VisaPure: update testpersonen

Vandaag de tweede en laatste update van de VisaPure testpersonen. Wat vinden ze van het elektrische gezichtsreinigingsborsteltje na ruim 3 weken gebruik? Lees hieronder hun updates.

Julia, 25 jaar, huidtype: normaal
“Nu ik de VisaPure een tijdje in gebruik heb, heb ik een uitgebreidere mening over het apparaat kunnen vormen. Het grootste pluspunt van de VisaPure vind ik dat je op een makkelijke en snelle manier je gezicht grondig kan reinigen. Het kost echt geen extra moeite of tijd om je gezicht met de VisaPure te reinigen en na gebruik voelt mijn huid zachter aan en heb ik het gevoel dat mijn huid schoner is dan wanneer ik deze met de hand reinig. Grote nadelen aan de VisaPure kan ik niet noemen, wel heb ik kleine minpuntjes. Zo blijft het borsteltje bijvoorbeeld vrij lang nat en duurt het erg lang voordat het volledig opgedroogd is. Ook blijft er water onder het borsteltje zitten, dus eens in de zoveel tijd is het nodig om de borstel er af te halen en alles even droog te maken. Ik merk geen opvallend grote huidverbeteringen. Wel vind ik dat mijn huid er over het algemeen schoon, gezond en stralend uitziet. De VisaPure blijf ik voorlopig zeker gebruiken, omdat het apparaat ontzettend gebruiksvriendelijk is en het mijn huid grondig reinigt.”

DSC_6316

Rosanne, 26 jaar, huidtype: droog
“De VisaPure, ik ben fan! Wat een fijn apparaat en zo gebruiksvriendelijk! Binnen 1 minuut is mijn huid goed gereinigd en na gebruik voelt mijn huid zo schoon aan. Ik neem inmiddels ook mijn hals en schouders mee, ik heb helaas last van wat onzuiverheden. Buiten dat ik daarmee mijn huid reinig is het ook nog eens een heerlijke mini massage, een klein genietmomentje. Ik vind het moeilijk om te beoordelen of dat de VisaPure nog extra voordelen betreft huidverbetering met zich mee brengt. Op dit moment zitten er wat extra onzuiverheden op mijn huid vanwege mijn maandelijkse feestje waardoor ik vind dat ik het apparaat hierop niet kan beoordelen aangezien dit een kwestie van hormonen is. Oh, ik heb nog wel een goede tip voor jullie! Bij aan jaarabonnement op de Vogue krijg je momenteel een VisaPure cadeau. Het abonnement kost €75,- dus als je het echt voor de VisaPure wilt doen scheelt dat je erg veel geld en dan heb je er ook nog een mooi magazine bij elke maand.”

rosanne

Mirjam, 58 jaar, huidtype: normaal/rijp
“De VisaPure is geweldig, ik maak mijn huid schoon terwijl ik het tegelijkertijd scrub en masseer. Mijn huid lijkt helderder, het glanst van gezondheid door een betere doorbloeding en microcirculatie, het verwijdert afvalstoffen en mijn crème lijkt beter opgenomen te worden door mijn huid. Ik gebruik een hele volle nachtcrème , dat vind ik lekker. Normaal gesproken duurt het 10 minuten voordat deze volledig is ingetrokken, maar nu duurt het slechts 5 minuten. Het gaat dus twee keer zo snel! Ik neem ook mijn hals en decolleté mee en ik masseer mijn crème ook in met de borstel (ik zet dan het andere borsteltje erop). Heerlijk! Heb er niets op aan te merken, ik kan het iedereen aanbevelen! Zelfs mijn man gebruikt het nu ook, hij is er dol op.”

mirjam

Nina, 27 jaar, huidtype: droog
“Ik heb een vrij gevoelige huid en ik ben er inmiddels achter dat ik de VisaPure i.c.m. een milde cleanser moet gebruiken, want anders prikt het een beetje. Ik ben daarom ook de borstel voor de gevoelige huid gaan gebruiken, want deze is iets zachter voor mijn huid (ook deze zit bij de VisaPure in de verpakking.) Ik raak steeds meer overtuigd van het ‘beter reinigen van mijn gezicht’ met de VisaPure! Ik heb voor de grap een paar keer de VisaPure gebruikt, nadat ik mijn huid met wattenschijfjes + een reiniger had gereinigd. Of nadat ik mijn huid had gereinigd met reinigingsdoekjes. Ik schrok gewoon van het borsteltje na gebruik… Hij was namelijk echt nog een beetje gekleurd van mijn make-up (die er in principe af zou moeten zijn!). Daarnaast moet ik ook zeggen dat ik de VisaPure heerlijk vind in gebruik. Het is een verwenmomentje onder de douche geworden, waarbij ik zelfs even mijn ogen sluit. Momenteel heb ik ook geen last meer van kleine pukkeltjes rondom mijn neus of kin, dus ik blijf de VisaPure nog lekker gebruiken!”

nina

Janine, 38 jaar, huidtype: droog
“Heerlijk,  wat een mooi apparaat, mijn huid voelt veel gladder en zachter nu. Het straalt en voelt na gebruik echt goed schoon. Ik was bang dat mijn huid door het scrubbende en goed reinigende effect wellicht meer droogtevelletjes zou krijgen, maar integendeel. Het voelt juist minder droog aan, het is echt zichtbaar gladder en mijn crème brengt lekkerder aan. Het glijdt nu echt over mijn huid. Ik ben om en zal hem ook bij vriendinnen promoten!”

janine

Els, 42 jaar, huidtype: droog
“Wat een geweldig apparaat! Een vriendin van mij vond hem duur, maar na mijn VisaPure één keer gebruikt te hebben was ze om! Zij gaat er nu zelf ook een kopen. Mijn huid is inmiddels echt mooier geworden, vind ik. Na gebruik is het zacht en glad en het lijkt ook veel meer te stralen. Het maakt geweldig schoon, veel beter dan wanneer ik het met mijn vingers doe, of met wattenschijfjes. Mijn huid is vrij droog en het lijkt ook of mijn crème nu beter ‘pakt’. Klinkt een beetje gek, maar mijn huid lijkt nu ik de VisaPure gebruik minder droog, dus alsof de crème beter hydrateert dan voorheen. Ik ben er helemaal blij mee! “

els

Linda, 37 jaar, huidtype: normaal
“Ik kan er kort over zijn. Na een week de VisaPure te hebben gebruikt kan ik alleen maar zeggen: WAUW! Mijn huid voelt zacht en vooral super schoon. Mijn gezicht voelt glad en vooral schoon, heel erg schoon! Dat het 10 x effectiever werkt dan reinigen met de hand, daar ben ik nu al van overtuigd. Ondanks dat ik dacht dat mijn gezicht toch al redelijk schoon was, stond ik versteld van wat ik op het borsteltje aantrof. Inderdaad, restjes make-up. Deze had ik er met mijn ‘normale’ watjes-methode dus niet af gekregen. Eye opener! Yep, I’m hooked!” 


linda

Wendy, 31 jaar, huidtype: gemengd
“De voordelen zijn makkelijk, de VisaPure is snel en effectief. Je maakt je huid schoner dan als je het met de hand zou doen. Het signaal na 20 seconde is ook erg prettig. Zo doe je elk deel van je gezicht even lang en grondig. Verder is het erg prettig dat je hem maar 1 keer in de 2 weken hoeft op te laden. Op die manier heb je niet constant een snoer liggen. De nadelen zijn wat lastiger. Ik merk dat ik soms onbewust de VisaPure te hard tegen mijn gezicht duw. Daar moet ik dus wel op letten. Daarnaast droogt het borsteltje erg slecht! Ik ben dan ook erg benieuwd of het borsteltje inderdaad 3 maanden mee gaat.”

2013-06-16 20.47

Jolanda, 37 jaar, huidtype: gemengd
“Ik ben erg tevreden met de VisaPure en ik zou het zeker aanraden! Mijn poriën zijn kleiner geworden, en vooral mijn voorhoofd is heerlijk glad, hier had ik voorheen nogal last van kleine puistjes. Op mijn gevoelige wangen gebruikt ik hem echter minder, hier vind ik beide borstels toch te hard voor. Na twee keer werden mijn wangen erg rood en gevoelig. Maar voor de T-zone vind ik het echt perfect. Op mijn neus heb ik nu veel minder last van meeeters en op mijn kin ook. Ik vind het echt een heerlijk apparaat!”

jolanda

June, 36 jaar, huidtype: droog/gecombineerd
“Na 10 dagen gebruik ben ik nog steeds meer dan tevreden over de Visa Pure. Mijn huid is zachter en fijner van structuur geworden en de poriën op mijn neus en kin zijn kleiner en schoner geworden. Ik merk ook dat de behoefte om mijn huid te scrubben veel minder is geworden. Op mijn wang heb ik een klein plekje met couperose waarop ik iets te enthousiast bezig was geweest. Nu ik de VisaPure daar niet te lang meer gebruik is het plekje weer normaal. Eigenlijk is dit meteen het enige nadeel van het apparaat. Het werkt zo verslavend, dat je ‘m steeds uitgebreider en intensiever wilt gebruiken. Inmiddels doe ik ook mijn hals, decolleté en handen.”

june

Michelle, 30 jaar, huidtype: gemengd tot vet
“Wat is de VisaPure toch een feestje! Vorige week gewisseld van cleanser en het blijft een pretje. Ik merk veel verschil aan mijn huid. Veel zuiverder en egaler. Zelfs nu ik op vakantie ben (met de handige ruisetui neem je de VisaPure gemakkelijk mee) is het een extra moment van ontspanning.”

michelle

Linda, huidtype: vet met onzuiverheden en verstopte poriën
“Nog steeds vanuit Málaga. Na zo’n 2 weken testen ben ik nog steeds tevreden. Ik had gedacht laks te worden na een paar dagen, maar het is zo’ n fijn appraat, en het is zo gebeurt dat ik hem braaf elke ochtend en avond gebruik. Enige minpunt dat ik kan verzinnen is dat je op moet passen met wondjes. Daar moet je omheen anders haal je ze open. Voor een echte acne huid is hij niet zo geschikt denk ik. Dan verspreid je het alleen maar. Na deze korte periode kan ik nog niet echt serieus iets zeggen over huidverbetering. Wel voelt mijn huid super zacht en lijkt het wel of ik sneller bruin wordt. Dat zal wel komen doordat de VisaPure dagelijks alle dode huidcellen weghaalt. Overigens ziet mijn huid er op het moment wel een stuk beter uit, maar dat zal ook wel door een combinatie van zon en zee komen. Ik ben dus erg nieuwsgierig naar mij huid over 1 maand.”

linda1

Suzanne, 27 jaar, huidtype: droog/vochtarm met regelmatig wat oneffenheden
“Ik heb af en toe last van onzuiverheden. De afgelopen twee weken heb ik maar 1 keer een soort van puistje gehad. Jeej!! Super fijn. Ik heb dus wel het gevoel dat mijn huid beter wordt gereinigd. Verder gebruik ik de VisaPure twee keer per dag. Normaal gesproken reinigde ik mijn huid vaak alleen ‘s avonds echt goed. In de ochtend douche ik gewoon en gebruik ik nu de VisaPure onder de douche. Verder vind ik het fijn dat ik minder vaak last heb van wattenschijfjes crisis. Nadelen? Zoonlief van 6 vindt het ook een erg interessant apparaat en gaat er soms mee aan de haal haha.”

foto

Natasja, 40 jaar, huidtype: gemengd/gevoelig met wat couperose
“Om te beginnen de minpunten: Alle twee bijgeleverde borstels drogen zeer langzaam (denk aan bacteriën). Overigens merk ik hier geen nadelige gevolgen van op mijn huid. De oplader in combinatie met de VP is een ietwat wankel geheel. Wel ziet het er in deze constructie mooi uit en de lichte basis is dan makkelijk om mee te nemen op reis, indien nodig. Met tweemaal daags gebruik is mijn T-zone minder vet geworden en de poriën minder zichtbaar. Mijn wangen zijn niet droger geworden en mijn couperose is totaal niet verergerd. Mijn huid voelt steviger en gladder aan. Ik heb psoriasis, waarbij mijn gehele huid over het algemeen zeer gevoelig is. De huid op mijn wangen is het gevoeligst maar met de sensitive borstel op stand 2 gaat het heel goed. De borstel voelt lekker zacht aan. Na de normale borstel te hebben getest, op de achterkant van mijn hand, heb ik besloten deze niet op mijn gezicht te gebruiken. Nu ik de VP heb, gebruik ik een aantal producten niet meer of heb ik er simpelweg minder van nodig. De micro scrub+massage van het borsteltje bevalt me goed (heerlijk!). Sinds enkele dagen ben ik ook begonnen met het gebruik van de VP op mijn hals en mond. Hiervoor heb ik overigens geen kleurverschil tussen gezicht en hals opgemerkt.”

BL VPIk hoop dat de updates van de testpersonen jullie een beter beeld hebben gegeven van de voor- en nadelen van de VisaPure. Mocht je zelf graag een VisaPure willen aanschaffen dan zou ik zeker even de tip van Rosanne gebruiken!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

84 Reacties

 1. 9 juli 2013 / dinsdag, 9 juli 2013

  Fijne reviews! Ik zou hem ook graag willen echter vind ik de prijs toch echt iets TE.

 2. Aletta
  7 juli 2013 / zondag, 7 juli 2013

  Al mensen die m via het Vogue abonnement hebben ontvangen? Ik ben ongeduldig =D

 3. Nina
  5 juli 2013 / vrijdag, 5 juli 2013

  Ik had eergisteren de vogue gebeld over de VisaPure en tegen mij is verteld dat ze niet kunnen garanderen dat hij nog op voorraad is. En als hij er niet meer is dat je dan wel een ander welkomscadeau mag uitkiezen. En dat wil ik nou juist niet haha.

 4. Ellen
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Hè is dat Suzanne Harmes? De voormalig topturnster? (:
  Handig ook dat voor elk huidtype een apart testpersoon is!

 5. Linn
  4 juli 2013 / donderdag, 4 juli 2013

  Dit zijn volgensmij de zelfde revieuws als de eerste update? Veel zijn precies hetzelfde!

 6. Debby
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Ik heb zojuist het vogue abonnement besteld, of eigenlijk gekregen van mijn vriend! Ben heel benieuwd naar de VisaPure

 7. Daniëlle
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  het lijkt me echt een geweldig apparaat
  wat ik wel jammer vind is dat je alleen mensen van ongeveer dezelfde leeftijd categorie hebt gekozen. Ik had het ook interessant gevonden om mensen van 15 of 18 hiermee te zien en te weten hoe het voor hen werkt. Nu lijkt het voor mijn gevoel alsof je deze leeftijdscategorie niet echt serieus neemt. Dit is overigens niet boos bedoelt ofzo maar dit is gewoon mijn mening

  Xxx

  • Aletta
   3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

   Dat dacht ik ook, maar volgens mij is de leeftijds categorie waarvoor de VP bedoeld is vanaf 25:) daarvoor heft Philips m bedacht, vandaar.

 8. Natasja
  3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

  Moet je voordat je de Visapure gaat gebruiken je make up er eerst nog afhalen met make up remover of kan dit ook met de Visapure zelf?

  • tasjimodo
   3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

   De ogen moeten vanwege de tere huid apart gereinigd worden. De rest kan met makeup en al gereinigd worden. Zelf heb ik heel voorzichtig eens mijn ogen ook met de VP gedaan, puur uit nieuwsgierigheid. Dat ging eigenlijk prima. Philips geeft zelf aan de ogen met de VP te vermijden.

   • Aletta
    3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

    Bj de Clarisonic gebruiken sommige mensen m ook op hun ogen. Wel uitkijken met je facewash, dat die niet prikt in je ogen hihi.

 9. Esra
  2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

  Ik vroeg me af of je bij de Vogue abo een Visapure voor de gevoelige huis krijgt dus de roze versie met het zachte borsteltje erbij of juist de blauwe voor de normale huid. Ik heb namelijk een een gevoelige droge huis en twijfel om hem nu met de abo te nemen..
  Dus de vraag: krijg je de roze Visapure?

  • Serena
   Auteur
   2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

   Jep!

  • Esra
   2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

   Nog een vraagje, houden jullie het echt echt dagelijks vol om dit te doen. Ik ben bang dat ik er na een paar keer niet meer zal gebruiken uit pure luiheid.. Om eerlijk te zijn

   • tasjimodo
    3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

    Omdat het zo snel gaat en fijn is, hou je het vanzelf vol. Een minuutje is zo voorbij.

 10. 2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

  hoe veel kost de VisaPure eigenlijk?

  • Aletta
   2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

   €160 voor de roze met twee snelheden en twee borsteltjes

 11. Yasmine
  2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

  Wat leuk van de positieve reacties! En wat een mooie foto van Natasja!!

 12. M
  2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

  Heb hem zojuist besteld via de Vogue actie! Kijk er alvast naar uit!

 13. 2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

  ik wil hemm!!! maar ik heb op het moment “niet echt” geld. wel spaargeld enzo voor onvoorziene uitgaven..

 14. ilona
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  klinkt nog steeds heel goed! Ff doorsparen.. zit alleen te denken hoe het zit met de hygiëne.. als het borsteltje zo nat blijft… ieee jakkie

  • Serena
   Auteur
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Ik ben er inmiddels uit. Ik deed na gebruik meteen het kapje erop maar hierdoor blijft ie langer vochtig. Nu doe ik dat niet en leg ik het borsteltje met de haartjes naar boven op mijn zeepplankje. En de ochtend erna is ie droog.

   • let
    1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

    Ahh goeie tip!

  • Manon
   2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

   Ik heb een soort gelijke en reinig hem altijd onder de douche gelijk daarna met een drupje shampoo, mild en schoon!

 15. T
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Hmm jammer dat t vogue is. Ben niet zo van de fashion. Als het grazia was ofzo had ik t vast wel gedaan, al vind ik 75 nog wel prijzig. Ookal krijg je er een super cadeau bij.

 16. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Nu ben ik echt heel nieuwsgierig geworden en heb gelijk zo’n vogue abo aangevraagd met als kado de visapure! Goeie deal toch.
  Ik kan niet wachten om hem te testen..
  Is ie ook geschikt in combinatie met de reinigingscreme van Nivea die Nena gebruikt?? die heb ik namelijk ook en is ergg fijn!

  • Serena
   Auteur
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Jawel, in principe met elke cleanser, ook milk en crèmes!

 17. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Leuk om allemaal te lezen.
  Die tip van Rosanne is wel erg handig!

 18. Berivan
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ik heb hem gelijk besteld via de website van Vogue! Nu maar hopen dat ie snel binnenkomt 🙂 Ben echt superbenieuwd!!

 19. Annika
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Wat een mooie foto van Natasja! Langzamerhand begin ik wel een beetje te snappen waarom iedereen zo enthousiast is, maar ik vind hem nog steeds te duur.

 20. Renée
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Eindelijk, is het nu klaar met die VisaPure. Ik word het echt een beetje zat, al die artikelen over de VisaPure. Ik snap wel dat jij, en de rest er super blij en enthousiast over zijn. Maar om nou elke keer te lezen dat hij heel goed reinigt en super fijn is, is ook niet leuk. Dit is totaal niet beledigend bedoeld, dit bedoel ik als een tip. Niet te vaak over 1 ding schrijven. 🙂

  • Aletta
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Dat gebeurt toch wel vaker? Over bijvoorbeeld de bio oil test werd ook meerdere malen geschreven. Je zou er eventueel ook voor kunnen kiezen om de artikelen gewoon niet te lezen. Het is juist super zinvol om meerdere posts te wijden aan de VisaPure, juist zodat wij, lezers een goede indruk kunnen krijgen. ik was super blij met deze posts want Serena is de enige die op haar website überhaupt er zoveel aandacht aan besteedt. Zo voorkomt ze een miskoop of eigenlijk juist niet.. 😉 ik ben in ieder geval super blij met de reviews want nu weet ik zeker dat ik een goede beslissing heb gemaakt de VisaPure te kopen!
   And like I said; skip het artikel als het je niet interesseert, doe ik ook wel eens =D

 21. B
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ik vind het echt onnodig om te pronken met je Prairie en Bergman crèmepjes. Vorige keer had iemand ook al een foto gemaakt van haar La Mer collectie (oh ja, en de VisaPure stond er ergens naast). En dan krijgen ze ook nog eens de VP. Had liever gezien dat een ”arme student” zo’n kostbaar apparaatje mocht houden. 🙂

  • Aletta
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Ze hebben de test personen echt niet gevraagd of ze ‘arm’ of ‘rijk’ zijn. Alleen welk reinigings product ze gebruikten, daar wilden ze waarschijnlijk ook een diversiteit in.
   Ze hebben de test personen zo gekozen dat er een algehelde diversiteit was, leeftijd, huidtype en waarschijnlijk ook de renigingsgel of milk etc.

  • H.
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Deze huidverzorgingsproducten staan waarschijnlijk gewoon op de foto om een indruk te geven van wat de testpersonen in combinatie met het apparaat gebruiken. En dus niet om mee te ‘pronken’.

  • B
   2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

   Nu lezen we anders steeds hetzelfde. Als het trouwens om de cremes gaat voor ons, zodat we weten wat voor combinaties de testpersonen gebruiken, dan hadden ze hun skincare routine wel uitgebreider mogen vertellen. Ik vond de testperiode van BioOil namelijk veel beter. Toen werden ook echt foto’s laten zien. Nu hebben wij geen idee, we horen alleen voor de zoveelste keer dat ‘ie goed reinigt. Nou, dat mag ook wel, je zet een borstel op je gezicht for crying out loud.

 22. Sabine
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ook een Abbo besteld by vogue! Hoop dat hy snel binnen is!
  Groetjes

 23. Kissyfur
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Heb m ook met vogue abo besteld. Mijn vraag is: welke cleanser gebruiken jullie? Zelf gebruik ik reinigingsmelk. Kan dat ook met de VP? Wat wordt gebruikt door de mensen met droge huid?

  • Aletta
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Ik zelf gebruikt er nu een van loreal, maar elke cleanser kan volgens mij, ook reinigingsmelk. Wel nog even met watje en tonic er overheen gaan. Zodat er geen restjes reinigingsmelk achter blijven.

   • Kissyfur
    2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

    Dank u, zal eens kijken naar loreal.

 24. Maura
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Hoi Serena,
  Ik zit heel erg te twijfelen of de visa pure in combinatie met het voque abonnement zal kopen. Ik ben 15 en heb een redelijk vette huid met af en toe wat puistjes. Zou dit apparaatje ook geschikt zijn voor mij, vanwege mijn leeftijd?

  • Serena
   Auteur
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   De doelgroep is vanaf 25 jaar, dus het zal vast goed werken qua reiniging, maar ik denk niet dat je huidtextuur er erg veel van opknapt, aangezien jouw jonge huid nog lekker veerkrachtig is. Bovendien is de VP niet heel handig in combinatie met puistjes, die kunnen dan opengaan en dan verspreiden de bacterien het zich over de rest van je gezicht. Ik zou het persoonlijk niet doen.

 25. lieke
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Te duur, en na negatieve verhalen is dit iets wat ik niet ga halen. 🙂

 26. lieke
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Te duur, en na negatieve verhalen is dit iets wat ik niet ga halen. 🙂

 27. Syl
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Als er nog ergens een goedkope dupe uitkomt koop ik em. (Wil geen abbo op een tijdschrift, ik ben meer van de blogs.)

 28. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Goede, duidelijke reviews. Ik heb zelf niet echt problemen met mijn huid, dus zou het geld er niet voor over hebben, maar hij lijkt me wel erg fijn in gebruik!

 29. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ik wil m nu wel erg graag hebben!

 30. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Fijn dat iedereen nog zo tevreden is!

 31. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Wat leuk om al die reviews te lezen. Ik zou hem heel graag willen hebben, maar vind hem behoorlijk prijzig haha dus even sparen eerst.

 32. Sanne
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Voor de mensen die hem willen testen. Je kan hem kopen bij de Douglas en hem een maand testen. Mocht hij niet bevallen, kan je hem terugsturen naar philips. Ok, dan betaal je wel het hele bedrag. Maar als hij niet bevalt, krijg je gewoon je geld terug.

 33. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ik heb ook net meteen het Vogue abonnement genomen haha! Ik ben benieuwd!

 34. Chriss
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Haha ik heb ook het abonnement besteld. Ze zullen wel denken bij Vogue…

 35. Marianne
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Heb gelijk de vogue besteld. Kan niet wachten tot ik hem binnen heb na de enthousiaste reviews :).

 36. Sandra
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  wauw!! die tip van een voque abbonement + visapure cadeau voor 75EU!! ik ga gelijk bestellen!

 37. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Zat heel erg te twijfelen of ik ‘m zou kopen, maar ik ga tijdens mijn vakantie in de VS wel op zoek naar een budgetversie..

 38. Anonieem
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ja. Misschien toch maar sparen voor dit ding (‘:

 39. Aletta
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ik heb vorige week een abonnement op Vogue genomen, eigenlijk alleen maar voor de VisaPure, want ik ben niet zon fan van Vogue. Haha! Kan niet wachten tot ze m opsturen naar me! X

  • Mariette V.
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   haha meid ik heb net hetzelfde gedaan
   nog even gebeld of het apparaat nog in voorraad was
   ja hoor gelijk maar besteld, scheelt een duid

   • Aletta
    1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

    Ja ik zat ook nog te twijfelen of ik nog moest informeren over de beschikbaarheid. stel je voor… Te veel aanvragen voor een abbo met VisaPure, hebben ze niet op gerekend en op zijn ze! Fijn te horen dat ze ze nog hebben 😉

  • Bianca
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Haha, ik ook 😀 Ben niet zo heel erg fan van Vogue, maar het is mooi meegenomen.

 40. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Wat leuk om te lezen dat iedereen er blij mee is. Ik denk dat ik mijn huid wel kan vergelijken met Linda en ik denk dan toch maar niet dat ik hem ga kopen. Al ben ik wel erg nieuwsgierig.

 41. D.
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Ik heb de Vogue 1/1,5 week terug besteld om de VisaPure haha.. Binnen 4 weken hoor ik het te ontvangen, dus ik ben benieuwd. Het ia echt een product voor mij, omdat ik het liefst dagelijks m’n gezicht scrub..

  • Susan
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Hoi! IK heb een vraagje, wanneer werd het geld bij jou (of iemand anders met een vogue abbo) eraf gehaald? Na een paar dagen? X

   • Aletta
    1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

    Bij mij 3 dagen later ofzo!

 42. Joyce
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  De VisaPure lijkt me echt een topding! Ik heb gehoord dat de Clarisonic begin september bij de Ici Paris verkocht gaat worden en daar hoor ik ook alleen maar positieve verhalen over dus ik ben nog aan het twijfelen…

  • Aletta
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Denk dat de werking ook niet veel van elkaar zal verschillen hoor! En van Clarisonic heb je ook voordeligere, de clarisonic Mia met 1 stand, wat meer dan genoeg lijkt te zijn volgens reviews! Dus zou idd ff kijken hoeveel ie bij Ici Paris gaat kosten =D ik heb overigens net de VisaPure besteld, bij het abonnement van Vogue, anders had ik misschien ook wel voor de Clarisonic gegaan 🙂

   • lot
    1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

    Ik las op lottelovesbeauty dat de clarisonic oscileert, en die visapure ronddraait. En dat het eerste neem ik aan beter voor je huid is. Dus nu zit ik weer heel erg te twijfelen.

    • Serena
     Auteur
     1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

     De VisaPure draait en trilt, dus volgens mij komen beide producten op hetzelfde neer. Alleen is de VP nu voordeliger icm een Vogue abbo!

     • Aletta
      1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

      Binnenste deel van Clarisonic draait, buitenste ring trilt alleen. Kmt volgens mij ook op hetzelfde neer 🙂

 43. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  fijne reviews! ik ben ook in het bijzonder onder de indruk van de mooie foto die Natasja erbij heeft, beetje offtopic, maar ik wou het even meegeven :p

 44. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Kijk, aan Linda heb je iets! Ben blij dat je het hebt laat testen door meerdere mensen. Geeft toch een wat completer beeld. Ze zeiden vaak in de reacties ‘ja maar de leeftijd!’ maar ik denk dat een huidtype veel belangrijker is om je mee te identificeren.
  Wel vind ik het persoonlijk een misser dat twee van je testpersonen zulke dure crèmes op de foto hebben staan.. Ik bedoel Bergman Clinics, La Prairie?!?! Met zulke extreem dure crèmes wordt het lastig vergelijken als je zelf Nivea gebruikt (zoals veel mensen doen) haha. Verder een prima artikelenreeks, ik ben enthousiast!

  • Melanie
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Niks ten nadele van Bergman en La Prairie, maar Nivea schijnt geweldig te zijn voor de dagelijkse verzorging van het gezicht. Ik heb zelfs in meerdere testverslagen gelezen dat de cremes van Aldi qua werking en kwaliteit hoger aangeschreven worden dan dure merken.. Just saying.

   • T
    1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

    Ja klopt! Aldi schijnt heel goed te zijn

   • 2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

    Ik gebruik zelf ook Nivea, haha. Ik bedoel dat ik liever had gezien dat ze een wat gangbaarder product erbij hadden gebruikt, dat was wat realistischer geweest. Een oogserum van 105€ gaat mij wat ver namelijk…

 45. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Fijn dat ze allemaal zo tevreden zijn. Alleen maar goede reviews dus. Ik ben zelf erg tevreden met mijn clarisonic, maar anders had ik deze zeker aangeschaft.

 46. Josephine
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Dat Natasja 40 is, had ik echt niet verwacht bij het zien van de foto! 😮
  Het klinkt allemaal heel erg goed!

  • Tessa
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Nee, ik ook niet! Wat een mooie foto is het trouwens.

   • Ester
    3 juli 2013 / woensdag, 3 juli 2013

    Hehehe dat vond ik ook al!

 47. Harmke
  1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Fijn dat iedereen nog zo blij is! En die kleine tips en tricks die ze geven zijn ook erg handig, maar ik ga hem niet kopen. Toch te duur en niet hard genoeg nodig 🙂

 48. 1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

  Wat een fijne reviews zeg, ik ben echt overtuigd. Word wel even sparen maar je moet wel wat over hebben voor je huid vind ik!

  • zahra
   1 juli 2013 / maandag, 1 juli 2013

   Waarom vraag je ‘m niet aan via de Vogue Abo? 75 euro en je hebt een abo gratis erbij!

   • 2 juli 2013 / dinsdag, 2 juli 2013

    ook dáár moeten sommige mensen voor sparen. ik ook
    75 euro is wel bijna 2 maanden boodschappen voor mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *