Stel je beautyvraag!

Samen met Maikel Kerseboom, Chanel maquilleur, wil ik jouw brandende beautyvragen beantwoorden in een video. Dus heb je je altijd al iets afgevraagd over huidverzorging, snap je niet hoe een bepaalde make-up techniek werkt of heb je vragen over je haren, je nagels of iets anders wat met beauty te maken heeft, stel dat je vraag hieronder in de comments.

Sommige vragen zullen we direct beantwoorden in de comments, andere vragen kiezen we uit om te behandelen in de video.

Wees niet bang, geen vraag is te gek!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

376 Reacties

 1. 29 augustus 2014 / vrijdag, 29 augustus 2014

  Hoi Serena ik ben groot fan van je maar allen vraag ik me af of jij ook meer diy maakt

  • Serena
   Auteur
   29 augustus 2014 / vrijdag, 29 augustus 2014

   hi Anouk, ik heb elke vrijdag een nieuwe DIY op de site staan, zoek maar eens op DIY Friday.

 2. Nohayla
  12 juni 2013 / woensdag, 12 juni 2013

  hay

  Ik heb last van een droge huid eerst dacht ik dat het kwam door het gebruik maken van zeep, maar na dat ik was gestopt. Bleef ik er toch last van hebben. Ik gebruik nu scrub en reinigingsmelk om mijn huid te reinigen. Ik kan gewoon niet normala foundation aanbrengen het komt er gewoon vanaf als je er met je vingers over heen gaat en dan zie je allemaal witte scheelfjes uit mijn porien rond mijn neus vooral. Ik gebruik daarvoor neus strips, maar help ook niet. Ik heb geprobeert dure foundation te gebruiken dacht ook eerst dat het aan de foundation lag. Ik gebruik nu foundation van YVES ROCHER, MAAR KOOP NU DURE FOUNDATION EN GEEN GOED RESULTAAT. En weet niet meer
  wat te doen en maskers helpen ook niet.

 3. Patrizia
  23 mei 2013 / donderdag, 23 mei 2013

  Mijn wenkbrauwen knip ik altijd bij. Ik zou ze liever laten groeien maar dan gaan ze alle kanten opstaan. Wat kan ik anders nog doen?Gebruik ook een primer eentje van cartrice en een van Dior. Vindt niet dat het de huid echt gladder maakt. En ik wil graag een mooie glans op mijn gezicht en ik gebruik lift make van chanel maar vindt het niet echt dekkend.En ik zou graag creme rouge gebruiken want met poeder rouge ziet het er droger uit en met creme vlekkig.

 4. Maryam
  7 april 2013 / zondag, 7 april 2013

  Hi serena, ik gebruik al 2 jaar foundation omdat ik heel veel last van puistjes heb gehad. Nu heb ik het niet meer, maar ik heb er wel littekens ofsoiets aan overgehouden op m’n voorhoofd. Dus kan/wil ik niet zonder foundation de deur uit . Ik merk ook dat mijn huid niet zacht meer is. Het liefst wil ik helemaal geen foundation meer gebruiken, maar dat gaat dus niet door die lelijke vlekjes.
  Ik zit er heel erg mee dus ik hoop dat je een oplossing voor me hebt!
  Ook wil ik zeggen dat ik je filmpjes echt super vind!
  xx

 5. Larissa
  30 maart 2013 / zaterdag, 30 maart 2013

  Hee maikel,
  Ik kijk graag naar de serie gossip girl.
  Hierin heeft Blair waldorf vaak lipstick op van chanel.
  Zou je mij misschien een mailtje kunnen sturen zodat ik je een foto kan mailen waar ze deze lipstick op heeft? Misschien dat je hem herkent of dat je een suggestie heb welke het is.
  Ik vind het een super mooie kleur en zou deze graag willen.

  XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *