Vajazzle treatment bij DELETE

Zo’n 3 jaar geleden schreef ik er al over, de Vajazzle Treatment! De wat?! De Vajazzle Treatment. Vajazzle is een samenvoegsel van de woorden ‘vagina’ en ‘bedazzle’ en komt in feite neer op het ‘blingen’ van je venusheuvel.

vajazzle treatment review1Destijds schreef ik:

“Waarom zou je je vagina laten vajazzelen?” vroeg ik me af. Maar op zich, het is best een leuke verrassing voor je partner tijdens de huwelijksnacht, of voor Valentijn. Of misschien vind je dat je vagina wel een opknapbeurt verdiend. Om te vieren dat je vrijgezel bent? Gescheiden bent van die stomme vent? Om jezelf een goed gevoel te geven? Ik vind het allemaal plausibele redenen om je va-jay-jay te laten bezetten met bling bling eerlijk gezegd. Zou ik het zelf doen? Waarom niet! Ik ben altijd wel in voor zoiets geks hoor.

En zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen woensdag had ik een afspraak bij waxsalon DELETE aan de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht. Ik zou gaan voor een ‘full body wax’ gevolgd door een Vajazzle Treatment. Een beetje spannend vond ik het wel.

vajazzle treatment_16 vajazzle treatment_04 vajazzle treatment_05vajazzle treatment_03De Vajazzle Treatments zijn nieuw bij DELETE en kosten €20,- extra op je waxbehandeling. Je kunt je vagina ook laten blingen zonder waxbehandeling natuurlijk, alhoewel je venusheuvel wel (bijna) geheel ontdaan dient te zijn van haartjes. De Swarovski steentjes moeten namelijk wel op een glad oppervlak worden aangebracht.

vajazzle treatment_01 vajazzle treatment_02 Bij de receptie kreeg ik een boekje waar alle Vajazzle designs in zaten. Ik bladerde er doorheen en koos een design dat mij wel aansprak. Het leek me wel mooi als deze verticaal aangebracht zou worden. Bovendien vond ik dit design niet zo ‘kinderachtig’ als hartjes, sterretjes en zonnetjes. Ik vond dit design wel strak, modern en een beetje classy! Love it!

Bovendien zou ik er niet aan moeten denken om een Vajazzle te nemen zoals die op het plaatje bovenaan. Ik houd van blinkende steentjes, maar ik hoef echt geen kruis vol Swarovski. Het moet mooi zijn, maar ook een beetje praktisch!

vajazzle treatment_06vajazzle treatment_07 De behandelkamers zijn klein en daardoor heen intiem, wat ik zelf erg prettig vind. Het is er lekker warm (zodat je niet loopt te rillen als je in je blote kont op de behandeltafel ligt) en de Wax Angel – die van mijn heet Dora – was heel prettig. Ze was lief, open en professioneel. Ze deed het al 6 jaar en ik voelde me meteen bij haar op me gemak. Uit de ingebouwde boxen speelde zachtjes leuke top40 muziek op de achtergrond.

vajazzle treatment_08 vajazzle treatment_09 Ik had om een ‘full body wax’ gevraagd en dat klinkt natuurlijk meteen alsof ik een soort gorilla ben die ontdaan moet worden van haar vacht, maar dat is natuurlijk niet zo! Ik wilde graag mijn armen, benen, oksels, schaamhaar en bovenlip gewaxt hebben. Buik en rug hoort eigenlijk ook bij een full body wax, maar was in mijn geval niet nodig.

vajazzle treatment_10 vajazzle treatment_11 De stuggere haartjes werden verwijderd met ‘film wax’. Dat is een synthetische hars die snel hard wordt en niet hecht aan de huid, maar wel aan de haartjes. Dora brengt deze hars aan over delen van mijn oksel en schaamstreek, wacht tot het hard is geworden en trekt het er vervolgens vanaf. Alle haartjes kwamen meteen mee!

Ik ga niet zeggen dat het pijnloos is, maar de pijn viel wel echt reuze mee. Het gaat zo snel, voordat je lichaam een seintje naar je hersenen kunnen zenden dat je pijn hebt is het alweer voorbij! Larissa was mee (voor de foto’s) en zei ‘je gaat toch niet gillen hè?’. Nou, daar hoef je echt niet bang voor te zijn. Natuurlijk verschilt de pijngrens per persoon, maar ik kan je geruststellen als je denkt dat je gemarteld zal worden. Bovendien drukt Dora meteen haar vingers op het onthaarde gebied (dat verzacht de pijn) en brengt ze er vervolgens een verkoelende crème op aan.

De minder stugge haartjes zoals de haren op mijn armen en benen werden verwijderd met ‘soft wax’. Deze harssoort blijft zacht en is heel smeerbaar. Ze kan grote vlakken behandelen door de wax met een speciale spatel over mijn lichaam te verdelen en het er vervolgens met behulp van een katoenen strip af te trekken. Ook dit ging gemakkelijk, de haartjes kwamen meteen mee, en deed nog minder pijn dan het ontharen van de stuggere haartjes.

vajazzle treatment_12 vajazzle treatment_13 Dit deed het meeste pijn, het ‘threaden’ van mijn bovenlip. Threaden is een eeuwenoude techniek die vaak wordt toegepast op de wenkbrauwen en bovenlip. Het haalt niet alleen haartjes weg, maar serieus ALLES. Dus ook echt die ienieminie donshaartjes die je alleen ziet als er bepaald zonlicht op schijnt.

Dora doet dit met behulp van een lange draad, die wordt gedraaid, en een deel houdt ze in haar mond. Het gedraaide gedeelte rolt ze vliegensvlug over het te ontharen gebied zodat alle haartjes en donshaartjes er met de snelheid van het licht uit worden getrokken. Heel effectief, maar oeh, de tranen stonden in mijn ogen!

Nadat alles was onthaart kwam het leuke gedeelte; de Vajazzle! Ze ontsmette en ontvette mijn venusheuvel met alcohol en toen werd het design op zijn plek geplaatst. Dora wreef haar handen in elkaar om ze te verwarmen en legde ze op het design. Ken je die strijkplaatjes? Die moet je op de ondergrond strijken met een strijkbout, want de warmte van de strijkbout zorgt ervoor dat het plaatje blijft hechten. Dit is hetzelfde principe, maar gelukkig kwam er hier geen strijkbout aan te pas, haha!

vajazzle treatment_15Het verwarmen van haar handen en drukken op het design herhaalde ze zo’n 10 keer om er zeker van te zijn dat het goed gehecht zou zijn. De Vajazzle blijft zo’n 2 tot 7 dagen zitten. Bij een collegaatje van Dora bleef het zelfs een maand lang zitten en bij Dora zelf anderhalve week. Ik had niet verwacht dat zoiets nog zo lang zou blijven zitten, wow!

Bij mij zit ‘ie er nu 6 dagen op en ik moet er natuurlijk niet te veel aan pulken (ik ben altijd aan het pulken, kan er nooit vanaf blijven), maar ik ben benieuwd hoe langer het nog mooi bij mij blijft zitten. Momenteel is er één steentje af en zijn de overige steentjes iets verschoven, maar het ziet er nog goed uit!

De steentjes voelen niet vervelend aan, ik heb er geen last van, het schuurt niet in mijn broek, het voelt gewoon goed. Ik vergeet eigenlijk dat ik ben Vajazzled, tot het moment dat ik moet plassen, mijn broek omlaag trek en de bling me tegemoet shined. ‘Oja!’ denk ik dan ‘wat mooi!’.

vajazzle treatment_17Het is niet zo dat ik de hele dag naar mijn vagina loop te staren in de spiegel en denk ‘wat is ze mooi!’ maar ik VOEL me wel echt een stukje mooier en verleidelijker. Mijn lichaam is nu zo lekker glad en zacht en dan heb ik ook nog een mooi versierseltje in mijn broek. Het voelt gewoon als een soort geheimpje dat ik heb, en naar het toilet gaan is nu extra leuk, haha! Ik voel me gewoon weer helemaal blij als ik van het toilet terugkom.

Ik ben blij dat ik eindelijk een Vajazzle Treatment heb gedaan. Ik ben erg tevreden met het resultaat en ik kan het jullie van harte aanbevelen! Het is gewoon gaaf om te doen, en ach, als je toch al bezig bent met een Brazilian, why not? Er zijn talloze redenen om een Vajazzle te nemen, maar ik denk dat het vooral belangrijk is dat jij je er zekerder, sexier en verleidelijker door zal voelen. Het geeft je een zelfvertrouwenboost, ook al ben jij de enige die je Vajazzle te zien krijgt. Maar laten we eerlijk zijn, je bedpartner vind het natuurlijk ook reuze interessant! ;-)

Ik zal jullie een foto van het eindresultaat besparen, maar ik kan je vertellen dat het er heel mooi en sexy uitziet. Ik voel me goed!

Je kunt je laten vajazzlen bij elk filiaal van DELETE (Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) voor €20,-. Meer info lees je op www.delete-waxing.com

Wat vinden jullie van de Vajazzle treatment, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

159 Reacties

 1. Neziya
  1 januari 2015 / donderdag, 1 januari 2015

  Hahah ik kende dit helemaal niet (ben hier door je new years artikel) grappig.

 2. yvonne
  7 oktober 2014 / dinsdag, 7 oktober 2014

  ik lees het nu pas en vind het echt superfunny!! te grappig om bijv de letter van je vriend/vriendin erop te laten zetten. Het zorgt in elk geval voor een hoop lol denk ik!

 3. 22 maart 2014 / zaterdag, 22 maart 2014

  leuke artikel ik zal wel miss een kijken

 4. hannah
  21 februari 2014 / vrijdag, 21 februari 2014

  Ben ik nou de enige die dit echt heel raar vind?

  • dayna
   29 mei 2014 / donderdag, 29 mei 2014

   Nee. Hahaha. Ik las dit, en dacht ‘huh?’. Persoonlijk vind ik het niet gepast een artikel hier over te maken, maar goed.

   • Jana
    3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

    Niet gepast!? Onder wat voor steen kom jij vandaan..

 5. Ann
  21 februari 2014 / vrijdag, 21 februari 2014

  Ik vind het nog steeds een bijzonder fenomeen.. Ik snap wel dat het als iets heel bijzonders kan voelen, maar persoonlijk lijkt het me niets. Overigens doe ik aan teamsport, dus echt als ‘geheimpje’ bij me dragen voor mij en mijn partner gaat in mijn geval niet op. Ik geloof dat er een aantal meiden gedurende een halfuur niet meer bij zullen komen van het lachen ;)

 6. Melanie
  20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  Tof dat je dit zo open deelt!

 7. Anne
  20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  Haha zo leuk dat je dit geprobeerd hebt! Ik denk dat als ik t zou laten doen en mijn vriend zou t zien, dat hij mij zou uitlachen! Dus ik pas, haha!

 8. 20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  Haha wat een geweldig artikel. Dit is wel leuk als verrassing voor je vriend of valentijn, haha!

 9. Anne
  20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  I dunno, ik voel me al sexy genoeg na een brazilian. Ik vind het dan een beetje over de top om het dan te versieren met steentjes…Maar wie weet, het kan geen kwaad om het te proberen huh? ;)

 10. Rianne
  20 februari 2014 / donderdag, 20 februari 2014

  Dankjewel dat je hier zo open en eerlijk over schrijft.

 11. H
  19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

  Ik ben zelf niet zo van de bling (niet alleen daar,maar over het algemeen niet), maar de full body wax klinkt wel goed. Ik voel me in ieder geval altijd veel sexyer na ontharen!

 12. 19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

  Haha serena ik vind je een heerlijk persoon!

 13. 19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

  Stoer dat je dat gedaan hebt! Ik zou het niet durven eerlijk gezegd

 14. Karin
  19 februari 2014 / woensdag, 19 februari 2014

  Dat vind ik zo leuk aan jouw blog! Dat je van dit soort dingen gewoon uitprobeerd en er lekker ongegeneerd over verteld. Ga zo door Serena :)

 15. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wat apart! Ik wist helemaal niet dat dit bestond. Haha! Heel gaaf dat je dit eens hebt laten doen. Bijzonder!

 16. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  aah met draad bovenlip en wenkbrauwen epileren, that’s what I’m looking for!! ff de prijzenn checken..

 17. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Hahaha wat gaaf dat je je venusheuvel hebt vajazzled! ik vind het ook wel tof klinken, zeker als je het subtiel houdt

 18. Sylvanna
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Super leuk artikel, erg gaaf dat je dit hebt laten doen en het op deze manier met ons deelt!

  Ik hars mijn bovenlip altijd zelf (met facial strips van veet), maar ik heb het gevoel dat de haartjes toch vrij snel terug komen. Het is gelukkig geen bos haar, maar hé, een gladde bovenlip vrij van donshaartjes is altijd fijn toch?! Nou heb ik zelf geen ervaring met ‘threaden’ en ik vroeg me af of jij (en/of anderen) mij wellicht kunnen vertellen of het met threaden langer weg blijft dan harsen en/of de haartjes dunner terug komen? X

  • 2 juni 2015 / dinsdag, 2 juni 2015

   Naar mijn mening is waxen de enige methode waarmee de haartjes zachter en minder terug komen. Ik zie het dagelijks bij mijn Brazilian klantjes, maar ook op benen en oksels. Na jaren scheren komen ze eerst elke 3 weken en na een jaar is eens per 5 weken nu genoeg!

 19. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ik vind het ook gewoon geweldig dat je hier over schrijft, waxen vind ik persoonlijk fijner dan scheren dus ik doe dat ook heel vaak. Nu heeft mijn tante een heel laser apparaat gekocht en is ze een lasersalon gestart dus dit word allemaal onnodig voor mij binnen een paar maandjes, yay!

 20. Marije
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wauw, wat leuk dat je hierover schrijft! Echt zo’n onderwerp waar je wel eens van hoort maar waarover je niet zo snel google gaat raadplegen… Hetzelfde geval met die primarkonderbroek van laatst. Ik houd wel van dit soort artikelen :)

 21. xAmber
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ik vind dit echt te leuk om te horen! Met dit soort artikelen onderscheid jij je echt van de rest van de beautybloggers. Jij maakt een beetje taboe onderwerpen bespreekbaar, net zoals toen met de Beppie(die tampon ding)

  Ik vind het zelf niet echt iets die steentjes op je vagina, maar smaken verschillen!

 22. Lulu
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  hahahaha ik vind dit gewoon hillarisch..lol
  bling bling op vjj…oh my………….

 23. priscilla
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  haha wat leuk!

  Wat een super gaaf idee :-D

 24. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  haha ik vind het wel grappig!

 25. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Haha wat grappig, wist niet dat het bestond!

 26. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wat gaaf dat je dit hebt laten doen, voor een keer lijkt het mij wel grappig haha!

 27. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Super leuk dat je dit eens hebt gedaan, ik was er al een beetje benieuwd naar :D
  Ik vind het ook altijd leuk om te lezen je posts ;)

 28. Mariska
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Wat heerlijk dat jij dit soort dingen gewoon doet sereen, top! Niet dat ik er behoefte aan heb, maar de fullbodywax lijkt me wel wat om ergens in de lente/zomer te laten doen :)

 29. Syl
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ik wil zoiezo weer eens naar een waxsalon, ipv scheren. Maar die bling vind ik net iets te veel van het goede.

 30. 18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  haha ik weet dat je er vroeger al eens over geschreven had, wel leuk dat je het zelf ook hebt laten doen!

 31. Kim
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Super gaaf. Dat zou ik ooit weleens willen laten doen. Ik heb alleen zo een lage pijngrens dat ik er nu al misselijk van wordt.

 32. R.
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Cool dat je het eindelijk hebt gedaan! Vind het ook wel iets voor jou, gewoon proberen joh!
  Doe jij nu ook vaker een wax? Ik doe namelijk al sinds een paar jaar een hollywood wax. Haartjes blijven langer weg of komen zacht terug. Zou echt nooit weer iets anders willen!

 33. Nina
  18 februari 2014 / dinsdag, 18 februari 2014

  Ik zou dat wel overwegen voor mijn huwelijksnacht, of een speciale verrassing voor een jubileum.
  Superleuk dat je zoiets intiems voor de site wil testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *