Vlog | wat doe ik zoal op een dag?

Vandaag neem ik je mee in een dag uit mijn leven. Want, wat doet een influencer nu eigenlijk op een (thuiswerk)dag? Ik werk vanuit huis en pas deels op Marshall en doe overdag ook het huishouden. Daarnaast check ik mijn mail, doe ik een gedeelte sales, maak ik foto’s, edit ik ze, schrijf ik reviews/artikelen, vlog ik, edit ik de vlogs, pak ik perspakketjes uit en plaats ik (gesponsorde) posts op Instagram.

Heel relaxt, want ik kan mijn eigen tijd indelen en hoef Marshall niet naar de opvang te brengen. Toch heb ik mijn draai nog niet helemaal gevonden qua routine, maar als ik dit nu zo terugkijk denk ik dat ik het meest productief kan zijn in de ochtend en middag, want dan is Marshall het meest relaxt en slaperig. Note to self: dat wordt dus meteen opstaan na zijn eerste voeding rond 7u ‘s ochtends en niet meer blijven liggen tot half 9! Zelfs niet in het weekend.

George en ik vinden het niet nodig om Marshall naar een kinderdagverblijf te brengen, ook al ben ik veel te snel afgeleid door dat heerlijke koppie van ’em en kom ik daardoor minder aan werken toe. Op de dagen dat ik druk ben met deadlines helpt mama me gelukkig uit de brand. Dan kan ik Marshall bij haar brengen of ze komt hier om een oogje in het zeil te houden, zodat ik – tussen het voeden door dan – wat geconcentreerder kan werken. Als Marshall wat ouder is willen wij hem wel graag naar een KDV of peuterspeelzaal brengen, maar tot die tijd vind ik het een prettig idee om hem dicht bij me te hebben en hem mijn volle aandacht te kunnen geven.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje in mijn leven te nemen en een beetje een beeld hebben gekregen van wat ik zoal doe op een dag. Al is elke dag weer anders. En op een zaterdag werk ik sowieso wat minder dan doordeweeks.

Willen jullie vaker dagelijkse vlogs zien? Laat het me weten bij de comments.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

7 Reacties

 1. 3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Wat een schattige en vrolijke baby is het toch!

 2. Nina
  3 september 2018 / maandag, 3 september 2018

  Wat ziet het er ontzettend lief uit hoe je met Marshall bent, je kan zo goed zien hoe gek je op hem bent, echt heel erg leuk! Volgens mij ben je echt een lieve leuke moeder voor hem <3

 3. Marèse
  2 september 2018 / zondag, 2 september 2018

  Hey Serena, mijn haar begon enorm uit te vallen toen ik was gestopt met het geven van borstvoeding. En nu is het gelukkig weer terug aan het groeien!
  Schattig dat lachje van Marshall, zo lacht mijn zoontje ook!

 4. 2 september 2018 / zondag, 2 september 2018

  Ik kan best snappen dat je snel afgeleid wordt, wat een dropje is het. Liefs soraya

 5. 2 september 2018 / zondag, 2 september 2018

  Leuk om te zien hoe je dagen er uitzien! Het lijkt mij nog best lastig om gefocust te blijven met een baby wanneer je thuis werkt. Wat had je trouwens een lekker ontbijtje!

 6. M
  2 september 2018 / zondag, 2 september 2018

  Jaaa leuk, vaker vloggen. Maar ook nog graag geschreven artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *