All Black Errrthang

Toen ik met Artdeco in München was kocht ik nieuwe schoenen uit de nieuwe collectie van Zara. Zo op het eerste gezicht niet per se ‘typisch Serena’, maar nadat ik ze had aangetrokken vond ik ze meteen echt megagaaf! De achterkant is helemaal open, dus het zijn eigenlijk een soort muiltjes. Met een lekkere dikke blokhak en een puntneus. Ze lopen heerlijk en ik heb ze dan ook regelmatig aan.

Hieronder combineer ik mijn nieuwe schoenen eenvoudig met een skinny jeans en een cropped top. Het geheel is vrij sportief, maar toch ook een beetje sexy.

all black outfit-05all black outfit-03all black outfit-08all black outfit-09all black outfit-10all black outfit-04all black outfit-02all black outfit-06all black outfit-07all black outfit-01Ph. Tara Verbon van KittehsCupcakes.nl / geschoten met een Canon 1200D en 50mm lens.

What I’m wearing;

 • Skinny jeans van Oasis. Dit is echt een fijn modelletje die je een beetje over je (vet)heupjes kunt trekken, ideaal. Hijis ook lekker stretchy dus de broek sluit ontzettend mooi aan. Dit is daarom ook één van mijn favoriete broekjes. Oasis kun je kopen bij de V&D of online bestellen.
 • Festival Crop Top van Loavies. Dit modelletje is lekker makkelijk te combineren en is ook een beetje stretchy, waardoor het echt prachtig aansluit.
 • Slingback pump met hak van Zara. Echt, deze zijn zo gaaf! Ondanks de hoge blokhak valt er gemakkelijk op te lopen, zelfs door de stad met al die kleine rotsteentjes. En door het open gedeelte aan de achterkant toch weer net een beetje anders dan anders.
 • Rugzakje van Steve Madden via Sarenza. Een lekker vrouwelijk, niet al te lompe en grove rugzak met mooie goudkleurige details. Gewoon een fijn modelletje waar nog verrassend veel in kan! Ik ben er helemaal fan van en loop er bijna elke dag mee rond. Vooral op presstrips, als je door de stad aan het rondlopen bent, vond ik het fijn om mijn handen vrij te hebben.
 • Sleuteltje van Dhamani Jewellery. Dit roségouden kettinkje met sleutelhangertje kocht ik vorig jaar voor mezelf in Dubai. Ik ben er nog steeds erg blij mee, draag dit kettinkje erg vaak.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe stappers, zijn ze iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

133 Reacties

 1. 22 augustus 2014 / vrijdag, 22 augustus 2014

  Het is totaal niet mijn smaak, maar ik wil wel zeggen dat je de perfecte crop top aan hebt voor jouw perfecte lichaam.

 2. Edine
  8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Taille wowie! En dat met jouw vele eten (zoals t lijkt dan ;)) Beauty!

 3. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Echt heel leuk! Iets waar ik echt inspiratie uithaal! xxx

 4. nina
  5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  Waaauw! Super mooi figuur!! Staat je heel mooi xxx

 5. 5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  Ik ben jaloers op jouw buik! Staat je echt super deze outfit. De schoenen vind ik alleen iets minder. Wel grappig trouwens ik heb een kokerrok van precies dezelfde stof als jouw cropped top, ook precies met dat patroontje.

 6. 5 augustus 2014 / dinsdag, 5 augustus 2014

  Wat een mooie outfit en wat ben jij mooi!

 7. 4 augustus 2014 / maandag, 4 augustus 2014

  Gave top! En wat accentueert hij je taille mooi. Helpt me er ook aan herinneren dat ik weer eens moet gaan sporten, mijn mooie zondlopertje is een beetje veranderd in een Radler & spareribs-zwembandje :/

 8. samantha
  4 augustus 2014 / maandag, 4 augustus 2014

  Serena je bent echt een mooie vrouw. Deze outfit staat je super goed!

 9. Mara
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Wat heb je een prachtig figuur!

 10. steffie
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  wow, knap! je ziet er top uit 🙂
  wel absoluut geen outfit voor mij, zo die blote buik, daar heb ik het figuur niet voor

 11. Rani
  3 augustus 2014 / zondag, 3 augustus 2014

  Mooie outfit, ik hou van zwart leer! Zeker met je donkerbruine haar en warme huidskleur, zwart leer staat je super. Wil je trouwens een artikel maken over je workout-routine? Je hoort het al, ik wil ook zo’n figuur als het jouwe, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *