SPAM, now you can!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bezoekers hun eigen blog heb laten delen hier op Beautylab, en ik vond het weer eens tijd worden! Gisteren heb ik een lezing gegeven over bloggen op Hogeschool INholland te Diemen en het was voor mij zo leuk om te zien hoe ik leerlingen enthousiast heb kunnen maken om ook te starten met bloggen. Het is gewoon fijn om een eigen plekje op internet te hebben, helemaal van jou. Je kan schrijven wat je wilt, delen wat je wilt en je kunt de lay-out naar hartelust opmaken zoals jij het altijd al in gedachten had. Het is leuk om tips en ervaringen te delen, maar het is natuurlijk nΓ³g leuker om feedback te krijgen.

Ik heb al eerder artikelen geschreven met tips om meer bezoekers te krijgen (klik hier om dit behulpzame artikel terug te lezen), maar ik help jullie uiteraard graag een stapje verder door jullie vandaag de kans te geven om je eigen blog te promoten.

1. Omschrijf je blog in 2 zinnen: waar gaat het over en waarom is het zo leuk?
2. Daarna kun je je volledige webadres in de comment zelf plaatsen (zet er dan wel ‘http://www’ voor, zodat de link klikbaar is).

Normaal zie ik dit als spam, maar vandaag zie ik het expres even door de vingers! Let er wel op dat je niet meer dan 2 zinnen gebruikt om je blog te omschrijven en het geld alleen voor blogs, niet voor webshops! Je comment komt sowieso in moderatie door de link, maar ik zit vandaag de hele dag achter mijn computer dus ik probeer de comments zo snel mogelijk goed te keuren.

Happy spamming!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

528 Reacties

 1. 7 augustus 2014 / donderdag, 7 augustus 2014

  Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Evy en ik schrijf al een tijd op http://www.mbfl.blogspot.com.
  Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Als het over lifestyle gaat, gaat het vaak over dansen, want ik ben onlangs nog Nederlands Kampioen geworden πŸ™‚ Natuurlijk post ik ook vaak DIY’s, shoplogs, OOTD’s, etc..

  Het zou tof zijn als je even een kijkje neemt!

 2. 21 juni 2014 / zaterdag, 21 juni 2014

  Super leuk dat we even mogen spammen! Ik wil eigenlijk niet direct de nadruk leggen op mijn eigen blog, hoewel dit natuurlijk wel de bedoeling is. Maar juist op een winactie die op dit moment loopt. Er loopt op mijn blog, http://s-diary.tk, een winactie die ik samen met VanHulley heb opgezet. VanHulley geeft vrouwen die om wat voor reden dan ook niet gemakkelijk een baan kunnen vinden toch de kans om te werken. Zij maken van jouw oude overhemd een super leuke boxer. Ik mag drie cadeaubonnen weggeven voor een boxer die gebruikt kan worden voor vrouwen als pyjamabroekje of zomershort en voor mannen is het een geweldige boxershort. Klik hier voor de winactie! http://s-diary.tk/2014/06/win-vanhulley-boxershort-of-zomerbroekje/

 3. 11 januari 2014 / zaterdag, 11 januari 2014

  Hee, ik ben Jasmijn & ik ben 13 jaar! Ik heb een blog genaamd The Beauty Spot. Neem zeker een kijkje op mijn blog!

  xxx Jasmijn.

 4. 19 april 2013 / vrijdag, 19 april 2013

  Wat een leuk initiatief! Ik ben een beetje aan de late kant maaaar: http://www.beyouthfull.wordpress.com is mijn beauty &meer blog.

  Ik ben nog maar sinds vorige week bezig en ben heel erg benieuwd naar jullie mening!

  -XX-

 5. 11 februari 2013 / maandag, 11 februari 2013

  Mijn blog gaat vooral over beauty en een beetje over fashion en mezelf. Ik ben nu bijna 4 maand bezig en ik doe het elke dag liever. Ik ben begonnen voor mezelf, omdat ik iets om doen wou hebben.

 6. 11 februari 2013 / maandag, 11 februari 2013

  Het gaat niet om een blog en de website is niet beauty- of fashiongerelateerd, maar desalniettemin interessant om hier een link te posten natuurlijk.

  http://www.filiusfilia.nl/

  Filius Filia, Opvoeding & Onderwijs, is een (ortho-)pedagogische praktijk. Allerhande vragen m.b.t. opvoeding en onderwijs (hoogbegaafdheid, intelligentie, concentratie, werkhouding, werkgeheugen, school, leren, opvoeden etc) kunnen aan de orde komen.

 7. 26 januari 2013 / zaterdag, 26 januari 2013

  Je moet op mijn blog kijken als je degene die erachter zit wil leren kennen of als je een beauty en fashion freak bent

  http://www.s-diary.tk

  Xx

 8. 19 januari 2013 / zaterdag, 19 januari 2013

  Wat leuk dat je dit doet Serena!

  Mijn naam is Kelly, ik ben 22 jaar en woon samen met mijn lieverd in een appartement in het centrum van een stad. Ik heb sinds kort een blog waarop ik alles deel wat ik leuk vind! Dat gaat over Beauty, lifestyle, fashion, food (recepten), healthy lifestyle, fitness en nog veel meer. Neem een kijkje op mijn blog!

 9. 28 november 2012 / woensdag, 28 november 2012

  Ik weet niet of iemand hier nog kijkt, maar you never know! Bij deze mijn blog is ChellesBlog. Mijn persoonlijk plekje op het net met alles over beauty, fashion en lifestyle.

 10. 28 november 2012 / woensdag, 28 november 2012

  Op mijn blog uit ik mezelf het meest door middel van plaatjes, al komen er ook geschreven gedachtes voorbij. Wat je grotendeels op mijn Tumblr zal vinden zijn plaatjes over tatoeages en de romantiek.

 11. 13 november 2012 / dinsdag, 13 november 2012

  Handige tips hoor!

 12. 10 november 2012 / zaterdag, 10 november 2012

  Super leuk.

  Ik blog sinds (slechts) 2 weken, en je kunt vooral posts verwachten over fashion, beauty, (a healthy) lifestyle en wie weet nog wel meer!

  Hou je, als je een kijkje neemt, vooral niet in wat feedback achter te laten. Dat kan ik als beginner wel gebruiken!!

  http://www.LyarraMali.Blogspot.nl

 13. 9 november 2012 / vrijdag, 9 november 2012

  Naar mijn mening zijn er te weinig Nederlandse bloggers met een exotisch tintje. Daar wil ik met mijn blog verandering in brengen. Er komen ook genoeg algemene blogposts op te staan dus het is voor iedereen geschikt..

  En waar ik over blog? De naam zegt het al =)

 14. 8 november 2012 / donderdag, 8 november 2012

  Allereerst shout out aan Serena. Je bent echt een inspiratie!
  Ik heb ook maar stoute schoenen aangetrokken en ben vandaag (euh dus gister) aan het bloggen geslagen.
  Mijn blog staat voor wie ik ben een eenvoudige meid just keeping it together in this sometimes cold and harsh world B-)
  Dat betekent dus veel koopjesjacht en vernieuwende inzages.
  Ik ben momenteel nog een beetje zoekende hoe alles werkt, maar kom gerust langs en wie weet heb jij nog vernieuwende inzages voor mij ^-^

  http://jusjenny.wordpress.com/

 15. 7 november 2012 / woensdag, 7 november 2012

  Beauty, fashion, lifestyle, reviews, shoplogs and more ;-). Ik ben net begonnen met mijn blog en zou het erg leuk vinden als je langs komt op mijn site : http://ordinarygirl.nl/

  Liefs,
  Nathalie

 16. 6 november 2012 / dinsdag, 6 november 2012

  http://www.beautyfavourites.nl is mijn beauty, lifestyle en fashionblog. Hier blog ik dagelijks over alles wat daarmee te maken heeft. Ook over mijn leven als stewardess en mijn 2 webshops mynewbag.nl & bylien.nl

 17. 6 november 2012 / dinsdag, 6 november 2012

  Goedemorgen,

  Mijn blog gaat over Beauty zoals je al aan de naam van mijn blog kunt zien. Make-up, haar, skincare en parfum. Zelf ben ik ook kapper, visagist en werkzaam in een parfumerie.

  http://beautyblogbydave.blogspot.nl/

  Groetjes , Dave

 18. Lisa
  5 november 2012 / maandag, 5 november 2012

  Hee,
  Mijn blog gaat over fashion, beauty en lifestyle.
  Ik ben pas net begonnen maar heb al eerdere pogingen tot bloggen gedaan maar daarna toch weer terug met school en andere zaken.
  Nu ik weer tijd heb wou ik graag weer een blog starten

  Mijn blog is:
  http://www.lovingfashionbeautylife.blogspot.com

 19. 5 november 2012 / maandag, 5 november 2012

  bebeautyfullbymy.blogspot.com een blog over fotografie, mode en beauty

 20. 5 november 2012 / maandag, 5 november 2012

  Heey Serena,
  mijn blog is een blog met allemaal verschillende dingetjes, van beauty tot uitleg van site’s zoals polyvore.
  http://x-ande.blogspot.nl/
  XxX Ande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *