Rimmel Apocalips Lip Lacquer

‘Wat een dramatische naam voor een lipproduct’ was mijn eerste gedachte toen ik hoorde over de Apocalips Lip Lacquers van Rimmel. Bij nader inzien is deze naam juist wel goed uitgekozen, want volgens Rimmel betekenen deze Lip Lacquers niet het einde van de wereld, maar wel het einde van kleur zoals je die tot nu toe kende. Dit nieuwe lipfenomeen zal alles wat je dacht te weten over beauty op de proef stellen. Aldus Rimmel.

Ik was benieuwd. De verpakking van deze lip lakjes ziet er in elk geval spectaculair uit. De dop heeft een wat rotsachtig uiterlijk en de huls heeft een mooie kleurverloop, van gitzwart naar de kleur van de inhoud. De lip lakjes bevatten 5,5 ml product.

De schuimapplicator heeft een ingebouwd microreservoir waardoor er voldoende product vanaf komt wat soepeltjes en gelijkmatig over mijn lippen verdeeld.

In Nederland hebben we 7 kleuren Lip Laquers:

 • 100 – Phenomenon – nude met een roze ondertoon
 • 101 – Celestial – donker oudroze
 • 303 – Apocaliptic – diep, donker fuchsiaroze
 • 400 – Big Bang – donkerrood
 • 501 – Stellar – rood met een oranje ondertoon
 • 601 – Light Year – bruin met een plum ondertoon
 • 701 – Stargazer – goud met gouden shimmers

Apocalips combineert de intense kleur van lippenstift met de prachtige glans van lipgloss in één product en jawel, daar zijn ze in geslaagd. De swatches hierboven zijn gezet met slechts één veeg en zoals je kunt zien schijnt de huid er niet doorheen. Het is intens gepigmenteerd, terwijl de glans vergelijkbaar is met die van een lipgloss.

Bovendien is de textuur niet plakkerig, maar wel lekker hydraterend voor de lippen. Het is geen long-lasting formule, maar desondanks blijft de kleur nog vrij lang op de lippen zitten. Je moet het eigenlijk zien als een vrij dikke, vloeibare lippenstift met heel veel glans.

Hieronder heb ik de kleuren voor jullie geswatched! Ik ben benieuwd welke kleur jullie mij het mooiste en minst mooi vinden staan.

StargazerPhenomenon
Light Year
Celestial
Apocaliptic
Stellar
Big Bang
De kleuren knallen echt van je lippen af, geweldig! Ik heb wel vaker intense lipgloss geprobeerd, bijvoorbeeld de Rouge Allure Extrait de Gloss van Chanel, maar die glansden toch minder hard. Bovendien hangt er aan Chanel natuurlijk een ander prijskaartje dan aan Rimmel. Deze bad boys kosten namelijk €10,99 en zijn verkrijgbaar bij bijna elke drogisterij.

Ik kan niets anders dan positief zijn over deze lipproducten. De kleuren zijn mooi intens, de glans is geweldig en de formule is hydraterend en droogt mijn lippen niet uit. De applicator werkt nauwkeurig (met de donkere kleuren moet ik wel even wat voorzichtiger zijn met aanbrengen) en het reservoir is ideaal want hierdoor hoef ik slechts eenmaal te dippen voor voldoende product.

Ik zag dat er in de UK andere kleuren beschikbaar zijn, zoals Galaxy (donkerroze), Luna (peach), Nova (knalroze!) en Nude Eclipse (nude zonder roze ondertoon) en die lijken mij ook erg mooi. Wie weet komen deze kleuren nog naar Nederland toe, en zo niet, dan heb ik weer een goede reden om London te bezoeken 😉

Rimmel Apocalips Lip Laquer kost €10,99 en is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen.

Wat vinden jullie er van? En welke kleuren staan mij het mooist/minst mooi volgens jullie?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

200 Reacties

 1. 8 augustus 2014 / vrijdag, 8 augustus 2014

  Leuk! Ik vind stargazer de mooiste

 2. Suus
  22 april 2014 / dinsdag, 22 april 2014

  Super pretty! Je haar zit er heel classy bij, staat je goed! Celastial is mijn favoriet.

 3. 29 december 2013 / zondag, 29 december 2013

  Galaxy en Nude Eclipse zijn inmiddels ook in België (dus ik neem aan ook in Nederland?) te verkrijgen 🙂
  Ik ben echter nog steeds aan het wachten op Luna, ik wil namelijk een kleur die ik gewoon dagelijks kan dragen, en zowel Phenomenon als Nude Eclipse staan mij niet echt (ik heb nog nooit een nude lipcolour gevonden waar ik echt mee sta).
  I ben een sucker voor peachy corals, dus ik wil Luna echt heel graag, hopen dat ie snel verkrijgbaar is !

 4. Noor
  19 mei 2013 / zondag, 19 mei 2013

  Ik heb Pehnomenon en die vind ik erg mooi! Vooral bij een heftige ooglook staat ie mooi! Ik zou er eigenlijk nog een aan willen schaffen omdat ik ze zó mooi vind… ik denk dat ik dan voor een knalkleurtje ga 😉

 5. 28 maart 2013 / donderdag, 28 maart 2013

  Ik moet zeggen, dat elke kleur jou eigenlijk geweldig staat (:

 6. liset
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  Ik houd het maar kort, super leuke actie en wat een prachtige kleuren, erg moeilijk om 1 te kiezen, maar dan ga ik toch voor: Celestial. May the best win!

 7. s
  2 maart 2013 / zaterdag, 2 maart 2013

  ik had er laatst 1 gekocht,
  die van phenomenon maar ik vind m echt stinken…
  kan dat aan mijn product liggen ofzo?

  • Maddy
   29 maart 2013 / vrijdag, 29 maart 2013

   Ik dacht dat dit aan mijn lag, maar heb net Stargazer gekocht en vind hem ook echt stinken! Zou hem zo de prullenbak ingooien door die geur.

  • Sunny
   10 mei 2014 / zaterdag, 10 mei 2014

   Same here; vandaag celestial gekocht na enig aarzelen omdat ik hem zo vies vond ruiken..
   Vroeg me ook af of er iets mis was, het ruikt als een te lang bewaarde gloss die je normaal gesproken meteen weg zou gooien.

   Toch gekocht omdat dit de gloss is die ik al jaren zocht, dekkend als een lipstick en glanzend, geen droge lippen of velletjes.

   Ik dacht even dat het kwam omdat ik al jaren lipgloss gebruik met of zonder lipstick eronder met een fruitsmaakje!

   Ik vind alle kleuren mooi staan bij Selena 🙂 alleen stellar wat minder maar die vind ik sowieso té fel misschien mooi bij een hele donkere huid?

 8. 2 maart 2013 / zaterdag, 2 maart 2013

  Ik vind het allemaal mooie kleuren, zat ook echt te twijfelen of ik er een zou halen, maargoed welke dan? ik vind die rode kleuren echt heel gaaf maar ben zo bang dat het mij niet staat! maargoed ik neem toch maar de gok ;p
  Voor mij dan toch Apocaliptic of Stellar. Ik ben er zelf nog niet helemaal uit maar dat zijn de 2 gaafste kleuren. en mijn best end of the world movie is dan toch I am legend met will smith. het gaat niet helemaal over dat de wereld vergaat maar eigenlijk is alles en iedereen verdwenen op de aarde en hij blijft dan over met zijn hond het is eigenlijk zo’n zielige film!!

 9. Denise
  1 maart 2013 / vrijdag, 1 maart 2013

  Ik zou graag Big bang hebben, min favo film is The Day After Tomorrow!

 10. Sigrid
  28 februari 2013 / donderdag, 28 februari 2013

  Light Year is een kleur die mij nóóit zou staan, maar die heel mooi naturel overkomt bij jou! Verder vind ik Apocaliptic en Big Bang er gewoon van jouw lippen afknallen, wauw! Net een of andere Oscarwinnares, haha! Ik ben goudblond met bruine ogen, welke kleur zou mij het beste staan?

 11. 24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik heb ook een review geschreven over de Apocalips! Weten wat ik er van vind? Check mijn blog!

 12. Hilde Goes
  20 februari 2013 / woensdag, 20 februari 2013

  Ik heb celestial gekocht en ik ben echt super tevreden een mooie rustige kleur maar toch bijzonder en hij is perfect te combineren met allerlei soorten kleding!

 13. Kirsten
  19 februari 2013 / dinsdag, 19 februari 2013

  Ik heb naar aanleiding van jouw artikel big bang en stargazer vandaag gekocht! Ze waren afgeprijsd bij de trekpleister 🙂 Ben reuzebenieuwd hoe goed ze blijven zitten!

 14. Eline
  18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

  Light Year is de minst mooie omdat jou huid daar net iets te donker voor is. De rest staat je erg mooi!

  • Eline
   18 februari 2013 / maandag, 18 februari 2013

   faal, ik bedoelde Phenomenon is het minst mooi. haha.
   ik dacht even dat de naam onder het plaatje de naam van de kleur was.

 15. Sasha
  17 februari 2013 / zondag, 17 februari 2013

  Celestial staat je super mooi!!

 16. Charlotte
  15 februari 2013 / vrijdag, 15 februari 2013

  Lightyear staat je echt het beste, heel natuurlijk. En die laatste rode is ook mooi 🙂

 17. Christie
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  I love the Apocaliptic! Wat een mooie kleur en wat staat ie je goed. Eigenlijk allemaal wel, maar deze knalt er echt uit!!

 18. Morganne
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Light year is super!
  Ik vind ze allemaal prachtig behalve Phenomenon

 19. Sheetal
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  Ik heb Stellar een prachtige rode kleur met een oranje ondertoon, staat jou ook echt prachtig. Ik ga Apocaliptic ook zeker aanschaffen. Prima pigment hebben ze he, je kan ze ook heel mooi opbouwen. Ik dep het soms heel licht met mijn vinger op mijn lippen dan lijkt het een soort matte lipstick.

 20. Selina
  14 februari 2013 / donderdag, 14 februari 2013

  light year is echt prachtig bij jou, heel classic!

 21. Genevieve
  13 februari 2013 / woensdag, 13 februari 2013

  Ze staan je allemaal super hoewel Phenomenon je wel minder leuk staat maar je kan het wel hebben

 22. Eline
  13 februari 2013 / woensdag, 13 februari 2013

  Ik vind celestial en lightyear heel mooi staan

 23. Yvet
  13 februari 2013 / woensdag, 13 februari 2013

  Ik vind phenomenon erg mooi, alleen vind m niet zó bijzonder om m te kopen! Ben zelf heel benieuwd naar Luna, zo jammer dat ie niet in NL is 🙁

 24. 13 februari 2013 / woensdag, 13 februari 2013

  Ik vind ze bijna allemaal echt heel erg mooi!

 25. Willemijn
  13 februari 2013 / woensdag, 13 februari 2013

  Light year vind ik het mooiste bij jou 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *