n lijstje af 🙁
  Het leek me zo’n handig en tof aparaat, juist om zelf gemakkelijk en snel mooie krullen te maken….niet dus…..heel jammer. Maar wat ben ik blij dat jij het me hebt laten zien, want ik zat er serieus over te denken om dit aparaat voor m;n verjaardag of kerst te vragen.

 6. 16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ieee wat een eng ding zeg, en dan ook als er niks mis gaat is het veel te veel gedoe om er krullen mee te maken. Nee dit is niks

 7. 15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Mijn kapster heeft dit enkele weken geleden ook aan mij laten zien, zij heeft heel erg dunne stroken gebruikt – het zag er goed uit. Al zegt mijn kapster dat het niet handig is om zelf te doen, beter als je een huisgenoot hebt ofzo!

  PS je ziet de doodsangst bijna in je ogen :p hahaha!

 8. Nienke
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Ik word hier echt bang van. xD

 9. Mayra
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Neeee, niks voor mij, mn 13jarige dochter vind dit wel leuk, maar ik heb niet zoveel geduld hahaha

 10. Amber
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Fijne review Serena! Het idee is heel erg leuk en ik was daarom ook super benieuwd naar deze krultang. Ik had best hoge verwachtingen, maar het valt me best wel tegen! Er moet nog heel erg veel vebetert worden aan de Secret Curl. Ik hoop dat er een tweede, betere versie uitkomt waar je ook iets dikkere plukken mee kan krullen zonder dat het vast komt te zitten. Ik ben heel zuinig op mijn haar en het lijkt me niet echt prettig als je haar er dan tussen blijft zitten met de gevolgen van dien. Het haar van Teske zag er heel erg beschadigd en droog uit nadat er voor de tweede keer een pluk bleef vastzitten. De 130,- vind ik het niet waard. Misschien wel als er dus dingen aan verbetert worden. Zelf ga ik de Remington Pearl Wand aanschaffen. Ik twijfel alleen nog steeds welke maat ik moet nemen.

  Het valt me trouwens op dat ik je filmpjes steeds beter vind worden. De montage was goed en ik vond het fijn dat je van dichtbij liet zien hoe je het product gebruikt. Erg professioneel! Wat me nog fijn lijkt voor video’s waarin je producten laat zien, is als je nog een close up maakt van het product. Ik zie je blog telkens een stapje vooruit gaan. Keep up the good work!

  • Amber
   14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

   Curl Secret bedoel ik!

 11. 13 september 2013 / vrijdag, 13 september 2013

  Ik heb het filmpje van Teske ook gezien. Fijn om nu ook jouw mening er over te horen! Voor mij zou het echt niks zijn, ik zou er echt niet mee om kunnen gaan, al doe ik het bij iemand anders. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *