Recept: Tortellini de la Serena

Super easy! Super cheap! Super tasty!

Voor de liefhebbers heb ik mijn befaamde tortellini recept nu dan eindelijk op film vastgelegd. Tortellini de la Serena – it’s a classic! Het enige wat je nodig hebt is tortellini, hamreepjes en creme fraiche. Tomaten en (verse) kruiden zijn optioneel. De rest (peper, zout, olijfolie) is iets wat de meeste mensen toch wel standaard in huis hebben hoop ik. And the best part – weinig afwas! Ik maak alles lekker in 1 pan dus dat scheelt weer. Hee, je bent een luie indo of je bent het niet!

Watch, learn & enjoy!

Ik hoop dat jullie mijn kook-video leuk en leerzaam vonden en ik sta open voor suggesties voor een volgend filmpje! Wat willen jullie mij zien koken?

What’s Next?(survey software)

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

1 Reactie

  1. chantal
    4 februari 2013 / maandag, 4 februari 2013

    hooi Serena, hoe gaat het???
    met mij goed ik heb je tortellini gemaakt ik heb ervan genoten het was echt heerlijk.

    dikke x chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *