What’s in my beach bag?

Barbados staat bekend als het eiland met de mooiste stranden, dus dat komt even goed uit! Momenteel ben ik hier namelijk voor een persreis en natúúrlijk heb ik mijn nieuwe bikini’s meegenomen. Vandaag laat ik zien wat ik nog meer met me meezeul naar de witte stranden en blauwe waters.

Trouwens, wat vinden jullie van mijn nieuwe strandtas? Het was eerst een hele basic rieten tas, maar ik heb het laatst helemaal opgefleurd met verf en fournituren. Nu is het een hele vrolijk gekleurde beach bag met een vleugje ‘Ibiza chic’. Veel leuker én een uniek exemplaar, want van deze bestaat er maar eentje.

Wil je zien hoe ik deze DIY strandtas heb gepimpt? Check dan de video op het kanaal van mijn zusjes waar we alledrie onze eigen beach bag aan het customizen zijn! Vergeet niet te abonneren op KittehsCupcakesNL, ze plaatsen elke week 2 nieuwe video’s waaronder veel DIY projects, look books, shoplogs en vlogs.

Volg:

28 Reacties

 1. 22 augustus 2014 / vrijdag, 22 augustus 2014

  Leuke dingen neem je mee. En met leuk bedoel ik een leuke strandtas die ik echt te gek gepimpt vind en een prachtige bikini met een super cute kimono en leuk magazine maakt het af. Verder vind ik dat je wel goede essentials hebt uitgezocht die je gewoon nodig hebt qua bescherming. Wellicht vind iedereen het teveel, maar ben ik het gewend om (veel te)veel mee te nemen. Hopelijk heb je het niet leuk, niet gezellig met FREAKING AWESOME AMAZING gehad hahaha lol.

 2. Aniek
  5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  Super leuke strandtas! Ik vond havaianas ook altijd super fijn maar nu heb ik slippers van Reef! Ze zijn mega zacht, lopen super lekker, zien er heel leuk uit en ze blijven ook nog eens super mooi! http://www.amigo.nl/women/reef-stargazer-multi.html?merk=241 Bijvoorbeeld deze. Fijne vakantie!
  Liefs

 3. 4 augustus 2014 / maandag, 4 augustus 2014

  Ik vind zelf teenslippers van Roxy het fijnst, deze hebben ook vaak een mooi patroontje.

 4. Laura
  4 augustus 2014 / maandag, 4 augustus 2014

  Die zonnebrand van Lancaster vond ik ook altijd heel fijn. VOND inderdaad, want ik merkte dat er iets agressiefs in zit waardoor m’n nagellak plakkerig wordt en er zelfs af te krabben is. Waardoor ik dus de halve vakantie met lelijke, plakkerige teennagels liep. Iemand enig idee waar dit door komt?

 5. Ruby
  4 augustus 2014 / maandag, 4 augustus 2014

  Omg je haar!
  Normaal vindt ik je haar altijd heel leuk zitten maar nu echt LELIJK!

  • Laura
   4 augustus 2014 / maandag, 4 augustus 2014

   Ja vindttt jij dat?

 6. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Wat veel spullen. Maar allemaal best handig! Have fun in Barbados.

 7. Julia
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Wat een gave bag!! Ik hoop dat je geniet van Barbados!!! Ga je misschien ook een shoplog en een kleine winactie doen? Ik vind het altijd super gaaf om te zien wat je gescoord hebt ^_^ xx

  • Serena
   Auteur
   4 augustus 2014 / maandag, 4 augustus 2014

   hi Julia, een shoplog/winactie zit er niet in, ik kom zelf namelijk niet eens aan shoppen toe hier! Het schema is erg druk en als we vrije tijd hebben, lig ik aan het strand. Liefs, Serena.

 8. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Dit zijn altijd zulke leuke filmpjes. En ik maar denken dat ik veel mee sleur, maar het is niks vergeleken bij jou tas, wat natuurlijk ook helemaal niet erg is, want volgens mij ben jij veel beter voorbereid dan ik zelf. Ik ben trouwens geen strand typje, maar een zwembad meisje, maar goed…. om het zelfde toch? xxx Lucinda

 9. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Leuk filmpje! Veel plezier daar!

 10. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Super leuk dat je daar naar toe mag gaan. Dat zou ik ook wel willen!

 11. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Wat gaaf dat je in Barbados bent! Jullie hebben die tas zo mooi gemaakt, WAUW!

 12. coby
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Ik vind ze alle drie wel mooi maar die van jou vond ik het wat rustiger dan van je zusjes .
  Dus voor mijn heb jij gewonnen.
  Ik wens je .n fijne tijd daar . Groetjes van Coby uit Zeeland..

 13. Rita
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  He wat leuk dat je op barbados bent! Ik ben er vorig op vakantie geweest. 2 dingen die je niet mag missen; Snt. Lawrence Gab en Oistin Fish fry friday. Dit laatste is iedere vrijdag. Een vismarkt die s avond wordt omgetoverd in een groot feest met veel lekker eten, muziek en dans. Probeer dan een lobster. Echt geweldig lekker van de barbeque. Veel plezier daar en ben erg benieuwd hoe je het daar hebt gehad.

 14. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Leuke video en die tas ziet er echt heel leuk uit!

 15. Josephine
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Wat ontzettend leuk idee 🙂 die gepimpte tas !

 16. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Jeetje wat heb je die tas opgepimpt zeg!

 17. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Leuke video. Altijd leuk om even in andermans tas te neuzen, zeker als het zo’n gave tas is als deze;)

 18. Veerle
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Leuke video! Ik kwam je trouwens tegen oo Schiphol achter de douane vrijdag! Heb je niet begroet omdat ik de dag ervoor gevallen ben en m’n gezicht gezwollen was en ik hechtingen in m’n lip had zitten. Mensen kijken me nogal aan dus dat wilde ik je niet aan doen haha. Veel plezier in Barbados!

 19. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Super leuke DIY zeg ! 🙂 Work hard & Play hard in Barbados!

 20. 3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Ik vind je strandtas erg leuk! En ik moest echt lachen om die sexy screenshot aan het einde van de video.. 😉

 21. martine
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Hij staat nog privé!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *