Wie heeft mijn killer heels?

Een tijdje geleden schreef ik dat ik bezig was met het opnemen van een commercial en vandaag kan ik het eindelijk met jullie delen! Wellicht dat je me al had gespot op TLC of ID, de zenders waar deze hele week de commercial voorbij zal komen.

Dit is de commercial:


Klik hier als je video niet kunt bekijken.

Het verhaal is als volgt; ik ga gezellig High Tea’en met een stel vriendinnen (Angel, mijn nichtje Hester en Evelien. Evelien werkt bij Hot Pink Media, mijn media exploitant. Niet echt een vriendin dus, maar men wilde voor de afwisseling een blondine, hahaha). Ik vertel mijn vriendinnen dat ik een leuk nieuwtje heb, namelijk dat ik mag bloggen over de schoenen van vanHaren. Trots laat ik het pronkstuk uit hun collectie zien, de Killer Heels. Mijn vriendinnen willen natuurlijk allemaal even de hakken in hun handen houden dus de hakken gaan de tafel rond. Na het afscheid kan ik de Killer Heels alleen nergens meer vinden. Dat is vreemd… wie doet nou zoiets?!

Voor deze 45 seconden commercial hebben we de hele dag (van ‘s ochtends vroeg tot een uur of 6 ‘s avonds) geschoten. Het slow motion stukje aan het begin heb ik bijvoorbeeld 10 keer opnieuw moeten lopen (je mag ook NIET knipperen, want in slow motion heb je dan natuurlijk een minuut lang je ogen dicht, hahaha).

Het was leuk om mee te maken en om van dichtbij te zien hoe een professionele camera crew te werk gaat. We hebben veel lol gehad tijdens de opnames, en natuurlijk hebben we heerlijk gegeten. Het tentje waar werd gefilmd zit in Amsterdam en heet Beter & Leuk. Een gezellig zaakje aan de Oosterparkstraat. Ze verkopen er ook leuke (cadeau)spulletjes, wat kleding en hun keuken bestaat uit pure, biologische hapjes en drankjes (veel vegan). Zeker een aanrader!

Wie heeft mijn vanHaren Killer Heels gestolen? Om je te helpen vind je een aantal hints en teasers per week op de Facebookpagina van vanHaren en vanaf volgende week worden er beveiligingscamerabeelden prijsgegeven om nóg meer duidelijkheid te verschaffen. Spannend!

Laat via de Facebook pagina weten wie jij verdenkt (of ga direct naar de app via http://bit.ly/Killerheels) en doe mee! Door mee te doen maak je kans op de hoofdprijs: een jaar lang schoenen van vanHaren t.w.v. € 450,-! Daarnaast wordt er elke week een paar Killer Heels verloot onder de deelnemers.

Wie heeft volgens jou mijn Killer Heels gestolen?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

111 Reacties

 1. Rikki
  22 februari 2014 / zaterdag, 22 februari 2014

  leuk :)

  heb meegedaan, hoop dat ik het goed heb, en natuurlijk win (zou leuk zijn)

 2. 21 februari 2014 / vrijdag, 21 februari 2014

  wat een toffe comercial! Het ziet er ook echt profesioneel uit, leuk :D

 3. Lisa
  20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  Haha onwijs leuk, vermoeiend zo’n draaidag maar het eindresultaat mag er zijn ;)

 4. 20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  Jaa heel tof, zie m steeds voorbij komen bij TLC ^^ m’n favo zender!

 5. myrdeklier
  19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

  JA Angel, geef ze nou maar gewoon terug! :-P Niet stiekem eerst ff afraggen met een avond stappen, want die wilde verhalen kennen we…want daar kunnen Van Haren stappers niet tegen..;) :P

 6. Kim
  19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

  Super leuke commercial!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *