Vlog | ik mocht €500 beauty shoptegoed weggeven

dit is een samenwerking – 

Happy monday, iedereen! Vorig weekend was ik uitgenodigd in het vernieuwde winkelcentrum Hilvertshof in Hilversum. Het winkelcentrum heeft een prachtige, luxueuze uitstraling gekregen en deed me heel erg denken aan een Amerikaanse shopping mall. Ik mocht maar liefst €500 beauty shoptegoed weggeven, maar daar moest uiteraard wel flink om gestreden worden in de HiBallr machine! Benieuwd hoe mijn dag is verlopen? Bekijk het hieronder!

Wow, wat een mazzelaar die Youssra hè? Het was echt een hele leuke dag en we hebben die middag heerlijk geshopt in de Ici Paris, waar ze geurtjes, wenkbrauwpoeder en een nieuwe foundation voor zichzelf heeft geshopt. Ze dacht ook aan haar vader, waarvoor ze een geurtje uitkoos, en aan haar moeder, waarvoor ze een heerlijke dagcrème uitkoos. Ook haar beste vriendin en nichtje haakte bij ons aan, waar ze de helft van haar tegoed aan gaf. Lief toch? Na de parfumerie zijn we nog heel even de KIKO in gedoken, waar we het restant van het tegoed hebben uitgegeven aan highlighters, mascara, een mooie blush en nog veel meer make-up.

Ik zag dat Youssra met volle teugen genoot van deze verwennerij en we hebben het heel gezellig gehad, we hebben lekker gekletst en ik heb haar tussendoor natuurlijk ook nog wat goede beautytips gegeven. Tussen het shoppen door ben ik ook met ontzettend veel lieve jongens en meiden op de foto gegaan en dat was zo leuk, ik krijg daar echt veel positieve energie van. Het was echt een topdaggie!

fotografie: Presstigieux

Mocht je in de buurt van Hilversum wonen, winkelcentrum Hilvertshof is zeker de moeite waard om even doorheen te wandelen. Vooral beautylovers kunnen hier hun hart ophalen, want er zit een Ici Paris XL, een KIKO en natuurlijk kun je ook budgetproof make-up shoppen bij Kruidvat en Primark. Ook is er een nagelsalon en een kapsalon te vinden. Ik ben vooral heel blij met de Primark, want dit is voor mij, vanuit Houten, het dichtstbijzijnde filiaal.

Wat zou jij kopen van €500 beauty shoptegoed?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

8 Reacties

 1. Souma
  28 juni 2017 / woensdag, 28 juni 2017

  Hoi Serena

  Super leuke video, lijkt me geweldig om te shoppen voor 500 euro. Ik zou alleen graag willen weten welk product ze voor haar wenkbrauwen heeft gebruikt omdat ik op zoek ben naar een goed wenkbrauwproduct en nu Anastasia wenkbrauw gel gebruik, maar toch liever poeder heb

 2. 26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Oh wat ontzettend leuk zeg!!!!

 3. Kelly
  26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Leuk filmpje! En een super leuke prijs om te winnen lijkt me 🙂 Volgens mij is alleen je concealer een beetje een mis match, hij is wat te geel onder je ogen.

 4. 26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Wat super tof om 500 euro beauty shop tegoed te winnen! Ik zou dan mooie high end make-up inslaan en een lekker luchtje kopen.

 5. 26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Van harte Youssra! Ik ben stiekem echt stikjaloers, haha!

 6. Mar
  26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Wat ontzettend lief van die meid zeg! Het shoptegoed is dus goed terecht gekomen 🙂

 7. Diana
  26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Superleuk voor Youssra!
  Lijkt me echt grappig zo’n machine, leuk voor andere feestjes denk ik 🙂

 8. 26 juni 2017 / maandag, 26 juni 2017

  Ik bekijk het filmpje na werk, maar aan de foto’s en tekst te zien was het een geslaagde dag! Super leuk om zo iets te winnen en wat mag zij van geluk spreken dat ze zo’n mooi bedrag mag uitgeven samen met jou! Ook heel leuk en sympathiek van haar dat ze het geld niet alleen aan zichzelf heeft besteed, het bedrag is dus aan de juiste persoon besteed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *