Ik word mama!!

Afgelopen woensdag vertelde ik jullie dat mijn moeder en ik naar Kerkrade (Limburg) zouden rijden om een kijkje te nemen bij een nestje British Shorthairs in de bijzondere kleur black golden shaded. Nou, dat hebben we gedaan. Op de heenweg zijn we dankzij de tomtom verkeerd gereden (daar bij Eindhoven waar ze zo aan het bouwen zijn) en kwamen we veel te laat aan. We hebben er maar liefst 3 uur over gedaan om daar te komen, en het begon ook nog te sneeuwen! Maar het was het allemaal waard. Onderstaande foto’s zijn door de cattery houdster gemaakt, op de ene foto zie je mij met Clarence (katertje) en mijn moeder met Coco (poesje). AIN’T THEY THE MOST CUTE FURY BASTARDS E-VAR?!?!

Gelukkig klikte het ook heel goed met de cattery houdster en haar man. Het zijn echt ontzettend lieve en warme mensen en je kon merken dat ze echt heel veel voor hun katten over hebben. Ze hebben ook een asielkat rondlopen (het zijn dus geen mensen die hun katten eruit willen werken omdat ze niet geschikt zijn voor de fok) en laatst waren ze helemaal naar Utrecht gereden omdat daar de beste dieren specialisten zitten op de faculteit Diergeneeskunde, een van hun poesjes had namelijk een ontstoken oogje. Dat gaf me dus een heel goed gevoel en dat gevoel was gelukkig wederzijds.

Dus met gepaste trots kan ik jullie dit heugelijke nieuws vertellen…

IK WORD MAMA!!

Over 3 weekjes al gaan we Coco en Clarence ophalen en vanaf dan ga ik supergoed voor ze zorgen (en heel veel knuffelen). Ik neem meteen een week vakantie op. Ze kunnen dan sneller aan me wennen en hoeven zich niet bang en alleen te voelen zo in een groot nieuw huis. En uh, ook is het handig omdat ik ze dan eventueel meteen uit de gordijnen kan trekken, haha! Anyways, ik ben super excited en kan echt niet wachten om ze hier thuis te hebben! Ik zal jullie wel doodgooien met foto’s en video’s van dit duo.

Trouwens, ik weet nu hoe dat zit met die namen. Het eerste nestje van een Cattery krijgt namen beginnend met een A, het tweede nestje namen beginnend met een B, etc. Dit is dus hun derde nestje, want de namen beginnen allemaal met een C. Hun broertje heet Cayenne (die is ook meer orange) en hun zusje heet Cleo.
Hieronder nog een foto van Coco toen ze jonger was, cute!! ^^

Ik wil jullie, mijn trouwe lieve lezeressen, bedanken voor alle medeleven, support en positieve gedachten. Ik vond jullie comments ontzettend fijn om te lezen en het heeft me zeker wel geholpen om uit dat dipje te komen en te blijven zoeken naar kittens. YOU GUYS ARE THE GREATEST!

ps. ik twijfel tussen hun gegeven namen (Coco en Clarence), of zelf namen verzinnen. Tot nu toe had ik Muffins voor het poesje en Mas (betekend goud in het bahasa indonesia) voor het katertje.

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

2 Reacties

 1. 4 december 2013 / woensdag, 4 december 2013

  Aah, wat waren ze cute!! En nu nog steeds, ik volg je blogje nu ongeveer een half jaar en jij hebt de leukste katten ever!

 2. Xinthia
  15 maart 2013 / vrijdag, 15 maart 2013

  Hee Serena!
  Mijn moeder en ik willen weer een kat na 4 jaar, en toen liet ik Coco en Clarence aan mijn moeder zien want ik vind ze zooooo leuk! Mijn moeder is er nu ook helemaal weg van. We gingen dus ook op zoek op internet naar fokkers alleen we kwamen vooral blouwe (grijs) britse korthaar tegen. Mijn vraag is dus of deze cattery houder misschien een site heeft. 🙂

  Dikke knuffel aan Coco en Clarence!
  Groetjes Xinthia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *