Nivea Q10plus – eerste indruk van de testpersonen

Vorige week konden jullie in dit artikel lezen wat mijn eerste indruk was van de Nivea Q10plus producten die ik aan het uitproberen ben, maar jullie zijn vast ook heel benieuwd wat de testpersonen er van vinden! Vandaag delen ze hun eerste indruk met jullie!

nivea q10plus_ - 4Inmiddels ben ik mijn Nivea Q10plus producten ook al een tijdje aan het testen. Mijn eerste indruk van deze producten lees je hier. Ik ben inmiddels overgestapt van de dagcrème naar de serum pearls, omdat de dagcrème – zoals enkele dames hieronder ook al aangeven – toch echt te vol is voor mijn gemengd tot vette huid. Gelukkig heeft NIVEA ook een Q10 crème voor een gemengde, wat meer vettige huid, dus waarschijnlijk zal die variant beter aansluiten bij mijn huidtype. De NIVEA serum pearls bevallen mij trouwens supergoed! Tijdens het verdelen over de huid wrijf je de pareltjes stuk en ze lijken eerst wat korrelig, maar als je even doorwrijft trekt alles juist heel goed in de huid.

nivea pearls - 1Zie ik verschil in fijne lijntjes? Mijn fijne lijntjes zitten vooral rondom mijn ogen, en ik merk daar toch wel een subtiel verschil. Ze zijn niet geheel verdwenen, ik ben ook pas een paar weken bezig natuurlijk, maar dit geeft in elk geval goede hoop dat Q10 op papier net zo goed werkt als in de praktijk! Mijn huid lijkt over het algemeen ook wat stralender, egaler en ‘voller’. Het ziet er gewoon gezond en mooi uit. Ben erg tevreden met het resultaat!

De body lotion vind ik ook nog steeds heerlijk. Ik heb helemaal niet ervaren dat hij langzaam intrekt, ik vind hem juist supersnel intrekken! En je hebt ook slechts een klein beetje nodig want hij verdeelt prettig en gemakkelijk over de huid. Ik ben de laatste tijd veel in de zon geweest en ik merk echt dat dit zijn tol eist op mijn benen. Ze zijn droog en ik zie letterlijk barstjes zitten, het lijkt wel de Sahara! Dit heb ik nooit eerder gehad, zo zie je maar weer, je huid veranderd écht en zeker als je ouder wordt. Reality check! Ik heb dus lekker veel gesmeerd de afgelopen dagen en dat heeft goed geholpen. Ik vind het echt heerlijk spul en de geur is ook lekker zacht.

Zijn mijn benen ook steviger geworden? Nou, ik ben niet superstrak (sporten, wat is dat?), maar ik heb ook weer geen loshangend vel. Dus ik vind het moeilijk om hier een uitspraak over te doen. Ik zie zelf niet echt verschil in stevigheid, maar ik vind mijn benen er wel echt mooier en gladder uitzien nadat ik ze net heb ingesmeerd, dus dit zorgt er zeker voor dat ik de fles blijf gebruiken totdat ‘ie op is!

nivea q10plus_ - 1Ik hoop dat jullie het interessant vonden om te lezen hoe de Nivea Q10plus producten mij zijn bevallen! Lees hier mijn artikel terug waarin ik dieper in ga op het ingrediënt Q10 en zijn werking, en lees hier mijn eerste indruk terug. En klik hier voor nog meer informatie over Q10 en de NIVEA Q10plus producten.

Zo, en wat vinden de testpersonen er van?

Gabi, 36 jaar
gabi niveaDe dagcrème vind ik erg prettig aanvoelen, en ik heb erna geen last van een droge en trekkerige huid. Verder is de geur typisch die van NIVEA. De bodylotion vind ik plakkerig, maar desondanks ben ik blijven smeren en heeft het mij een strakkere huid opgeleverd.

Madelon, 32 jaar
madelonDe dagcrème voelt romig aan, maar na 2 weken testen ziet mijn huid er egaler uit. De fijne lijntjes zijn zo goed als weg. De bodylotion trekt langzaam in maar mijn huid ziet er ook hier egaler uit.

Nikki, 29 jaar
nikki niveaDe dagcrème trekt snel in, de geur is erg lekker en met twee weken lijken de fijne lijntjes te zijn opgevuld. De bodylotion ruikt net zo lekker en voelt heerlijk aan. Mijn huid is er steviger door geworden.

Inge, 31 jaar
ingeDe dagcrème is heerlijk, de typisch bekende NIVEA geur. Een rijke crème die op mijn huid blijft liggen. De bodylotion is heerlijk, trekt snel in en ruikt fris.

Sandra, 33 jaar
SandraHet eerste dat me opvalt is dat de dagcrème de welbekende NIVEA geur heeft! De crème verdeelt daarnaast prettig en gemakkelijk over mijn gezicht. Met het warme weer van de afgelopen dagen merk ik dat de crème toch echt wat te vet is voor mijn huid. Maar, dat er een goede SPF in zit is echter wel een pluspunt! De bodylotion ruikt erg lekker en de verpakking is fijn en functioneel. Het voedt mijn huid goed en ik blijf hem zeker gebruiken.

NIVEA Q10PLUS review_ - 2Wat vinden jullie van de Nivea Q10plus producten, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

10 Reacties

 1. Trudy Koopmans
  9 november 2017 / donderdag, 9 november 2017

  Ik heb alles van de nivea Q10 plus gebruikt. Ik had alles in huis gehaald, behalve de serum. Ik reinig mijn huid s”morgens met micellair water, wat ik heerlijk fris vind. Daarna doe ik mijn ogen met de crème. Niet zoveel want het lijkt of ze m”n ogen irriteren. Mijn ogen branden vaak en dan biggelen de tranen over mijn wangen. Niet echt leuk dus. Maar wat ik eigenlijk het vreemdste vond was dat mijn ogen geel/oranje waren bij de hoeken. Hetzelfde geldt voor de nachtcreme, die gaf af bij de haargrens. Nee, niets voor mij dus. Terug naar de cellulair. Die bevalt me prima !! (jammer alleen, dat ik een voorraad heb van de Q10, én nog gecealled ingepakt met folie en al. Wat moet ik ermee, zonder bon ??).

 2. Ria
  13 juni 2016 / maandag, 13 juni 2016

  Mijn huid komt altijd in uitslag van gelijk welk merk met Q10 erin… 🙁 ieman een idee hoe dat komt?

 3. 12 juni 2016 / zondag, 12 juni 2016

  Hee, die replenishing pearls stuff heb ik ook. Ik vind die textuur en geur zo vreemd he. Die gekke gel balletjes ofzo 😛 maar wel fijn spul. Ik ga gewoon lekker op m’n 22e alvast aan de anti-age.

 4. 12 juni 2016 / zondag, 12 juni 2016

  Ik ben niet per se overtuigd maar ik ben blij voor de test personen dat ze tevreden zijn!

 5. maris
  11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  Mijn huid reageert heftig op elke niveau product! Helaas deze ook!

 6. 11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  Ik ben gek op Nivea, ik gebruik in de koudere maanden de blauwe pot op m’n gezicht haha! En nu als nachtcrème, hij voedt en hydrateert als een malle! Ik zit nog niet aan de anti-age producten, maar voor de basics blijft Nivea favoriet <3!

 7. 11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  helaas zal ik deze producten niet snel kopen. maar erg leuk om het allemaal te lezen. liefs soraya

 8. 11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  Fijn om te lezen! Ik heb de nachtcrème en bodylotion. Beiden vind ik heerlijk! De bodylotion trekt niet zo snel in, maar dat geeft niet. Ik wil ook de dagcrème gaan gebruiken. Gebruik nu alleen factor 50 spf elke dag. Ook van nivea trouwens. Beter is daar eerst een dagcrème onder te doen. Ga m kopen binnenkort!

 9. Dana
  11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  Ik doe mee met de winactie van de grote doos met snoep ik zou het echt gaaf vinden om het te winnen omdat ik altijd al amirikaanse snoep wil proeven

 10. 11 juni 2016 / zaterdag, 11 juni 2016

  De dagcrème heb ik ook en hoewel ik hem eigenlijk best fijn vind ben ik het inderdaad met jullie eens dat hij eigenlijk een beetje te vettig is waardoor ik hem nu vooral in de zomer niet zo veel meer gebruik. Misschien dat ik de serum parels nog eens probeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *