Getest | heel veel ACTION make-up

Goedemorgen! Vandaag staat er een video voor jullie klaar waarin ik allerlei make-up uitprobeer van de ACTION. Ik heb laatst onwijs veel make-up gekocht waarmee ik een full face look maak en er vervolgens meteen mijn eerste indruk mening over geef. Dan laat ik alles de gehele dag zitten en kijk ik aan het einde van de dag hoe de make-up het heeft uitgehouden: zit het er nog prima op of is het er alweer vanaf gesmolten? Op deze manier test ik niet alleen de textuur en pigmentatie, maar ook de kwaliteit en houdbaarheid.

Make-up van de ACTION is super cheap, maar is het ook echt GOED? Let’s find out!!

Wow, ik ben positief verrast! Wat ook fijn is om te weten; de make-up van Max & More is dierproefvrij. Het ene product beviel beter dan het andere, maar als ik écht zou moeten kiezen dan zou ik vooral de blushes aanraden. De Pressed Powder Blush in de kleur Brown is perfect als bronzer en de Mineral Blush in de kleur Peach is werkelijk schitterend! Ook de mosaic blush, die met de hartjes, gaf een prachtige bronze-gouden glans aan mijn gezicht en vond ik dus uitstekend als highlighter.

action-make-up-review_-2Ook de liquid eyeliner (in stiftvorm) vond ik super! Ik las bij de comments op YouTube dat hij niet intens zwart was, maar dat was bij mij wel het geval. Er komt een soepele, intens zwarte lijn uit waarmee ik de perfecte strakke wing kan trekken. En eenmaal opgedroogd blijft hij goed zitten; hij stempelt niet en loopt niet uit. Ik heb hem de dag erna nog gebruikt, toen ik geen chronisch traanoog had, en hij bleef verrassend goed zitten! Ik sta versteld. Ook de mascara vond ik goed. Hij gaf goed volume, separeerde mijn wimpers mooi, en liet mijn gekrulde wimpers niet uitzakken. Ht vlekte niet en bleef de hele dag gewoon prima zitten!

action-make-up-review_-3Ook het wenkbrauwpoeder is goed gepigmenteerd, maar de kleuren zijn naar mijn smaak iets te warm. Ik heb liever iets koelere bruintinten. De BB cream is voor veel mensen goed, maar de kleur medium gaf mijn huid naar mijn smaak veel te weinig dekking helaas. Wel voelde hij lekker aan op de huid en bevat het SPF15. Het oogschaduwpalette is niet heel goed gepigmenteerd, maar de kleuren zijn goed op te bouwen. Wel is hij érg poederig waardoor het voor veel fall out zorgt en niet zo heel prettig werkt. Ik zou dit palette dus niet per se aanbevelen. De concealer is prima, alhoewel de kleur beige wel een tikkeltje te licht is voor me, de primer is prima, en de lipsticks waren ook wel ok. Niet super dekkend en ze zijn er ook zo weer vanaf, maar voor die prijs heb je leuke kleurtjes ‘voor erbij’. Er zijn echter betere budget lipsticks, vind ik.

Goed, al met al ben ik positief verrast over de kwaliteit! Mijn absolute aanraders zijn zeker de blushes en de liquid eyeliner pen.

Wat zijn jouw ervaringen met make-up van de ACTION? Welke producten raad je af en welke raad je aan? Deel het in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

22 Reacties

 1. Margot
  15 september 2017 / vrijdag, 15 september 2017

  Dank voor je filmpje. Ik denk eigenlijk dat het andersom is nl. niet dat deze producten zo meevallen, maar dat de dure (high end) producten soms overgewaardeerd en overpriced zijn. Zo gebruik ik als waterproof lipliner die van Essence (nog geen 2 euro) of die van de Flormar (4 euro) en daar kan geen duur merk tegen op.

 2. 28 december 2016 / woensdag, 28 december 2016

  Weer leuk zo’n test. Ik ga ook even mascara eens uitproberen van Action. Ik heb zelf niet moeite met dat het geen high End of duur merk is. Alle merken make up is gewoon leuk vind ik.

 3. Angela
  10 november 2016 / donderdag, 10 november 2016

  De nagellak van de action is ook goed. Blijft bij mij een week netjes op m’n nagels zitten.

 4. Kirsten Hol
  8 november 2016 / dinsdag, 8 november 2016

  Sommige producten van de action zijn geweldig zoals oogpotlood en mascara andere stuk minder zoals de oogschaduw. Zou je ook de make up van big bazar is willen proveren? Is ook erg goedkoop en nu ook wel nieuwschierig hoe de kwaliteit daarvan is

 5. Lisanne
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Qua oogschaduwpallet ben ik het volledig met je eens. het zijn mooie kleuren. maar het pigment is matig.
  De nagellak van de action vind ik trouwen ook prima voor de prijs. net als de wattenschijfjes, wattenstaafjes en make-up sponsjes lekker goedkoop voor prima kwaliteit. Ben wel heel benieuwd wat je van de mee-eter pleisters van de action vind.

 6. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  wat een leuk filmpje, ik ben altijd op zoek naar nieuwe mascara’s, dus ik denk dat ik deze ook een keer ga proberen. Superfijn ook dat het allemaal dierproefvrij is!

 7. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Eerlijk gezegd durf ik nooit makeup van zulke winkels aan te schaffen vanwege de kwaliteit. Maar nu jij erover begint met ik wel zeer verrast, ook dat het dierproefvrij is! Ik zou het nog steeds niet willen halen. Wel fijn dat de eyeliner goed bevalt en de blusher! Misschien wel leuk voor meiden die een suprise gaan doen en kleine goedkope dingetjes erin willen doen.

 8. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Het wenkbrauwpoeder is inderdaad wat te warm, maar de blush is fantastisch! Ik ben daar zelf ook erg tevreden over. Zeker voor die prijs :).

 9. 7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Dat klinkt allemaal erg goed!

 10. Inge
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  Leuk filmpje sereen!

 11. Lianne
  6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Voor de volgende keer Primark make up? 😉

 12. Marieke
  6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Ik gebruik de mascara van Action ook altijd. Die vind ik een mooier resultaat geven dan de meeste andere (duurdere) merken. De prijs is een pre. Omdat mijn ogen snel ontsteken en ik mijn oogmake-up dan moet vervangen, is een fijn prijsje mooi meegenomen.

 13. 6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  De primer van de action zat al een tijdje in mijn make up tasje.
  Bij action gaat het er eigenlijk om om dingen uit te proberen, sommige zijn beter dan andere.

 14. 6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Ik gebruik eigenlijk nooit makeup van de Action. Maar misschien ga ik de primer nu wel eens proberen.

 15. 6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  super leuke video 😀 altijd nice om te zien dat er ook super budget items zijn die best goed werken :3

 16. Lilian
  6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Leuke review! Misschien ga ik de liquid eyeliner maar eens uitproberen..

 17. peaches
  6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  jaaa ik denk dat ik nog eens langs de Action moet 😀

 18. 6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Leuk deze producten! Zelf zou ik het toch niet zo snel kopen!

 19. 6 november 2016 / zondag, 6 november 2016

  Opzicht zijn de producten van de action erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *