Paul & Joe Cat Lipstick (hij is nu kapot)

Ja, jullie lezen het goed! IK KAN WEL JANKEN! Ik was nét klaar met foto’s maken, toen hij langzaam van de dop rolde, richting de grond. Ik zag het echt gebeuren in slow motion. Ik stond op mijn stoel en ik zag hem rollen en ik kon er niets aan doen. Ik was te laat met tegenhouden of opvangen. Er ontsnapte me een klein gilletje. “NEEEEEE!”

paul joe kitty lipstick swatches_ - 2Ik wilde al ZO lang een befaamde Paul & Joe katten lipstick in mijn bezit, nu heb ik er één, laat ik hem vallen! Hij ligt niet in duizend stukjes ofzo, maar er zit wel een flinke deuk in. Arghhhh zo zonde! So sad.

paul joe kitty lipstick swatches_ - 1Human, why u so stupid?

Nou ja, ik heb er in elk geval nog mooie foto’s van kunnen maken waar ik van kan genieten. En ik hoop dat jullie er ook van genieten! Enne, nu er een deuk in het kattenkopje zit, kan ik de lipstick in elk geval wél gewoon gebruiken. Dat is dan weer leuk. Hopelijk scoor ik een nieuw of een ander exemplaar in Tokyo.

Moraal van vandaag: probeer altijd ergens het positieve van in te zien. En er zijn ergere dingen in de wereld dan een deuk in een lipstick 😉

paul & joe cat lipstick_ - 5 paul & joe cat lipstick_ - 3 paul & joe cat lipstick_ - 4 paul & joe cat lipstick_ - 1 paul & joe cat lipstick_ - 2Is het geen schatje? Als je de lipstick omhoog draait is het net alsof het katje ‘kiekeboe’ met je speelt! <3

paul joe kitty lipstick swatches_ - 5 paul joe kitty lipstick swatches_ - 4 paul joe kitty lipstick swatches_ - 3Deze  Cat Lipstick van Paul & Joe is momenteel verkrijgbaar in 2 kleuren; Russian Blue (een soort lichtgrijs) en Persian Pink (dat is deze, een zuurstokroze tintje). Het is een limited edition, dus als je net zo verliefd bent op dit pareltje als ik, wacht dan niet te lang met bestellen!

De lipstick is een refill (je moet er een aparte huls bij kopen) en kost €15,80. Je hebt hele leuke kartonnen hulzen met een kleurrijk printje, maar zelf koos ik voor een wat steviger, romantischer exemplaar. Deze huls kostte €5,60. In totaal was ik dus €21,40 kwijt. Ik heb mijn Paul & Joe Kitty lipstick besteld via Beautybay.com, een betrouwbare, EU webshop. Maar mocht je nog een bestelling bij Asos willen doen, ook daar zag ik hem nog te koop. Tippie van mij!

Hebben jullie wel eens iets kapot laten vallen waar je ontzettend van baalde? Deel het graag in de comments, want gedeelde smart is halve smart, hahaha!

PS. de video van vandaag heb ik helaas moeten doorschuiven naar morgen. Hij staat ingepland om 10u ‘s ochtends en het is een rondleiding door mijn inloopkast!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

56 Reacties

  1. rozelover
    1 februari 2017 / woensdag, 1 februari 2017

    Jammer dat hij weer zo melkachtig is. Wat is dat met de lippenstiften van tegenwoordig? Je hebt alleen nog donkerblauwe of melkachtige lippenstiften pfff. Ik wil gewoon een diep roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *