Deze Netflix series en films zijn écht de moeite waard

Nou ja, volgens mij dan. Smaken verschillen natuurlijk, en ik vind mezelf totaal geen filmkenner, maar ik  durf mezelf wel een absolute filmliefhebber te noemen. De IMDb-app staat dan ook op het hoofdscherm van mijn telefoon omdat ik vaak genoeg acteurs en actrices herken en dan wil opzoeken waar ik ze ook alweer eerder heb zien spelen. Ook vind ik het leuk om een film naderhand een cijfer te geven en via IMDb te checken of mijn beoordeling een beetje in de buurt komt. En vaak is dat wel het geval.

Nu houd ik met name van sci-fi, fantasy, time travel en vreemde, mysterieuze films en series. Denk aan Donnie Darko, Twelve Monkeys, Inception of Looper. Maar romantische (kostuum)drama’s kan ik ook waarderen. Horrors, heerlijk om zo af en toe te griezelen. Of gewoon verstand-op-nul comedy’s waarbij je keihard in schateren uitbarst. Het meeste houd ik van films met een twist, dat je hersenen na het kijken zo’n beetje op ploffen staan, weet je wel?

Goed, mocht mijn filmkeuze een beetje overeenkomen met die van jou, dan vind je het wellicht leuk om te zien wat mijn Netflix aanraders zijn! En met de season finale van Game of Thrones in zicht, hoop ik jullie hiermee wat inspiratie te geven om het wachten tot het nieuwe (en tevens laatste) seizoen wat dragelijker te maken.

Stranger Things

Ik heb seizoen 1 binnen een paar dagen afgekeken en ik kan niet wachten op het tweede seizoen, dat eind oktober wordt gereleased. HET IS GEWOON ZO VERREKTE SPANNOND! Stranger Things volgt een groepje vrienden in een typisch Amerikaans stadje. Op een dag verdwijnt één van hun vriendjes op mysterieuze wijze en komt Eleven, een meisje met bijzondere krachten, in hun leven. We volgen de groep vrienden in hun zoektocht naar hun vermiste vriend, waarbij ze hulp krijgen van Eleven. In de tussentijd is er een manhunt ontstaat op Eleven. Stranger Things is lekker mysterieus, spannend (zonder echt heel griezelig te zijn) en verslavend. En die synthesizer muziek maakt de hele serie ontzettend EPIC. Dit is één van mijn favoriete Netflix series tot nu toe.

The OA

Een hele bijzondere serie die, wanneer je er mee klaar bent, in je hoofd blijft zitten. We volgen de mysterieuze terugkomst van Prairie, een blind meisje dat jaren geleden is ontvoerd. Het bizarre is dat ze ineens weer kan zien! Dit wekt veel belangstelling van de pers, die overal rond haar ouderlijk huis te vinden zijn. Prairie vindt een groepje jongeren uit haar dorp waar ze haar verhaal mee wilt delen. Want wat is er met haar gebeurd? Wie heeft haar ontvoerd? En wie waren er daar nog meer? Haar verhaal is bizar, magisch bijna, eigenlijk onwerkelijk.. maar toch geloof je haar. Aan het einde van de serie weet je gewoon niet WAT je moet geloven. Ik had zo veel vraagtekens en theorieën! Maar dat vind ik juist gaaf, dat je gaat nadenken over wat er nu écht is gebeurt. Ik heb bepaalde scènes uit de serie zelfs nog eens teruggekeken om te zien of mijn theorieën klopte. Hoe dan ook, the OA is lekker mysterieus, bijna een beetje sprookjesachtig en magisch, heldhaftig en een tikkeltje vreemd. De cast is in elk geval ijzersterk en komt geloofwaardig over.

Top of the Lake

Deze miniserie speelt zich af in Nieuw Zeeland, dus de prachtige, filmische shots van de natuur alleen al zijn de moeite waard om te kijken. Het verhaal gaat over de vermissing van een 12 jarig meisje, die ook nog eens 5 maanden zwanger blijkt te zijn. Vrouwelijke detective Robin keert vanuit Sydney terug naar haar ouderlijk dorp om de vermissing op te lossen. Wie is de vader? Waar is het meisje gebleven? Robin bijt zich er echt in vast en ontdekt steeds meer rare dingen in het dorp, en heeft er tegelijkertijd een beetje moeite mee om terug te zijn. Top of the Lake is spannend en mysterieus op een hele trage manier (je moet er dus even inkomen), maar zeker de moeite waard om af te kijken.

River

Ook River is een miniserie, waarin we het verhaal volgen van de klaarblijkelijk treurende detective John River. John is een man van middelbare leeftijd, en hij is de hele serie zo ontzettend, ja. Verdrietig. Al snel komen we erachter waarom: hij was getuige van de dood op zijn partner Stevie, misschien wel de enige persoon in zijn leven die hem kon laten lachen. We volgen River in het oplossen van de moord en de verwerking van de dood van Stevie, maar komen er ook achter dat hij hallucinaties heeft. Dit geeft de serie een interessante touch. Hele sterke cast. Ook als het verhaal je niet aanspreekt moet je het gewoon een kans geven, want er wordt erg goed in geacteerd. Je leeft echt mee met River, hij sleurt je mee in het verhaal, en aan het einde van de serie wil je niets anders dan hem een ontzettend dikke knuffel geven.

Love

Dit is een serie die ik onder ‘drama’ zou scharen, al is het wel een wat luchtige drama. Love vertelt het leven van 2 personen; Mickey en Gus. Mickey is een coole, stoere chick met een drankprobleem en een sexverslaving, die werkt bij een radiostation en die altijd de verkeerde mannen lijkt uit te zoeken. Gus is een nerdy on-set leraar (hij geeft les aan een kindsterretje) die droomt van een baan als serie schrijver, en die net keihard is gedumpt omdat hij zijn vriendin betrapte op vreemdgaan. Op de één of andere manier komen de twee elkaar tegen en spenderen ze de dag samen, waar ze allebei van lijken op te knappen. Bloeit er een romance op? Verwacht veel drama, veel situaties die erg herkenbaar zijn, maar ook veel situaties waarvan je hardop naar je schermt schreeuwt “WAAROM!?”. Sterke cast, en vooral Mickey’s Australische huisgenoot Bertie zorgt voor een vrolijke noot. Leuk feitje, de vrouw van Gus heeft deze serie geschreven.

Please like me

Deze serie volgt het leven van de Australische, homoseksuele Josh, zijn beste vriend en roommate Tom en zijn beste vriendin (en ex-vriendin) Claire. Josh is EXTREEM grappig en heel snel met zijn opmerkingen, en begint het nieuwe leven als homo te ontdekken. Er gebeuren heel veel grappige dingen, maar er gebeuren ook erge en dramatische dingen, en het is mooi om te zien hoe Josh (die altijd de clowm uithangt) hiermee omgaat. Ik vind deze serie zo onwijs goed geacteerd, dat het haast een reality serie lijkt. Je voelt je verbonden met de hoofdrolspelers, alsof jij zowat bij ze in huis woont en een band met ze hebt opgebouwd. Bovendien is dit een typische ‘coming of age’ film waarbij je de dagelijkse struggles meemaakt van mensen in hun zogeheten quarter life crisis. Wie ben ik? Wat wil ik met mijn leven? Waar is mijn ware? Veel situaties zijn erg herkenbaar. Het is vooral de cast die deze serie zo fantastisch maakt. De ene keer schater ik van het lachen door de awkward momentjes, dan moet ik een beetje huilen, maar het eindigt vaak in een heerlijk feelgood momentje. Misschien spreekt deze serie je niet heel erg aan (ik weet hem moeilijk te verkopen aan jullie, sorry), maar het is echt de moeite waard. De hoofdrolspeler Josh heet in het echt ook Josh en is tevens de schrijver van de serie.

Peaky Blinders

Deze serie speelt zich af vlak na de eerste wereldoorlog in Birmingham, Engeland. De Peaky Blinders waren een criminele organisatie die zich voornamelijk bezighielden met gokken op paarden en smokkelwaar. We volgen het leven van Tommy Shelby, de baas van de organisatie, en zijn familie zoals zijn pittige tante Polly, zijn goedgelovige oudere broer Arthur en zijn jongere broertje John. De serie is allereerst prachtig om te zien vanwege de kostuums, maar ook omdat het een realistisch beeld geeft van hoe het er destijds aan toe ging in Engeland. Maar waarom je deze serie écht moet gaan kijken is de fantastische, ijzersterke cast. Cillian Murphy als Tommy is ZO goed. Hard en meedogenloos, maar tegelijkertijd ook charmant en emotioneel. Er gebeuren verschrikkelijke dingen, er is veel drama, maar er speelt zich ook een liefdesverhaal af. Het boeit meteen vanaf de eerste minuut, je zit er helemaal in, en eenmaal aan het kijken wil je niet meer stoppen.

Black Mirror

Deze serie is anders dan anders, want het bestaat uit allemaal op zichzelf staande afleveringen. Je kunt ze dus gerust door elkaar kijken. De een is iets sterker dan de andere, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat de verhalen zich nu of in de nabije toekomst afspelen, waarbij er bepaalde ‘uitvindingen’ zijn gedaan die niet eens zo gek bedacht zijn. Denk aan een lens in je oog waarbij je je gehele leven in ‘first person’ kunt afspelen. Of aan een app die alle social media en whatsapp gesprekken van jouw overleden ‘loved ones’ op een hoop gooit, zodat je met ze kunt chatten of bellen zodat je het een plekje kunt geven. Vaak zit er ook nog een twist in het verhaal. De ene aflevering is heel spannend, de andere kaart een sociaal probleem aan, maar elke aflevering bevat iets waardoor je flink aan het denken wordt gezet. Het boeit écht, ik kan deze serie iedereen aanbevelen (ook als je niet per se van sci-fi houdt).

Bloodline

Deze serie speelt zich af in de Floriday Keys, wat een leuke afwisseling is aangezien de meeste series zich in LA of New York afspelen. Het gaat over de familie Rayburn; vader en moeder hebben een goedlopend hotel, dan is er Danny het zwarte schaap van de familie, John de politieagent, Meg de zus die niet zo goed weet wat ze wil en Kevin die een beetje een fuckup is. Alles lijkt goed en wel, maar er is een familiegeheim dat verzwegen wordt en dat stukje bij beetje ontrafelt wordt. Deze serie bevat SO MUCH DRAMA, soms zo veel dat je denkt ‘hoe kan je je zo in de nesten werken?’ en het wordt alsmaar erger en erger. Shit is going down! Een typisch voorbeeld van niet meer terug kunnen zodra je één keer liegt. Aan de andere kant creëer je ook wel weer sympathie voor de hoofdrolspelers. Hoe dan ook, er wordt supergoed geacteerd en het is een onwijs spannende serie. Vooral Danny Rayburn speelt TOP en heeft in 2016 dan ook een Emmy gewonnen voor zijn optreden.

The Crown

Ik denk dat dit misschien wel mijn favoriete serie tot nu toe is. The Crown volgt het leven van Koningin Elizabeth II, vlak voordat ze gekroond wordt. Je ziet haar struggelen om zowel een goede moeder, vrouw, dochter, zus én koningin te zijn. Het is ergens vreemd dat er een historische serie is gemaakt over iemand die vandaag de dag nog leeft, want zo is het net alsof je een kijkje in hun privéleven krijgt, een soort reality show zit te kijken, terwijl alleen zij weten wat zich echt heeft afgespeeld. The Crown is dan ook gebaseerd op feiten én geruchten uit die tijd. De prachtige kostuums, de details, de paleizen, het reilen en zeilen van het koninklijk huis en vooral ook het moeilijke leven wat Elizabeth leidt zorgen ervoor dat ik compleet in de serie gezogen werd. Het acteerwerk is UITMUNTEND, het verhaal is meeslepend, en het leven van Elizabeth is gewoon bijzonder interessant en intrigerend. Want wij, het gewone volk, heeft eigenlijk totaal geen weet van dit wereldje. Nu ik seizoen 1 heb afgesloten kan ik alleen maar blij zijn dat ik niet van adel ben. Ook als je niet van kostuumdrama’s houdt is dit absoluut de moeite waard om te kijken. Mocht je nog niet overtuigd zijn, deze serie heeft talloze awards gewonnen, waaronder een Golden Globe en een BAFTA. Dat zegt denk ik genoeg. Echt een TOP serie!

Atypical

Deze serie volgt het leven van de autistische Sam, die inmiddels 18 is en zich een beetje begint te interesseren voor de ladies. Hij heeft ook een stoere zus genaamd Casey, die iets jonger is dan hij maar een grote verantwoordelijkheid voor hem voelt. Zijn overbezorgde moeder raakt de controle over hem een beetje kwijt, en zijn vader lijkt juist eindelijk een iets sterkere band met hem te ontwikkelen. Ik kan niet goed uitleggen waarom ik dit zo’n leuke serie vindt. Misschien omdat het een vrij luchtige serie is die mij iets meer laat zien over het leven met iemand die autisme heeft. Of omdat er ook de nodige drama in voorkomt (ik ben kennelijk een sucker voor drama). Of omdat ik een hopeloze romanticus ben die de hele serie hoopt dat Sam zijn grote liefde tegenkomt. Hoe dan ook, deze serie is leuk en goed in beeld gebracht en bestaat uit een sterke cast. Vooral zijn zus Casey vind ik echt TOP acteren en Sam’s beste (en enige) vriend Zahid zorgt voor een grappige noot.

Brooklyn Nine-Nine

Dit is weer een heel ander genre, maar ik moet Brooklyn 99 gewoon even vermelden. Dit is een typische verstand-op-nul serie en lachen geblazen. We volgen het dagelijkse leven van Captain Ray Holt en zijn hysterische team van detectives, die misdaden oplossen in Brooklyn, New York. Elk personage is lekker over the top, maar zo ontzettend grappig! Net zoals bij Modern Family of Friends kun je niet echt een favoriet kiezen, omdat ze allemaal leuk zijn en vooral ook leuk bij elkaar. Als ik toch moet kiezen ga ik voor Charles Boyle, die altijd lekker ongemakkelijk uit de hoek komt met de meest vreemde opmerkingen. Het is gewoon een luchtige, grappige wegkijker, voor als je daarvoor in de mood bent.

The fundamentals of caring

Dit is een heerlijke feelgood filmhuis-achtige film, die het leven van Trevor volgt. Trevor heeft de ziekte van Duchenne en zit in een rolstoel. Hij komt weinig uit huis, heeft nog nooit een vriendin gehad, heeft eigenlijk ook geen vrienden en leidt een nogal eenzaam bestaan. Ik vind hem grappig omdat hij heel veel zelfspot heeft. Op een dag krijgt hij een nieuwe verzorger genaamd Ben. De twee krijgen een goede band en besluiten op roadtrip te gaan. Tijdens deze trip beleven ze allerlei avonturen die ze nog dichter bij elkaar brengt. Ook ontmoeten ze Dot, een aantrekkelijk meisje waar Trevor meteen een enorme crush op heeft. Lukt het hem haar hart te veroveren? Trevor ontrafelt ondertussen het mysterie van Ben en ontdekt wat er met hem aan de hand is. En op deze manier helpen ze elkaar. Ahhh, het is zo’n heerlijke film waarvan je helemaal warm wordt van binnen. Ik heb gehuild, gelachen, maar er ook bij stilgestaan dat het zo belangrijk is om er te zijn voor mensen, en dat jij verschil kan maken in hoe iemand anders zich voelt. Echt een mooie film.

Tallulah

Ook dit is een feelgood film, maar dan met iets meer drama. Tallulah is een jonge zwerfster die houdt van het vrije leven. Zij en haar vriend Nico leven uit een busje en leven van dag tot dag. Op een gegeven moment wordt het Nico allemaal te zwaar, en hij vertrekt plotseling uit haar leven. Tallulah’s hartje is gebroken. Intens verdrietig rolt ze ineens in een situatie waarbij ze een baby steelt, omdat ze merkt dat de moeder van de baby helemaal niet goed voor haar zorgt. Ze heeft geen idee waar ze heen moet en besluit dan maar naar de moeder van Nico te gaan, die denkt dat de baby van Tallulah en Nico is, en dat de baby dus haar kleinzoon is. Hoe lang houdt Tallulah deze leugen vol? Goed geacteerd, veel drama, en ook al weet je dat Tallulah fout zit, toch creëer je sympathie voor haar. Ik vond het een intrigerende, mooie film.

Hush

Deze film is PUNTJE VAN JE STOEL spannend te noemen. OH MY SWEET GRANNY, het is zo spannend! Ik keek deze samen met mijn nichtje Maren en we konden het bijna niet aan. We sprongen op van onze bank, schreeuwen tegen de televisie, moedigden haar aan, het was gewoon niet te doen zo spannend het was. Hush is een thriller, maar echt een hele enge. Ik wil er niet te veel over vertellen, maar het gaat om een dove vrouw die niet kan praten, die zichzelf in een huisje in een bos ‘opsluit’ omdat ze even wilt knallen voor haar kookboek. Dan blijkt er een gek rond te lopen die het op haar heeft gemunt en die er echt een spelletje van maakt om haar te pakken te krijgen. Tja, en voor iemand die niets hoort en niet kan praten, hoe red je je daar nu weer uit? Hush is één van de betere spannende films die er is. Ik raad je aan om de gordijnen te sluiten en om deze film niet alleen te kijken.

Twinsters

Een Zuid-Koreaanse tweeling – Samantha en Anaïs – raakt per ongeluk (?) bij hun geboorte gescheiden, en worden door twee afzonderlijke gezinnen geadopteerd, waarbij de een in Amerika en de ander in Frankrijk opgroeit. Via YouTube ontdekken ze elkaar heel toevallig, krijgen ze contact en zetten ze een ontmoeting op. Meeslepend, mooi, kippenvel, huilen, lachen, en bizar hoe zoiets als het internet deze twee meiden bij elkaar heeft gebracht. Het leuke is dat de docu geschreven en in beeld gebracht is door Samantha, het Amerikaanse deel van de tweeling. Niet alle documentaires zijn bevredigend, maar deze was dat wel. Je krijgt voldoende achtergrondinformatie over beide vrouwen en hun families, maar ook over Zuid-Korea en hun adoptieprocedure. Feel good docu die lekker wegkijkt!

De klassiekertjes

Andere goede films en series die ook zeker het vermelden waard zijn, maar waarvan je vast al wel eens hebt gehoord omdat het echte klassiekers zijn; Dexter, House of Cards, Homeland, Jessica Jones, Daredevil, The Defenders, Breaking Bad, The Walking Dead, American Beauty, Wolf of Wallstreet, Intouchables, Shawshank Redemption, Fight Club, Pulp Fiction, Shutter Island, Moneyball, Looper, 13 Reasons Why, Boy in the Striped Pyamas, Forrest Gump, 12 years a slave en Fargo.

Zo, ik hoop dat ik jullie weer lekker veel inspiratie en kijkplezier heb kunnen bieden met deze persoonlijke Netflix favorieten. Ik heb al veel gezien, maar ik sta altijd open voor suggesties. Dus als je op basis van mijn favorieten een andere film of serie aan mij kunt aanraden, laat het me dan zeker even weten bij de comments.

Welke van de bovenstaande films en series spreekt jou het meeste aan?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

110 Reacties

 1. Amélie
  30 december 2017 / zaterdag, 30 december 2017

  Ik vind pretty little Liars heel goed ik ben nu bijna klaar met supergirl en de flash vind ik ook erg leuk je moet de film divergent ook echt zien en het vervolg insurgent ❤️

 2. 1 november 2017 / woensdag, 1 november 2017

  The lovely bones
  The best of me
  twee hele leuke films

 3. 22 oktober 2017 / zondag, 22 oktober 2017

  Orphen Black!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Sanne
   28 oktober 2017 / zaterdag, 28 oktober 2017

   Jaaaaa! Echt een super geode serie en past perfect in je lijstje!

 4. Rianne
  13 september 2017 / woensdag, 13 september 2017

  Zo mij watchlist is weer flink aangevuld, dankjewel 🙂

  Zelf heb ik net het 3e seizoen van Bates Motel afgekeken (er zijn er in totaal 5) en dit is ZO’N GAVE SERIE!! Echt alsjeblieft ga hem kijken!!
  IMDB omschrijft het als een hedendaagse prequel op de klassieke horrorfilm Psycho. Je leert over de ontieglijk intieme relatie tussen Norman Bates en zijn moeder en gedurende de serie zie je hoe Norman zijn psyche steeds meer “uit elkaar valt”.

 5. R
  11 september 2017 / maandag, 11 september 2017

  ‘Insecure’ is echt de moeite!

 6. Myrthe
  1 september 2017 / vrijdag, 1 september 2017

  Goddamn, moet net weer aan mijn scriptie dus helemaal geen tijd om te netflixen maar nu wil ik alles zien. Wat een vervelend leven haha. Maar toch bedankt voor de aanraders 😉

 7. Cindy
  28 augustus 2017 / maandag, 28 augustus 2017

  Aah eindelijk iemand die black mirror ook is benoemd! Het is echt een van mijn favoriete series en vooral de aflevering shut up and dance heeft zoveel indruk op me gemaakt. Ik moest gewoon een break nemen van het binge-watchen om even bij te komen haha

 8. Anouschka
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Na het lezen van deze blog OA gekeken. Net de laatste aflevering gezien . Wat je zegt is helemaal waar! Spannend van het begin tot het eind. En veel vraagtekens en theorieën waar ik met mijn hoofd niet bij kan. Een absolute aanrader! Nu aan de volgende beginnen in het lijstje. Dankjewel voor deze blog 🙂

 9. Marianne
  27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Wat ik wil toevoegen: Dag. Een Noorse serie over een sarcastische relatietherapeut met een oversekste vriend.
  Hilarisch! En dat zeg ik niet vaak

 10. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Fundamentals of Caring heb ik ook gezien, vond ik een erg goede film. De rest heb ik nog nooit gezien, zaten wel een paar dingen bij die ik wellicht eens ga kijken!

 11. 27 augustus 2017 / zondag, 27 augustus 2017

  Hey Serena, ik ga zeker nog wat series uit je lijst kijken. Zelf vond ik de serie ‘the missing’ ook echt heel erg goed! Twee seizoenen over de vermissing van een jongetje, de serie is echt gigantisch goed opgebouwd en te spannend om te stoppen met kijken.

 12. 25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  Yes Peaky!! Ik blijf het ook zo bijzonder vinden dat deze serie niet zo populair is in Nederland. Wat een geweldige serie, mijn favoriet ever 😀 !

  Bedankt voor de tips!

 13. Petra
  25 augustus 2017 / vrijdag, 25 augustus 2017

  The people v.s. OJ Simpson! Super goed geacteerd en man man man wat een verhaal om zo te beleven. Iedereen weet namelijk wel iets af van deze zaak, maar ik heb nooit begrepen hoe hij vrij gesproken kon worden! Niet dat ik dat nu wel helemaal begrijp hoor, maar dit geeft wel een goed inzicht. Vooral in hoe het rechtssysteem werkt in Amerika en hoe dat voor mij soms als een spelletje kan lijken.

 14. Kim
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Hi Serena, probeer ook Jane the Virgin eens! Geloof me, beter dan de titel. Lekker luchtig en heel geestig, vooral omdat de serie ongegeneerd het eigen genre (latino soaps) op een slimme manier bespot.

 15. Rosa
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Lovesick!! Heerlijke serie, staat ook op Netlfix. En Mr. Selfridge vond ik ook erg goed. Nu kijk ik Cheasepeake shores, ook een leuke serie die lekker weg kijkt.

 16. Denise
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik heb net de laatste aflevering van Atypial gezien! Hele intrigerende serie.

  X

 17. Julia
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  palmtrees in the snow, het is een lange zit, maar echt een prachtige film!

 18. Merlijn
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Jaaa, Please like me is geweldig!

 19. Anna
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Outlander is fantastisch. En ook Outlander vind ik een hele leuke serie. Dan heb je nog Outlander, echt geweldig en als laatste vind ik vooral Outlander erg leuk 😉

  • Naomi
   24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

   Ik zocht naar deze comment. Oh en Shadow Hunters is ook wel mooi gemaakt.

 20. 24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik ben vooral heel erg benieuwd naar Please like me! The crown en atypical vond ik allebei echt heel erg goed, net als stranger things.

 21. Varenka W
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Ik heb Ozark in no time uitgekeken
  Super serie , moet ff door het saaie beginnetje maar wow wat een verassings elementen bevat deze serie!
  Elke aflevering gebeurd er iets wat je niet zag aankomen
  Ontzettend goed gecast ook
  Ik kan niet wachten op een nieuw seizoen

 22. Flavia
  24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

  Film The Call
  Serie Bates motel
  Film Lion (is echt goed!!)

 23. Mirte
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Nine-nine!

 24. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Ik kende eigenlijk geen van deze series. Mijn persoonlijke favoriete serie op Netflix is Reign, vind ik zo een geweldig goede serie die ik al ontzettend vaak opnieuw gekeken heb. Ik ben nu bezig met outlander en dat is ook een hele bijzondere serie. Beide ook echt aanraders! Ik heb The OA en Stranger Things op mijn lijstje gezet voor als ik weer aan een nieuwe serie wil beginnen.

 25. Willeke
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Een goede paar goede aanraders van mij zijn de series: the vampire diaries, riverdale, the originals. En qua films: blank check, 17 again, LOL, naomi and ely’s no kiss list, en big momma’s house.. op dit moment is LOL mijn favoriete film en Riverdale mijn favoriete serie.❤❤

 26. sharona
  23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Sons of annarchy ??

 27. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Thanks voor je geweldige lijst films en series.

  Een super spannende, nagel bijtende, op het puntje van je stoel zittende thriller is: “The Call” met Halle Berry.

  Die moet je gezien hebben:)

  Enjoy.

  • Daphne
   24 augustus 2017 / donderdag, 24 augustus 2017

   Zojuist gekeken ; steengoed bedankt voor de tip!

 28. 23 augustus 2017 / woensdag, 23 augustus 2017

  Santa Clarita Diet! Echt hilarisch. Een toppertje! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *