Outfit: I Guess Aztec?

Laatst was ik in New York voor een persreis waar ik broeken heb gepast van het merk Guess. Guess is een Amerikaans merk met een beetje die sexy bombshell style, dus ik liep deze winkels eigenlijk altijd wel voorbij omdat het niet echt mijn style is. Toch heb ik wat broeken van ze geprobeerd en ik moet zeggen, ik ben helemaal om. Het was zo’n heerlijk broekje! De pasvorm was perfect, hij zat lekker soepel en zacht en ik wilde hem bijna niet meer uittrekken! Uiteindelijk heb ik de broek niet gekocht, maar terug in Nederland had ik natuurlijk spijt.

Ik ging op zoek naar Nederlandse verkooppunten van Guess broeken. Nu ik mijn maat wist kon ik natuurlijk gemakkelijk online bestellen! Ik vond de webshop Uniq Kleding. Naast Guess verkopen ze ook andere luxe merken zoals Pepe Jeans en Miss Sixty.

Bij Uniq Fashion bestelde ik een mooie zwarte tregging (samenvoeding van trouser/legging) met imitatielederen vlakken. Deze broek heeft gewoon een rits en knoopje, maar hij zit wel zo lekker strak als een legging. Hij sluit mooi aan en ik draag hem eigenlijk gewoon als broek (dat wil zeggen, ik vind niet dat ik per se iets over mijn billen hoef te dragen).

De broek combineer ik met een fluffy Aztec trui van BlackFashionStore.com en pistol boots. Deze zwart/witte outfit is eigenlijk heel eenvoudig, maar niet saai, want de Aztec print en de imitatielederen vlakken maken de outfit wat spannender. Ik vind het een stoere, winterse outfit.

What I’m wearing;

 • Guess Octavia Pant (gesponsord)
 • Sweater Fluffy Aztec
 • Lederen Pistol Boots van Miss Selfridge
 • Zilverkleurige oorbellen van H&M
Mocht je bij Uniq Kleding willen bestellen dan kunnen jullie gebruik maken van de kortingscode beautylab10 voor 10% korting. Deze kortingscode is geldig t/m 31 december 2012.

Wat vinden jullie van van mijn zwart/witte outfit? Draag je zelf ook vaak zwart en/of wit of kies je toch liever voor kleur?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

108 Reacties

 1. Lisa
  3 december 2012 / maandag, 3 december 2012

  Ik vind een tregging nooit heel erg flatterend als je er iets korts op draagt. De trui vind ik daarentegen wel erg leuk! Zwart combineer ik bijna nooit met wit. Ik kies liever voor wat meer kleur! Vandaag toevallig zwart met mint aan!

 2. 1 december 2012 / zaterdag, 1 december 2012

  Die trui is echt super leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *