Ochtend Routine + handige make-up hacks

Goedemorgen! In samenwerking met Max Factor heb ik een leuke Ochtend Routine video opgenomen, waarin ik jullie laat zien hoe ik momenteel mijn dag opstart en mezelf klaarmaak voor een thuiswerkdagje. Ook deel ik meteen een aantal handige beauty hacks en -tips met jullie die ik regelmatig toepas, en die je make-up routine in de ochtend nét even iets gemakkelijker maken.

Bekijk hieronder mijn Ochtend Routine video;

In de video zagen jullie een aantal Max Factor producten voorbij komen, die ik hieronder nog eventjes extra wil toelichten.

Miracle Match Foundation – €16,99
Max Factor makeup - 1In de video gebruik ik de Miracle Match foundation van Max Factor. Ik vind het een fijne foundation omdat er allereerst een breed scala aan tinten beschikbaar is, van vrij licht naar vrij donker en met zowel een koele als warme ondertoon. Op deze manier is het gemakkelijk om een goede match te vinden. Mijn perfecte match is de kleur 77 Soft Honey.

miracle match foundationDeze foundation heeft een heerlijke, romige textuur.  Het geeft mijn huid een medium tot sterke dekking die goed op te bouwen is, en ziet er toch mooi en transparant uit (geen cake effect), terwijl het de huid ook verzorgt met hydraterende ingrediënten. Daarnaast matteert hij lichtjes, wat zorgt voor een mooier, egaler effect zonder de natuurlijke glow te verliezen.

Ik gebruik hem nu een tijdje en ben er écht goed over te spreken. Wat ik vooral fijn vind is dat ik er in de loop van de dag ook niet van ga glimmen.

Smokey Eye Drama Kits – €14,99
wenkbrauwpoederDit zijn echt hele handige, compacte kitjes waar je alle kanten mee op kunt! Zo gebruik ik de matte donkerbruine oogschaduw als wenkbrauwpoeder (de kleur uit het Sumptuous Golds palette is voor mij de perfecte match).

highlighterEn de gouden shimmery oogschaduw als highlighter voor over het gehele gezicht (jukbeenderen, cupidoboog, neusbrug). Deze highlighter is werkelijk prachtig en geeft je huid die zeer gewilde, warme gouden glow. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een mooie highlighter, kijk dan gewoon eens tussen je oogschaduwpaletten of schaf dit multifunctionele kitje aan!

eyelook day to nightHet geheim van de Smokey Eye Drama Kits is dat je met slechts 1 kit eindeloos kunt variëren. Niet alleen is dit kitje ook te gebruiken als highlighter en wenkbrauwpoeder, maar je kunt er zowel natuurlijke everyday eyelooks mee maken als zwoelere avondlooks. En dat kan al heel simpel door gewoon de donkerste kleur wat zwaarder aan te zetten in de arcadeboog en deze ook lekker smokey onder de ogen te blenden. “Take it from the day to night”.

Voluptuous False Lash Effect Mascara – €17,99
Max Factor makeup - 2Dit is een gloednieuwe mascara die nog maar een paar weken in de winkels ligt en een revolutionair borsteltje heeft!

Max Factor makeup - 3Zoals je kunt zien heeft de borstel een spiraalvom en bestaat het uit allemaal vinnetjes en borstelhaartjes. Hierdoor wordt elk wimperhaartje goed voorzien van een laagje mascara (niet te veel en niet te weinig), terwijl het de wimpers ook mooi separeert en vooral omhoog duwt zodat mijn wimpers gelift worden.

Voluptuous False Lash Effect MascaraIk vind het resultaat erg natuurlijk (niet clumpy) maar toch voorziet het mijn fijne wimpertjes van meer volume en verlenging.

Lipfinity Lip Colour – €16,99
Max Factor makeup - 4Dit zijn één van mijn favoriete lipproducten omdat ze allereerst superlang op mijn lippen blijven zitten. Daarnaast is het kleurpigment onwijs intens en dekken ze dus heel erg goed.

Max Factor makeup - 5En wat ik ook prettig vind is dat er zoveel kleuren beschikbaar zijn, van nude tot taupe (Kylie Jenner Lips!) naar feestelijk rood. Hierboven zien jullie de kleuren die ik momenteel het meest gebruik.

Max Factor voorjaarslook - 7Lipfinity komt in een kitje met een balsem erbij, die ik expres niet aanbreng zodat het effect juist mooi mat blijft. Ik ben dol op matte lippen en liquid lipsticks met een matte finish zijn nu ook helemaal hot & happening. Hierboven draag ik de kleur Spiritual.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn Ochtend Routine te zien en dat jullie wat hebben gehad aan mijn make-up hacks en -tips!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

34 Reacties

 1. Amelie
  8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

  Begrijp ik het goed dat jouw katten bij jou in bed slapen? Brrrr niet echt fris lijkt me.
  Wij hadden vroeger ook katten thuis maar de slaapkamers waren verboden terrein voor de katten.

  • me
   8 maart 2016 / dinsdag, 8 maart 2016

   Ik wist gewoon dat deze opmerking zou komen hahaha.

 2. mer
  7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  ik wou even zeggen dat die lipgloss en foundation veel goedkoper bij de action . Die lipgloss is echt iets van 2euro ofso daar

 3. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Wat een leuke video! De zwarte Timberlands heb ik nu ook, nadat ik ze een tijd geleden bij jou op snapchat? zag. Ik heb er echt lang naar gezocht en ben er zo blij mee.

 4. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  wat een heerlijke uitgebreide video, ik heb weer genoten. liefs soraya

 5. A
  7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  WoW wat een enorm uitgebreide review zg,wat goed! Goed artikel, thanks!

 6. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Leuke video! Dat lijntje tegen je wimperrand zetten heb ik al eerder bij je gezien en doe ik ook regelmatig omdat een winged line bij mij echt niet staat door mijn wat hangende oogleden

 7. 7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

  Superleuke video om te kijken tijdens het klaarmaken ‘s ochtends =D

 8. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Mooie look! Ik hou ontzettend van die golden glow, maar denk dat het mooier staat op een mooie tan huid zoals die van jou ipv mijn spierwitte hoofd…

  • Serena
   Auteur
   7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

   Hangt een beetje van je ondertoon af, als je vrij wit bent en roze bent qua ondertoon, kan een zilveren of een rozeachtige highlighter inderdaad iets mooier staan. Maar als je ook een gele/warme ondertoon hebt, kun je ook als heel blank persoon goud goed hebben hoor!

 9. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Fijne routine heb je! Wat handig dat oogschaduw kitje! Mooie look heb je ermee gemaakt, vind je haar ook heel leuk gedaan met de stijltang!

 10. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Heel leuk filmpje weer. Die lipfinity lijkt mij ook wel fijn vooral is een mooie nude kleur.

 11. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Ik vond het een erg leuke video ! Mooie look ook!

 12. Syl
  6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Draag je in deze video de push-up skinny jeans van Berschka?

  • Serena
   Auteur
   7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

   Ja! Wat goed gezien! Alleen zit hij niet strak genoeg bij mij voor dat echte push-upp effect, helaas. Ondanks dat toch een fijn broekie.

 13. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  love je ooglook, super pretty en draagbaar!

 14. Stephanie
  6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Hoi Serena. Leuke video weer! Je legt altijd alles heel goed uit. Gebruik je trouwens als dagverzorging nog steeds la roche posay of niet meer?

  En ik moest trouwens lachen om je uitspraak in je video toen je klaar was met make-uppen. Je zei: nou, mijn hoofd zit er op ;-). Alsof die zonder make-up ergens anders ligt ofzo hahaha

  • Serena
   Auteur
   7 maart 2016 / maandag, 7 maart 2016

   hi Stephanie, ja ik gebruik nog steeds Effaclar +, maar iets minder omdat ik deze creme met vitamine C aan het testen ben!

 15. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Super leuke video! Ook ontzettend leuk dat je wat beauty hacks hebt laten zien. Ik gebruik zelf ook weleens een matte oogschaduw uit een oogschaduwpalette om mijn wenkbrauwen mee in te kleuren. Werkt prima als je een kleur hebt die goed bij je eigen kleur past! 🙂

 16. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Hele fijne video! Ik ben ‘s ochtends eigelijk altijd gehaast dus helaas ziet mijn ochtendroutine er iets anders uit :p
  xx

 17. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Fijne video! De Smokey Eye Drama Kit lijken mij handig in gebruikt en de kleuren zijn mooi 🙂

 18. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Als ik mezelf klaar maak als ik een dagje vrij ben/ thuiswerk voor mijn blog dan vind ik het ook fijn om mezelf klaar te maken. Fijne routine heb je!

 19. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Moet het filmpje nog even kijken maar de producten en de foto’s zien er zo goed uit! Wat staat het je toch allemaal ook mooi 😀

 20. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Handig dat oogschaduwkitje, want alle kleurtjes zou ik precies zo kunnen gebruiken :). Ook de lipfinity kleurtjes zijn prachtig, ik ben gek op die bruine/mauve tinten, dus daar ga ik even naar kijken. En het resultaat mag er zijn Serena, je ziet er prachtig uit!

 21. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Mooie look heb je gemaakt!! Ik ga nu even je filmpje bekijken want ik lig nog in bed 🙂

 22. Nour laila
  6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Hey Serena,

  Wat vindt jij van witte thee. Is het echt gezond en
  krijg je er echt minder rimpels van etc. Zelfs zeggen ze dat het je bloeddruk verlaagt.

  Alvast bedankt.

 23. José
  6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Wat een gaaf leren jasje heb je aan! Mag ik vragen van welk merk het is enof waar je ‘m vandaan hebt? Ben al eeuwen op zoek naar een mooi bikerjack.

  • Serena
   Auteur
   6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

   Hi José,
   Deze is van nepleer en van Loavies.com, ben er erg blij mee! Wil je er eentje van echt leer kijk dan eens bij het merk Goosecraft. Good luck!

   • Kayleigh
    6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

    Heb Goosecraft nog over kunnen halen om een beautylab jasje uit te brengen? ☺️

    En welke kleur Guerlain bronzer gebruik je?

 24. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  De mascara klinkt goed, die ga ik misschien wel proberen. En wat heb jij toch mooie wenkbrauwen eh.

 25. 6 maart 2016 / zondag, 6 maart 2016

  Hele leuke ochtend routine. Ik ben zelf al een tijdje benieuwd naar de foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *