Utrecht Hotspot Map

Utrecht is een geweldige stad en hoewel ik ben opgegroeid in Houten (10 minuutjes per trein vanaf Utrecht) voelt Utrecht als mijn tweede thuis. Ik krijg vaak de vraag van lezeressen die voor het eerst naar Utrecht gaan of ik nog leuke adresjes in de stad weet. Maar, natuurlijk! Het is alleen te veel om op te noemen en daarom heb ik hieronder een speciale Utrecht Hotspot Map gemaakt. Op deze manier weet je mijn adresjes meteen te vinden.

Mijn Hotspots zijn een mix tussen de grotere commerciële ketens die je bijna elke grote stad vindt en de kleinere boetiekjes en winkeltjes die je echt alleen in Utrecht vindt. Onder de map heb ik mijn Hotspots onderverdeeld in Horeca/Food, Fashion, Beauty en Overig, zodat je ook per categorie kunt opzoeken wat je in Utrecht kunt vinden.

[do action=”ytr”][/do] Beautylab Hotspots weergeven op een grotere kaart

Horeca/Food

 • Starbucks/Stationshal 6 – wanneer ik op Utrecht Centraal ben ga ik regelmatig langs Starbucks. Deze Amerikaanse koffieketen is een ster in het maken van heerlijke zoete koffiedrankjes, echte verwennerij! Mijn favoriet: Chai Tea Latte met sojamelk en een extra pompje chai. Trouwens, ik was 1 van de eerste 100 klanten toen dit filiaal werd geopend zo’n 3 jaar geleden. En ik was nog op tv ook! Check het hier.
 • Delphi’s/Neude 29 – hier gaan Angel en ik altijd lunchen en we bestellen (bijna) altijd hetzelfde; een dubbele jus d’orange met een bagel geitenkaas met extra honing. We proberen altijd buiten op de bankjes te zitten, gezellig.
 • Bagels & Beans/Biltstraat 60 – bij dit leuke eettentje kun je heerlijk ontbijten en lunchen. Ze verkopen allerlei soorten bagels met allerlei soorten beleg en ze hebben er lekkere biologische groente- en vruchtensapjes (banaan, framboos, ananas, komkommer, wortel). Aanrader: alles gemengd. Ik schreef er eerder een review over, klik hier.
 • Toko Centraal/Achter Clarenburg 32 – deze toko zit – zoals de naam het al zegt – lekker centraal in het centrum en daarom ga ik er regelmatig heen. Voor zowel rozenwater, amandelolie als lekkere snacks.
 • Toko Mitra/Lange Viestraat 2 – links van Kruidvat kun je naar binnen lopen, roltrap naar beneden en je loopt toko Mitra binnen. Laat een lekker bordje vol scheppen als avondeten, of ga voor de heerlijke Indonesische snacks. Ik ga altijd voor een maiskoekje, sajoer lodeh, smoor en een heet eitje (sambal telor).
 • De Bakkerswinkel/Wittevrouwenstraat 2 – een klein maar erg sfeervol café met een gezellige kelder waar je de beste High Tea van Utrecht kunt bestellen.
 • Sappies & Happies/Donkerstraat 2 – zijstraatje van de Steenweg, dus je zou er zo voorbij lopen. Hier kun je lekkere, biologische sappies en happies bestellen. Voor een gezonde lunch!
 • Broadway American Steakhouse/Oudegracht 139 a/d Werf  – in Texas heb ik heel veel spareribs gegeten, maar nergens waren ze zo lekker zoet gemarineerd als bij Broadway. En met een beetje mazzel is mijn zusje Tara je serveerster!
 • Café de Flater/Oudegracht 140 – hier kun je gezellig buiten zitten, maar ook binnen is het knus en sfeervol. Als ik iets ga drinken is het meestal hier, ook omdat mijn vriendin Jacqueline hier werkt.
 • Tricks ‘n Treats/Steenweg 9 – Hmmmmm, handgemaakte macarons, fudge, chocolade en meer lekkernijen shop je hier. Voor jezelf of als cadeautje! Zie ook: Hotspot Tricks ‘n Treats.
 • Lokaal de Reunie/’t Wed 3A – Ruime keuze broodjes en zoete lekkernijen voor de lunch, maar ook heerlijk eten voor in de avond. Leuk en sfeervol. Enne, hier serveren ze je koffie met spekkoek. Enough said.
 • Eko Plaza/Twijnstraat 46 – biologische supermarkt waar ze ‘vlees’ van De Vegetarische Slager verkopen.
 • The Village Coffee/Voorstraat 46 – klein koffietentje met de lekkerste koffie(dranken) en zoete lekkernijen. Binnen heerst een sfeervolle huiskamersfeer en het is er altijd gezellig druk. Af en toe komen er artiesten optreden.
 • Frozz/Godebaldkwartier 53 – Hmmmmm, frozen yogurt! Klik hier voor een eerder artikel over Frozz.
 • Broodje Mario/Oudegracht 85 – Broodje Mario is een begrip in Utrecht. Hier haal je vers gebakken Italiaanse bollen, met liefde belegd door de charmante Italiaanse verkopers. Je kunt Utrecht niet verlaten zonder een Broodje Mario gegeten te hebben!

Fashion

 • Zara/Oudegracht 151 – hier shop ik regelmatig, vooral de schoenen vind ik erg mooi!
 • Mango/Oudegracht 153 – ook hier ben ik regelmatig te vinden voor vooral de jasjes en broeken.
 • Episode/Oudegracht 206 – hier verkopen ze tweedehands kleding en kleding gemaakt van gerecyclede materialen. Mijn zusjes shoppen hier regelmatig en ontdekken de leukste, unieke items.
 • Monki/Steenweg 33 – Monki is het jongere zusje van H&M met dito prijzen. Minimalistische, street style, goede basics.
 • H&M Divided/Steenweg 34 – H&M, wie kent het niet? Dit filiaal heeft de Divided lijn, de stoerdere trendy lijn. Ook is hier de H&M nagellak (en meer beauty) te vinden.
 • Strictly Utrecht/Oudkerkhof 27 – mijn nichtje Maren werkt hier al jaren als filiaalleidster en Maren ziet er echt altijd leuk uit. Ze verkopen hier leuke fashionable kleding met mooie pasvormen die net even anders is dan anders. Hier koop ik ook regelmatog kleding, op advies van styliste Maren uiteraard.
 • Supertrash/Oudkerkhof 16 – het is niet altijd even de beste kwaliteit/prijsverhouding, maar ik ben dol op de kleding van Supertrash. Vrouwelijk, trendy, sexy, maar niet slutty.

Beauty

 • Sephora/Rijnkade 5 – op de begane grond van V&D (in Hoog Catharijne) bevindt zich de Sephora. Hier verkopen ze o.a. Too Faced, Urban Decay, Benefit, Sampar, Burt’s Bees en Bare Minerals.
 • Douglas/Vredenburg 3 – hier werkt mijn tante Mirjam Volp al meer dan 40 jaar, kun je nagaan! Deze Douglas heeft een MAC counter en verkoopt make-up van Givenchy.
 • Ici Paris XL/Vredenburg 2 – bij dit filiaal verkopen ze o.a. Philosophy en Kenzoki.
 • The Body Shop/Lange Elisabethstraat 3 – hier ben ik regelmatig te vinden voor één van mijn lievelingsgeuren White Musk.
 • Rituals/Mariastraat 1 – vooral hun Hammam lijn en de shower foams vind ik goddelijk!
 • De Tuinen/Lange Elisabethstraat 21 – hier koop je de lekkerste groene en witte thee, natuurlijke cosmetica en ingrediënten als virgin coconut oil.
 • Toko Centraal/Achter Clarenburg 32 – hier verkoopt men o.a. amandelolie, rijstkiemolie, kokosnootolie, palmolie, rozenwater en oranjebloesemwater. Handig voor DIY’s! Zie ook: De Toko.
 • Yves Rocher/Steenweg 64 – heerlijk om de producten in het echt te zien, ruiken en voelen in plaats van in de webshop. Aanrader: Monoï de Tahiti, vakantie in een flesje!
 • Lush/Steenweg 46-48 – hier vind je allerlei lekkere bath & body goodies, uitgestald alsof je op de markt bent. De winkel ruik je al van meters afstand. Zie ook: Opening Lush Utrecht.
 • Drogisterij Woortman/Neude 3 – een hele ouderwetse drogist waar je pure cacoaboter, etherische oliën en andere oliën kunt vinden. Wat ze niet op voorraad hebben kunnen ze voor je bestellen.
 • Abraham Mostert/Schoutenstraat 11 – schattig ouderwets winkeltje met kruiden, specerijen, thee, oliën, delicatessen en natuurlijke cosmetica.
 • The Waxing Company/Burgemeester Reigerstraat 4 – hier kun je je als vrouw van top tot teen laten waxen. Voor mijn Brazilian Wax avontuur, check dit artikel.
 • Dille & Kamille/Oudegracht 190-192 – hier kun je leuke kookspullen kopen, als ook leuke schaaltjes, kommetjes, potten en houten schepjes. Handig voor wanneer je zelf body scrub wilt maken.

Overig

 • Park Lepelenburg – in dit park ben ik wel eens te vinden wanneer het zonnetje lekker schijnt! Gezellig klein grasveldje, midden in het centrum

Ik hoop dat jullie wat hebben aan mijn Utrecht Hotspots! Ik heb er echt lang over gedaan om deze map same te stellen. Ik zal deze map trouwens gewoon blijven bijwerken, dus mocht je een tripje/shopdag Utrecht in de planning hebben staan bekijk dit artikel dan zeker nog eens. Ik zal straks een banner in de zijbalk zetten zodat jullie dit artikel gemakkelijk kunnen terugvinden.

Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie Utrecht Hotspots! Bij welke shops of restaurantjes moet ik zeker nog een keertje langs?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

102 Reacties

 1. Elies Dilks
  1 juni 2013 / zaterdag, 1 juni 2013

  Ja mis het nog steeds broodje Mario. Volgens een vriendin gooiden vele mensen pepertjes in gracht. Jammer. Smaken verschillen. Maar het was gewoon leuke sfeer etc. Ik woon nu in Leicester en ben gek op TJ’s. Maar hoop ooit nog es weer Utrecht te bezoeken voor een heerlijke pizzabol. (ofterwijl broodje Mario). Ciao

  • Serena
   Auteur
   1 juni 2013 / zaterdag, 1 juni 2013

   Echt? Zo zonde, die vind ik juist het lekkerste! Broodje Mario wacht op jou!

 2. Nienke
  22 september 2012 / zaterdag, 22 september 2012

  Broodje marioooooo <3 omg zo lekker

 3. 21 september 2012 / vrijdag, 21 september 2012

  leuk al die dingetjes wist nooit dat je zoveel bij toko’s kon halen, ga daar ook maar eens op onderzoek uit, hoop dat k je een keertje tegen kom in de stad 🙂

  xxx Ande

 4. 21 september 2012 / vrijdag, 21 september 2012

  Ah ik mis ‘Zussen & Humphreys!’ 🙁

 5. Elze
  19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Ik ga binnenkort in Utrecht op kamers, dus leuk om dit te lezen! Zelf vind ik het restaurant ‘De werfkring’ erg fijn om te eten. Het is een vegetarisch restaurant en ik geloof dat de eigenaresse uit tibet komt, dus ook een beetje Tibetaans eten. De sfeer in het restaurant is erg fijn, je ziet duidelijk de Tibetaanse invloeden. Je kunt er kiezen uit 2 menu’s en het eten is gezond en heel lekker! Het restaurant is te vinden aan de oudegracht.
  http://www.dewerfkring.com/

 6. M.
  19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Ik zie dat ik er nog een paar vergeten ben:

  Betsies kookwinkel: Iedereen die van koken houd moet hier langs. Vismarkt
  Nothorious Clothing: Vintage-style kleding. Voorstraat
  Sussies vintage: Vintage kleding. Ook op de Voorstraat
  Sirado: Hier hebben ze leuke armbandjes en andere sieraden. Achter Clarenburg (t.o. de Xenos)
  G.U,R.U.S.: Kledingwinkel met labels van jonge designers bij voorkeur gemaakt van fairtrade stoffen. Twijnstraat & Schoutenstraat
  Fashion Lab: Kledingwinkel. Hier verkopen ze kleding van o.a.Filippa K., Bruuns Bazaar, Mads Nørgaard, S’NOB, St.-Martins, Margit Brandt, SUIT, Soul Made, Maria Westerlind en MbyM. Korte Jansstraat 18

  L’Occitane: Spreekt voorzich. Choorstaat

  Sector 3: Lunchroom Twijnstraat
  Eethuis Vers: Klein schattig eethuisje. Hier verkopen ze biologische hapjes, sapjes, broodjes. Dit bij voorkeur biologisch en ‘fair’. Oudegracht 212

  • Elisabeth
   31 oktober 2022 / maandag, 31 oktober 2022

   Wat te denken van ijzerhandel Pijper op de Oude Gracht. deze winkel heeft alles voor de doe het zelf klusjes en klussen: moertjes, schroeven, spijkers. en je kunt het gewoon los kopen.
   Sloten, sleutels. Een hele oude winkel deze ruikt nog als 50 jaar geleden met een eigentijds assortiment. Dit soort winkels moeten wij koesteren.

 7. Daimy
  19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Ik woon zelf ook in Houten en het is echt heerlijk je bent zo in Utrecht en je kan er ook heerlijk winkelen vooral net iets buiten het grote winkel gedeelte zitten de leuke winkeltjes!

 8. M.
  19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Ik houd van Utrecht. In je lijst mis ik nog een paar ‘zaken’.

  Horeca:
  Zussen: Lounge achtig restaurant waar ze heerlijke cocktails serveren. Korte Jansstraat 23
  Badhu: Hier waan je je in een oosters sprookje. Heerlijk oosters eten, lekkere cocktails maar ook leuk om ‘gewoon’ een pot thee te drinken met vrienden. Willem van Noordplein 19
  Fezz Lounge: Oosterse lounge plek. Prachtige inrichting. Nobelstraat 24
  Le:en: Aziatisch eten en drinken + cocktails. Heuveloord 140. Voordeel: Goed bereikbaar met de auto.
  Oude Pothuys: Hier serveren ze de lekkerste kaasfondue’s van Utrecht. Oudegracht 279
  Cafe België: Hier serveren ze meer dan 200 soorten bier. (Niet dat ik van bier houd). Voor een lekkere en simpele maaltijd ben je hier op het juiste adres. Probeer vooral de huisgemaakte tomatensoep. Oudegracht 196 (t.h.v. ‘t Wed)
  Opium: Modern Aziatisch. Prachtige inrichting en heerlijke tuin. Voorstraat 80
  C’est Ca: Table d´hôtes-restaurant. Iedere dag bedenkt de kok een nieuw vijf gangen verrassingsmenu. Vijf-gangendiner € 37,50. Dit is wat mij betreft de ‘geheime parel’ van Utrecht. Bollenhofsestraat 142
  Roberto’s ijssalon: Deze ijssalon staat in de top 3 beste ijssalons ter wereld. Ik woon praktisch boven een andere ijszaak maar toch fiets ik geregeld vanaf de andere kant van Utrecht naar Roberto. Poortstraat 93

  Overig:
  Cacao: Chocolaterie. This is chocolat heaven! Alles is te lekker en te mooi om op te eten. Oudegracht 179.

 9. 19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Leuk om te lezen, ik vind Utrecht ook altijd erg gezellig! Ik woon naast Amsterdam en ook al vind ik A’dam geweldig, Utrecht is vaak een leuke afwisseling 🙂

 10. 19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Jammer dat ik niet in Utrecht woon, maar wel leuk voor een dagje weg!
  Xx

 11. Felina
  19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Ik ben er zaterdag geweest, sommige winkels heb ik net gemist maar wat is Utrecht een geweldige shopstad!

 12. Sharon
  19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  Je moet een keer bij C’est Ça eten!

  Ze gebruiken biologische producten van het sezioen en elke dag serveren ze een nieuwe 5-gangendiner voor een vaste prijs (wél onder de €40).

  C’est Ça restaurant is op de Bollenhofsestraat 142. Je moet wél reserveren.

  • Sharon
   19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

   Een heel aparte winkel is Laced-Up Boutique op de Korte Jansstraat.

   Als je een sexy korset wil, is dit waar je moet zijn! De meeste kleding zijn ontwerpen van eigenaresse Sarah en zijn van goede kwaliteit. Zelf heb ik ,o.a., een lange lamsleren korset-jas van deze winkel… en die van mij is wél een prototype.

   Ze hebben sexy en alternatieve kleding, zoals Marilyn Monroe jurken. Zeker een kijkje waard… als je het durft. 🙂

  • Serena
   Auteur
   19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

   gave tip, thanks!

 13. 19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

  soms vind ik het zo jammer dat ik niet dicht bij een grote stad woon.. Heerenveen heeft best leuke eettentjes, maar echt de mooie grote merken of juist leuke kleine boutiekjes heeft het niet.

  • Serena
   Auteur
   19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

   Aan de ene kant is het jammer, maar je moet zo denken, als je dan een dagje Utrecht of Amsterdam gaat doen is het wel meteen supergaaf omdat hier dan allemaal winkels zijn die je bij jou niet hebt. Voor mij is het heel normaal om door Utrecht te lopen, maar ik kan dan juist weer ook genieten van een superklein en schattig dorpje.

   • Sharon
    19 september 2012 / woensdag, 19 september 2012

    Na meer dan tien jaar in zo’n schattig dorpje (in de middle of nowhere) gewoond, wil ik nooit meer in een klein dorpje wonen. Het is heerlijk om in Utrecht te wonen. Alles is zó centraal. Als ik wéér een klein schattig dorpje wil ervaren, dan is een dagje uit een goede oplossing. 😉

 14. Donna
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Leuk leuk !!
  Mijn vrienden en ik hebben als traditie om de dag na het stapppen smiddags met z’n allen bij de Bagels&Beans te gaan luchen. Maar we willn nu wat gaan varieren, dus zijn nu opzoek naar iets wat er erg op lijkt, volgens mij staan er in dit stukj wel wat geschikte tentjes! Thanxx 🙂

  Welke van deze tentjes is het meest vergelijkbaar met B7B, n niet al te duur?

  • Donna
   18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

   * met B7B bedoel ik natuurlijk B&B ;P

 15. 18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  wat een hele leuke artikel.
  en leuke aderesjes.:)

 16. Elles
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Ooh dit artikel komt als geroepen! Ga namelijk binnenkort met een vriendin een weekend naar Utrecht! Wat is de hotspot wat betreft sushi? Is sumo op de potterstraat al geopend? Liefs!

  • Serena
   Auteur
   18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

   Neee, nog steeds niet! Maar in het centrum kun je ook terecht bij Sushi Qube, naast de Rembrandt/Pathe bioscoop

 17. Zwaan
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  De reunie. Ik MOET naar de reünie. (spekkoek!!)

 18. 18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  ik wil grááaag naar utrecht!

 19. 18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Daar wil ik naartoe 😀 x

 20. tina
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Ik ben 1x in utrecht geweest en ik vond het helemaal niet zo…
  Miss moet ik volgende x dit lijstje maar meenemen!

 21. Celesta
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Leuk! Ik kom helaas niet meer zo vaak in Utrecht omdat ik er niet meer in de buurt woon, maar Utrecht is een geweldige stad.
  En toen ik er werkte heb ik zoveel broodjes Mario gegeten, die mis ik echt. Zo lekker!

 22. Christianne
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Utreeeecht! Zo fijn om lekker de stad in te gaan als ik eerder klaar ben bij mijn studie!

 23. Thessa
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  El mundo is een super lekker en gezellig trapas restaurant. Taverna aan de oude gracht super lekker Grieks restaurant en il pozzo aan de oude gracht heel lekker italiaans!

  • Elena
   18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

   Als je Il Pozzo aan de Oudegracht al lekker vindt, dan moet je eens naar La Fontana gaan. De ingang zit naast de Bijenkorf, meteen een trap naar beneden en de kelder loopt door tot aan een terras langs de Oudegracht. Daar zijn de pizza’s echt 10x beter en het geheel is meer authentiek italiaans. Ik kom nooit meer bij Il Pozzo sinds ik La Fontana ken 😉

   • Donna
    18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

    Ja La Fontana is lekker en gezellig, en ook niet te duur :)!!

    Als je van mexicaans houd is Popo (eigenlijk popocatepetl) erg leuk! Het Ziet er echt heeel gezellig uit van binnen, en je hebt al een hele lekkere maaltijd voor 7,50!

 24. 18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Broodje Mario is zo lekker!

 25. Julie
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Amen voor de timing van dit artikel! Ik moet donderdag naar Utrecht voor een bijeenkomst van twee uurtjes en aangezien ik uit het zuiden kom vond ik dat ik er prima een shopmiddagje van kon maken. Wel een mijn eentje, maar ach!

 26. sanne
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  ik kom er elke dag 🙂

 27. Viewtje
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Ohh we vergeten een hele leuke eetspot op de mariaplaats! Caffe P, een geweldig klein Italiaanse eetgelegenheid.. heerlijke broodjes en ‘s avonds een drie gangen diner.. voor ongeveer 19,- en de prijs/kwaliteit is erg goed en de wijnen(ook per glas verkrijgbaar) zijn top! Aanrader!

 28. Annika
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  superleuk! nou wil ik ook naar Utrecht! 😀

 29. Genevieve
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Superhandig dit! Ik wil er misschien over een aantal jaren wonen 🙂

 30. Annelore
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Toen ik in Utrecht was, was er ook zo’n leuk sieradenwinkeltje, volgens mij heet het PRACHT. Daar heb ik echt mijn lievelings oorbellen gevonden, die ik nergens anders konden vinden. 😉

 31. 18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  ik ga zaterdag naar utrecht dus dit is echt mega mega handig hihi xx

 32. Nanichaa
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  thanks!! i needed this so much!
  ik loop stage in Utrecht en ik vroeg me af wat er nou typisch utrechts is.
  broodje mario is just what i needed!

 33. Lieve
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  haha leuk om te lezen, ik woon zelf in utrecht dus ken zelf vrijwel alles maar wat ik niet wist is dat bagels & beans verplaatst is ! want die zat eerst bij mij om de hoek, dus ik heb er toch nog wat aan gehad ! hahaha ! leuk artikel!
  xoxo. ‘

 34. Michelle V.
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Ik vind Amsterdam Beadies ook zo’n verrassend winkeltje in Utrecht! Superleuke sieraden, kralen, etc. hebben ze daar! 🙂 Daar ging ik speciaal hélemaal vanuit Limburg voor naar Utrecht! :p Gelukkig zit ik nu op kamers in Tilburg 🙂

 35. Susanne
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Ah leuk, ik houd van zulke artikelen. Maar weer eens naar Utrecht binnenkort!

 36. drustan
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Ik zit zelf ook heel vaak in de Bakkerswinkel, aangezien ik 10 meter verderop altijd college heb.. Heerlijke scones hebben ze daar!! En ik haal er vaak thee to go, en dan krijg je een enórme bak thee voor 2 euro ofzo 🙂
  Ook een superleuke winkel: alpha, aan de oudegracht (weet niet precies welk nummer), het is een tweedehands boekenwinkel met heerlijk oude boeken over allerlei onderwerpen. Ik kan daar echt prima 3 uur in verdwijnen (L)

 37. 18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Ik ben net in Utrecht geweest:) Vooruit, dan nog maar eens een keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *