Speciale ‘Clarence & Coco’ Glossybox

Elke maand krijg ik een mooie Glossybox thuisgestuurd met allerlei beautygoodies, maar Glossybox vond dat mijn katten ook wel eens verwend mochten worden. Ze hebben daarom een speciale Clarence Box en een Coco Box gemaakt. Benieuwd naar de inhoud? Hieronder unbox ik beide dozen en dat doe ik natuurlijk samen met Clarence en Coco!

Hieronder een aantal foto’s van de boxen, de inhoud en van Clarence en Coco.

glossybox clarence coco_18glossybox clarence coco_17glossybox clarence coco_19glossybox clarence coco_20glossybox clarence coco_21glossybox clarence coco_15glossybox clarence coco_10 glossybox clarence coco_11glossybox clarence coco_16 glossybox clarence coco_14glossybox clarence coco_12 glossybox clarence coco_13glossybox clarence coco_09 glossybox clarence coco_08 glossybox clarence coco_07 glossybox clarence coco_06 glossybox clarence coco_05 glossybox clarence coco_04 glossybox clarence coco_03 glossybox clarence coco_02 glossybox clarence coco_01Deze box is eenmalig en speciaal gemaakt voor mijn poezebeesten. Deze boxen zijn dus helaas niet te koop, het was gewoon een cadeautje van Glossybox. Of zou Glossybox volgend jaar gewoon een speciale Poezenbox moeten uitgeven voor Dierendag?

Een hele fijne Dierendag gewenst iedereen!

Hebben jullie huisdieren? Zo ja, vertel er dan wat meer over in de comments, ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

123 Reacties

 1. rosa
  17 januari 2015 / zaterdag, 17 januari 2015

  hoi Serena ik heb een kitten van 3 maanden en die erg lief en schattig

 2. Rikki
  27 oktober 2013 / zondag, 27 oktober 2013

  ik heb 1 kat Robbie.
  en ik had een kitten die overleed toen die 5 maanden was πŸ™ hij lijkt ook sprekend op Siem van BG.
  ook heb ik 2 pony’s (niet echt een huisdier maar okΓ¨) een haflinger (Shine) van 3 jaar die ik aan het inrijden ben ook heb ik een merrie arabier van 9 jaar (Blaze). en ik heb 2 konijnen Vlekkie en Bliks

 3. 12 oktober 2013 / zaterdag, 12 oktober 2013

  Oohh wat een leuk filmpje! Haha echt zo schattig =) Ik zit ook altijd zo met m’n twee katten te kletsen en knuffelen. Het zijn bengalen en ze heten Ziggy en Marley (zijn ook broer&zus). Ze zien eruit als luipaardjes dus mocht je het leuk vinden,ik heb veel foto’s van ze op instagram: kelgoodfoodlove

 4. 7 oktober 2013 / maandag, 7 oktober 2013

  Wat een leuke unboxing! Dat had mijn poes Bella ook wel heel erg leuk gevonden haha. πŸ˜‰

 5. 7 oktober 2013 / maandag, 7 oktober 2013

  Superleuke video! Ik moet zeggen dat ik meer een hondenmens ben, dan een kattenmens maar jouw katten vind ik echt geweldig!

 6. Kirsten
  6 oktober 2013 / zondag, 6 oktober 2013

  ik heb ook een kat. Een britse korthaar en ze noemt minou. ze houd ook niet zo van water maar het best kan je je katten wassen door gewoon een washand nat te maken en uit te wringen en dan er een beetje kattenshampoo op doen en zo over coco en clarence aaien en zo merken ze nauwelijks dat ze gewassen worden!

  Succes <3

 7. Manon
  6 oktober 2013 / zondag, 6 oktober 2013

  Leuk! Ik had er ook wel 2 willen hebben voor mn hondjes!
  Het zijn 2 meisjes en ze heten Noppes en Nada ^^ hihi

  Ik ben over het algemeen geen katten liefhebber, maar ik vind jou katten zo mooi! Wat is het voor een soort ..
  Wie weet komt er toch ooit nog een poesje in mijn leven ^^

 8. 6 oktober 2013 / zondag, 6 oktober 2013

  aaawwh..ik vind de 4e foto van onder echt mooi.. i love cats eyes <3

 9. 5 oktober 2013 / zaterdag, 5 oktober 2013

  Ik heb 4 katten, het zijn gewoon huis tuin en keukenkatten geen ras. Levi hebben we uit een nestje hij is inmiddels al 11 we hebben m Levi genoemd omdat hij een soort keppeltje op z’n hoofd heb net als bij de joden en Levi is een Joodse naam (volgens mn ma dan). Dan hebben we nog Selma, een lapjeskat deze hebben we overgenomen van een nicht die er niet meer voor kon zorgen, ontzettend lief ze gaat bij iedereen op schoot, we hebben dr een keer kittens laten krijgen en daar hebben we er 1 van gehouden, Bibi..vind het leuk om mijn aandacht te krijgen. En dan hebben we nog Slimpie die is komen aanlopen en t baasje hebben we nooit gevonden het is een grote zwart witte kater maar hij heeft een miauwtje of t een klein poesje is hij ligt altijd in de weg op de trap, geeft kopstoten en ligt ook graag op schoot, komt naar je toe rennen als je zingt. Dit was mijn dierenverhaal heb er meer gehad maar dan kan ik wel blijven typen :p

 10. Steph
  5 oktober 2013 / zaterdag, 5 oktober 2013

  Leuke video πŸ™‚ En wat zijn je katjes toch prachtige dieren, echt lief.
  Ik heb zelf nooit huisdieren gehad, maar sinds bijna 4,5 jaar is het hondje van mijn vriend ook een beetje mijn hondje. Kaylee, een wit maltesertje, is echt een lieffie. Ze is nu bijna 11 en heeft ongeveer 2 jaar geleden een herseninfarct gehad. Hier is ze wel van hersteld, maar je merkt wel dat sommige dingen iets moeilijker gaan dan vantevoren. Waarschijnlijk is dit ook wel een beetje ouderdom wat erbij komt kijken, maar ondanks alles heeft ze wel nog genoeg momenten waarop ze lekker wil spelen. Oh, en eten gaat er altijd wel in!

 11. Carmen
  5 oktober 2013 / zaterdag, 5 oktober 2013

  Haha hilarisch hoe je tegen je katten praat in verkleinende koosnaampjes. Ik heb 1 kat, hij is net 1 jaar geworden, het is een standaardkat, een Europese korthaar, helemaal rood. Hij heet Tinto, ook wel Tintje of Tintie of kleine Tint. Hij houdt vooral van slapen, knuffelen en in kartonnen dozen zitten.

 12. Anita te Gussinklo
  5 oktober 2013 / zaterdag, 5 oktober 2013

  Wij hebben ook 2 katten: Gozer & Bink(ie)
  Het zijn broer en zus.

 13. 5 oktober 2013 / zaterdag, 5 oktober 2013

  Awwww wat schattig! πŸ˜€ Lief van Glossybox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *