Schoenen Stash video

De laatste tijd werd er veel gevraagd om een Schoenen Stash update. U vraagt, wij draaien, dus heb ik gisteren een filmpje opgenomen waarin ik meer dan 50 paar schoenen uit mijn schoenenkast laat zien. Pumps, gehakte sandaaltjes, sneakers, laarzen, biker boots, hoge hakken in kleuren als roze, geel, turkoois, gouden glitters: alles komt voorbij!

Het is een vrij lange video geworden (17 minuten), dus ik zou zeggen, ga er lekker voor zitten met een mok warme chocolademelk en een overgebleven oliebol van gisteren!

Klik hier als je de video niet kunt afspelen.

Vraag: welk paar schoenen vonden jullie het mooiste en welk paar schoenen absoluut niet? Laat je antwoord achter in de comments, ik ben benieuwd!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

103 Reacties

 1. Valerie
  1 mei 2014 / donderdag, 1 mei 2014

  Hoi Serena ik vind die Jeffrey cambal zo mooi!!! En die leren met die kleinen hak het lelijkst

 2. Yentl
  7 januari 2014 / dinsdag, 7 januari 2014

  Je kan voortaan kan je ook meschien je pantoffels er bij doen en ik vind je filmpjes supper leuk xx yentl ps. Die schoenen met die stuts vind ik geweldig

 3. Jessica
  7 januari 2014 / dinsdag, 7 januari 2014

  Het valt me op dat je helemaal geen platte sandaaltjes hebt voor de zomer ofzo, alleen maar hakken haha! Wel echt een hele mooie collectie!

  • Serena
   Auteur
   7 januari 2014 / dinsdag, 7 januari 2014

   Heb ik wel, maar die heb ik niet laten zien anders was het een video van een half uur.

 4. Melissa
  6 januari 2014 / maandag, 6 januari 2014

  Hoi Serena,
  Ik ben een groot fan van je! Ik zag dat je ook van de action houd! Ze hebben daar nu boekjes voor 2,49 die heet: Beauty & Style lexicon.
  Tips voor haar, huid, mode en make up
  Het is een paars vierkant dik boek, het is niet erg groot. Ik dacht misschien heb je er iets aan!
  Groetjes
  Melissa

 5. 5 januari 2014 / zondag, 5 januari 2014

  Wat veel schoenen zeg, vooral je pumps vind ik heel mooi! Ben wel benieuwd of je die paaldans stiletto’s nog kwijtraakt haha

 6. Irene
  4 januari 2014 / zaterdag, 4 januari 2014

  Superleuk!!
  Ik vind het wel een beetje dom dat je de hele tijd MUH Timberlands en MUH Huggs en MUH hakken van Van Haren zegt.
  Maar verder vond ik deze video super hoor!

 7. Lola Reggy
  3 januari 2014 / vrijdag, 3 januari 2014

  Ohhh dit was leuk om naar te kijken. Waar ik van schrok waren die Miu Miu’s. Niet omdat ze lelijk zijn. Maar ik weet niet of ze van leer zijn of niet, maar ik dacht ohhh echt van die Primark schoenen… Zijn het gewoon Miu miu’s…??? Zullen wel wat duurder zijn… Ik was vroeger echt een merk freak, maar nu ik Dolce Gabbana’s in not time stuk heb gelopen, de hak van mijn Alexander Mcqueens na 10 x dragen letterlijk door midden zijn gebroken (€700 euries naar de maan) en Replays na één keer aan doen de hak helemaal los van de schoen kwam. Ben ik helemaal klaar met die peperdure merkschoenen. Ben na het zien van één van jouw filmpjes naar de van Haen gerend en wonder boven wonder zat die overknee laars lekkerder dan een leger groene over the knee Dolce & Gabbana die ik oorspronkelijk wilde hebben… Begin wat goedkopere schoenen ook te waarderen en dat is uiteindelijk beter voor mijn portemonnaie en duur hoeft niet persé goed te zijn. Weer wat geleerd! Maar het was leuk om naar je collectie te kijken!! All<3Lola

 8. Lieke
  3 januari 2014 / vrijdag, 3 januari 2014

  Mooiste: je hoge Timberlands en natuurlijk je eigen ontworpen pumps (kon ik ze maar betalen nu! haha)
  Minst mooie: je pantoffels –> de Uggs

 9. 3 januari 2014 / vrijdag, 3 januari 2014

  Als ik een paar mocht kiezen uit je stash zouden het de slangenprint laarsjes uit Polen zijn. 🙂 I looove slangenprint en zo’n ronde hak is ook vet! En dat hele design met een zwarte voorkant vind ik leuk.
  De meest afschuwelijke… Hmmm… Uggs! 😛 Maar ik weet hoe lekker ze lopen inderdaad! Toch ga ik me er nooit aan wagen.

 10. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Heerlijk om deze video te zien van jouw mooie schoenen. Zo hoef ik mij ook niet meer schuldig te voelen om mijn hoeveelheid, haha ;-)!

 11. Faat
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Wauw ben jaloers!

 12. Kim
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Ik vind de zwarte schoenen van Zara met de dikke hak, de blauwe van Zara met de aparte hak en en de beige van Primark echt geweldig

  Ik miste alleen je eigen ontworpen schoen haha. Of heb je deze zelf niet?

  • Serena
   Auteur
   2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

   Laat ik zien hoor! Luid en duidelijk 🙂

   • Kim
    3 januari 2014 / vrijdag, 3 januari 2014

    Ohh wat erg hahah. Sorryyyyyyy!!!

 13. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Heel leuk! Welke maat heb je?

 14. Floor
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Wauwzers, wát een verzameling! Yay, hurray voor de Lita’s! Mijn favorieten uit jouw stash 🙂 Ik moet me helaas aansluiten bij de anderen, ‘de schoenen die niemand mooi vind’ kunnen mij niet bekoren. Superleuk filmpje, en de sexy screenshots zijn ook altijd geweldig.

 15. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Wauw wat een mooie schoenen zitten er tussen..

 16. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Wauw wat heb je veel schoenen! Maar er zitten wel erg leuke exemplaren tussen:D
  x

 17. mirthe
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  i love je bikerboots, die wat je aanhad, die met het kruis en die hele lage met dat korte hakje van sarenza.
  en je timberlands zijn natuurlijk top!

 18. ilona
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Ik vind al je schoenen echt leuk behalve de nike sneakers (de sneakerwedge dan wel )

 19. Nadia
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Wauw, wat een gave schoenencollectie heb je!
  Ik stop mijn All Stars voortaan in de was en ze komen er weer zo goed als nieuw uit, aanrader dus!

 20. Amber
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  leuke video, en wat zit je haar hier in dit filmpje weer charmant XD

  Xo

 21. hannah
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Die turquoise hakken aan het begin zijn zoooo mooi! Ik zou ze zo ook kopen ! wauw

 22. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Die op 6:20 vind ik echt te lelijk!
  Maar die laarzen “met zak” waar je veel negatieve reacties op krijgt zijn zooo cool. Maar de rest van de schoenen is leuk hoor.

 23. Jeanet
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Ohh prachtige exemplaren zitten er tussen!
  Het paar pumps van van Haren met al die goudkleurige kleine studs erop heb ik ook.
  Ik heb ze gedragen tijdens een bruiloft met een strak zwart jurkje. Stond geweldig, en dat voor die prijs.

 24. jessica
  2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  wauw, echt super leuk!, de meeste waren echt super mooi♡

 25. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  We hebben wat dezelfde in de kast staan, beide Lita’s heb ik ook en die afgetrapte van Haren enkellaarsjes heb ik ook al jaaaren inderdaad. Die heb ik 3 jaar lang elk weekend gedragen met uitgaan, ze zien er dan ook zo mogelijk nog meer misbruikt uit dan de jouwe maar wel met een nieuw hakje (alweer). 😉
  En die spiked Lita’s, inderdaad wel eens complimenten gehad van wat oudere mannen.. Kleine meisjes nog niet, wel een aantal meiden van rond mijn leeftijd die ze gaaf vinden. Jongens vinden ze vaak maar eng, die willen dan niet achter mij aan de trap op lopen bijvoorbeeld. Ze zijn inderdaad vrij scherp, maar vind ze echt geweldig.

 26. 2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

  Waauw wat heb je toch een geweldige schoenen collectie! Je eigen pumps vind ik geweldig. Die glitter hakken zijn ook super pretty! <3

 27. Marieke
  1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Gelukkig zijn er dus meer mensen met een schoenentic zoals ik, fffiieewww….
  Tipje om wel op torenhoge hakken je afspraken af te lopen zonder zere voeten: 12 cm hak van het merk Kennel & Schmenger; als wolkjes!

  Je mooiste wat mij betreft; de Lanvin’s zwijmel…. O en de Ash Electra’s.
  Het minst wat mij betreft de Uggs!

 28. 1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  wauw je bezit echt prachtexemplaren! heel leuke video!

 29. 1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Wat veel haha, maar er zitten wel supermooie tussen!

 30. Liza
  1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Ik vond de schoen die je zelf had gemaak het mooiste en de lelijkste die met dat leer aan de achterkant kapot toch hou ik wel van appart

 31. 1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Wow, wat heb jij veel paar schoenen Serena! Ik vind ze eigenlijk bijna allemaal heeel gaaf (al zou ik ze niet allemaal ook echt zelf dragen haha!) Over het algemeen houd ik van neutrale kleur schoenen, omdat mijn kleding vaak al vrij veel kleur bevat 😉

 32. Monique
  1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Ondanks dat ik totaal niet op hakken kan lopen, vind ik je gouden pumps echt te gek 😀
  Als ik wel op hakken zou kunnen lopen, zou ik ze zeker gekocht hebben.

 33. 1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Jij hebt zo’n leuke smaak wat schoenen betreft! Heel anders dan de mijne (ik hou meer van ‘chique’ en netjes), maar bijna elk paar is een pareltje omdat ‘ie zo leuk apart is. Maar Uggs, Hubbs, Puggs, Lugs, Kuchs, wat dan ook… afgrijselijk 😉

 34. 1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Wauw geweldig! Dan is mijn schoenenstash nog heilig! Ik vind vooral je hakken collectie erg mooi. Ik ben zelf niet zo’n fan van Timbalands, maar die hoge vind ik dan wel weer wat hebben!

 35. Iva
  1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Leuk filmpje! De Ash Enigma boots vind ik het mooist, zou ik zelf ook kopen. Maar de Sam Edelmann laarsjes en de Office glitterheels zijn ook tof. De uggs vind ik niks, netals die witte heels met zwart plateau en kwastjes 😛

 36. steffie
  1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  zo moeilijk…
  Eerst en vooral, ik hou ook van speciale schoenen. dus de speciale hak van de blauwe schoenen (zara), de ‘zak’schoenen… Aantrekken die handel

  Mijn favorieten zijn denk ik de schoenen van Sam Edelman en die van Ash. Stuk voor stuk prachtexemplaren, spijtig genoeg van het prijskaartje
  De lelijkste zijn dan natuurlijk de ugg’s en ugg’s look-a-alike.

  En sinds wanneer volg je de mode? Het is toch niet omdat het niet in de mode is dat je iets niet meer kan dragen. Als je die schoenen van Texas zo graag draagt, draag die dan gewoon 🙂

  Ter zijde: ik hoop dat je meer succes hebt met je nieuwe schoenen van reebock. Ikzelf had er een paar maar kreeg langs alle kanten blaren. Nochtans gekocht in goede sportwinkel (lees: voet werd opgemeten enzo….)

  • Serena
   Auteur
   1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

   Ik laat me niet zo zeer tegenhouden omdat cowboylaarzen niet in de mode zijn momenteel, maar omdat de kleding die ik nu draag er niet echt bij past. En ook omdat ze al 8 jaar oud zijn, dan ben je er gewoon even op uitgekeken. Bovendien moeten er nieuwe zooltjes in en moet ik iets laten doen zodat ze niet meer zo glad zijn, ik gleed er vaak mee uit, hahaha! Ik blijf ze gewoon lekker bewaren 🙂

   • steffie
    2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

    goede voornemens 2014:
    ‘met een hele zak schoenen naar de schoenenmaker gaan 😉 ‘

    Misschien moet je jezelf wat meer overtuigingskracht geven:
    Geen nieuwe schoenen meer kopen tot de ‘oudere’ exemplaren zijn opgelapt 🙂

    • Serena
     Auteur
     2 januari 2014 / donderdag, 2 januari 2014

     Dat vind ik een goeie!!

 37. Ilse
  1 januari 2014 / woensdag, 1 januari 2014

  Wow echt super mooie schoenen! En echt veel haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *