Wow! HEMA heeft 100 nieuwe kleuren nagellak!

Goed nieuws voor nagellak lovers: HEMA heeft maar liefst 100 nieuwe kleuren nagellak in hun assortiment! Het bestaande nagellakassortiment is vervangen door één nieuwe long lasting lakformule. Deze nieuwe formule blijft langer zitten, geeft meer glans en bevat meer pigment. Ook het kwastje is verbeterd, want die is nu breder, platter én afgerond, waardoor je tot strak tegen de nagelriemen kunt lakken en in één strook klaar bent. Klinkt helemaal geweldig, toch?

hema-long-lasting-nailpolish-01Ook leuk, de 100 nieuwe lakjes hebben dit keer namen gekregen. Zo is er een knallend roze kleur genaamd Tompouce en een nudekleur genaamd Syrup Waffle Delight. Maar er zijn ook kleuren zoals Vondelpark Green, Hello Herring, Girl with the Pearl en Milkmaid. En ze hebben zelfs een nagellakje naar zichzelf vernoemd, namelijk Pure HEMA (echt HEMA, lol!).

hema-long-lasting-nailpolish-14Ik vind het echt leuk dat de nagellakkleuren namen hebben gekregen, het spreekt toch iets meer tot de verbeelding, en bovendien hebben alle namen een Nederlandse verwijzing. Hiermee zijn ze ook superleuk om cadeau te doen aan buitenlandse vrienden en familieleden! Well done, HEMA, well done.

Op acrylnagels blijft nagellak extreem lang zitten en het slijt er vervolgens langzaam af, dus dat geeft geen reëel beeld van de kwaliteit. En omdat ik acrylnagels heb, heeft Eline alles voor me geswatched en de lakjes ook getest op houdbaarheid.

Hieronder swatches van mijn favoriete kleuren uit het assortiment;

hema-long-lasting-nailpolish-03 hema-long-lasting-nailpolish-04 Dit is Syrup Waffle Delight (nude) met Rose Gold Glitz als accentnagel.

hema-long-lasting-nailpolish-05 hema-long-lasting-nailpolish-06Dit is Spicy Grey (diep donkergrijs) met Hello Herring als accentnagel.

hema-long-lasting-nailpolish-07 Dit is Polder Green, een diepe legergroene kleur met een grijzige ondertoon.

hema-long-lasting-nailpolish-09 Dit is Flowerly Violet, een intens donkere auberginepaarse tint.

hema-long-lasting-nailpolish-11En dit is Tompouce, een vrolijke, snoeperige roze tint.

Ik vind vooral het vernieuwde kwastje erg lekker lakken. Die platte, afgeronde vorm is ideaal. Met één of twee stroken per nagel ben je klaar. Het lakt op deze manier sneller en gemakkelijker, ik kan dicht tegen mijn nagelriem lakken, en het lakt ook nog eens streeploos.

hema-long-lasting-nailpolish-13In het vernieuwde assortiment is trouwens ook een extreme long lasting top coat bijgekomen, die ervoor zorgt dat de nagellak goed hard wordt en extra lang mooi blijft. Hij zit verpakt in een chique zwart flesje.

De lak zelf is erg fijn van textuur: niet te dun en niet te dik. Hij is supergoed gepigmenteerd en dekt daarom vrijwel meteen, maar een tweede laag blijft langer zitten en zorgt voor een nog egaler resultaat, dus ik lak toch altijd twee laagjes.

Al met al ben ik zeer te spreken over deze vernieuwde lakjes van HEMA! In combinatie met een base- en topcoat blijven ze zeker zo’n 5 – 8 dagen mooi op de nagels zitten. Bovendien zijn de kleuren écht heel mooi (er zijn veel creamy finishes, my favourite!) en het is superleuk dat ze nu ook namen hebben gekregen!

hema-long-lasting-nailpolish-02De 100 kleuren nagellak zijn reeds verkrijgbaar bij alle HEMA filialen en natuurlijk via de HEMA webshop en kosten €2,50 per stuk (11ml). Lekker budgetproof dus!

Hebben jullie de 100 nieuwe kleuren nagellak van de HEMA al ontdekt? En zo ja, wat is jouw favoriete kleurtje?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

45 Reacties

 1. 11 november 2016 / vrijdag, 11 november 2016

  Wat een mooie foto’s! Ik vind het erg leuk dat de kleurtjes nu namen hebben gekregen, geeft inderdaad dat extra effect! Vooral spicey grey lijkt me erg mooi, snel weer eens langs Hema!

 2. Chantal
  10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Mooie kleuren… Ik vind de legergroen erg mooi!! Morgen maar eens langs de Hema! ??

 3. 10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Ha, geweldig, al die leuke namen! Daar hou ik van! Ze zien er trouwens ook nog eens prachtig uit! Binnenkort maar eens even eentje checken 🙂

 4. 10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Wat maak je altijd prachtige foto’s! Als ik zulke foto’s bij daglicht maakt ziet het er nog steeds niet zo mooi uit als bij jou, en ben helaas ook niet handig met Photoshop. Flowerly Violet is mijn favoriet! Ik hou van zulke donkere kleurtjes tijdens de koude dagen. Ik heb vroeger altijd Hema lakjes gebruikt, geen idee waarom ik ben gestopt met het gebruiken van deze lakjes want ze zijn super fijn. Misschien toch maar eens proberen!

 5. 10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  Hema is goed bezig zeg! Vooral dat de lakjes nu namen gekregen hebben vind ik echt een groot pluspunt, als je eerst Hema nagellak droeg en iemand zei dan; oeh, mooie kleur heb jij op en dan moest jij zeggen ja, leuk hè dat is hema nummer achthondervierendertig. #zostom. Mooie kleuren laat je zien ook.

 6. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Wow 100 dat is veel zeg, en de namen die je noemt echt tof. Het is dat ik geen nagellak meer (jan) draag maar anders had ik het wel geweten hoor. Liefs soraya

 7. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  wow 100! daar moet dan toch wel een kleurtje voor je bij zitten hé haha. Mooie foto’s heb je gemaakt. Zo te zien is het ook een fijn kwastje, ziet er goed uit!

 8. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Wow, 100 kleuren! Goed bezig Hema! Ik zie er ale en aantal mooie tussen staan!

 9. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  Ik koop altijd nagellak van de Hema. Vind de kwaliteit heel goed. Enkel jammer dat in Belgie alles duurder is bij Hema 🙁 stomme tax!

 10. 9 november 2016 / woensdag, 9 november 2016

  het zijn hele mooie kleuren

 11. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Mooie kleuren en swatches.

 12. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Zelf heb ik er laatst ook een paar gekocht en ben er superblij mee! De top coat vind ik ook erg fijn werken en wat je zegt, kwastje en lak zelf is heel fijn.

 13. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  die roze is cute 😀 ik ga binnenkort maar eventjes tussen alle nieuwe kleurtjes kijken denk ik!

 14. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  het roze lakje ziet er wel heel leuk uit, de andere zien er perfect uit voor de feestdagen!

 15. Jolien
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Leuke kleurtjes! Ik was persoonlijk nooit zo heel erg te spreken over de nagellak van hema. Bij mij bleef het nooit goed zitten. Ik ben benieuwd of ze het nu langer uithouden!

 16. Brigitta
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Hey Serena, waar zijn je mooie lange nagels? Ben je er al mee gestopt of tijdelijk omdat je aan het klussen bent in je nieuwe huis? 😉

  • Serena
   Auteur
   8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

   hi Brigitta,
   dit zijn niet mijn nagels! Mijn acryl zit er nog steeds prima op, morgen weer bijvullen 🙂

 17. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Tompouce vind ik ‘n goede 😛 slim bedacht van ze. Mooie kleuren! Je swatches zijn echt mega netjes :O

 18. Veronique
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  waar is dat transparente bakje van waar je de nagellak in heb staan? Echt super leuk !

  • Serena
   Auteur
   8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

   hi Veronique,
   die kocht ik bij Loods 5 een tijdje geleden, maar volgens mij hebben ze ze nog steeds!

 19. Syl
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Ik heb een haat-liefde-haat verhouding met make-up van de Hema.
  Maar de namen hebben ze erg tof gedaan. Zeker leuk om cadeau te doen aan familie of vrienden uit het buitenland.

  • Annick
   8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

   Ja precies mijn idee vanwege de Hollandse producten, echt heel leuk gedaan Hema.

   Ben trouwens wel benieuwd naar de Pure Hema kleur, wat voor kleur is dat Serena?

 20. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Wat veel mooie kleuren zeg !

 21. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Wat leuk dat ze nu ook namen hebben! Ik ga zeker eens kijken in de Hema!

 22. Laura
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Leuk! Helaas draag ik meestal shellac, dat blijft toch wat beter zitten en glanst mooier vind ik, dus ik sla dit geloof ik over, maar leuke review!

 23. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Die nudekleur en het gouden lakje vind ik beiden erg mooi!

 24. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Mooie kleurtjes. Ik vind de kwaliteit van de lakjes vaak per kleur verschillen bij HEMA. Sad but true 😉 Maar ach aan de andere kant, kunnen we allemaal wel eens een verlies van 2,50 lijden 😉

 25. Ann
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Vooral die namen, fantastisch. Ik lak mijn nagels bijna nooit ivm mijn studie (blijft toch niet zitten) maar ik ga zeker even een kijkje nemen!

 26. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  wauw die eerste combinatie vind ik heel tof! de laatste tijd ben ik echt van stamping nails, dan geef je je nagels echt een totaal andere look! love it!

 27. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Mooi! Ik ben vooral weg van die legergroene. Donkere nagels in de herfst, I ♥ it!

 28. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Ja eindelijk leuke namen 🙂 En die platte kwastjes zijn echt een hele verbetering!!!

 29. noa95
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Hoi

  Kan ik de la roche posay effaclar duo samen gebruiken
  met een la roche post exfoliant? Min leeftijd is trouwens 21. Ik twijfel namelijk of het wel goed is.

  Alvast bedankt.

 30. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  ahhh ik wil Tompouce. Die ziet er gewoon echt mooi uit! Lekker vrolijk!

 31. Lieke K.
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Ik ben verliefd! 🙂 Dankje, nogmaals voor deze leuke review!

 32. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Oehh ik ben heel benieuwd. De lakjes van de Hema zijn altijd super fijn. Vooral de gouden kleur met glitters vind ik echt heel erg mooi.

 33. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Ik ga gauw eens kijken!

 34. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Wauw 100! Er zitten zeker prachtige kleurtjes tussen!

 35. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Wauw, wat veel kleuren! Ik ga eens kijken bij Hema. Tompouce is mijn favoriet.

 36. 8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Ik vind de kleurtjes er super mooi uitzien en hele nieuwe verrassende kleuren ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *