Schatzoeken bij TK MAXX

Vandaag neem ik jullie mee naar één van mijn favoriete winkelketens; TK MAXX. Er zijn verschillende filialen door heel Nederland en vandaag bezoek ik die in Osdorp, Amsterdam. Het is voor mij de eerste keer dat ik hier kom, normaal ga ik naar de filialen in Den Haag of Rotterdam.

Bij TK MAXX kun je heerlijk schatzoeken: hun assortiment wisselt élke dag dus je weet nooit wat voor een pareltje je nu weer zal vinden! Al mijn kasjmier truien en vesten scoor ik hier, mijn mooiste, zwierige boho zomerjurken komen hier vandaan, maar ze verkopen er ook ontzettend leuke home decoratie, handige keukenspulletjes, schattige babykleertjes en -spulletjes voor Marshall en natuurlijk… beauty & make-up!

Ze verkopen hier superdeluxe high end merken voor een fractie van de originele prijs. TK MAXX wil geen merken communiceren, maar ik kan je verzekeren dat je hier absoluut je beautyhartje kunt ophalen (ik heb merken gezien die alleen in Amerika te koop zijn, bijvoorbeeld). Ik heb samen met prijswinnares Tani heerlijk geshopt op de beautyafdeling en haar meteen wat tips & tricks geleerd. Daarna heb ik uiteraard zelf nog even een rondje door de winkel gelopen. Ik kan hier UREN winkelen, echt waar. Was er maar een filiaal dichter bij huis (OPEN ER EENTJE IN UTRECHT PLEASE!).

Mocht je het nog niet doorhebben, deze vlog is gesponsord door TK MAXX, maar dat heeft absoluut geen invloed op mijn mening over deze winkel. Ik ben namelijk al heel lang groot fan van TK MAXX (dat was ook voornamelijk de reden dat zij mij hiervoor hebben gevraagd).

Ik ben dol op online shoppen, maar TK MAXX is één van de weinige winkels waar ik een autoritje voor over heb en waar ik uren lang kan rondsnuffelen. Als ik naar deze winkel ga is het voor mij echt een dagje uit. Je vind er altijd wel een koopje (en ik word altijd heel enthousiast van koopjes!) of een uniek item waar je nog lang plezier aan zal beleven.

Houd je van kringloopwinkels, vintage shoppen en word je blij van rekken vol met sale? Houd je van mooie, nieuwe, luxueuze merken en producten, maar dan voor wènig? Dan ben jij net als ik een koopjesjager en schatzoeker, en dan weet ik zeker dat TK MAXX een waar walhalla voor je is! Ik kan je aanraden om eens een keer lekker te gaan shoppen bij deze winkel. Hier vind je trouwens ook AL-TIJD een perfect cadeautje, maakt niet uit voor wie.

Er zitten filialen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven, Groningen en vanaf 11 oktober opent er ook eentje in Almere.

Wat vind je van mijn aankoopjes? En zou je vaker een Sjoppen met Sjereen-vlog willen zien? En zo ja, naar welke winkel moet ik de volgende keer?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

23 Reacties

 1. 8 oktober 2018 / maandag, 8 oktober 2018

  Oh Ik lees deze nu pas! Jaaa echt een heerlijke winkel, ik heb het geluk dat ik er 10min vandaan woon. Toen ik zag dat ie gebouwd werd kreeg ik echt een hartverzakking omdat ik wist dat het NIET goed voor mijn portemonee zou zijn haha. Ik kom er graag en vaak en ben zo blij ik deze prijs gewonnen heb! Leuke winkel, leuke sfeer maar vooral LEUKE blogger want daar ging het mij het meest om, jou ontmoeten en tips krijgen van iemand uit de branche met ook nog is dezelfde soort ogen. Echt nogmaals, super bedankt voor deze toffe ervaring!
  -xoxo- Tani

 2. 6 oktober 2018 / zaterdag, 6 oktober 2018

  Wat een leuke video dit Serena! De TK Maxx is ook zeker een van mijn favoriete winkels! Je hebt echt leuke dingen uitgezocht en een mooie look gemaakt bij haar!

 3. Nicole
  5 oktober 2018 / vrijdag, 5 oktober 2018

  Ik ben verslaafd aan die winkel, vooral de vestiging in Keulen. Geef een paar honderd euro uit tijdens 1 bezoekje en ben zo blij als een kind met mijn spullen. Ik denk dat de vestigingen in de VS nóg spectaculairder zijn ?

  • Serena
   Auteur
   5 oktober 2018 / vrijdag, 5 oktober 2018

   Wij zijn in New York geweest afgelopen winter en daar hebben we echt HELE leuke items voor Marshall gekocht! Een mooie jas voor George, leuke petjes, mooie stationairy, ja het is voor mij echt een walhalla deze winkel. Lekker schatzoeken, haha!

 4. 5 oktober 2018 / vrijdag, 5 oktober 2018

  Ik kan dus echt nooit slagen bij de TK Maxx. Ik heb nog nooit iets gevonden waar ik enthousiast van werd. Het is het altijd net-niet. Zo jammer …

 5. Milly
  5 oktober 2018 / vrijdag, 5 oktober 2018

  Heerlijke winkel! Jaren geleden (vóór het Euro tijdperk) hadden wij in Alkmaar een TKMaxx bij ons om de hoek. Dagelijks tot 21.00 open dus heel verleidelijk om er bijna elke dag wel even langs te gaan..zoveel gescoord in die tijd! In shock toen ze vertrokken, maar NL was toen blijkbaar nog niet klaar voor outlet shopping.
  In Amerika zit er een TKMaxx bij mijn oom in de buurt..we vergaten de tijd gewoon en bleken er meer dan 6 uren aan het shoppen te zijn!

  • Serena
   Auteur
   5 oktober 2018 / vrijdag, 5 oktober 2018

   6 uur Milly?! Hahaha! Wow, dan versla je daarin zelfs mij en mijn zusjes en wij kunnen er ook echt wat van. Na zoveel tijd heb je toch ook gewoon zin in een snack hahaha! Maar ik snap je helemaal, er is ook zoveel te ontdekken 🙂

 6. 5 oktober 2018 / vrijdag, 5 oktober 2018

  Ja ik woon in Osdorp, wat leuk dat je daar was ?. Leuke aankopen.

 7. Charlotte
  5 oktober 2018 / vrijdag, 5 oktober 2018

  Ben r nog nooit geweest, maar volgens mij gaat er bij mij om de hoek in het stadshart in Zoetermeer 1 open. Zag dat ze een winkel aan het verbouwen waren, en er hingen bordjes met die naam… Ik ben benieuwd als hij open is! 🙂

 8. 4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

  Ik ben zelf ook dol op de TK MAXX. In die winkel is altijd wel wat leuks te vinden. Vooral voor inderdaad cadeautjes kun je er ook altijd goed terecht! Pas nog een aantal heerlijke geurkaarsjes gescoord!

  Liefs Laura Louise

 9. 4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

  Ik ben zelf ook dol op de TK MAXX. In die winkel is altijd wel wat leuks te vinden. Vooral voor inderdaad cadeautjes kun je er ook altijd goed terecht! Pas nog een aantal heerlijke geurkaarsjes gescoord!

  Liefs Laura Louise

 10. S. Britt
  4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

  Erg leuke info. Ga zelf af en toe ernaar toe. Zou graag een dependance in Rotterdam Oost willen zien. En ook online kunnen shoppen net als in Engeland. Dat is echt een gemis!

 11. Puck
  4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

  Hele leuke video! Kom maar door met meer 🙂

  Was alleen nog wel benieuwd … wat heb je uiteindelijk gekocht? Die stippen broek was echt te leuk, die heb je hopelijk gekocht haha.

  Liefs

  • Serena
   Auteur
   4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

   hi Puck,
   het bordeauxrode vest, de stippenbroek, het truitje voor Marshall en de slabbetjes/bandana’s. En nog 2 verjaardagskaarten, altijd handig om in huis te hebben 🙂

 12. Joyce
  3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

  Ja super leuke winkel! Ik kan er ook uren winkelen 😀
  Er zit er ook een in Heerlen, maar die is klein en net over de grens in Aachen is een groot filiaal.

 13. 3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

  Oh wauw, wat een geweldige winkel. Hier ook nog geen filiaal in de buurt maar mocht ik er een tegenkomen ga ik zeker is kijken!

 14. Lisa
  3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

  Hoi Serena, leuk dat je ons over deze winkel vertelt maar voor de locaties moet ik enkele reis 150 km rijden. Dus heel jammer dat er geen concrete voorbeelden zijn van luxe producten en en welk bedrag je daar dan voor betaald hebt. Ik begrijp dat het aanbod per keer verschillend is, maar een indicatie van de prijsverschillen zou toch wel nuttig zijn zodat ik kan afwegen of 60 euro reiskosten opweegt tegen het prijsverschil standaard parfumerieprijs versus TK Maxx.

  • Coor
   3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

   Lastig. Ik ga naar die in Groningen en daar heb ik illamasqua gescoord voor zo’n beetje 30 of 40% van de originele prijs. Ook was er toen veel van Nars en ook wel het eea van Too faced en Make up studio maar wel een hoop van hetzelfde. 20x dezelfde oogschaduw bijvoorbeeld. Maar een andere keer kwam ik er en was er haast niets aan beauty 🙁 alleen douchespul bijvoorbeeld. Het is een gokje en ik zou er niet speciaal voor heen rijden maar het combineren met een dagje weg.

  • Lynn
   4 oktober 2018 / donderdag, 4 oktober 2018

   Hoi Lisa, toen ik in Londen woonde ging ik regelmatig naar de tk maxx en je kan er niet van opgaan dat ze iets hebben, zeker niet een bepaalde geur specifiek. Het is zeker leuk om zo nu en dan rond te snuffelen, soms is de kleding ook van vorige seizoenen.

 15. Lisa
  3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

  Leuk, ja zeker vaker! Woon zelf in Edinburgh en hier hebben we 2 TK Maxx, ga er vaak heen voor beauty, zonnebrillen, kleding, en woonspulletjes!

 16. Ilse
  3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

  Er zit ook een TK Maxx in Groningen! 🙂

  • Serena
   Auteur
   3 oktober 2018 / woensdag, 3 oktober 2018

   Ah, te gek! Ga ik er meteen even bij zetten, dankjewel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *