RIMMEL LONDON | FESTIVALGANGERS

Op maar liefst twee festivals waren ze aanwezig; Fierce Festival & Amsterdam Open Air. Het enthousiaste team van Rimmel London voorzagen de feestende festivalgangers van een make-up touch up of een vrolijk kleurtje nagellak uit de Colourfest lijn van Rita Ora. Na deze treatments kon je ook nog de photobooth induiken met je bestie en werd de foto uitgeprint. Op deze manier hield je er ook nog een leuke en blijvende herinnering aan over!

Tijdens Amsterdam Open Air maakte ook ik deel uit van het Rimmel London team. Ik was er samen met Nikkie (Tutorials) aan het werk en we hadden het ontzettend naar ons zin die dag! Ik ben superveel leuke meiden tegengekomen die ik een lekker kleurtje gaf met een bronzer en glanzende lippen met de Rita Ora gloss. Iedereen was superblij met de touch-ups, want uit ervaring weet ik dat je al dansend in de bloedhitte al snel je make-up eraf zweet. En om nou je toilettasje mee te nemen naar een festival.. niet zo handig. De Rimmel London stand bood dus echt uitkomst! Op deze manier kon je tussen het dansen en zweten je make-up even mooi laten bijwerken en eventueel een mooie bijpassende lak op je nagels laten lakken.

Het was echt te gek om te werken op een festival! Voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Prachtig weer, goede muziek, iedereen was in een feeststemming! Bovendien kwam ik leuke en lieve bezoekers van me tegen waarmee ik nog leuk heb staan kletsen.

Om een beetje een idee te geven van de Rimmel stand en de sfeer op het festival, hieronder een video van de dag op Amsterdam Open Air;

Ben je benieuwd naar de mooie lakjes uit de Rimmel Colourfest lijn van Rita Ora? Een tijdje geleden had ik een interview met Rita Ora in London, waar ik met haar sprak over haar samenwerking met Rimmel. Ook heb ik de lakjes gereviewed. Lees mijn review hier! De lakjes blijven wel tot 6 dagen zitten zonder te chippen, wat voor mij echt een record is! Ze dekken supergoed en zijn verkrijgbaar in vrolijke, zomerse kleurtjes. Zeker het proberen waard!

Ga jij nog festivals pakken deze zomer? En hoe maak jij je make-up festivalproof?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

18 Reacties

 1. 18 juli 2015 / zaterdag, 18 juli 2015

  Ik heb voor de zomer nog geen festivals op de planning alleen een feestje pakken in Hong Kong :)

 2. 17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Ik heb geen festivals op de planning.. but you’ll never know! Zag er erg gezellig uit, tof om op zo’n event te mogen werken!

 3. 17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Leuk idee Rimmel & festival! Het ziet er super gezellig uit. Mooie lakjes heeft de Rita Ora lijn.

 4. 17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Die lakjes wil ik ook wel eens proberen! En wat zou het leuk zijn om je tegen te komen op een festival! Al ben ik tijdens een festival wel zuinig met make-up dan! Liever wat minder make-up waarvan ik zeker weet dat het blijft zitten dan dat ik me zorgen moet maken over bijvoorbeeld een uitgelopen eyeliner ofzo.

 5. 17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Om heel eerlijk te zijn skip ik op kamp en bij dit soort evenementen mijn make up maar gewoon helemaal. Ik zweet, heb meer kans op irritatie van mijn contactlenzen wanneer ik wel make up draag, en een rood hoofd krijg ik uiteindelijk toch wel!
  Gewoon goed insmeren met zonnebrand en zo hard genieten dat ik geen highlighter nodig heb om te stralen ;)

 6. 17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Supercool, het lijkt me echt geweldig om jou en Nikki op een festival bij de Rimmelstand tegen te komen!

 7. Ellen
  17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Dag Serena,
  Ik heb even een vraag/opmerking die helemaal niks met dit artikel te maken heeft – sorry daarvoor. Maar onlangs heb ik met veel plezier het mama-artikel gelezen. Waar ik mee in de knoop zit, is leuke zwangerschapskleding vinden. Online bedoel ik, want ik woon in het buitenland en hier vind ik echt mijn smaak niet. Als je googelt, kom je vooral bij sites terecht die heel klassieke (en vaak dure) kleding verkopen.
  Misschien is het een ideetje om Nena en Hester ook over zwangerschapsmode iets te laten schrijven? Met tips voor (online) winkels? Ik wil niet opdringerig doen of zo, maar ik ben gewoon al even op zoek en dacht toen plots aan jou en je love for fashion, en het mama-artikel, en ik dacht: ‘wie niet waagt …’ ;)

  • 17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

   Asos heeft bijvoorbeeld ook een speciale zwangerschapscollectie. Misschien kan je daar wat bestellen?

   Liefs,
   Eline

   • Ellen
    17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

    Dat wist ik niet, bedankt voor de tip! Ik ben meteen eens gaan kijken en ze hebben best mooie dingen…

    • pelin
     17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

     Hm heeft toch ook hele leuke positiekleding ? C&a ook trouwens ..

 8. Syl
  17 juli 2015 / vrijdag, 17 juli 2015

  Ik heb zelf 2 lakjes uit die collectie. Waarvan *ahum* 3 dezelfde op voorraad. Ja ja “Bestival Blue” is echt een geweldige blauwe kleur met een soort lavendel ondertoon. Ik krijg zo veel complimenten over die kleur van vriendinnen en vreemden.
  De mintgroene kleur heb ik bescheiden 1x gekocht.

  • Serena
   Auteur
   18 juli 2015 / zaterdag, 18 juli 2015

   Heel slim om een mooie kleur in te slaan, Syl! En bewaar ze in je koelkast, dan gaan ze langer mee (schijnt!).

   • Syl
    20 juli 2015 / maandag, 20 juli 2015

    owja, goede tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *