Pink & Green eyelook

Het blijft altijd een uitdaging om op Makeup Monday een nieuwe kleurencombinatie te zoeken waarvan je van te voren niet had gedacht dat deze kleuren mooi zouden staan bij elkaar. Vaak pak ik gewoon al mijn palettes bij elkaar en begin ik wat te swatchen en dan ineens doe ik een paar kleurtjes bij elkaar die verrassend mooi staan. Vandaag een Pink & Green eyelook, een look met heel zacht babyroze in combinatie met mosgroen.

pink green eyelook-01 Ik begin de look met een gereinigd ooglid met nog een klein restje laagje mascara. I KNOW, SHOCKER! Ik had mijn ogen niet gereinigd voor het slapen gaan. Shame on me! Maar goed. We gaan door.

pink green eyelook-02 Op mijn bewegend ooglid breng ik een dun laagje aan met een Artdeco long-lasting eyeshadow stick, die ik snel een beetje uitveeg met mijn vingertoppen. Dit is kleur nummer 08, een hele zachte pastelroze kleur.

pink green eyelook-03 Met een fluffy blending brush breng ik een mosgroene kleur (Bender – Urban Decay) aan bij de buitenkant van mijn arcadeboog.

pink green eyelook-04 Na het blenden ziet het er ongeveer zo uit.

pink green eyelook-05 Om het iets frisser te maken en het groen te accentueren blend ik er een iets lichtere kleur groen bij. Dit blend ik ook in de arcadeboog, naar de wenkbrauwen toe. Ik gebruik hier de kleur Jealous van Urban Decay.

pink green eyelook-06 Met een groen oogpotlood, deze is van Superlooks in de kleur 12, teken ik een lijn onder mijn ogen.

pink green eyelook-07 Met een pencil brush neem ik wat van de kleur Bender en hiermee veeg ik onder mijn ogen, over de groene potloodlijn heen, voor wat meer definitie.

pink green eyelook-08 Met de Artdeco eyeliner teken ik een dunne, strakke winged eyeliner. Met de Artdeco Angel Wings mascara breng ik nog een extra laagje mascara aan. De look is finished!

Eindresultaat;

pink green eyelook-09 pink green eyelook-10 pink green eyelook-12 pink green eyelook-11 Hieronder combineer ik deze zachte, frisse ooglook met Yves Saint Laurent Babydoll Kiss & Blush nr. 9 op mijn lippen. Op de rest van mijn gezicht het gebruikelijke; Bobbi Brown shimmer bricks in bronze, Guerlain Eyebrow poeder en Armani Luminous Silk foundation.

pink green eyelook-13 pink green eyelook-14 pink green eyelook-15Wie had ooit gedacht dat mosgroen prachtig staat bij pastelroze? Ik niet, maar ik ben blij dat ik het heb geprobeerd want ik vind dit een prachtige, frisse eyelook. Het staat heel helder en stralend. Ik vind het mooi dat het roze van mijn eyelook terugkomt in de kleur van mijn lippen, en groen staat bovendien erg mooi bij bruine kijkers. Mission accomplished!

Wat vinden jullie van deze aparte kleurencombinatie? En welke (aparte) kleurencombo zou je graag terugzien in een look?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

82 Reacties

 1. Loes
  5 juni 2014 / donderdag, 5 juni 2014

  Waauw serena wat straal je toch altijd op je fotos.. Ik weet niet of het gewoon bewerkt is of je echt zo straalt haha! Iniedergeval mooi.
  En je huid is prachtig, heb je tips hoe je je huid zo zuiver en stralen houd?

  Liefs,
  Loes

 2. Charlotte
  5 juni 2014 / donderdag, 5 juni 2014

  Ik gebruik deze combinatie dagelijks 🙂 Mooi gedaan!

 3. Missy
  5 juni 2014 / donderdag, 5 juni 2014

  Ik weet dat je gek bent op je shimmer bricks, maar hier vind ik ze niet zo mooi bij staan.
  Voor de rest wel een supermooie look! Maar denk met een iets rozigere blush dat het nog mooier was geweest 🙂

  • Serena
   Auteur
   5 juni 2014 / donderdag, 5 juni 2014

   Dat leek me juist weer iets te roze allemaal, zeker omdat mijn lipstick ook roze is. Maar smaken verschillen!

 4. 5 juni 2014 / donderdag, 5 juni 2014

  Wat een mooie look, de kleuren combineren prachtig!

 5. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Oooh, heel mooi! Ga ik morgen eens proberen 🙂

 6. Heleen
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Het staat je echt onwijs goed!!

 7. Josefine
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Heel mooi Serena! Zeker als je het als totaalplaatje ziet. Je ogen stralen 🙂

 8. Karin
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Mooie look, en wat is je wing perfect aangebracht! Heb je daar misschien nog tips voor? Ik heb nu zelf de vloeibare eyelinerpen van Essence liggen, maar daar gaat het niet goed mee; een te dikke lijn omdat ik (voor mijn gevoel) teveel kracht moet zetten. Verkeerd merk? Of doe ik iets fout?

  groetjes, Karin

 9. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Mooie ooglook! En wat zit je eyeliner weer perfect, ben ik echt jaloers op!

 10. Samia
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  I loooooooooooove it!

 11. Anna
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Bijzonder leuk! Leuk dat je blijft experimenteren met verschillende (oog)looks! Hoort echt bij een beautyblogger vind ik.

 12. Faat
  3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Wat mooi!

 13. 3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

  Wauw Sereen, wat ben je toch altijd creatief met je ooglooks. Ook deze keer weer erg mooi!

 14. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Mooie combinatie, staat wel zomers dat groen!

 15. suus
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Heel mooi! Goed dat je er geen roze blush bij gedaan hebt, denk dat dat te zacht zou worden. Dit staat er goed.bij

 16. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Wauw, ik vind deze combinatie heel mooi! De kleuren samen doen me een beetje aan een snoepje denken, maar ik weet niet welke. Arghh!

  • Serena
   Auteur
   3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

   Je had zo’n zak met van die witte snoepjes in van die gekleurde papiertjes, zat ook veel roze en donkergroen bij. Die?

 17. Lara
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Hi Serena is het de Artdeco Eye Designer Refill in Rosy Starling 09? Ik probeer de kleur 08 te vinden maar zie hem nergens!

  • Serena
   Auteur
   3 juni 2014 / dinsdag, 3 juni 2014

   Nee, het is een nieuwe waterproof stick. Denk dat ie dan misschien nog in de winkels aangevuld moet worden?

 18. Annika
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Wat een leuke kleurencombinatie! Het doet me aan iets denken, maar ik weet niet wat…
  Maarja, zoals altijd weer, een prachtige look! Heel subtiel, maar toch heel mooi!

 19. 2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Hallo, iedereen weet toch dat groen en roze übercool bij elkaar staan? Denk eens aan Doe Maar!

 20. Cherrylyn
  2 juni 2014 / maandag, 2 juni 2014

  Woouuww!! Je winged eyeliner is PERFECTIE!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *