Primark festival & glitter make-up

Good morning! In Brighton heb ik heel veel leuke, nieuwe beautyproducten geshopt bij de Primark, en van de week ontving ik een box met nóg meer make-up producten, dus het leek me leuk om jullie alles te laten zien in een video. Het is wel een hele lange video geworden aangezien het om maar liefst 26 (!) items gaat, dus schenk een kopje thee voor jezelf in, maak je ontbijt, en ga er lekker voor zitten!

Wat vinden jullie van de nieuwe make-up van Primark? Het is lekker veel glitter & holographic met een flinke dosis unicorn & mermaid vibes. Perfect voor festivals! Zou jij het dragen?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

12 Reacties

 1. 29 juni 2017 / donderdag, 29 juni 2017

  De Primark heeft leuke glittertjes maar als je een echte festival look wilt creëren, heb je grotere flakes nodig.

  nomadicsparkle.nl heeft een groot aanbod aan cosmetische chunky glitter! Neem een kijkje 😉

  Wil je een test pakketje ontvangen Serena?

  Groetjes,
  Nomadic Sparkle

 2. Anne
  29 juni 2017 / donderdag, 29 juni 2017

  Hier hadden ze een halfjaar eerder mee moeten komen. Ik maar zoeken naar mooie pastel glitters voor bij m’n Unicorn carnavalsoutfit ?

 3. 26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Haha Superleuk filmpje, maar ik ven er toch te ‘Nederlands’ voor denk ik ??
  Ik vond die lipstick best goed staan trouwens en werd er heel nieuwsgierig van! Denk dat ik die wel even ga scoren ☺️

 4. Fje
  26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Holographic make up? Naahhh de Holo Queen zou dit zeer teleurstellend vinden.

 5. Hopper
  26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Ik vind het geluid echt heel erg slecht. Ik heb daarom de video ook niet afgekeken. Het ligt niet aan mijn telefoon of de laptop. Ik had bij beide het geluid vol aan staan.

 6. Ness
  25 juni 2017 / zondag, 25 juni 2017

  Heel mooi! Ideaal voor een dagje Tomorrowland! Misschien toch maar eens naar Primark rijden 🙂

 7. 25 juni 2017 / zondag, 25 juni 2017

  Ik heb dit pakketje ook ontvangen van de PR bureau en ik ben er zooo blij mee! Ik moet nog een look mee maken maar de Glitter Eye Cream Palette is echt een must have <3 wauw wat is die geweldig en wat blijven de glitters toch goed zitten. Ik was nogal bang dat de glitters los zouden laten en misschien in mijn ogen terecht zouden komen, maar dat is gelukkig niet het geval. Waar ik ook nog naar benieuwd ben zijn de glitters die je speciaal op je haarlijn kan uitsmeren. Ik zie op FB allerlei soorten filmpjes ervan, hoe gaaf is dat! Ten slotte vind ik de losse glitters die je op je wangen kan aanbrengen ook super leuk. Ik ga er zeker nog mee spelen en een review/makeup van plaatsen!

 8. 25 juni 2017 / zondag, 25 juni 2017

  Wat een toffe producten! Lijken me erg leuk om mee te spelen bij make-up looks 🙂

 9. 25 juni 2017 / zondag, 25 juni 2017

  Ik vind het wel tof! Wel alleen voor festivals, hihi!

 10. Debby
  25 juni 2017 / zondag, 25 juni 2017

  Heftig haha! erg leuk om te zien dat wel! Zeker voor festivals.. ik vroeg me af, heb je je haren geverfd? Het lijkt alsof er een kastanje gloed boven op je hoofd te zien is.. of ligt dat aan het licht? :). Persoonlijk vind ik je mooier met een niet metallic lipstick haha maar t is niet lelijk!

 11. 25 juni 2017 / zondag, 25 juni 2017

  ik vind het er allemaal wel echt super leuk en vrolijk uit zien 😀 dat glitter palette is wel wat voor mij!

 12. 25 juni 2017 / zondag, 25 juni 2017

  Ik vind het echt gave producten allemaal! Ik zou het alleen maar dragen naar een festival want dan is het wel leuk om eens uit te pakken met glitters en metallics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *