Nieuwe interieur items (en ideetjes) voor in huis

De afgelopen week heb ik mijn huisje aangevuld met een aantal nieuwe interieur items, zoals een bankje, een trolley en kattenvoerbakjes. En geloof het of niet, maar ik ben er ZO blij mee! Niet alleen omdat ze mooi staan in huis, maar ook vooral omdat ze zo lekker praktisch zijn. Het leek me leuk om jullie hieronder mijn nieuwe aanwinsten te laten zien!


De IKEA RÅSKOG roltafel staat al een tijdje op mijn interieur wish list, en afgelopen weekend heb ik er dan eindelijk eentje aangeschaft. Wij hebben een wat robuust uitziende keuken met een zwarte koelkast en zwarte prullenbak, dus dit stoere zwarte roltafeltje past er perfect tussen. Door het ‘gaas’ op de bodem van de bakjes krijgt de RÅSKOG ook nog een wat industriëler uiterlijk, dus het lijkt haast wel alsof deze roltafel speciaal voor onze keuken gemaakt is! Het is een stevig ding, hij rolt lekker, je kun er superveel in kwijt, kan hem iedereen aanbevelen. Ik ben er – zeker nadat ik hem HEULEMAAL ALLEEN in elkaar heb geprutseld – nogal content mee.


Het was de bedoeling om hier mijn kattenspulletjes in op te bergen. Jeweetwel, blikjes voer, een pot met brokken, borsteltjes, een nagelschaartje, dat soort dingen. Maar zoals ik hierboven al aangaf is het karretje groter dan ik in eerste instantie dacht, want er past heel veel in. De kattenspulletjes vullen zo ongeveer een half bakje, wat inhoudt dat ik nog twee-en-een-halve bak over heb om te vullen. Goed nieuws, want ik heb nogal veel spullen. En als ik die spullen netjes kan opbergen in de RÅSKOG roltafel zodat de keuken er netter en opgeruimder uitziet, vind ik dat een absolute overwinning!

Ik ben namelijk heel rommelig. Extreem rommelig. En aan de ene kant stoort dat me niet, maar soms ook wel. Dan wenste ik dat ik van nature gewoon wat netter zou zijn. Zodat ik niet steeds zo intens hoef op te ruimen als er bezoek komt, of als ik een video wil opnemen, of foto’s wil maken. En dat ik me niet steeds zo erg hoef te verontschuldigen voor de troep, als er onverwachts bezoek komt.


Wat de keuken heel erg rommelig maakt zijn een aantal dingen; de spiegel met mijn make-up tasjes (ik maak me graag op in de keuken) en een houten dienblad met allerlei troepjes die je gewoon graag bij de hand wilt hebben (denk aan een pennenbak, notitieblok, kledingroller, zakdoekjes, zonnebrillen, een doosje met SD kaartjes, dat soort kleine prullaria). Het zou zo veel mooier en netter staan als de tafel compleet leeg zou zijn, op een mooie bos bloemen en een geurkaars na.


Dus wat heb ik gedaan? Al deze dingen overgebracht naar de RÅSKOG, waar ik alles zo netjes mogelijk heb opgeborgen. De keukentafel is hierdoor leeg en opgeruimd, en als ik iets nodig heb (bijvoorbeeld pen en papier, een aansteker voor geurkaarsen of onderzetters) vis ik dat gewoon uit de roltafel.


Ook mijn toilettassen berg ik hierin netjes op na gebruik, en aan het einde van de dag zet ik hier mijn laptop, oplader en fototoestel in terug.


Zo, opgeruimd staat netjes! Ik ben helemaal in mijn nopjes met de RÅSKOG roltafel, echt een top aanwinst.


Gaan we door naar de voerbakjes van Clarence en Coco, mijn lieve poezebeesten. Ik wilde iets stijlvols, maar tegelijkertijd ook iets robuusts en stoers én met een zwart accentje, zodat het mooi bij de keuken zou matchen. Nogal wat eisen. Na lang zoeken op het wereld wijde web vond ik dan eindelijk de perfecte voerbakjes bij Tim’s, een online dierenspeciaalzaak.


Deze bakjes zijn van het merk Trixie en op het moment dat ik ze tegenkwam wist ik: dit zijn ze! Ik vind ze zo mooi strak en stylish! Het houten onderstel geeft een Japanse vibe aan het geheel, maar tegelijkertijd eet dit ook gemakkelijker voor de katjes, want ze hoeven minder diep te bukken. Ik heb twee setjes besteld, één voor elke kat. In het linkerbakje doe ik hun natvoer en in de rechter zitten hun brokjes. Dan had ik natuurlijk ook nog een waterbak nodig.


Ik wilde dat de waterbak perfect zou matchen met de voerbakjes van Trixie, dus heb ik wederom het internet afgespeurd en na een lange zoektocht kwam ik uit bij een vierkante, zwarte kom van Zak!Designs. Deze kom van 15 x 15 cm heeft EXACT dezelfde diepte als de tray met voerbakjes, dus hij past er dan ook precies tussenin. Kijk zo chic het staat!


De voerbakjes stonden eerst in de keuken, maar die hebben we nu verplaatst naar het trappegat. Het past hier perfect! Mochten we ooit een feestje hebben of iets anders waarbij we de katten naar boven willen doen, hoeven we in elk geval niets te verplaatsen. Helemaal in het hoekje is er precies genoeg ruimte voor een voorraadpot met brokjes en blikjes met natvoer. Ideaal!


Als laatste wil ik ons nieuwe bankje met jullie delen, namelijk het LACK TV meubel van IKEA. Eigenlijk een TV meubel dus, maar ik heb het onderste plankje weggelaten en dit maakt het meer een bankje. Ik was al langere tijd op zoek naar een smal en klein bankje die precies in het stukje van de trap naar de woonkamer zou passen. Dit bleek nogal lastig, want er zijn maar weinig bankjes van maximaal 90 cm breed. En als ze er zijn, zijn ze vaak te diep, waardoor de loopruimte te krap zou worden.


Toen ik laatst met George door de IKEA liep, kwam ik dit meubel ineens tegen in de showroom en er ging letterlijk een lampje boven mijn hoofd branden, haha! Ik moet toegeven, ik zocht eigenlijk een smal houten bankje van echt hout, maar aangezien ik er al maanden geen enkele was tegengekomen (ik zocht elke week wel even online), bedacht ik me dat dit een prima alternatief was. Qua afmetingen paste hij namelijk perfect!


Onze hal (het is technisch gezien geen hal, maar ik weet niet hoe ik het anders moet noemen) is nog helemaal niet af, zo moet er bijvoorbeeld nog behangen worden en moet de ruimte worden voorzien van lampen. Maar goed, met dit leuke bankje vind ik het er al een stuk gezelliger uitzien! Zeker omdat je er posters, kaarsen en planten of bloemen op kwijt kunt. Kleed de ruimte toch wat meer aan. ‘s Avonds steek ik de kaarsjes aan, en dat staat heel knus! Als je nu de huiskamer binnenkomt loop je in elk geval niet zo’n donker gat tegemoet, haha!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien met welke nieuwe interieur items ik ons huisje heb aangevuld! Grappig hoe zoiets simpels als een kattenvoerbakje of een stel IKEA meubeltjes mij zo blij kunnen maken. Elke keer als ik er langs loop denk ik ‘oh, ik ben hier zo blij mee!’.

Trouwens, onze ‘kattentoren’ is eindelijk helemaal af! Ik ben bezig met een apart artikel hierover, want de katten zijn er reuze blij mee en hij blend zo mooi in met ons interieur. We love it! Volgende week laat ik jullie zien hoe het is geworden en hoe jij zelf ook gemakkelijk zoiets thuis kunt creëren.

Met welk nieuw interieur item in huis ben JIJ helemaal in je nopjes? Laat het even weten bij de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

37 Reacties

 1. Lara
  31 augustus 2017 / donderdag, 31 augustus 2017

  Super leuk allemaal!
  Mag ik vragen waar je die gave lamp van hebt in de keuken? Ben al een tijdje op zoek naar zoiets 🙂

 2. Sabine
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Waar is je vaas met gouden houder van op je eettafel?

 3. Ineke
  26 augustus 2017 / zaterdag, 26 augustus 2017

  Jaa die trolley van Ikea wil ik ook al heel lang! Fijn dat hij zo bevalt. En mooie tafel en stoelen in de keuken zeg!

 4. Meike
  25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Ziet er gaaf uit! Waar is de “letter poster” van op de laatste foto?

  • Lola
   26 augustus 2017 / zaterdag, 26 augustus 2017

   Hoihoi, ik dacht me te herinneren dat ik dat letterbord op de Instagram van Serena’s zusjes had gezien dus ik heb hem even terug gezocht, en hij is van Misceaup (webshop)! Maar als je gewoon ‘letterboard’ googlet kan je ze bij allerlei winkels vinden, zag er zelfs een van de Karwei voorbij komen 🙂

 5. Carola de Zeeuw
  25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Wat een leuke voerbakjes! Wij hebben nu voerbakjes van Alessi, Ook erg leuk maar we willen een keer wat anders. Ga zo eens een kijkje nemen op de website van Tim’s. Mag ik je vragen waar jullie eettafel gekocht is? Ben al een tijdje op zoek en deze ziet er gaaf uit!! Alvast bedankt.

 6. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Wat grappig, wij gebruiken dat televisiemeubel van Ikea ook niet als televisiemeubel maar als schoenenrekje! En dan wel met het onderste plankje. Onze hal is niet zo breed en dat kastje ook niet dus hij past er precies. En ik vond hem mooier en goedkoper dan de ‘officiële’ schoenen rekjes 🙂

 7. Madeleine
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Super leuk om te lezen en zien hoe jullie bezig zijn in huis. Stopt volgens mij nooit, zo leuk af en toe eens te veranderen/verplaatsen. Wij hebben drie katten, jep, ook ik ben altijd bezig iets leuks voor ze te verzinnen, dus ben benieuwd naar het artikel van volgende week! Maar…wat heb jij met de kattenbak gedaan? Bij ons staat er 1 grote in de hal en 1 op zolder, maar ik vind het zó niet charmant staan. Wellicht jij of iemand anders ideetjes? Thanks!!!

 8. 22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Voor de dierenwebshop Tim, kun je met ING rentepunten een waardebon kopen.

 9. 22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Wat een hoop goede ideeën voor in huis! De Raskog zit ook al een tijdje in mijn achterhoofd. Binnenkort ga ik verhuizen dus eerst maar even kijken hoe alles in eerste instantie eruit ziet! Die kattenbakjes zijn ook mooi al zou ik eerder kiezen voor wit. En wat een slim idee om het Lack tv meubel als sidetable te gebruiken! Dat is ook zo fijn van de Ikea-meubelen. Multi-inzetbaar.

 10. Eva
  22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Wat een leuke items toch!

  Mag ik je een tip geven? Van nature zijn katten niet zulke grote drinkers. Om dit te stimuleren is het het beste als je de etens en drinkensbakjes uit elkaar zet. Minimaal zo’n 2 meter. Op de een of andere manier houden poezels er niet van om het drinken naast hun eten te hebben.

  Verder wil ik zeggen dat je echt een super tof huis hebt!

  • Serena
   Auteur
   22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

   Thanks! maar heb ook een drinkbakje boven staan (op de overloop) en ik zie ze regelmatig drinken uit deze, dus volgens mij is het prima. Oh en ze drinken ook vaak buiten (zet daar een kom neer als ik de pui lekker open zet bij goed weer). Maar thanks voor de tip!

 11. 22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Wat een prachtige dingen! Ik ben verliefd op je huis <3

 12. Carmen
  22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Wauw super leuk artikel! Hier hou ik echt van <3.
  Ik houd ook super veel van je style zowel qua kleding en interieur. Mag ik vragen waar het vaasje met gouden onderstel van is ?

 13. Silke V.
  22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Zo’n kleine dingetjes laten het ook echt meer en meer als een thuis voelen hé? Vind het bankje met de bloemen en kaarsen supergezellig staan, hele mooie bloemen ook!
  Ik vroeg me af waar het vaasje van op je keukentafel van komt? Heel erg leuk met dat onderstelletje.

 14. Denise
  22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Super handig en Pretty!

 15. Lauren
  22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Ahhh super leuk zeg dit! Ik zit op de site van Tim’s, maar ik kan nergens die voerbakjes vinden :'(. Heb jij misschien een linkje? Ik zoek al tijden zo’n soort voerbak!

 16. 22 augustus 2017 / dinsdag, 22 augustus 2017

  Heel mooi zeg! Ben helemaal weg van de tafel en de voerbakjes! Zo mooi zijn ze! Ik ben ook vrij rommelig, totdat ik weer eens een moment van opruim manie krijg en dan ziet alles er opeens weer op en top uit. IK vind onze inbouwkasten geweldig. Ze nemen geen ruimte in maar geven wel veel ruimte. Ook ons bed met een geheime bak eronder en de bank die omhoog kan met nog een geheim vak eronder haha 😛

 17. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Hahahaha??? ‘Ik ben namelijk heel rommelig. Extreem rommelig. En aan de ene kant stoort dat me niet, maar soms ook wel. Dan wenste ik dat ik van nature gewoon wat netter zou zijn. Zodat ik niet steeds zo intens hoef op te ruimen als er bezoek komt, of als ik een video wil opnemen, of foto’s wil maken. En dat ik me niet steeds zo erg hoef te verontschuldigen voor de troep, als er onverwachts bezoek komt’ ???

  Ik ben precies zo. En thank g.. dat we 4 verjaardagen, Sinterklaas, kerst en oud&nieuw hebben. Dan wordt alles eens grondig opgeruimd. Ik (maar ook de rest van het gezin) kan moeilijk dingen weggooien en heb overal wel bakjes met rommeltjes erin daarom hebben hebben wij geen schalen meer op alle tafels staan waar je wat in kunt leggen. Binnen een week vol en tja….bultje bultje kan nog meer bij ??
  Maar wat je hebt gemaakt met het Ikea ‘bankje’ ?Ziet er stylish, mooi en rustgevend uit. Heel leuk!!?? En dat karretjes twijfel ik al maanden over. Misschien toch wel handig ook ivm hobbyspullen
  Leuke blog. Thanks.?
  Liefs Marieke van Sassy-ness 4U ♡ (met de eenhoorn keukenrol?)

 18. Schuts
  21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Tof!! Waar zijn je tafel en stoelen van?

  • Serena
   Auteur
   21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

   hi Schuts,

   Thanks! De tafels en stoelen zijn allebei van het merk The House Doctor.

 19. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Ik vind jouw interieur echt zo tof. Je hebt een hele mooie stijl! Leuke ideetjes!

 20. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Wat een leuke spulletjes en echt superleuk ingericht allemaal! Ik dacht bij de laatste foto van het karretje waar zijn de kattenbrokjes dan?? Maar die had je verplaatst naar het trappegat haha. Die voer en drinkbak zijn ge-wel-dig!! Staat supersjiek?. Ik ben wel heel benieuwd naar je huisje wanneer het helemaal af is!!

 21. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Ziet er gezellig uit! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe meubels en nieuwe plankjes, waar nu mijn lightbox en een hangplantje op staan. Plus 3 mini plantjes en wax. lichtjes houders. Is zo een leuk en gezellig hoekje geworden! Vooral het schilderij wat er al hing past nu echt perfect in het totaalplaatje.

 22. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  zo’n roltafel is zoooo handig 😀

 23. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Leuk om te zien! Ik heb sinds drie maanden een eigen appartementje en ben nu wel helemaal klaar denk ik. Voor zolang het duurt en ik niet weer wat anders bedenk haha 😉

 24. Marjan
  21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Heel leuk 🙂 ik kan ook heel blij worden van kleine dingen!

  Ik vond de ruimte boven de tv kaal, maar ik wou er ook weer geen schilderij ophangen oid want dan was het weer zo vol (de ruimte is daar niet heel groot). Uiteindelijk bij de bijenkorf 3 kleine plankjes gevonden (wit, dus hetzelfde als de muur) van echt maar 10cm breed, waar je precies 3 kleine dingen op kan zetten 🙂 heb nu 2 verschillende kaarsenhouders en 1 klokje die van mn grootouders geweest is, precies goed 🙂 Niet groot, niet overheersend, maar heel leuk!

 25. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Die trolley staat ook nog steeds op mijn verlanglijstje, vind hem echt zo leuk! En je kunt er ook alle kanten mee op natuurlijk. De kattenbakjes zijn ook leuk 🙂 Niet zo simpel als de normale.

 26. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Ah dat roltafeltje vind ik zelf erg leuk! Wij hebben laatst onze salontafel vervangen voor een marmer variant, daar ben ik ZO ontzettend blij mee. Word elke keer gewoon helemaal gelukkig wanneer ik de woonkamer binnenloop haha;-)

 27. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Die roltafel is echt tof! Lijkt mij ook wel wat voor die rommeltjes zou alleen niet weten waar ik hem kwijt kan.. :p #minihuisje
  En die voerbakjes! ?

 28. Sandra G.
  21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Oh, die voerbakjes moet ik ook hebben! Bedankt voor de tip!

 29. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Ik heb een paar maanden geleden ook de Raskog anageschaft die als nachtkastje dient. Superrr fijn! Ik wou ook de zwarte maar die was volledig uitverkocht dus ging ik naar huis met een creme kleur, ook heel fijn. Ik stop al mijn kwasten en dagelijks makeup spulletjes op de eerste bak, mijn nagellak op de tweede en laatste dient als zonnebrillenbak en gezichtsmaskers berger. Ik woon nog thuis (jaja maar om persoonlijke redenen!) maar als ik uit huis ga wil ik nog een Raskog voor in de keuken om alle specerijen en flesjes erin te stoppen! Ennnn waar heb je die leuke vaas vandaan die op je eettafel staat? Zo schattig!

 30. 21 augustus 2017 / maandag, 21 augustus 2017

  Wat een leuke items heb je weer gekocht! Die roltafel hebben wij ook. Wij hebben ze alleen voor knutselspullen op zolder. Ik herken het rommelige, heb ik ook. Ik probeer het alleen beneden in de woonkamer zo rustig mogelijk te houden zodat ik weinig hoef op te ruimen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *